UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 23.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aakkoset. Vieraana jooganopettaja Kylli Kukk
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aakkoset 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Tältä näyttää uusi kympin seteli 6.45 Nastarengaskausi alkoi Itä-Suomessa 6.50 Makuja: Erikoiskahvien ABC 7.10 Vieraana Suomi-Venäjä-seuran puheenjohtaja Paula Lehtomäki 7.40 Kestääkö opiskelijoiden kunto työelämää? 7.50 Liikunta osaksi koululaisten arkea 8.20 Minun kirjahyllyni: Pekka Sauri 8.40 Päivän puheenaihe-uusinta 8.50 Makuja: Erikoiskahvien ABC 9.05 Studio55.fi: Onko ikä vaaraksi liikenteessä? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Onko ikä vaaraksi liikenteessä? Vieraana Liikenneturvan toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Triangelidraama peräkärryn edessä. Triangelidraama "Spencer-veljekset ja nainen" eskaloituu Emerald Bayssa peräkärryn edessä. Liam näyttää puhelimeltaan turvakameran insertin, jossa Wyatt sieppaa kaulakorun butiikin jalustalta. The Wyatt Show! Hope tuomitsee teon, sillä hän oli luottanut Wyattiin ja heihin kahteen ja heidän yhteistyöhönsä Forrester-firman hyväksi. Hän ei pidä valheista. Pam informoi Rickiä, että Wyatt Fuller Spencer Whatever ei suinkaan ole timanttiryöstön sankari, vaan tekijä, joka lavasti ryöstönäytelmän ja roolitti itsensä sankariksi. Ridge ja Brooke keskustelevat tulevaisuudestaan ravintola Il Giardinossa. Heistä vähän kauempana lounastavat Katie ja Caroline. Brooke puhuu itseään Ridgen vaimoksi ja pitää jalkapeliä pöydän alla. Ridge ja Katie heittävät katseita keskenään. Lakimies Justin Barber etsii todisteita Ridgen romanttisista suhteista Pariisissa. Mitään ei löydy. Kunnes! "Hetkinen, hetkinen, mitäs meillä tässä on." Amerikkalainen saippuaoopperasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Kylässä pettureiden käy köpelösti!. Cameron pitää lupauksestaan kiinni ja jää kylään, mutta Debbien raivo leimahtaa uudelleen ilmiliekkiin, kun hän näkee petturin hiippailevan yhä kotikulmillaan. Carlin lapset saapuvat Emmerdaleen ja suhtautuvat ylimielisen viileästi isänsä kuolemaan. Alex katselee sivusta, kun Adam ja Robbie liehuvat Victorian ympärillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Totuuksia ja tekopyhyyttä. Cameron yrittää pitää positiivista henkeä yllä, tyynnyttelee Chasia ja vakuuttaa tämän vielä keplottelevan tiensä vankilasta. Diane puolestaan kuulee Cameronilta uutisia, jotka eivät ole hänelle mieleen. Totuus Carlista paljastuu Thomasille ja Anyalle. Laurel joutuu keskustelemaan Lizzien kanssa tämän rilluttelusta Danin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Poistoja. Lääkärit käsittelevät erilaisia lääketieteellisiä poistotoimenpiteitä. Esittelyssä ovat muiden muassa lipoomanpoistoleikkaus ja munuaiskivien poisto tähystyksessä sekä se, miten munuaiskivien muodostumista voi ehkäistä. Lisäksi käsitellään harvinaislaatuinen tapaus, jossa pienen tytön päästä poistettiin sinne juuttunut lyijykynä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Pomo piilossa
Pizzaa ja pilveä. Yli 50-vuotiaan perheyrityksen Donatos Pizzan omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Jane Grote Abell haluaa selvittää, vieläkö yrityksessä vaalitaan hänen isänsä periaatteita ja tehdään töitä suurella sydämellä. Soluttautuminen alkaa karikkoisesti, kun pizzalähetti erehtyy kertomaan pomolle paheestaan. Koko ikänsä yrityksessä työskennellyt Jane saa myös huomata, ettei pizzojen valmistus tai kassatyöskentely suju enää vanhalla rutiinilla. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Moderni perhe
Muodikkaasti myöhässä. Jay on varannut koko perheelleen pöydän hienoon ja suosittuun ravintolaan. Ikävä kyllä Glorian pitkä kampaajakäynti, Camin ja Mitchin muotikriisi ja Clairen huolehtivainen luonne johtavat siihen, että koko konkkaronkka on myöhässä. Pääseekö Jay ikinä maistelemaan ravintolan bravuuria eli sinimailasella ja punaviinillä ruokitun naudan pihviä? Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Koftacurry ja frittata. Jamie Oliverin vartin keittössä syntyy tänään herkullisia koftia, jotka tarjoillaan sopivan mausteisessa currykastikkeessa. Toisena pikaherkkuna on italialainen frittata-munakas, jonka lisukkeena tarjoillaan keväisen raikas sellerisalaatti. Äänitekstitys: suomi.
