UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 1.3.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Ella Elefantti
Yö museossa. Ella ystävineen pääsee viettämään yötä museossa. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Chuggington
Bruno pistää pökköä pesään. Bruno tahtoo palavasti nähdä jäähdytystornin räjäyttämisen. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 15/27. Natalie hoitaa kaiken. Emilyn isällä on sisko nimeltä Natalie, joka työskentelee salapoliisina. Natalie tulee Emilyn ja muiden mukana kuvauksiin selvittääkseen koko totuuden merkillisten tapahtumien takana. Linda huomaa että häämekon, jonka hän aikoo pukea ylleen, ottaakin Emily... Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Maija Mehiläinen
Sepin unelma toteutuu. Sepi-etana on kyllästynyt matelemaan maassa ja haaveilee lentämisestä. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Scooby-Doo
Lentävä luupää. Lintuharrastajan unelmat toteutuvat New Mexicossa. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
09:50
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Loton ja Jokerin tulokset
10:05
Upeat skandikodit
Herrasväen tapaan. Kööpenhaminassa sijaitsevan suuren huoneiston pohjaratkaisusta näkyy edelleen, miten herrasväki asui ja eli talon rakennusvuonna 1874. Asunnon omistaja näyttelijä Tommy Kenter ei ole halunnut modernisoida kotiaan liikaa, ja monet alkuperäisratkaisut ovatkin säilyneet. Pienen saunan hän on kuitenkin halunnut saada. Kaliforniassa asuva ammattilaisskeittaaja Rune Glifberg perheineen etsii kotia Tanskasta ja tutustuu perinteiseen maalaistaloon, jossa voi toteuttaa monenlaisia unelmia. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
10:35
Mummomafia
8. jakso. Kolmekymppinen Monica työskenteli 10 vuotta jäänmurtajilla, mutta jämähti maihin terveysongelmien takia. Uutta kurssia ei tunnu löytyvän ja itsetunto-ongelmatkin vaivaavat. Tuulta purjeisiin saadaan, kun Kotkaan laskeutuu kolme kokenutta albatrossia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:35
Jamie Oliverin Amerikan herkut
Georgia. Georgiassa Jamie tutustuu soul foodiin, joka juontaa juurensa orjuuteen ja on edelleen suosittua Amerikan afrikkalaisvähemmistön keskuudessa. Jamie opettelee grillaamaan lihaa perinteisellä orjien menetelmällä, jossa porsaan ruho kypsyy hitaasti kuopan päällä olevalla hiilloksella. Lisäksi hän osallistuu BBQ-mestaruuskilpailuihin ja loihtii surf & turf -aterian. Rasismi ja köyhyys puhuttavat Jamieta. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:35
Tyttö ja Villivarsa 2 - Ikuiset Ystävät
Rakastetun Tyttö ja Villivarsa -elokuvan jännittävä jatko-osa. Teini-ikäinen Carrie on itsepäinen suurkaupunkilaistyttö, jonka elämä muuttuu, kun hän joutuu muuttamaan isänsä hevosfarmille Wyomingiin. Ensin hänellä on vaikeuksia sopeutua, mutta sitten hän löytää mustan hevosen nimeltä Tyttö. Ohjaaja: Michael Damian, USA 2010. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 93 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
14:25
Pomo piilossa
Lorvailua ja lehmiä. Jogurttijäätelöä myyvän Menchie'sin nuori ja kunnianhimoinen toimitusjohtaja Amit Kleinberger aikoo viedä jäätelöbaariketjunsa huipulle. Pomo tutustuu jäätelöbaarien erilaisiin työtehtäviin ja kohtaa vuoropäällikön, jota ei huvita työnteko. Viikon kruunaa reissu maitotilalle, jossa pomo pääsee kokeilemaan karjanhoitoa ja avustamaan poikimisessa. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
15:25
100 tarinaa Lastensairaalasta
97 päivää konserttiin. Finlandia-talo on tarjonnut hankkeelle tiloja infotilaisuuksien ja seminaarien järjestämiseksi, kertoo talon johtaja Johanna Turunen. "Sairaalassa tullaan hoitamaan vakavasti sairaita lapsia ympäri Suomen. Tämä ei ole mikään Helsingin hanke" hän muistuttaa. Johanna Tolonen uskoo, että Uudesta Lastensairaalasta tulee yksi maailman parhaista lastensairaaloista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Emma Gaala 2015
MTV3 esittää ensimmäistä kertaa EMMA-gaalan ohjelmistossaan. Vuoden parhaat bändit ja artistit sekä kiinnostavin musiikki palkitaan suorassa lähetyksessä Barona Areenasta Espoosta.
