UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 26.3.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: Kirjailija Jari Tervo
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, kirjailija Jari Tervo 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Ikäihmiset ja kuluttaminen - mihin lisäraha menisi? 6.50 Elämää: Kevään ja kesän kukkatrendit 7.10 Onko Saksasta Euroopan veturiksi? 7.40 Terve aamu: Vieraana Satu Silvo 8.10 Viihderaati: Formulat viihteenä 8.40 Hyvää huomenta Kevätmessuilta! 8.50 Elämää: Kevään ja kesän kukkatrendit 9.05 Studio55.fi: HelsinkiMissio - 130 vuotta välittämistä 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Fenkolilohi
09:45
Kauniit ja rohkeat
Jetsettiläiset kohti Galliaa!. Rick, Hope, Wyatt ja HFTF-timantti matkaavat privaattijetissä kohti Pariisia. Wyatt tunnustaa Hopelle rakkautensa. Tämä kertoo, että Liam on tulossa Pariisiin tapaamaan häntä valokuvasession jälkeen, tai siis toivottavasti on tulossa. "Kun sitten jätän Euroopan ja palaan kotiin, haluan kantaa Liamin sormusta." Wyatt on pettynyt eikä ymmärrä, miksi Liam on taas niin Hopen kyljessä, vaikka juuri torjui tämän timanttikonfliktin vuoksi. Hope kertoo tulleensa Wyattin järjestämään lehdistöinfoon palauttamaan timanttia eikä ottamaan sitä vastaan. Bonjour, Paris! Yksityisjetti laskeutuu. Wyatt sanoo, että Hopen ei kannata tulla hulluksi miettimällä, ilmestyykö Liam Pariisiin vai eikö ilmesty. Liam sanoo Ivylle, ettei oikein tiedä, lähteäkö Pariisiin. Ivy rohkaisee, että sinne vain, Hopen luo. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Lepää rauhassa, osa 1/2. Gennien hautajaiset ovat käsillä, mutta Brenda on kateissa ja Nikhil palasina. Chas näkee jotain epäilyttävää. Declan ei innostu Meganin uudesta sijoittajaehdokkaasta. Katie lähtee kylästä renkaat ulvoen. Steven metkut tietävät hankaluuksia Nicolalle. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Lepää rauhassa, osa 2/2. Nikhil pitää koskettavan muistopuheen Gennien hautajaisissa. Chas sähisee Cameronille uhkauksia kirkossa. Steve esittää sankaria saatettuaan ensin Nicolan pulaan. Cain vaatii saada tietää, mitä Debbien ja Cameronin välillä on meneillään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:10
Lääkärit
Hymyilevä morsian. Ikänsä huonoista hampaista kärsineen morsiamen hammaskalusto uudistetaan ennen häitä. Ohjelmassa seurataan myös livenä kohdunpoistoleikkausta ja kerrotaan, miten tieteelle luovutettujen aivojen avulla etsitään uusia hoitokeinoja dementiaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Unelmien koti
Tarkkana työmaalla. Marian ja Adamin talonostobudjetti on reilu, mutta vaatimuksetkaan eivät ole vähäiset. Kun remontti pääsee vihdoin vauhtiin, Jonathan saa yllätyksekseen työmaalle yhden valvovan silmäparin lisää. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Peter uutisvirrassa
3. Vieraana Jari Sarasvuo.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Fenkolilohi
15:10
Rikas ja rakas
Päivällinen viidelle. Jenny haluaa kiittää Mansfieldia opiskelujensa rahoittamisesta kutsumalla tämän päivälliselle, vaikka Brody ja Threepeat varoittavat, ettei Mansfield koskaan ota työntekijöiltään kutsuja vastaan. Mansfield kuitenkin suostuu, ja Brody alkaa hermoilla, ettei tilaisuudesta tule kyllin hieno. Kun Jenny päättää vielä kutsua mukaan Harvardin ja Lindsayn, on tilaisuus Brodyn mielestä tuhoon tuomittu. Jaksossa vilahtaa Conan O'Brien. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Salatut elämät
Osa 2792. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:05
