UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 20.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Tummat silmät, ruskea tukka. Doris tuntee itsensä petetyksi, kun Werner ei haluakaan lähteä hänen mukaansa Argentiinaan. Konstantin sen sijaan aikoo ratkaista rakkaushuolensa lähtemällä Argentiinan äitinsä kanssa. Sekä Marlene että Natascha syöksyvät epätoivoon Konstantinin päätöksen vuoksi. Läksiäiset pidetään jo samana iltana. Aamulla Marlenea odottaa paketti Konstantinilta. Natascha on varma, että syypää hänen ja Konstantinin eroon on toinen nainen, ja tällä kertaa hän epäilee Tinaa. Goran pääsee näyttämään erikoistaitonsa kaikkien naisten suojelijana. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
10:58
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:58
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
X Factor UK
Tuomareiden vieraana, osa 1/3. Jokainen tuomari vie oman kategoriansa artistit johonkin kauniiseen ja eksoottiseen kohteeseen tutustuakseen heihin paremmin ja kuullakseen heidän seuraavan koe-esiintymisensä. Louis lennättää lauluyhtyeet Bermudalle ja Mel B puolestaan matkailee poikien kanssa Meksikossa. Koe-esiintymisten arvostelua varten Louis saa avukseen pop-laulajatar Tulisan ja Mel B vanhan bändikaverinsa Emma Buntonin. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
14:55
X Factor UK
Tuomareiden vieraana, osa 2/3. Mel B ja Emma Bunton lopettelevat rankkaa urakkaansa Meksikossa. Simon puolestaan toivottaa yli 25-vuotiaat kilpailijat tervetulleeksi luokseen Los Angelesiin. Avukseen koe-esiintymisten arvosteluun Simon on pyytänyt vanhan ystävänsä, pop-laulajatar Sinittan. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
16:05
X Factor UK
Tuomareiden vieraana, osa 3/3. Simon paljastaa, ketkä yli 25-vuotiaiden kategoriasta pääsevät jatkoon. Tyttöjen kategoriasta vastaava Cheryl vie kilpailijansa Nizzaan, jonne häntä avustamaan saapuu rap-artisti Tinie Tempah. Lopulta kaikki live-esiintymisiin jatkavat kilpailijat ovat selvillä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
17:00
Lemmen viemää
Ratsastusonnettomuus. Kyynelehtivän Marlenen pyynnöistä huolimatta Konstantin jättää hotellin äitinsä kanssa suuntanaan Argentiina. Werner soittaa vaimolleen matkalla lentokentälle, ja Doris yrittää turhaan vielä kerran suostutella Werneriä heidän mukaansa. Puhelimessa riitely saa miehen otteen herpaantumaan, ja hän putoaa hevosen selästä. Paulinella ei ole työpaikkaa, joten hän toivoo löytävänsä töitä hotelli Fürstenhofista. Leonard kelpaisi hyvin kaupan päälle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Suomen surkein kuski
Parkkihallin syövereissä. Onnistuvatko kuskit parkkeeraamaan auton kolaroimatta, pimeässä parkkihallissa? Luvassa myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun kuskit joutuvat väistelemään tynnyreitä nopealla radalla.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Potilas. Charlie saa flunssan naisvieraaltaan ja potee tautiaan yksin, kunnes paikalle ilmaantuu yllätyshoitaja. Alan närkästyy, kun Jake ei halua tehdä mitään hänen kanssaan. K7
20:00
Rillit huurussa
Aarteen sirpaloituminen. Pihakirppikseltä ostettu romulaatikko osoittautuu oikeaksi aarrearkuksi, kun sieltä löytyy Alf-nuken ja vanhojen leffakäsikirjoitusten ohella Taru sormusten herrasta -elokuvista tuttu sormus. Leonard, Sheldon, Raj ja Howard ostivat laatikon yhdessä, joten kuka heistä on nyt kyseisen aarteen omistaja? Taisto sormuksen herruudesta alkakoon! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Rakkaus on kimuranttia. Bartin vanha rakkaus Mary Spuckler on palannut kaupunkiin, ja lempi roihahtaa jälleen. Bart pitää tyttöystäväänsä itsestäänselvyytenä, mutta Mary ei suostu huonoon kohteluun. Homerillakin on rakkaushuolia vaimonsa kanssa. Vierasääninä: Benedict Cumberbatch, Robert A. Caro, Zooey Dechanel ja Max Weinberg. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Jakso 4. Neljä lasta ja kotiäidin kiireinen arki ovat tehneet tepposet ennen niin solakalle Pialle. Karisevatko kilot, kun treenariksi asettuu oma puoliso Jussi?
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Grimm (K16)
Yllättäviä käänteitä. Konflikti Monroen vanhempien kanssa jatkuu, eivätkä hääsuunnitelmat näytä kovin ruusuisilta. Rosalee päättää ottaa etäisyyttä tilanteeseen ja muuttaa asumaan kauppaansa. Ärsyyntynyt Monroe ei halua kuulla Nickin rikosjutusta, joten Juliette auttaa skalpeerausjutun Wesen-taustojen selvittämisessä. Tilanteen vakavuus selviää kuitenkin kunnolla vasta siinä vaiheessa, kun Rosalee kuulee tapauksesta. Yllättäen Renard suunnittelee viimeisillään olevan Adalindin pakoa Viktorin kynsistä. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Katujen kasvatti (K16)
Enkelin raivo. Kun Javierin vuosittain järjestämä juhla muuttuu verilöylyksi, sekä Ryan että Chapel joutuvat tukalaan tilanteeseen. Tio Gordo tekee ratkaisun, jolla tulee olemaan julmat seuraukset. Jessica ottaa etäisyyttä Ryaniin saatuaan selville, kuka Silvia on. Daniel joutuu katalan juonen uhriksi. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Hävyttömät (K16)
Epäilyttävää touhua. Poliisit saapuvat kertomaan, että Eddien ruumis on löytynyt. Karen reagoi isänsä kuolemaan kylmästi. Frank tavoittelee Eddien vakuutusrahoja itselleen. Hän säikähtää tajutessaan olevansa poliisien silmissä mahdollinen syyllinen miehen kuolemaan. Kuumeisesti Frank ryhtyy suunnittelemaan itselleen alibia. Fiona kutsutaan seuralaiseksi hienoihin häihin, mutta törkimyksen sanat pilaavat juhlatunnelman hänen osaltaan. Debbiella on ensi-ihastus, mutta poika ei tunnu huomaavan häntä. Raivostuneen Karenin möläytys lamauttaa Lipin. Lautasliinaan rustattu viesti antaa Veronicalle aiheen epäillä, että Kevinilla on suhde toisen naisen kanssa. Mies jää hänelle myös kiinni valheesta. Draamakomedia rappiolla olevasta suurperheen isästä, joka aiheuttaa itselleen ja läheisilleen noloja ja koomisia tilanteita huonolla käytöksellään. Toinen tuotantokausi. K16 (väkivalta, päihteet).
02:10
Simpsonit
Hupaisat Simpson-tarinat. Junassa Simpsonit kohtaavat kulkumiehen, joka osaa tarinaniskennän taidon. Hänen välityksellään saamme kuulla hieman uudessa muodossa kolme vanhaa tarinaa, joissa kaikissa koko perhe on pääosassa. K12 (päihteet).
02:30
Voittostudio