UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 23.6.

10:00
Lemmen viemää
Epätoivoa ja ennustuksia. Claralla käy huono tuuri, kun Melli turmelee Claran Alfonsilta lainaaman arvokkaan muistikirjan, joka sisältää tiedot tärkeiden hotelliasiakkaiden mitä erikoisimmista toiveista. Melli yrittää korjata kömmähdyksensä. Clara ei ole uskoa Tinan lukemaan horoskooppiin, mutta Tina itse on varpaillaan koko päivän luettuaan omansa. Kummankin ennustukset näyttäisivät kuitenkin tavalla tai toisella käyvän toteen. Werner, Charlotte ja Friedrich pähkäilevät, mistä saisivat taiottua jäännösverorahat. Werner haluaa, että Friedrich vastaa Fürstenhofin suurimpana osuudenhaltijana suurimmasta osasta. Werner pyytää Andréta lainaamaan rahat panimosta ja tekee Charlottelle kyseenalaisen ehdotuksen. Natascha huomaa, että Michael salaa häneltä jotain. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Leskentekijä. Ystäväänsä sureva MacGyver on vaarassa erakoitua vuoristoon, kunnes paikalle ilmaantuu kostonhimoinen tuttu tappoaikeissa. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, väkivalta).
14:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:05
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina Gordon Ramsay, kirjailija David Sedaris ja musiikkivieras Pixies. Esitetty Yhdysvalloissa 26.5.2017.
16:00
Gladiaattorit
Koko perheen kilpailuohjelmassa riittää rytinää ja räimettä, kun timantinkovat ammattigladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan seitsemässä eri lajissa. Juontajina tuttuun tapaan Minna Aaltonen ja JP Jalo. Tuotanto: Harlin/Selin Productions.
17:00
Moderni perhe
Patriarkan kekkerit. Kausi 2, 24/24. Jay täyttää vuosia, ja kaikki perheenjäsenet haluavat muistaa häntä omalla tavallaan. Syntymäpäiväjuhlan valmistelut joutuvat vastatuuleen, ja kakkukin saa uuden muodon. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. - Sarja jää tauolle. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Kolme miestä ja tyttö
Valeradiojuontaja. Kausi 6, 20/22. Isänsä luo tunteitaan paennut Jess tukahduttaa isäparkansa huolenpidollaan. Aly jännittää Winstonin äidin tapaamista, etenkin kun Winston ei ole edes paljastanut ylisuojelevalle äidilleen ryhtyneensä poliisiksi. Cece ja Schmidt tarjoavat muille neuvojaan. Nick ja Reagan taas eivät juurikaan juttele, mikä käy selväksi lääke-esittelijöiden juhlissa. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Kolme miestä ja tyttö
San Diego. Kausi 6, 21/22. Jessin isä on huolissaan, koska tytär on muuttunut sohvaperunaksi. Jess piristyy hiukan ja järjestää jopa isälleen treffit. Nick yrittää jättää Reaganin, mutta päätyykin vahingossa ehdottamaan lomaa San Diegossa. Schmidt päättää ottaa etunimensä käyttöön, mutta mikä on Schmidtin oikea nimi? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Profeetat (Cheek & Elastinen) Live
Elastisen ja Cheekin superkokoonpano Profeetat loppuunmyydyllä arenakeikalla! Jokainen Kyynel-, Yhtäccii- ja Sinuhe-hiteillään potin räjäyttänyt hiphop-duo Profeetat tarjoaa huikeaa tykitystä koko illan show¿ssa.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Helmiä ja sikoja
Helmiä ja sikoja. Komedia joensuulaisesta Hirvosen perheestä, joka pyörittää pienimuotoista bisnestä: pimeää viinaa ja pikkusuolaista. Bisnekset menevät huonosti ja perheen isä joutuu vankilaan. Perheeseen muuttaa siskopuoli Saara, jonka laulutaidon avulla pojat aikovat rahastaa. Ohjaaja: Perttu Leppä, Suomi 2003 (114'). Pääosissa Mikko Leppilampi, Laura Birn, Amanda Pilke, Unto Helo, Timo Lavikainen, Jimi Pääkallo. K12 (ahdistus, päihteet).
23:30
Subin juhannusaaton live: Hihna 247
Hihna 247 on hidasta televisiota tyylipuhtaimmillaan. Kolmetuntinen suora slow tv -lähetys hypermarketin kassahihnalta juhannusaattona 2017. Katso ja rauhoitu - Hihna 247 on kulttuuriteko. Tapahtuman näyttämönä on Helsingin Kannelmäessä sijaitsevan hypermarketin kassalinjan kassahihna, ja tarkalleen ottaen se kohta hihnaa, johon asiakkaat asettavat ostoksensa ennen kuin kassahenkilö skannaa niistä viivakoodit. Asiakkaita lähetyksessä ei tunnistettavasti näytetä. Lähetys toteutetaan ilman mainoskatkoja.

Kello 24:00

02:30
Rysän päällä
Karkaavat morsiot. Karkaavat morsiot. Danny McCormick suunnittelee kihloja, mutta tyttöystävä Harleylla on toinen mies kierrossa. Sanya Yip hankki uuden työpaikan säästääkseen häitä varten, mutta tyttöystävä etsikin rahakkaamman miehen. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
03:25
Rysän päällä
Artisti maksaa. John Parks painaa hommia muusikkona. Kotirintamalla sävel on mollivoittoinen, koska John epäilee tyttöystäväänsä uskottomuudesta. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.