UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 28.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mike & Molly
Unelmista totta. Samuel haluaisi kokeilla siipiään stand up -koomikkona, Vince haaveilee kampaajan urasta, Harry tahtoisi muttaa pois kotoa äitinsä helmoista ja Carlia kiehtoo laulaminen. Molly rohkaisee kaikkia tavoittelemaan rohkeasti villeimpiäkin unelmiaan, mutta ei kai kaikista unelmista voi tulla totta? Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Tyhjätaskut
Kaahailua menneisyydestä. Caroline yllättyy saadessaan syntymäpäiväkseen Lamborghinin, jonka hänen isänsä on tilannut tyttärelleen neljä vuotta aiemmin. Olegilla on suuria suunnitelmia Sophien varalle. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Kolme miestä ja tyttö
Pukumiehet. Kausi 4, 14/22. Nick ja Schmidt kehittelevät bisnesideaa, joka heidän olisi tarkoitus esitellä potentiaaliselle sijoittajalle. Yhteistyö menee kuitenkin nahisteluksi, ja Jess yrittää sovitella riitaa omalla viekkaalla tavallaan. Coach ja Winston puolestaan lainaavat sijoitusmielessä rahaa Cecen lukukausimaksuun, mutta haluavat Cecen kauhuksi seurata sijoitustaan tarkasti. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Lähiöunelmia
Tiipalloa ja sympatiaa. Tessa alkaa jakaa parisuhdeneuvoja Ryanin ollessa poissa. George joutuu pahaan välikäteen, kun Dallas ja Noah alkavat valmentaa kilpailevia lasten tiipallojoukkueita. K7 (seksi).
13:00
Isän tyttö
Burt-taalat. Kausi 4, 2/22. Burt ja Virginia aikovat saada naapurustonsa uuteen kukoistukseen vaihdantataloudella, mutta saavatkin taloustieteen luennon. Jimmyn miehuus on koetuksella. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta).
13:30
Last Man on Earth
Muuttopäivä. Kausi 1, 8/13. Muuttopäivä. Toddin saamaan huomioon kyllästynyt Phil päättää tehdä kaikkensa korjatakseen tilanteen. Carol palaa halusta muuttaa yhteen miehensä kanssa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Middle
Oi kuusipuu. Joulu lähestyy, ja Mike riemuitsee appivanhempien päätöksestä pysyä kotonaan. Frankie odottaa innolla yhteistä perhejoulua, mutta collegesta lomalle tulleella Axlilla on muita suunnitelmia. Suen joulu on vaarassa, sillä hän huomaa kauhukseen olevansa allerginen joulukuuselle. Brick joutuu velkakierteeseen. Axl tekee tärkeän valinnan. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Middle
Uneton Orsonissa. Brick uppoutuu uutisvirran syövereihin, ja maailman tapahtumat alkavat ahdistaa häntä. Kouluterapeutin neuvotkaan eivät auta. Mike kohtaa öiset vaarat. Sue huomaa kauhukseen tuntevansa vetoa Glossnerin poikaan. Axl, Sean ja Darrin ajautuvat törmäyskurssille Boss Co:n takia. Darrin huomaa kaipaavansa Sueta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Catching Hell
Vedonlyönti. Sukeltaja joutuu kahden hain saartamaksi. Kapteeni päättää lähteä vesille puolikuntoisella veneellä. Kahdella veneellä kolmesta on moottoriongelmia. Vedonlyönti kalastajien kesken voi olla vaarallista leikkiä.
16:00
Valehtelevat viettelijät
Opettajan jäljillä. Kausi 4, 18/24. Spencerin omituinen käytös huolestuttaa muita tyttöjä. Aria valehtelee ystävilleen siitä, missä aikoo viettää viikonlopun. Muut keskittyvät Ezran vakoiluun tietämättä, että heitä itseään vakoillaan. Shana kokee kovia. Amerikkalainen draamasarja. K7 (ahdistus).
17:01
Valehtelevat viettelijät
Varjoteatteria. Kausi 4, 19/24. Varjoteatteria. Spencerin uupumus saa huolestuttavia piirteitä, mutta tytöt saavat uutta vihiä Alisonin päiväkirjasta. Aria on autuaan tietämätön Ezraan kohdistuvista epäilyistä. Amerikkalainen draamasarja. K12 (päihteet).

