UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 19.12.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Tarinoita saunanlauteilta - saunakulttuuri meillä ja maailmalla
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Suomalaistunut kanadalainen André Chaker aikoo uudelleen tuotteistaa joulupukin. Mitä ihmettä?
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Tukikummit Onnenpeli
09:45
Kauniit ja rohkeat
Isä, poika ja lohtuliina. Liam ja Hope tutustuvat Los Angelesissa sijaitsevaan eläinten turvapaikkaan (South Los Angeles Animal Shelter). He tapaavat kodittomiksi jääneitä, suojaan otettuja koiria, kissoja, käärmeitä ja muita. Kaikkien niiden elämää kunnioitetaan, ja sairauksia ja psyykeä hoidetaan. Koirakennel on alirahoitettu ja ylikuormitettu. Turvapaikan työntekijöiden omistautuneisuus asialleen tekee Hopeen ja Liamiin valtavan vaikutuksen. Katien ja Ridgen fyysisyys jatkuu eläimellisen vitaalina. Ridge sanoo, että Katien persoonallisuus sekä tapa hoitaa firmaa inspiroivat häntä. Pikku-Will on Brookelassa kylässä. Bill-isä leikkii hänen kanssaan, mutta poika tuntuu ottavan kontaktia vain leluihin ja lohtuliinaansa. Brooke lähtee Katie-siskonsa luo mukanaan tulenarka sopimus. Se, jonka Katie on jo allekirjoittanut, mutta jonka hän uskoo Brooken tuhonneen. Amerikkalainen saippuasarja. - Erikoisjakso turvaan otetuista eläimistä, osa 1/2. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Herran haltuun?. Brenda kamppailee kohtalonsa kanssa ja yrittää tehdä ratkaisun hoidon suhteen. Rhonan selkä on tuusannuuskana taannoisen kreisibailausepisodin jäljiltä. Robbie kiukuttelee saatuaan Cainilta epämieluisia hommia. Dan epäilee Brendan salailevan jotain. Cameron tekee Thomasille rauhantarjouksen, mutta ei saa vastakaikua. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Eläinlääkäri epäilyksen alla. Gennie ei voi hyväksyä äitinsä päätöstä. Rhonan selkä on huonona, joten Vanessa tuuraa häntä kohtalokkaalla kotikäynnillä. Debbie ei ole tyytyväinen Cainin tapaan hoitaa asioita korjaamolla. Dan pääsee vahingossa Brendan salaisuuden jäljille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Intiimejä aiheita. Lääkärit ja heidän vieraansa juttelevat useista intiimeistä ja erikoisista aiheista. Pohdittavana on muun muassa ehkäisyyn ja seksuaaliterveyteen liittyviä asioita sekä se, onko istukan syömisellä terveysvaikutuksia. Mukana on myös koirien plastiikkakirurgi, joka kertoo koirille kastraation jälkeen asennettavista kivesimplanteista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Unelmakoti puoleen hintaan
Ekologinen idylli. Paul ja Laura asuvat Kentin upeissa merenrantamaisemissa, mutta heidän ahdas rivitalonpätkänsä on kaikkea muuta kuin idyllinen. Pariskunta haluaa laajentaa sitä mahdollisimman ekologisesti, mikä saattaa olla vaikeaa 60 000 punnan budjetilla. Richard ja Sarah puolestaan asuvat kuvankauniissa maalaiskylässä, ja heidän kertaalleen jo laajennettu mökkinsä on kylmä, kostea ja epäkäytännöllinen. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mike & Molly
Nuuskijat. Mollyn pitäisi keskittyä kirjoittamiseen, mutta naapureiden vakoileminen on paljon kiintoisampaa puuhaa. Tarkkailtuaan naapurissa asuva miehen epäilyttäviä edesottamuksia jonkin aikaa Molly ja Joyce päättävät tutkia asiaa hieman lähempää... Jaksossa vierailee Boston Legalista ja CSI: Miamista tuttu Christian Clemenson! Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Sadan tonnin talot
Tomin ja Zoen talo. Nuoripari Tom ja Zoe ovat saaneet edullisen tontin, jolle saa rakentaa pikkuruisen talon. Julkisivun on oltava samanlainen kuin viereisten talojen, mutta sisätiloista nuoret haaveilevat jotain ainutlaatuista, vaikka rahaa on vähän. Mutta ovatko he niin luovia ja niin kekseliäitä, että haave toteutuu? Brittiläinen asiaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Pomo piilossa
