UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 24.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Bobin poksahdus. Bartin vanha vihollinen Bob aikoo järjestää terrori-iskun televisiota vastaan. K7
11:30
Simpsonit
Menneitä muistellen. Näyttelijä Roy McClure juontaa tilaisuuden, jossa kerrataan Simpsoneiden värikästä historiaa. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Bartin lankeemus. Bart pihistää tavaratalosta videopelin ja joutuu vaikeuksiin. K7
12:30
Simpsonit
Homerin joukkue. Homer perustaa keilajoukkueen ja menee seurauksia arvaamatta pyytämään rahallista tukea johtaja Burnsilta. K7
13:00
Simpsonit
Kurjat naapurit. Simpsonien hienoin naapuritalo on myytävänä, ja eräänä päivänä pihaan vyöryy mahtava muuttokuorma. K7
13:30
Rillit huurussa
Draamakatalyytti. Sheldonin oppilaat pilkkaavat hänen kuivakkaa luennointityyliään, joten hän päättää parantaa esiintymistään opiskelemalla näyttelemistä Pennyn opastuksella. Sukeutuuko Sheldonista Pennyn opissa karismaattinen ja kiinnostava esiintyjä? Raj hämmentyy huomatessaan, että hänellä on tunteita Bernadettea kohtaan. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Rillit huurussa
Hyväntekijätekijä. Nörttinelikko pakotetaan yliopiston varainkeruutilaisuuteen kertomaan työstään siinä toivossa, että paikalle ilmaantuneet hyväntekijät rahoittaisivat heidän uudet kalliit tutkimuslaitteensa. Eräs äveriäs rouva iskeekin silmänsä Leonardiin ja lupaa taloudellista avustusta - mutta Leonardin on annettava jotain vastineeksi... Jaksossa vierailee Sukuvika-sarjasta tuttu Jessica Walter! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Rillit huurussa
Avoliittoformulaatio. Äitinsä helmoissa viihtyvän Howardin käytös alkaa vähitellen ärsyttää Bernadettea. Lopulta Howardin onkin tehtävä valinta äitinsä ja tyttöystävänsä välillä. Rajin sisko Priya saapuu jälleen kaupunkiin, ja vähitellen Priyan ja Leonardin romanssi lämpenee jälleen - Rajin vastustuksesta huolimatta. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Myytinmurtajat
Miehemme korkkareissa. Nyt nähdään sitten tämäkin harvinaisuus, Adam ja Jamie punaisissa korkokengissä. Miehet ottavat selvää myytistä, jonka mukaan kuljettajan kengät vaikuttaisivat autolla ajamisen turvallisuuteen. Testattavana on kuusi erilaista kenkäparia varvastossuista korkkareihin. Testiin joutuu myös väite, että täydellä rakolla ajaminen olisi yhtä vaarallista kuin alkoholin vaikutuksen alaisena. Kari, Tory ja Grant tutustuvat superliiman syvimpään olemukseen. He kokeilevat 70-luvun rokkarilegendan tyyliin, voiko huonekalut liimata kattoon niin, että huone näyttää olevan ylösalaisin, ja pitääkö paikkansa myytti, että superliima olisi autokolarissa turvallinen vaihtoehto turvavöille. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Ajoneuvos
Helmi löytyi Karstulasta. Wanhojen Wehkeiden Bentley S1 4D Saloon 1956 osoittautui komeaksi yksilöksi. Ajoneuvos haastaa fitnessmalli Janni Hussin ajamaan Olympiastadionin nurmen ennen yleisurheilun EM-kisoja. Superautona Audi R8 Spyder.
16:30
Ajoneuvos
Sotkeeko jäätelö kesähelteellä takapenkin? Iida ja Katri testaavat myytin. Halli koeajaa uuden BMW M5:sen ja klassikko Facel Vegan. Välissä piipahdetaan ajamassa Off Road - laitteita.
17:00
Duudsonit tuli taloon
Jakso 4. Duudsonit kauppiaina. Steniusten kauppiasperheen vanhemmat ovat lopen väsyneitä, kun heidän pitää hoitaa kaupan ohella äärimmäisen villejä kaksospoikiaan ja näiden isoveljeä. Neljäs lapsi on vielä tulossa ja äiti pelkää jaksamisensa puolesta, isä kun viettää aivan liikaa aikaa töissä. Duudsonien on keksittävä miten isä voisi vauvan tulon myötä luottaa edes osan töistään muiden hoidettavaksi. Mutta voiko isä luottaa kauppaansa ja lapsiaan tämän nelikon käsiin? Tuotanto: Rabbit Films. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Kadonneet Pojat. Rico on ollut netti- ja puhelinsuhteessa Ja'marin kanssa jo kolmen vuoden ajan. He eivät ole kuitenkaan ehtineet tavata kasvotusten, sillä Rico oli aluksi armeijassa ja Ja'marin ura menestyneenä mallina pitää hänet kiireisenä. Rico harkitsee muuttavansa sairaan äitinsä luokse Englantiin, mutta haluaa ennen muuttopäätöstä tavata Ja'marin ja parhaassa tapauksessa ottaa hänet kenties mukaansa. Nevin nettitutkimuksissa käy selväksi, että Ja'mari on kuin onkin profiilikuvissa esiintyvä henkilö, ja niin Rico matkustaa kuvausryhmän kanssa tapaamiseen. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Virittäjät
Virittäjien viides kausi alkaa! Virittäjät sarjassa autojaan tuunanneet virittäjät haastavat formulakuski Mika Salon kisaan Alastaron moottoriradalla. Kisa käydään autolla, jonka virittäjä on itse rakentanut. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, koska osa virittäjistä on radalla ensimmäistä kertaa. Ensimmäisessä jaksossa Mika Saloa on haastamassa Antti Nieminen ja Ford Mustang -66. Virittäjän tukijoukoista löytyy myös vanha tuttu viime kaudelta Taisto Rajala. Tuotanto Mediatehdas Dakar.
