UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Keskiviikko 4.3.

04:45
Mahtavat laivat
Avataq. Avataq on Kanadan arktisten yhteisöjen yhteys ulkomaailmaan. Se kantaa Quebecin pääsemättömille syrjäseuduille tarvikkeita laidasta laitaan, myös räjähteitä.
05:35
Valmistuksen salat
Hammastikut/akryylikylpyammeet/helikopterit/olut. Hammastikut, akryylikylpyammeet, helikopterit ja olut – mistä ne tulevat ja miten ne on tehty? Ohjelmassa otetaan asiasta selvää.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Naulat/niitit/turvalasit/kankaat/pyörät. Naulat, niitit, turvalasit kankaat ja pyörät – mistä ne tulevat ja miten ne on tehty? Ohjelmassa otetaan asiasta selvää.
06:25
Treehouse Masters
Mustan karhun koti. Sisarukset pyytävät Peteä rakentamaan karhujen tarkkailumökin puuhun neljän neliökilometrin maapalstalleen. Pete tekee ensimmäisen kymmenkulmaisen talon, jossa on lasiseinät.
07:20
Myytinmurtajat
Kotien tuhonhetket. Myytinmurtajat testaavat kotitalousmyyttejä: räjähtääkö pölynimuri, jos sillä imuroi mustaa ruutia? Voiko piano rysähtää katon läpi?
08:15
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Ferrari FF. Matka vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan?
08:40
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Audi R8. Matka vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan?
09:05
Street Outlaws
Uutta ja vanhaa verta. Paikallinen kuljettajalegenda Varley murtuu, kun hänet määrätään jättämään katukilpailut sikseen. Tappelun jälkeen Chuck anoo Big Chiefiä luotsaamaan hänet takaisin listan kärkeen.
10:00
Viitosvaihde
Vicky on Minin Dakarin rallitiimin pääkonttorilla Frankfurtissa ja saa kontolleen moottoriurheilun kolme vaikeinta tehtävää. Jason koeajaa Lamborghinin.
11:00
Myytinmurtajat
Sininen jää. Adam ja Jamie selvittävät aikakauslehtiin ja leivänpaahtimiin liittyvän räjähtävän myytin. Kari, Grant ja Tory lähtevät taivaalle tutkimaan tuhoisan sinisen jään mysteeriä.

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Villi joki. Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Homerin pikkukaupungin ulkopuolella Alaskassa. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.
13:00
Kultakuume: Etelä-Amerikka
Jäätynyt pohjoinen. Hoffmanin mainarit pakkaavat reppunsa ja lentävät Etelä-Amerikkaan etsimään maanosan valtaisia kultavarantoja. Osoittautuuko pitkä matka vaivansa väärtiksi?
14:00
Treehouse Masters
Perhospirtti. Pete rakentaa kuuden puun rykelmään perhosaiheisen talon, jossa on kiipeämisverkko ja ullakko. Pitävätkö hoitokeskuksen asukkaat siitä?
15:00
Naked and Afraid
Verta vedessä. Kaksi toisilleen tuntematonta paria pudotetaan toisistaan tietämättöminä muutaman kilometrin päähän toisistaan panamalaiseen sademetsään selviytymään kolme viikkoa kovissa oloissa.
16:00
Alaska: Viimeinen rintama spesiaali
Vahvat siteet. Kilcherit tekevät saumatonta yhteistyötä säilyttääkseen elämäntyylinsä. He turvaavat toistensa selustat niin karhumetsällä kuin epäonnistuneilla kalastusretkilläkin.
17:00
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Rolls-Royce Phantom. Miten Rolls Royce Phantom on rakennettu? Valmistuksen salat -ohjelmaryhmä vierailee auton syntypaikalla tutustumassa sen sisäiseen toimintamekanismiin ja upeaan ulkokuoreen.
17:30
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Maserati Quattroporte. Matka vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan?

Kello 18:00

18:00
Street Outlaws
Katujen kuningas. Kolmen vuoden mustamaalauksen jälkeen Doc haastaa Murder Novan kilpailemaan mestaruudesta. Farmtruck ja AZN kiirehtivät katukisoihin valmistautuen kisaan Varleyn kanssa.
19:00
Myytinmurtajat
Kuplapulma. Lähde Adam Savagen ja Jamie Hynemanin mukaan murskaamaan, avaamaan ja tekemään ymmärettäviksi populaarikulttuurin häkellyttävimpiä myyttejä ja urbaanilegendoja.
20:00
Alaska: Viimeinen rintama
Osuudet, purkit ja mökit. Otto, Elvin ja August ryntäävät ottamaan osansa kaukaiselle rannalle huuhtoutuneesta teräksestä. Shane ja Kelli rakentavat mökkinsä perustuksia.

Kello 21:00

21:00
Trokarit
Viinantrokaus on miljoonabisnestä, mutta salaista ja laitonta puuhaa. Pojat ovat palanneet metsiin ja musta pörssi käy ennätyskuumana.
22:00
Bear Grylls: Voita pelkosi
Bear saa matkaansa kaksi tavallista ihmistä, jotka kärsivät vakavasta fobiasta. He toivovat pääsevänsä peloistaan eroon seikkailumatkalla Bearin seurassa.
23:00
Naked and Afraid
Mahdoton Argentiina. Kaksi toisilleen tuntematonta paria pudotetaan toisistaan tietämättöminä muutaman kilometrin päähän toisistaan panamalaiseen sademetsään selviytymään kolme viikkoa kovissa oloissa.

Kello 24:00

00:00
Mahtavat laivat
Mahtavien laivojen parhaat. Seitsemän tuotantokauden aikana "Mahtavat laivat" on esitellyt maailman 42 suurinta ja teknologisesti pisimmälle kehiteltyä laivaa. Tässä jaksossa esitellään parhaiden parhaat.
01:00
Trokarit
Viimeinen pontikankeittäjä. Pontikankeitto on kuulunut metsäseutujen elämään sukupolvien ajan. Trokarit keksivät uusia keinoja jatkaakseen tätä taitoa, mutta kuinka kauan he pystyvät välttämään lain kouraa?
02:00
Outback Truckers
Kuorma-autonkuljettajat kuljettavat kallisarvoista lastia Australian takamaiden halki niin nopeasti kuin vain mahdollista, omaa turvallisuuttaan kuitenkaan unohtamatta.
03:00
Hiuskarvan varassa
Norja. Bear Grylls ei vähästä hätkähdä palveltuaan Britannian erikoisjoukoissa ja valloitettuaan Everestin. Tässä jaksossa hän selvittää taas yhden henkiinjäämistehtävän.
03:55
American Chopper: Senior vs. Junior
Meteoriittimiehen pyörä. OCC:n tiimi saa tilauksen rakentaa ajokki Tiedekanavan "meteoriittimiehelle". Onnettomuus Paul Jr Designs'illa saa Paul Seniorin unohtamaan erimielisyydet poikiensa kanssa.
04:45
Mahtavat laivat
Mahtavien laivojen parhaat. Seitsemän tuotantokauden aikana "Mahtavat laivat" on esitellyt maailman 42 suurinta ja teknologisesti pisimmälle kehiteltyä laivaa. Tässä jaksossa esitellään parhaiden parhaat.