Sämpylät solmussa. Ravintolaketju Fatburgerin toimitusjohtaja Andy Wiederhorn on ehtinyt viettää niin luksuselämää kuin myös reilun vuoden telkien takana. Fatburger on merkinnyt miehelle uutta alkua, ja nyt yritys kasvaa hurjaa vauhtia. Pomo suhtautuu luottavaisesti omiin taitoihinsa ennen soluttautumista, mutta kuinka käy, kun nälkäisiä asiakkaita kertyy kassalle ja sämpylöitä tulee kirjaimellisesti liukuhihnalta? Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Valkoinen lahja kissanaiselleni. Liamin ja Hopen kierros eläinten turvapaikassa jatkuu. He tapaavat myös Los Angelesin kunnanvaltuuston erään poliitikon. Liam lahjoittaa vierailun päätteeksi Hopelle valkoisen kissan. Wyattia ahdistaa Hopen valinta elämästä kahden poikaystävän tyttönä. Brooke suostuttelee siskoaan sopimukseen, joka antaisi Billille firman ja pojan takaisin. Kun Katie ei suostu hyvällä, Brooke yrittää pahalla. Hän ottaa käsilaukustaan paperit, jotka Katie on jo kerran allekirjoittanut. Sopimus! "Sinun piti tuhota se, Brooke." Ridge tulee Brookelaan hakeakseen Willin Katievilleen. Brooke ja sanoo, että poika ei lähde minnekään. Epätoivoinen Katie soittaa Ridgelle. Tämä kuuntelee puhelun ja lähtee sitten jättäen Willin biologisen isänsä ja tämän nykyisen naisen, Ridgen oman exän, luo. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Erikoisjakso turvaan otetuista eläimistä, osa 2/2. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Syytöksiä ja selontekoa. Katie on murtunut menetettyään Wilson-hevosensa ja aikoo viedä asian raastupaan. Ikävä tapaus kiristää tunnelmaa myös klinikalla. Cain saa huutia korjattuaan Moiran maasturin ilmaiseksi. Robbie turvautuu kyseenalaisiin keinoihin tehdäkseen vaikutuksen Debbieen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Möyhennystä vartova marionetti. Robbien katala teko ei pysy salassa pitkään, ja Cain valmistautuu antamaan tyttärensä kätyrille kunnon turpasaunan. Katie ja Declan suunnittelevat innoissaan perheenlisäystä. Rhona ja Paddy ovat vastakkaisilla kannoilla hoitovirhejupakan suhteen. Amy hakeutuu Valin ja Ericin seuraan, sillä Kerryn ja Andyn läheisyys on alkanut käydä tukalaksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2740. Monica löytää hutsumuksensa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Posse
Possessa tällä viikolla mm. Mikko Ilonen, Sara-Maria Forsberg , Anna Puu, Arman Alizad ja musiikista vastaa K!ng.

Kello 21:00

21:30
Hjallis
Päivi Räsänen. Mikä herättää Päivi Räsäsessä vihaa? Hjalliksen vieraana kokenut poliitikko, jonka uskoa on varmasti koeteltu. Vai onko?
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Kuukauden parhaat sekunnit
22:40
Ransom - Lunnaat (K16)
Mel Gibson vakuuttaa kovahermoisena perheenisänä jännitysdraamassa, jossa miljonäärin pieni poika kidnapataan korkeiden lunnasrahojen toivossa. Alkaa yhden miehen taistelu häikäilemättömiä rikollisia vastaan. Ohjaaja: Ron Howard, USA 1996. (117') Pääosissa: Mel Gibson, Rene Russo, Brawley Nolte, Gary Sinise, Delroy Lindo, Lili Taylor. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
Eurojackpot ja Jokeri
01:05
Uhka (K16)
Ansoja. Dunn ja Finley virittävät sieppaajille ansan, mutta Gibsonia ei niin vain höynäytetä. Dunnin kännykkään alkaa tulla Amberia koskevia tekstiviestejä. Presidentin poika aikoo paeta. CIA:n Widener kertoo Meg Fitchille, millainen sivuvaikutus sotilaille annetun lääkkeellä on. Fitch pettää läheisen ihmisen ja tekee vaihtokaupat Widenerin kanssa. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
02:05
Isänmaan puolesta
Kaksi hattua. Kaksitoista tuntia katoamisensa jälkeen Nicholas soittaa Carrielle ja pyytää viemään perheensä nopeasti turvaan. Epäilysten välttämiseksi Carrie lähettää perheelle tutun henkilön hakemaan heidät turvataloon yöksi. Dana vihoittelee yhä isälleen eikä suostu puhumaan hänen kanssaan. Nicholas kertoo CIA:lle kohtaamisestaan Abu Nazirin kanssa, joka on onnistunut luikahtamaan Amerikkaan. Hän myös paljastaa Abu Nazirin seuraavan suunnitelman ja hyökkäyskohteen. Saul selvittelee Quinnin taustoja, eikä kaikki tunnu täsmäävän miehen käytöksessä. Quinnin salaperäinen tapaaminen bussissa taltioituu kameralle. Myös Esmes tuntuu salailevan jotakin. Jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Toinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
03:05
Voittostudio