UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Keskiviikko 1.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:45
Ostosruutu
07:45
Onnenarpa
09:45
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:45
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 3/10. Ilosta ei ole tietoakaan. Pienessä Noran kaupungissa on ravintola Den Glada Krogen. Sen ruokalista on pysynyt muuttumattomana pitkään, ja keittiökin on karmeassa kunnossa. Kokki Alexander Nilson lähtee katsomaan, miten hän saisi kohennettua ravintolaa. Ruotsalainen realitysarja. (43')

Kello 12:00

12:40
Elixir
Kausi 9. Jakso 6/18. Kosteita leikkejä ja nopeita veneitä. Elixir vierailee Venemessuilla. Lasten hiihtokoulussa Risto Kaskilahti näyttää, miten opetellaan mäenlaskua. (23')
13:10
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 4/27. Nashville. Adam on kantrin pääkaupungissa Nashvillessä. Hän syö tulista kanaa Prince's Hot Chicken Shackissa, nauttii perinteisen lettuaamiaisen Pancake Pantryssa ja valmentaa kantriduo LoCash Cowboysia Rooster's-ravintolan Big Roost -pihvihaasteeseen. Amerikkalainen sarja. (21')
13:40
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 1. Jakso 4/10. Campania. Italialaiseen ruokaan keskittyneen Campania-ravintolan nuoret työntekijät ovat kiinnostuneempia hauskanpidosta kuin työnteosta. Omistajakaan ei osaa suhtautua tilanteeseen tarpeeksi vakavasti, vaikka yritys on vaarassa mennä nurin. Saako Gordon opetettua henkilökunnalle ammattimaista asennetta? Amerikkalainen sarja. (43')
14:35
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 14/20. Lumikin kompostipalvelu. Leijonille tarjotaan muun muassa lukemaan opettavaa peliä, pakkausmateriaalia ja vedenkierrätysjärjestelmää. Kanadalainen sarja. (44')
15:30
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 5/27. New Haven. Adam palaa vanhaan opiskelukaupunkiinsa New Haveniin. Hän maistaa Amerikan perinteisintä hampurilaista Louis' Lunchissa, syö newhavenilaisen pizzan Modern Apizzassa ja valmentaa Yalen opiskelijaa Ric Bestiä toiseen yritykseen Caseus Cheese Truck -haasteen kanssa. Amerikkalainen sarja. (21')
16:00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 2. Jakso 3/8. Perheriitoja. Applegate River Lodge on perhehotelli, joka sijaitsee upeissa maisemissa Oregonissa. Perheen äiti kantaa yksin vastuuta hotellin pyörittämisestä, kun isä elää hippielämää. Perheen pojat ovat riidoissa keskenään. Gordon joutuukin selvittelemään perheen välejä, ennen kuin hotellin pelastamisesta voi puhuakaan. Amerikkalainen lifestylesarja.
16:55
MasterChef VIP
Kausi 1. Jakso 9/10. MasterChef VIP -kisan viimeinen tehtävä ennen finaalia! Kilpailijat pääsevät jälleen kokkaamaan Master Chef keittiöön ja saavat ensimmäisen mysteerilaatikkotehtävänsä. Laatikon sisältö herättää niin ihastusta kuin inhotustakin, mutta kukaan ei jää neuvottomaksi. Parhaan sopan keittänyt kilpailija pääsee vaikuttamaan seuraavaan tehtävään, jonka perusteella yksi putoaa ja finalistit selviävät! (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:45
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 1. Jakso 5/10. Secret Garden. Iäkkään väestön suosima fine dining -ravintola Secret Garden on pahoissa vaikeuksissa. Jääräpäinen ranskalainen omistaja-keittiömestari Michel sulkee silmänsä tosiasioilta ja saa malttinsa menettäneen Gordonin harkitsemaan kotiinlähtöä kesken viikon. Miten Secret Gardenille käy? Amerikkalainen sarja. (43')

