UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 13.2.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mike & Molly
Myötä- ja vastamäissä. Kausi 5, 2/22. Mollyn kirjankirjoitusurakka ei etene toivotulla tavalla. Carl ehdottaakin ratkaisuksi melko radikaalia menetelmää, josta Mike ei juurikaan innostu. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Tyhjätaskut
Mammanpoika. Kausi 4, 20/22. Maxin ja Carolinen yritykset tehdä Nashista mallia pysähtyvät kuin seinään tämän äidin saapuessa Irlannista asti hakemaan poikaansa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Poikamiesboksi
Syntymäpäivät. Kausi 1, 3/12. Felix viettää syntymäpäivää ja ex-vaimonsa tapaamisen vuosipäivää. Oscar päättää piristää alakuloista ystäväänsä viime hetken yllätysjuhlilla. Kekkereihin kutsutaan sekalainen soppa Felixin tuttuja. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Lähiöunelmia
Avoimet ovet. George kärsii eroahdistuksesta, joten Tessa kutsuu isoisänsä apuun. Collegessa oleva Ryan tulee käymään Chatswinissä uuden tyttöystävänsä kanssa. K7 (seksi).
13:00
Isän tyttö
Lemmenlääkärit. Kausi 4, 13/22. Barney ja Maxine haluavat ottaa oppia Burtin ja Virginian täydellisen riidattomasta liitosta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Millerit
Sukukalleudet. Nathan elättelee edelleen toiveita vanhempiensa avioliiton pelastumisesta. Kun eronneen parin tavarat saapuvat, hän haluaa molempien näkevän kaikki sukukalleudet, jos he vaikka tulisivat katumapäälle. Avioliiton pelastamista tärkeämpää kuitenkin olisi se, että jos vanhemmat palaisivat yhteen, Naten ja Debbien elämä voisi palata ennalleen. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Valehtelevat viettelijät
Tynnyrikaupalla. Kausi 5, 16/25. Spencer ja Caleb joutuvat yllättävään paikkaan ja tekevät karmean löydön Monan tietokonetta etsiessään. Salaperäinen H juoksuttaa Ariaa pitkin kaupunkia, ja pastori Tedillä on yllätys Hannan äidille. Emily saa töissä vaateneuvoja. Amerikkalainen draamasarja. K7 (ahdistus).
15:00
Valehtelevat viettelijät
Ruutitynnyri. Kausi 5, 17/25. Hanna ryhtyy toimeen Calebin kanssa hävittääkseen epäilyttävän tynnyrin, mutta varastolla odottaa yllätys. Emily, Aria ja Spencer jäljittävät Monan läppärin vanhalle tehtaalle, jossa tytöt joutuvat kamppailemaan hengestään. Tobylla on vaikeuksia sovittaa yhteen poliisin työ ja ihmissuhteensa, ja Ezra punnitsee suhdettaan Ariaan uudelleen. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).
16:00
Glee
Vahvat naiset. Rachel ja Kurt antavat uudelleen kasatun kuoron ensimmäiseksi tehtäväksi sekoittaa Alanis Morissetten ja Carole Kingin kappaleita. Becky Jacksonin tuore poikaystävä herättää hämmennystä. Valmentaja Beiste on vaikean paikan edessä. Amerikkalainen musikaalikomedia. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Nettideittailun käsikirja
Hollywoodia ja hotellielämää. 33-vuotias Jason ja 27-vuotias Matt seikkailevat nettideittailun ihmemaassa. Jason on käsikirjoittaja ja ohjaaja, joka unelmoi aidosta Hollywood-romanssista. Matt on miljonääri, joka tuntee olonsa orvoksi hotellihuoneissa työmatkoillaan. Toteutuvatko heidän toiveensa Los Angelesissa? Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan nettideittailua miesten näkökulmasta.

Kello 18:00

18:00
American Idol
Poimintoja bussikiertueelta. Tänään koelauluissa nähdään bussikiertueelta löytyneitä laulajalupauksia. Miten käy viime kaudella kilpailleen Shi Scottin siskolle? Viime kaudelta tutut Adam Lasher ja Emily Brooke haluavat näyttää tuomareille, että vuosi ei ole mennyt hukkaan. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Suomen surkein kuski
6. jakso. Jos mäestä haluat mennä nyt, niin takuulla.. Kuinka kuskimme saavat auton liikkeelle Ahveniston kuuluisasta mäestä? Nopean ajon radalla on puolestaan vuoro väistellä edellä ajavasta autosta heitettyjä tavaroita.
20:00
Enbuske, Veitola & Salminen
kausi 1, 1/10. Suomen ajankohtaisin talk show on täällä! Tuomas Enbuske, Maria Veitola sekä Roope Salminen luotsaavat tätä torstai-illan uutuutta energisyydellään ja ammattitaidollaan. Ensimmäisen jakson vieraina nähdään SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne sekä mehustamaan ryhtynyt muusikko Jyrki 69. Sokerina pohjalla lavalle nousee vielä Sanni jonka uusin sinkku 'Että mitähän vittua' nähdään ja kuullaan nyt ensimmäistä kertaa televisiossa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Painajainen Elm Streetillä (K16)
Freddy Krueger on palannut Elm Streetille ja vaanii uutta sukupolvea kauhuelokuvassa, joka on uusi versio Wes Cravenin klassikkoleffasta. Viiden nuoren uniin tulee kummittelemaan kammottava mies, jolla on paloarpia. Ohjaaja: Samuel Bayer, USA 2010. Pääosissa: Jackie Earle Haley, Kyle Gallner, Rooney Mara, Katie Cassidy, Thomas Dekker, Kellan Lutz, Clancy Brown, Connie Britton. K16

Arviot: IMDb 5.2 ∙ Rotten Tomatoes 15 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:55
Rysän päällä
Joron jäljillä. Kausi 15, 9/18. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä. Juontajana jatkaa toista kautta Clark Gable. Avioeron kokenut 35-vuotias Tobyn ihmettelee nykyisen kumppaninsa etäisyyttä. 21-vuotiaan Byronin tyttöystävä välttelee Byronia vedoten työkiireisiinsä vaikka on työtön. Amerikkalainen realitysarja.
23:55
Supernatural
Taivasikävä. Kausi 9, 22/23. Enkelien välinen sota jatkuu saaden yhä ikävämpiä muotoja. Dean jäljittää itsemurhaiskuja tekeviä enkeleitä ja törmää samalla vanhaan tuttuunsa. Sam ja Castiel lähtevät Castielin joukoista kadonneen enkelin perään ja löytävät samalla mystisen paikan. Lisäksi Sam ja Castiel alkavat olla huolissaan Deanin mielentilasta. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja kertoo Winchesterin veljeksistä, jotka kohtaavat matkallaan yliluonnollisia asioita. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:55
Witches of East End
Sähköä ilmassa. Kausi 1, 5/10. Ingrid suree rakkaansa kohtaloa omalla tavallaan. Samalla kaupunkiin ilmestyy henkilö Gardinerin veljesten menneisyydestä, mikä saa Freyan huolestumaan häidensä kohtalosta. Joannaa lykästää yllättäen oikeudessa, mutta hän epäilee, että Wendyllä on näppinsä pelissä ja murehtii mahdollisia seurauksia. Amerikkalainen draamasarja äidistä ja tämän kahdesta aikuisesta tyttärestä, jotka saavat oudon tapahtumasarjan myötä tietää olevansa noitia. K12 (ahdistus).
01:55
Voittostudio