19:30
Virittäjät
Tässä Virittäjät jaksossa on todella mielenkiintoinen rakennelma. Jarmo Sinisalo on rakentanut autonsa kasasta metalliputkia ja moottoripyörän koneesta. Rakentamisen tavoitteena oli menevä peltoauto. Miten käy kun alla on moottorirata ja puikoissa testikuski Mika Salo
20:00
David Hasselhoff Show
Kausi 1, 7/10. Karvarinnan vieraaksi saapuvat legendaarinen Lenita Airisto, huippukokki Stefan Richter ja ihana Diandra. KITT käy hampurilaisella ja David metsästää illaksi seuraa, mutta pureeko Ritari Ässän charmi suomalaisella baaritiskillä?

Kello 21:00

21:00
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Sherlock Holmes kohtaa älyllisen vertaisensa, kun pyrkii tekemään rikollisen neron, professori James Moriartyn, aikeet tyhjiksi. Avukseen hän saa jälleen uskollisen toverinsa, tohtori Watsonin. Tehtävä johtaa kaksikon Euroopan suurmahtien halki, ja matkaa tehdään niin junalla, laivalla kuin hevosillakin. Ohjaus: Guy Richie, USA 2011 (123'). Pääosissa: Robert Downey Jr., Jude Law, Jared Harris. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.5 ∙ Rotten Tomatoes 59 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Nitro Circus Live
Kauden päätös. Nitro Circus ajaa Lontoon-esityksen jälkeen pohjoiseen kohti Skotlantia. He saavat aamuhämärissä iloisen herätyksen rummuilla ja säkkipilleillä. Miehet pääsevät myös kokeilemaan Ylämaan kisoja kiltit yllään järkälemäisten skottien opastuksella. Glasgow'sta matka jatkuu Amsterdamiin, mutta matkalla katoaa esityksen ohjaaja Bobby. Hän jää Isoon-Britanniaan ilman passia. Amsterdamissa koko joukkio yrittää hypätä kanavan yli seipäällä, eikä siitä selvitä ilman verenvuodatusta. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:10
NCIS: New Orleans
Sinä kelpaat. Chrisin veljeä Cadea epäillään tyttöystävänsä murhasta, ja todisteet näyttävät harvinaisen pitäviltä. Chris on kuitenkin vakuuttunut, ettei hänen veljensä ole sekaantunut tapaukseen. Dwaynen onnistuu puhua ryhmänsä mukaan tutkintaan sillä ehdolla, että Chris pysyttelee taustalla. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Viikingit (K16)
Kattegatin vapautus. Lagertha ja Ragnar taistelevat yhdessä jaarli Borgin joukkoja vastaan. Athelstan kamppailee uskonsa kanssa. Björnin on päätettävä, minne haluaa jäädä. Kolme prime time Emmy-ehdokkuutta saanut historiallinen toimintadraama palaa 2. tuotantokauden jaksoin. Viikinkisoturi Ragnar jatkaa taisteluaan Pohjolan herrana. Luvassa jälleen juonitteluja, taisteluita, verenvuodatusta, mutta myös rakkautta, uskoa ja perheen voimaa. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:05
The Strain (K16)
Metamorfoosi. Eph ja Nora yrittävät pelastaa kapteeni Redferniä, jonka tila heikkenee odotettua nopeammin. Myös muut selviytyjät huomaavat itsessään outoja muutoksia, jotka huolettavat kuitenkin enemmän heidän läheisiään kuin heitä itseään. Eph joutuu kaiken kiireen keskellä osallistumaan Zackin huoltajuuskäsittelyyn. Tuholaistorjuja Vasili Fet huomaa kaupungin rottapopulaation käyttäytyvät varsin erikoisesti. Guillermo del Toron kirjasarjaan perustuva amerikkalainen kauhudraama, jossa ihmiset yrittävät pelastautua vampyyriepidemialta. K16 (ahdistus, väkivalta).
02:55
Astral TV