15:45
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Chorizo-mustekalatarjotin. Jamie valmistaa kuskuspohjaisen salaatin, jossa maistuvat chorizo-makkara, mustekala ja paprika. Toisena ateriana valmistuu yksinkertaisen herkullinen parsakaalipasta raejuusto-tomaattisalaatin kera. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Suomen kaunein koti
Jakso 3. Idylliset kaupunkikodit. . Hanna, Aleksi ja Milla kurkistavat kolmeen kauniiseen kaupunkikotiin Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Tunnelmallisissa vanhoissa taloissa sijaitsevia koteja yhdistää idyllinen ja rakennushistoriallisesti merkittävä asuinympäristö. Ensi näkemältä ei uskoisi, että ollaan Suomen suurissa kaupungeissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Suunnittelitko jo sateenkaarihameen, Ridge?. Wyatt väittää tehneensä ryöstön rakkaudesta Hopeen. Hän pyytää anteeksi ja sanoo, että sama ei toistuisi enää koskaan. Hope irrottaa saamansa korut ja laittaa ne pojan käteen. "Olin kanssasi suurten elämänpäätösten äärellä, mutta kaikki osoittautuikin valheeksi." Liam kertoo Wyattille, että tämän äiti sulki hänet hiljattain hissiin. Jossain käynnistyy ajoneuvo. Starttaako Hope yksin kohti Los Angelesia? Kyllä. Brooke ehdottaa Ridgelle, että he lähtisivät miettimismatkalle Big Bearin majalle. Ridge sanoo, että syödään nyt vain, eletään ja katsotaan, mitä tapahtuu. Justin näyttää Billille internetistä löytämäänsä aineistoa Ridgen puuhista Pariisissa. Bill tulee printattujen kuvien kanssa Brooken luo. Yhdessä kuvassa on Ridgen lisäksi joku mies. Ja sateenkaarilippu! Toisissa kuvissa näkyvät Ridge, samainen mies, puisto ja hellät eleet. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Vihatun veljen varjo. Scarlett palaa kylään Carlin kuoleman tiimoilta ja yllättyy Kingien kuljetusfirman henkilöstömuutoksista. Jimmy puolestaan on raunioina, kun viha Carlia kohtaan huokuu joka suunnalta, mutta auttaako juttutuokio Meganin kanssa? Lizzie etsii uutta kattoa päänsä päälle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Monenkirjavaa hautajaistunnelmaa, osa 1/2. Carlin hautajaiset koittavat, eikä Jimmy ole ainoa, jolla on vaikeuksia saavuttaa mielenrauha vainajan tyrmistyttävistä teoista huolimatta. Lisa menee tapaamaan Chasia, ja Zak on huolissaan, että Cain saa vihiä vierailusta. Cainilla onkin pinna kireällä, kun hän ärähtelee Ednalle. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2677. Katariinan mielestä Jiri on Aatami. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Peter Hispaniassa
Jakso 1. Madrid.. Uutisankkuri Peter Nyman tutustuttaa katsojat espanjalaiseen elämänmenoon. Matka alkaa Madridista, missä Peter perehtyy jalkapalloon, flamencoon ja yöelämään. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Häät punaisissa. Kirkon takana sijaitsevasta idyllisestä ankkalammesta löytyy vainaja, jota on kalautettu takaraivoon. Pian selviää, että surman uhri oli vierailemassa kaupungissa osallistuakseen siskontyttärensä häihin. Mutta mikä oikein on vialla, kun kukaan hääseurueesta ei vaikuta olevan erityisen murheissaan sukulaismiehensä kuolemasta? Sekä Grace että Wayne pohtivat tahoillaan suhteensa laatua ja tulevaisuutta. Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: CHL Extra
22:45
Pukumiehet
Kissatappelu. Cameron on saanut hyppysiinsä tärkeän todistajan: eversti Marigalle maksettiin Hessington Oilia vastaan asettuneiden mielenosoittajien murhista, mutta kysymys kuuluu, kuka tappomääräyksen antoi. Entä pystyykö Jessica pistämään henkilökohtaisen kärhämänsä Harveyn kanssa syrjään hoitaessaan juttua? Nigel palaa matkaltaan ja vaatii kissaansa takaisin, mutta Louis ei hevillä luovu uudesta lemmikistään ja pyytää Rachelin apua taiston käydessä totiseksi. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 3. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:45
Harryn laki
Panttivankidraama oikeussalissa. Kun Harryn puolustama nuorukainen todetaan oikeudenkäynnissä syyttömäksi murhaan ja raiskaukseen, uhrin turhautuneet omaiset ottavat koko oikeussalin väen panttivangeiksi saadakseen äänensä kuuluviin. Cassie avustaa perheystävää, joka ei saa luovuttaa elintärkeää verta kuolevalle veljelleen homoseksuaalisuutensa vuoksi. Amerikkalaisessa draamasarjassa kuusikymppinen huippujuristi Harriet "Harry" Korn pyörittää omalaatuista oikeusaputoimistoa persoonallisten kollegoidensa avulla. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Luuserit
Ryhmärentoutus. Jimin vanhemmat tulevat käymään Australiasta. Vierailu koettelee Jimin hermoja, kun äiti joutuu heti sairaalaan ja isä haluaa eroottisen hieronnan. Ehkäpä reissu vesipuistoon ilotyttöjen kanssa pelastaa päivän? Komediasarja Amerikkaan muuttaneesta räävittömästä aussikoomikosta, joka yrittää saada elämänsä kuosiin. Toinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, ahdistus).
01:15
Voittostudio