Kello 18:00

18:40
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 15/20. Puolen miljoonan mango. Ystävänpäivän erikoisjaksossa leijonille tarjoillaan lemmekkäitä ja uskallettuja bisnesideoita. Kanadalainen sarja. (44')
19:35
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 2. Jakso 4/8. Onnettomuus. Hotelli Chesterin alamäki alkoi, kun sen omistaja joutui onnettomuuteen. Omistajapariskunta menetti kotinsa ja on yrittänyt pitää syöksykierteessä olevaa hotellia pystyssä. Yhteys ulkomaailmaankin on katkennut vaikeuksien keskellä. Vaikeudet koskettavat Gordonia, ja hän panee kuntoon paljon muutakin kuin hotellin. Amerikkalainen lifestylesarja.
20:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 43/56. Lappeenranta. Toritappelu laittaa partion koville. Toimiiko suostuttelu, lohduttelu vai kovat otteet? Mopopoika kaahaa metsään ja rattijuoppoa ajetaan takaa renkaat ulvoen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
MasterChef VIP
Kausi 1. Jakso 10/10. Sarja päättyy. Tänään selviää, kuka voittaa MasterChef VIP -kilpailun! Kolmella finalistilla on edessään kaksi tehtävää ja annoksia arvioi Tomi Björckin ja Henri Alénin lisäksi keittiölegenda Pekka Terävä. Kilpailijat joutuvat osaamisensa äärirajoille mutta yksi kokkaa itsensä voittoon ja upeille palkinnoille - ja järjestää kaikille yllätyksen! (40') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Konttori
Kausi 8. Jakso 15/24. Tallahassee. Kun Dwight saapuu porukkansa kanssa Tallahasseehen, hän kilpailee kollegojensa kanssa tehdäkseen vaikutuksen Sabren erityisprojektijohtajaan, Nellie Bertramiin. Scrantonissa Andy välttelee johtajan tehtäviä, kun työntekijät vaativat palkankorotuksia. Amerikkalainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 42/56. Pori. Poliisit selvittävät useampaakin automurtoa ja Hanna pääsee urheilemaan työajalla. Osa hyytyneistä juhlijoista hallitsee ergonomiset matkustustavat maijassa. Aamuyöllä etsitään puukottajaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 8/15. Rapukestien kuningatar. Jenniferin pitäisi kuljettaa eläviä rapuja ravintolan avajaisiin, mutta rapujen toimittaja onkin myynyt varastonsa tyhjäksi. Jenniferin ei auta kuin nousta veneeseen pyytämään ravut itse ja kuljettaa ne sen jälkeen elävinä perille paahtavassa helteessä. Amerikkalainen sarja.
23:30
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 9/15. Tuomiopäivän bunkkeri. Jarrett nappaa itselleen unelmakeikan: hän saa lastikseen Indy 500 -kilpa-auton. Ikävä kyllä Jarrettin kokemattomuus paistaa päälle, ja lisäksi hänen pakettiautonsa ei kestä reissua tälläkään kerralla. Chris ja Robbie kärsivät flunssasta ja kuljettavat maan alle kaivettavan väestönsuojan jälleenmyyjälle. Amerikkalainen sarja.

Kello 24:00

00:00
Pelkokerroin 2.0
Kausi 1. Jakso 5/9. Torakkagrilli. Neljä kahden hengen joukkuetta kilpailee epätavallisen vaikeissa tempuissa. Ensimmäisenä on vuorossa hurja vesitemppu, toisena Pelkokertoimen "torakkagrilli". Amerikkalainen viihdeohjelma. (42') K12 (ahdistus).
00:55
Anthony Bourdain maailmalla
Kausi 8. Jakso 13/16. Dominikaaninen tasavalta. Anthony tutustuu vihdoin kauniista rannoista ja herkkuruoista tunnettuun maahan. Luvassa on paljon käristettyjä herkkuja sekä jääkylmää olutta. Amerikkalainen sarja.
01:45
Wipeout
Kausi 3. Jakso 16/18. Ruokasota. 24 kilpailijaa taistelee taas 50 000 dollarin palkinnosta haastavalla esteradalla. Tänään vauhdissa ovat muun muassa hengenpelastaja, matikkanero ja Curtisin pariskunta. Amerikkalainen viihdeohjelma. (43')
02:40
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV