UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Maanantai 20.10.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Viidakon vauhtiviikarit
Kausi 2. Jakso 25. Viidakon sydämessä elää värikkäiden, pyörillä varustetujen eläinten yhdyskunta. Näiden hyväntuulisten ja ystävällisten kaverusten seikkailuissa riittää vauhtia! Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Lilo ja Stitch
Kausi 2. Jakso 1/26. Piikki. SARJA PALAA RUUTUUN. Koe 319, Piikki, joka luotiin lisäämään hassuttelua 99 prosentilla, on karannut. Se tartuttaa Stitchin juuri ennen kuin Lilon pitää kohdata Mertle Ohana-tietokilpailussa. Lilo huomaa, että Mertle huijaa, mutta tajuaa olevansa niin fiksu, että voittaa omin avuin. Pleakley on innoissaan tunneterapeuteista ja yrittää pitää oman terapiaistuntonsa vangittujen kokeiden kanssa. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
07:50
Lazy Town
Kausi 1. Jakso 25/35. Leikkipäivä. Lapset viettävät leikkipäivää, ja siitä nousee tietysti kova meteli - kaikin tavoin! Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Shake It Up
Kausi 1. Jakso 20. Totuutta ja tehtävää. Kesäloma alkaa, ja koko porukka matkaa mökkeilemään järven rannalle. Rockylla ja CeCella on erilaiset käsitykset hauskanpidosta, eikä rentoutuminen metsän keskellä vastaa muutenkaan nuorison odotuksia. Aivan kuin jostain kuuluisi hirviön karjuntaakin... Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Maistuvimmat liikeideat
Kausi 1. Jakso 11/20. Tikkukakkuja ja dippiä. Trendikkäät tikkukakut kohtaavat laadukkaat dipit. Kuuma kesäpäivä tuo myyntikisaan lisäjännitystä. (44') Äänitekstitys: suomi.
09:50
Huima konttihuutokauppa
Kausi 2. Jakso 2/10. Hai iskee. Lunastamattomat tavarakontit vaikuttavat tänään erityisen lupaavilta. Italialaista muotia? Kokonainen trukki? Täysi pankkiautomaatti? Aito Tappajahai? Ei ihme, että huutajajoukkueilla tunteet kuumenevat käsirysyksi asti. Amerikkalainen sarja. (19') Äänitekstitys: suomi.
10:20
Hulluna häämekkoihin XL
Sulhaset tukena. Jaksossa tavataan XL-morsiamia, jotka ovat ottaneet sulhasensa tueksi sovitukseen. Sulhaset liikuttuvat kyyneliin, mutta morsiamet ovat kriittisiä. Entä kenen puku repeää? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Huima konttihuutokauppa
Kausi 2. Jakso 3/10. Järeät aseet. Lunastamattomat tavarakontit kätkevät tänään sisäänsä kutkuttavia arvoituksia. Paljastuuko sieltä armeijan ilmantorjuntatykki vai paintball-varusteita? Antiikkiauto vai tivolikrääsää? Hollywood-lavasteita vai toimistorojua? Arvotaidetta vai baarikoristeita? Huutokauppajoukkueilla on isot rahat liossa. Amerikkalainen sarja. (19') Äänitekstitys: suomi.
13:50
Maistuvimmat liikeideat
Kausi 1. Jakso 12/20. Valmisateriat vastaan jäätelökeksit. Äidin opiskelijapojalleen luomat valmisateriat kohtaavat jännittävän makuiset jäätelökeksit. (44') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 17/20. Hevosia ja herkkuja. Finaaliviikon haasteet kovenevat. Leipomoja on jäljellä enää neljä, ja vain kolme pääsee finaaliviikon seuraavaan haasteeseen. Tällä kertaa Broughtonin, Metfieldin, Dunbarin ja Hambletonin on leivottava sata makeaa ja sata suolaista leivonnaista laukkakisoihin. Aikaraja on tiukka, eivätkä kaikki ole tottuneet leipomaan massatuotantotyyliin. Englantilainen sarja. (46') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Olipa kerran
Kausi 3. Jakso 7/22. Pimeä notko. Ariel saapuu Storybrookeen, mutta hän ei olekaan ainoa uusi tulokas siellä. Belle pääsee näyttämään kyntensä. Neal keksii keinon paeta Mikä-mikä-maasta ja lähtee Emman ja Koukun kera metsästysretkelle saaren synkimpään kolkkaan. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:50
Deittikamera
Kausi 1. Jakso 100/130. E-kuppeja ja pusuhuulia. Itsevarma Warren ja herrasmies DJ etsivät seuraa. Tarjolla on muun muassa pusuhuulia, suurta rintamusta, ja yksi videopelifanaatikko. Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
17:20
Frasier
Kausi 9. Jakso 3/24. Daphnen ensimmäinen kiusaus. Daphne saa selville, että yksi Nilesin potilaista on rakastunut Nilesiin. Daphne ei saa mielenrauhaa, ennen kuin selvittää, millainen tämä nainen on. Frasier puolestaan käy sotaa hänen asuntoonsa pesiytynyttä sirkkaa vastaan. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