Pientä mökkiremonttia
Haukivuori, Hirsimökin uusi ilme. Erkki on myymässä Haukivuoren mökkiään pitkän harkinnan jälkeen. Jo 30 vuotta omistetun järvenrantamökin sisä- ja ulkotilat kaipaavat ammattilaisen sisustussuunnittelijan kosketusta ennen kauppoja. Erkkiä saapuvat auttamaan Raisa Myyryläinen ja Sirpa Pesonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Botoxattu amerikatar Ranskassa. Muotisuunnittelija Felicia Forrester on vastaanottamassa Los Angelesista tulleita matkalaisia Forrester Internationalin tiloissa. Bienvenue à Paris! Felician kasvoja on ehkä hieman botoxattu ja silmänympäryksiäkin mahdollisesti kiristetty. Niin nuori ihminen! Quinn soittaa Wyattille, että mitä kuuluu. Poika kertoo Hopen pyytäneen Liamia saapumaan Pariisiin fotosession jälkeen. "Äiti, mitä tapahtuukin, pysy erossa Hopen miehestä, onko selvä?" "Selvä on." Liam kertoo Ivylle, että nyt se on varmaa: hän lähtisi Pariisiin. Lähtisikö Ivy mukaan? Oui, oui, kyllä vain. Pam auttaa pakkaamisessa ja antaa muutaman sitruunapalankin evääksi. Kun Liam starttaa muotitalolta kohti lentokenttää, Quinn on piilossa toisen auton takana. Kun Liam ja Ivy istuvat reittikoneessa, heidän takanaan istuu huivipäinen nainen gretagarbomaiset suuret aurinkolasit silmillään. Quinn Fuller! Miksi hän siellä on? Mitä hän aikoo? Mon Dieu! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Fenkolilohi

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Teen sinusta ruumiin!. Chasin, Debbien ja Cameronin kolmiodraama jatkaa purkautumistaan jättäen jälkeensä vihaa ja katkeruutta. Cain päätyy väkivaltaiseen ratkaisuun. Nikhil on epävarma tulevan suhteen. Declan lahjoo työnjohtajan pitämään suunsa kiinni, vaikka tilanne kävisi kuinka kiperäksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
18:30
Emmerdale
Kartanonherra kiipelissä. Poliisi jatkaa Declanin hiillostamista. Debbie ja Cameron aloittelevat uutta, uljasta yhteiselämää. Nikhil ei ole luopunut aikeistaan muuttaa Kanadaan, mikä on suuri pettymys perheelle. Varsinkin Brenda ottaa asian raskaasti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2793. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:05
Maajussille morsian
Osa 2. Pitkä odotus on ohitse!. Maajussit saavat puolisoehdokkaidensa kirjeet. Yksi maajusseista hämmentyy saamastaan ihailusta ja toinen vuodattaa pettymyksen kyyneleiltä. Laatu kuitenkin ratkaisee, ja yksikin kirje voi riittää rakkauteen. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew'ssa Päivi Räsänen ylistää Jumalaa, Jenni Pääskysaari tyttöjä, Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia ottavat elämän omaan käsiinsä ja Stig paketoi koko show'n kasaan.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Whiteout - kuolema jäätiköllä (K16)
Poliisitarkastaja Carrie Stetko on sijoitettu Etelänavalle. Kun asemaa ollaan sulkemassa talveksi, jäältä löytyy ruumis. Stetkon mielestä kyseessä on murha, mutta ehtiikö hän löytää murhaajaa ennen kuin julma talvi tulee? USA 2009 (97'). Ohjaaja: Dominic Sena. Pääosissa: Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Tom Skerritt, Columbus Short. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 5.5 ∙ Rotten Tomatoes 7 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:30
Teknavi
Missä mennään tv-markkinoilla? Vinkit television hankintaan. Autourheilua Islannin tapaan. Markku Alén seikkailee jäätiköllä tuunatulla lava-autolla. Riston testissä uusi Nissan Pulsar. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
Voittostudio