17:25
Kingi
Kingin 16. tuotantokausi huipentuu jännittävään finaaliin! Viekö Kingin kruunun Tsiisus vaiko Martti? Mukana lähetyksessä myös supersuosittu Kasmir, sekä Antti Holman soolonumero.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-arvonta
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:15
Tähdet, tähdet
SARJA ALKAA. Tähdet, tähdet -ohjelman ensimmäisessä jaksossa matkataan takaisin 90-luvulle. PVC-housut ja glitter kiiltävät, kun matka legendaaristen pop-biisien alkulähteelle alkaa. Jakson asiantuntijana toimii Aikakoneesta tuttu ysärikuningatar Sani. Sarjan juontaa Mikko Leppilampi ja vakiopanelisteina Maria Veitola ja Juhani Merimaa.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Alkumatkan kyyneleet. Sarjan 20. tuotantokausi alkaa! 11 intoa puhkuvaa joukkuetta on taas valmiina ottamaan haasteen vastaan ja kirimään pitkin maapalloa voittorahojen perässä. Tuttuun tyyliin mukana on mielenkiintoisia pareja aina pellepariskunnasta rajavartioston miehiin. Kisa alkaa vihjeiden etsinnällä, jonka jälkeen autoillaan lentokentälle ja otetaan lento Buenos Airesiin. Erään jo valmiiksi mattimyöhäisen parin matka pitkittyy, kun toinen kilpailijoista alkaa voida pahoin auton takapenkillä. Vaan kannattaako kyynelehtiä heti alkumatkasta, kun edessä on vielä vaikka mitä Tiesulusta piirakkanatsiin? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
Isänmaan puolesta
Likaista peliä. Vankienvaihdon aika on koittanut: vastentahtoinen Saul joukosta terroristi Haissam Haqqanin luottomiehiä. Mutta onko vaihtokaupan hinta sittenkin liian suuri? Vaihdon alla Carrie hiillostaa George Boydia syyttäen tätä suurlähetystön tietovuodoista ja myrkyttämisestään, mutta mies kiistää kaiken jääräpäisesti. Vahinko on kuitenkin jo tapahtunut, ja likaisen pelin kiemurat ulottuvat laajemmalle kuin kukaan osaa aavistaakaan. Amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun jännittävästä maailmasta. Neljäs tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:40
Myytinmurtajat
Autokliseet. Hollywood-elokuvat ovat täynnä automyyttejä. Tänään niistä testataan kolme. Adam ja Jamie aloittavat testaamalla, selviävätkö ikkunalasia kantavat työmiehet, jos auto täräyttää lasista läpi? Tiimi taas kokeilee, kaatuuko maastoauto, kun sitä ammutaan singolla. Lopuksi Adam ja Jamie vielä kokeilevat, voiko kuorma-autolla jyrätä suoraan henkilöautoautoruuhkan läpi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:45
Pelle Miljoona, Haminan heimolainen - Etsijän tie pitkä vapauteen
Pelle Miljoona (Petri Tiili) syntyi Haminassa helmikuisena päivänä vuonna 1955. Pian mittarissa on 60 vuotta. Haminassa hän katseli pikkupoikana pikitietä kiitäviä rekkoja ja mietti meren rannalla, mitä on meren takana. Alkoi etsijän pitkä matka kohti ihmisen vapautta ja tuo matka jatkuu edelleen. Pelle Miljoona on sukupolvien ikuinen punkrockkari. MTV3-kanavan henkilökuvassa Pelle Miljoona puhuu avoimesti elämästään ja pian 40 vuotta kestäneestä rockmuusikon tiestään. Mul ei oo pomoo, paitsi joku henki jossain ylhäällä. Elämä on mennyt nopeesti, mut mä oon tyytyväinen oon hyvässä kondiksessakin. Sitä mä ihmettelen, mihin tää maailma on menossa. Me ei voida jatkaa tällä jatkuvan kasvun ja kulutuksen tiellä. Käsikirjoitus, ohjaus ja tuotanto: Kari Pyrhönen, MTV Uutiset.
01:15
Voittostudio