Kello 18:00

18:00
Elämää Philadelphiassa
Jengi karanteenissa. Jengi linnoittautuu baariin suojaan kaupungissa riehuvalta influenssa-aallolta päästäkseen laulukilpailuun. Aika uhkaa käydä pitkäksi, kun pakkomielteinen Frank kieltää alkoholin, roskaruoan ja ulkomaailman kontaktit. Jengin salaiset kätköt paljastuvat epätoivon partaalla. Amerikkalainen komediasarja. K7 (ahdistus).
18:30
Duudsonit
Työnarkomaanit. Duudsonit kokeilevat oikeita töitä lastenvahteina ja kauppa-apulaisina - huonolla menestyksellä. K12
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
X Factor UK
Elokuvailta. Yhdeksän jäljellä olevaa kilpailijaa laulavat elokuvista tuttuja kappaleita, ja huomenna kaksi heistä jättää X Factorin. Luvassa on huumoria ja tunteilua, onnen ja surun kyyneleitä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
20:55
Isac Elliot: No One Else

Kello 21:00

21:00
Poliisiopisto 5 - Tehtävä Miami Beach
Räävittömän hittikomediaputken viidennessä osassa pääsykokeitta poliiseiksi opiskelevat tunarit päätyvät Miamin kuumille rannoille esittämään onnettomia rikollistennappaamiskykyjään. Ohjaaja: Alan Myerson, USA 1988, Pääosissa: Bubba Smith, David Graf, Leslie Easterbrook, G.W. Bailey, Marion Ramsey. K12

Arviot: IMDb 4.3 ∙ Rotten Tomatoes 0 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
X Factor UK
Elokuvailta. Yhdeksän jäljellä olevaa kilpailijaa laulavat elokuvista tuttuja kappaleita, ja huomenna kaksi heistä jättää X Factorin. Luvassa on huumoria ja tunteilua, onnen ja surun kyyneleitä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 24:00

00:30
Extant
Valtion viholliset. Kausi 2, 7/13. Molly yrittää vakuuttaa Shepherdin siitä, että ihmisten ja hybridien välille tulee järjestää rauhanneuvottelut, mutta Shepherdilla on omat suunnitelmansa. GSC kuulustelee naista, joka on selvinnyt hybridin aiheuttamasta raskaudesta. Uudet humanikot alkavat olla valmiita käynnistettäviksi, mutta Lucylla on kysyttävää asetuksiin liittyvistä yksityiskohdista. Yhdysvaltalainen scifi-draamasarja astronautti Molly Woodsista (Halle Berry), jonka kasvattipoika on robotti ja biologinen poika puoliksi avaruusolento. K12 (väkivalta, seksi).
01:25
Supernatural (K16)
Esikoisen taakka. Kausi 9, 11/23. Crowley lähestyy Deania ja ehdottaa, että he etsisivät yhdessä aseen, jolla voi tappaa helvetinritari Abaddonin. Etsintä vie parivaljakon murhan isän pakeille. Castiel keksii keinon, jonka avulla voi ehkä jäljittää Gadreelin, mutta se ei ole täysin vaaraton ratkaisu Samille. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja kertoo Winchesterin veljeksistä, jotka kohtaavat matkallaan yliluonnollisia asioita. K16 (väkivalta).
02:20
David Hasselhoff Show Ruotsi
Ruotsalaisia ruokia. Kausi 1, 9/10. Tällä kertaa David Hasselhoff ottaa selvää Ruotsin ruokakulttuurista. Vieraiksi saapuvat tv-kokki ja ravintoloitsija Niklas Ekstedt, amatöörikokkikisan voittaja Sigrid Bárány, eurodancemuusikko E-Type sekä viiniekspertti Carl Jan Granqvist. David rakastaa voileipäkakkua. Niinpä pääsemme todistamaan yritystä valmistaa maailman korkein voileipäkakku. Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia.
03:15
Voittostudio