UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 22.5.

10:00
Lemmen viemää
Lapsityövoimaa. Nataschan pyynnön järkyttämä Michael ei haluaisi vielä luopua toivosta. Hotellin väelle alkaa selvitä, mikä ajoi elämäniloisen Nataschan epätoivoiseen tekoon. Keeran haluaisi ottaa hyvinvointiosaston ohjelmaan reikihoidot, ja Charlotte pyytää Nilsiä koekaniiniksi. Luisalla riittää sulateltavaa Sebastianin tunnustuksessa, mutta vastoinkäymisiä on luvassa lisää. Beatrice on vihjannut lehdistölle, että LuRein kaakaoplantaasilla on käytetty lapsityövoimaa. Luisa ja Werner ryhtyvät puhdistamaan LuRein mainetta, mutta julkisten syytösten ajankohta on todella harmillinen. David suuttuu äitinsä juonitteluista, eikä Beatricen ja toimittajan tapaaminen jää Friedrichiltäkään huomaamatta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Valesäkki. MacGyver sotkeutuu vanhan veijariystävänsä kautta väliamerikkalaiseen huumeiden salakuljetukseen. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.
16:00
Maailman kauheimmat naapurit
Kausi 5, 15/22. Naapurirakkautta. Hampshiressä egyptiläinen mies kokee naapurinsa käytöksen rasistisena häirintänä. Merseysidessa vanhus kuulee harhoja naapuristaan ja valittaa niistä raivokkaasti, ja Lontoon hienostoaluella talonsa pinkiksi maalannut nainen ei saa rakkautta naapureiltaan. Brittiläinen tositelevisiosarja.
17:00
Myytinmurtajat
Luotien väistelyä. Adam ja Jamie selvittävät, onko tarkka-ampujan luotia mahdollista väistää, jos näkee aseen suuliekin ja välimatkaa on tarpeeksi. Tiimi tutkii, voiko vesi olla yhtä kova laskeutumistalusta kuin asfaltti, jos putoaa tarpeeksi korkealta. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Denverin karsinnat, osa 2/2. Kausi 5, 8/22. Kalliovuorten kupeessa käydään viimeinen karsintakilpailu. Korkea ilmanala asettaa omat haasteensa kilpailijoille. Kovatasoisessa kilpailussa armottomalla radalla nähdään muiden muassa Ninja Warrior -veteraani ja suosittu kasvo baaritiskin takaa, vapaaottelija sekä ilmavoimien mies. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Rillit huurussa
Jonosijaisuusratkaisu. Penny yrittää lähentyä vahvahenkisen Beverly-anoppinsa kanssa. Sheldon taas palkkaa Stuartin sijaisekseen treffeille ja leffajonoon. Jonon rauha järkkyy, kun sisään astuu kiilaaja. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Lisää liimaa. Kausi 6, 15/22. Nick on masentunut, koska hänen kirjailijanuransa on vastatuulessa. Reagan ei oikein osaa auttaa Nickiä ilman Jessin apua. Kolmikko päätyy askartelemaan hieman turhan voimakkaan liiman kanssa. Winston puolestaan tarvitsee Schmidtin ja Cecen apua, koska aikoo kosia Alya unohtumattomalla tavalla. Schmidt ja Cece suostuvat innoissaan, mutta projekti on luultua suurempi. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K12 (päihteet).
20:00
Simpsonit
Sikin sokin sanoissa. Nerokas Lisa ratkoo ristisanatehtäviä huikella menestyksellä, mistä Homer saa pontta bisneksilleen. Hän kuitenkin onnistuu pilaamaan välit tyttäreensä. Vierailevina dubbaajina jaksossa kuullaan Merl Reaglea, Will Shortzia sekä Scott Thompsonia. Heistä kaksi ensiksi mainittua ovat kuuluisia amerikkilaisia sanaristikoiden laatijia, jälkimmäinen puolestaan tunnetaan tv-näyttelijän töistään. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus, väkivalta).
20:30
Simpsonit
Paatti keinuu. Kausi 27, 8/22. Lisa yrittää palauttaa 1800-luvun springfieldiläisnaiskeksijän tahratun maineen. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Tartunta
Tartunta. Steven Soderberghin lääketiedetrillerissä ihmiskuntaa uhkaa uusi ja tuntematon tappava virus, jota vastaan ei ole lääkkeitä tai rokotteita. Monitasoinen ja Hollywood-tähtiä vilisevä elokuva kuvaa uhrien omaisten, tiedemiesten ja viranomaisten selviytymistaistelua joukkotuhon keskellä. Ohjaus: Steven Soderbergh, USA 2011 (102'). Pääosissa: Laurence Fishburne, Matt Damon, Marion Cotillard, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet. K12 (ahdistus).
23:15
Arrow (K16)
Isien kunnia. Kausi 5, 21/24. Chasen nostamat syytteet hylätään ja rikollisia päästetään vapaaksi takuita vastaan. Oliver saa käsiinsä ruumiin, joka paljastuu Henry Goodwinin. Pian selviää, että Goodwinin tappoi Robert. Tiimi alkaa epäillä, että Chase ja Sampson aikovat sairastuttaa koko kaupungin aseluokan tuberkuloosilla. K16

Kello 24:00

00:15
Sleepy Hollow
Kyltymätön. Kausi 4, 10/13. Ihmisiä alkaa kuolla oudosti nälkään, joten Crane alkaa epäillä demonin olevan jälleen liikkellä. Dreyfussia ei edelleekään ole löydetty, mutta Diana uskoo hänen liittyvän asiaan. Amerikkalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuollut ja vuonna 2013 eloon herännyt Ichabod Crane jatkaa nyt taistoaan Washington DC:ssä ilman Abbie Millsiä. Uudeksi parikseen Ichabod saa Dianan (Janina Gavankar). K12 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Ninja Warrior
Denverin karsinnat, osa 2/2. Kausi 5, 8/22. Kalliovuorten kupeessa käydään viimeinen karsintakilpailu. Korkea ilmanala asettaa omat haasteensa kilpailijoille. Kovatasoisessa kilpailussa armottomalla radalla nähdään muiden muassa Ninja Warrior -veteraani ja suosittu kasvo baaritiskin takaa, vapaaottelija sekä ilmavoimien mies. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:15
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä Felicity Huffman, näyttelijä Jurnee Smollett-Bell ja koomikko Anthony DeVito. Esitetty Yhdysvalloissa 10.3.2017.
03:15
Sub goes Kolina
Sub goes Africa! Subin myöhäisilta tihkuu eksotiikkaa, sillä juontajavieraina nähdään fantastiset tubettajat Seksikäs Suklaa ja Dosdela. Luvassa hervottomia pilapuheluita, selkäänpuukotusta, Kimi Räikkösen omistautumista, tummia silmiä ja ruskeata tukkaa, lisää afrikkalaisia ja Ali Jahangirin grillausta. Uusinta. K7 (väkivalta).
03:45
Sub goes Kolina
Sub goes Kolinan ensimmäinen tuotantokausi päätetään Linnanmäen vauhdissa hersyviin ja pilalle menneisiin kuvausmomentteihin, Niko Saarisen naisiin ja Rudi Rokin karaoketulkintoihin. Viime viikon Antti ottaa mustangin alle ja päätyy lopulta mereen. Erkun testit on myös tulleet tiensä päähän ja mies aikookin jäädä eläkkeelle. Uusinta. K7 (seksi).