The Voice Kids
Kausi 2. Jakso 14/19. Kehäkamppailu, 4. Tämän iltaisessa Kehäkamppailu-jaksossa liikutaan tunnelmasta toiseen. Yksi kolmikko jokaisen valmentajan joukkueesta nousee lavalle kamppailemaan paikasta semifinaalissa. Lahjakkaita laulajia ja kovaa kisaa, siitä on The Voice Kids tehty! Kotimainen musiikkiohjelma. (41')

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Neljän tähden illallinen
Kausi 5. Jakso 29/40. SARJA PALAA RUUTUUN. Miss Suomien teemaviikon avaa Satu Tuomiston illallinen. Vieraiksi saapuvat Noora Hautakangas, Mira Salo ja Suvi Tiilikainen. Kotimainen viihdeohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Poliisit
Kausi 4. Jakso 43/56. Pori. Kiivaat naapuruusriidat värittävät Porin yötä. Partio on myös ensimmäisenä paikalla selvittämässä vakavaa puukotustapausta. Huumoriakin Tainan ja Jannen yöstä löyty jälleen pienien jekkujen muodossa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Ravintola X
Kausi 1. Jakso 2/10. Tänä iltana Joel ja Hjallis Harkimo avaavat oman sporttiravintolansa. Miten yhteistyö sujuu ja kumpi sanoo viimeisen sanan? Tarjoilupuuhissa nähdään huippukiekkoilijat Ossi Väänänen sekä Valtteri ja Ilari Filppula, ja Teemu Selännekin saapuu Harkimoiden ravintolaan! (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Sisko tahtoisin jäädä
Marja Pyykön vahva esikoiselokuva on todentuntuinen tarina kiltin 15-vuotiaan Emilian (Ada Kukkonen) muuttumisesta ja kapinasta, joka saa yllättävän hurjia ilmenemismuotoja. Kun pikkusiskostaan säntillisesti huolehtiva Emilia tapaa 16-vuotiaan Siirin (Sara Melleri) kesäloman viimeisenä viikonloppuna, tyttöjen elämässä kääntyy uusi lehti. Uskaltava ja itsenäinen Siiri on kaikkea sitä mitä Emilia haluaisi olla. Tyttöjen ystävyys syvenee lähes riippuvuussuhteeksi, eikä heidän tekemisistään kohta määrää enää kukaan. Sara Mellerin rooli huomioitiin parhaan naissivuosan Jussi-palkinnolla. Pääosissa: Ada Kukkonen, Sara Melleri, Seppo Pääkkönen, Anna-Leena Uotila, Kristiina Halttu. Ohjaus: Marja Pyykkö. (107') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 5.4
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
Kylmä rinki (K16)
Kausi 4. Jakso 1/16. Uskomaton juttu. Beecher pyytää isäänsä etsimään Schillingerin toisen pojan Hankin. Shirley Bellinger tuodaan takaisin Oziin. Vankilaan tulee myös uusi huumepoliisi suorittamaan peiteoperaatiota. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (54') Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
NCIS Rikostutkijat
Kausi 10. Jakso 5/24. Kaima. Tutkiessaan nuoren ylikersantin murhaa erikoisagentti Gibbs kohtaa kaimansa ja saa kuulla yllättäviä asioita lapsuudestaan. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Totuus rikosotsikoiden takaa (K16)
Casey Anthonyn tapaus. Kun Casey Anthony asetettiin syytteeseen kaksivuotiaan tyttärensä murhasta, juttu näytti selvältä. Oikeudenkäynnissä vastakkain olivat kokenut syyttäjä ja kokematon puolustusasianajaja. Tuomio oli kaikille yllätys. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42') Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
02:30
Frasier
Kausi 9. Jakso 3/24. Daphnen ensimmäinen kiusaus. Daphne saa selville, että yksi Nilesin potilaista on rakastunut Nilesiin. Daphne ei saa mielenrauhaa, ennen kuin selvittää, millainen tämä nainen on. Frasier puolestaan käy sotaa hänen asuntoonsa pesiytynyttä sirkkaa vastaan. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:00
Eriskummalliset rikokset
Kokkeja, kippareita ja kalsareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat huijarikokki, maailman hitain takaa-ajo joella sekä murtovarkaan rikospaikalle unohtamat alusvaatteet. Englantilainen sarja. (27') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:35
Blue Bloods
Kausi 2. Jakso 13/22. Uskonasioita. Danny ja Jackie tutkivat sydänkohtaukseen kuolleen naisen kuolemaa. Naisen tytär on varma siitä, että hänen isäpuolensa on murhannut naisen, sillä Jumala kertoi asiasta tyttärelle. Arkkipiispa puolestaan pyytää Frankiä puoltamaan Frankin lapsuuden seurakunnan papin kanonisointia. Frank ei kuitenkaan ole vakuuttunut papin pyhyydestä. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
04:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV