UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 20.9.

06:00
Astral TV
08:00
Ostoskanava Guthy Renker
09:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Kolme miestä ja tyttö
Eka kerta. Kun Jessin neitsyyden vienyt Teddy ottaa yhteyttä, kaverukset päätyvät jakamaan tarinoita ensimmäisistä puuhistaan vällyjen välissä. Juttujen lomassa kehkeytyy mittelö siitä, kenen eka kerta olikaan noloin. Entä kuka Jessin polveilevan kertomuksen monista miehistä lopulta paljastuu Teddyksi, ja suostuuko Jess jälleennäkemiseen? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (seksi, väkivalta).
11:30
Kolme miestä ja tyttö
Winstonin synttärit. Yhteisen yön jälkeinen aamu koittaa romanttisissa merkeissä, mutta Nickin ja Jessin autuas tunnelma hiipuu nopeasti, kun Jessin isä Bob tupsahtaa paikalle. Saadessaan loistavan työtilaisuuden Jessin on jätettävä Nick viihdyttämään Bobia, jolta pari salaa suhteensa mutta jonka hyväksyntää vävyehdokas silti havittelee. Schmidt puolestaan häpeilee Elizabethia. Kaiken tohinan keskellä Winston toivoo jonkun muistavan synttärinsä. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Kolme miestä ja tyttö
Tärkeä päivä Elainelle. Toinen tuotantokausi päättyy! Cecen häät koittavat, mutta juuri ennen h-hetkeä Schmidt uskoo Cece viestittävän silmillään haluavansa ottaa takapakkia. On siis aika tarttua toimeen, houkutella onneton kujeilija Winston mukaan jekkuun ja sabotoida koko juhla. Nick kieltäytyy osallisuudesta sabotaasiin, koska ei halua tuottaa Jessille pettymystä, mutta kun uusi tyttöystävä vainuaa jonkin olevan vinossa, joutuu orastava suhde harkintaan. Entä miten käy Cecen avioliiton? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (väkivalta).
12:30
Middle
Karkausvuosi. Sue on innoissaan tulevasta syntymäpäivästään. Axlilla on tylsää harrastuskauden loputtua. Pian hän löytää yllättävää uutta ajanvietettä. Mike viettää oudon paljon aikaa työpaikallaan. Brickin maailma mullistuu, kun sosiaalisten taitojen kerhoon tulee tyttö. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Middle
Lehdenjakaja. Brick joutuu hankkimaan työpaikan saadakseen rahaa yökiikareihin. Mike ja Frankie joutuvat kuitenkin huomaamaan, että työ ei oikein sovi Brickin luonteelle. Sue ja Matt joutuvat erilleen Mattin muuton myötä. Kaukosuhde tuo elämään omat haasteensa. Axl näyttää myötätuntoisen puolensa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Middle
Elämäntehtävä. Heckin perhe on kyllästynyt seurakuntansa pastoriin ja etsii innoitusta afroamerikkalaisesta kirkosta. Kokemus saa perheen tajuamaan elämän rajallisuuden ja hoitamaan tekemättömät asiat. Muilla perheenjäsenillä on selvät sävelet, mutta Frankielle elämäntehtävän löytäminen aiheuttaa vaikeuksia ja verenpainetta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Pomo piilossa UK
Pitsapojan paljastukset. Pitsaketju Pizza GoGo on vaarassa jäädä isojen kansainvälisten ketjujen jalkoihin. Ketjun omistajan poika Fouad Haghighat lähtee tutustumaan franchise-liikkeisiin ja huomaa, että liikkeiden ja ketjun välinen yhteistyö ei toimi. Liikkeissä ei noudateta toimintatapoja ja hygieniassakin on parantamisen varaa. Brittiläinen realitysarja.
15:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Toimittajana Oskari Saari, asiantuntijana Mika Salo. Suora lähetys.
15:30
Tanssien tähtiin
20 huippuhetkeä. Kauden päätteeksi sarjan tuomarit esittelevät 20 huippuhetkeään avointen koe-esiintymisten, semifinaalien ja finaalin varrelta. Mukaan mahtuvat sympaattisimmat, taitavimmat, hullunkurisimmat, veikeimmät ja hurmaavimmat esiintyjät sekä ikimuistoisimmat hetket - hyvässä ja pahassa. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
16:30
Tanssien tähtiin
Lämmittelyä.
17:23
Kuukauden parhaat sekunnit
17:30
X Factor UK
Laulunlahjat puntarissa. Avoimet koe-esiintymiset jatkuvat Manchesterissa sekä Cherylin kotikaupungissa Newcastlessa. Tuomariston eteen onneaan koittamaan saapuvat muiden muassa identtiset kaksoset, kalakauppias, nuorisotyöntekijä, bilehile sekä ujo tarjoilija. Keiden laulunlahjat riittävät jatkopaikkaan? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 18:00

18:53
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Formula 1: aika-ajot
Formula 1: Singaporen aika-ajot. Selostajana Oskari Saari, asiantuntijana Mika Salo. Kooste.
20:00
Valehtelija, valehtelija
Jim Carrey -komedia jatkuvasti lööperiä puhuvasta asianajaja-isästä ja hänen pienestä pojastaan, jonka hartain syntymäpäivätoive on, että isä pystyisi olemaan kokonaisen vuorokauden ajan valehtelematta. Ohjaaja: Tom Shadyac, USA 1997. Pääosissa: Jim Carrey, Maura Tierney, Jennifer Tilly, Swoozie Kurtz, Amanda Donohoe, Cary Elwes, Jason Bernard, Mitchell Ryan, Anna Haney, Justin Cooper. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 81 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:45
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
C.S.I. New York (K16)
Emme koskaan unohda. Sarja palaa tauolta kahdeksannen tuotantokauden jaksoilla! WTC-iskujen kymmenvuotispäivä tuo muistot mieleen Macille. Tutkijoiden yllätykseksi ryöstön yhteydessä tapahtunut tappo osoittautuu mutkikkaaksi tapaukseksi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Grimm (K16)
Paha pukki. Joulu on jo ovella, mutta juhlatunnelma on kaukana Nickin mielestä, kun joulupukkia muistuttava hahmo säikyttelee ja sieppaa kaupungin nuorisorikollisia. Vaikka Nick ja Hank epäilevätkin, että tapauksen takana piilee jotain yliluonnollista, juhlapyhien aikaan joulupukin löytäminen punalakkien massasta on yhtä vaikeaa kuin neulan etsiminen heinäsuovasta. Monroe puolestaan haluaa järjestää Rosaleelle mojovan jouluyllätyksen. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Simpsonit
Raivoisa ratsu. Homer ja Bart kokevat hevosurheilun ilot ja surut pelastettuaan tivolihevosen. K12
01:30
Astral TV