UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 22.8.

06:00
Onnensoitto
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Raskaana, ei raskaana. Natascha voi huonosti ja pyytää Marlenea hankkimaan raskaustestin. Väärinkäsityksen vuoksi Michael luulee onnellisena, että hänestä on tulossa isä. Nils ja Sabrina selvittävät omat Damianiin liittyvät väärinkäsityksensä. Nils tulee ja hakee omansa. Enää mikään ei estä heitä viettämästä lemmenhetkiä kahden kesken. Koska Doris ei näytä luopuvan talosta Sonnbichlereiden hyväksi, perhe keksii uuden pelottelujuonen. Hermoheikko Doris on sen jälkeen vihdoin valmis myymään talon heille takaisin. Xaver on Kiran takia murtunut mies. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Ylläs - huipulla tuulee
Osa 9. Tuulta päin. Bar Kaapin Antti viettää vapaapäiväänsä rinteessä. Safariyrittäjä Johannan lumikenkäretki on vastatuulessa. Latukahvilalla Keijo valmistelee tulevia kirjanjulkaisujuhliaan.
14:50
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
15:00
Pomo piilossa UK
Kampaamokeikka. Kampaamoketju Francesco Groupin voitot ovat kuihtuneet. Laajentuminen ja tehokkuus ovat ainoat keinot menestykseen, ja entinen julkkiskampaaja Jacqui McIntosh lähtee ottamaan tilanteesta selvää. Mitä tapahtuu, kun kovaa linjaa vetävä McIntosh törmää tiukan taloudellisen tilanteen kuristamien kampaamoiden karuun arkeen? Tai kun hänen etninen taustansa aiheuttaakin ongelmia? Brittiläinen realitysarja.
15:55
Myytinmurtajat
Räjähtävä pakoretki. Tiimi käy Green Hornet -elokuvan myyttien kimppuun. Voiko maahan haudattu auto räjäyttää päältään puskutraktorin vahingoittamatta autoon haudattuja? Entä voiko hissiin jumiutuneen auton etuosa leikkautua pois niin, että sen etuosalla voi yhä ajaa? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Sokkiuutisia. Marlene on huolissaan isästään, johon ei saa yhteyttä. Kauhukseen Natascha saa selville, että Veit on puolikuolleena eteläafrikkalaisessa sairaalassa. Koska koko matkalle lähtö oli Nataschan juonittelun syytä, hän ei halua kertoa Marlenelle mitään. Korukokoelmankin myöhästyisi, jos tytär lähtisi isäänsä tapaamaan. Konstantinin kärsivällisyys loppuu. Sonnbichlerit haluavat juhlia talonsa pelastumista Doriksen kynsistä. Iloisiin juhliin kutsutaan paljon ystäviä. Kesken kaiken Hendrik saa huonoja uutisia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Kuohuvat tunteet, osa 2. Alexin ja Walkerin koskenlaskuloma muuttuukin työreissuksi, kun yksi koskenlaskijoista murhataan. Trivette ja CD jahtaavat vankikarkuria samalla joella kuin Alex ja Walker. Kaksiosaisen jakson toinen osa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Formula 1: vapaat harjoitukset
Selostajina Timo Pulkkinen ja Oskari Saari, asiantuntijana Toni Vilander.
19:30
Lainvalvojat
Lainvalvojien erikoisjaksossa seurataan Helsingin väkivaltarikosyksikön matkassa tapausta, jossa mies on uhkaillut, kiristänyt, pahoinpidellyt ja vienyt rahat naisystäviltään. Tapausta seurataan epäillyn seurannasta ja kiinniotosta oikeuteen saakka.
20:00
Miehen puolikkaat
Vääränlaista kemiaa. Charlien ja Mian hääsuunnitelmat menevät uusiksi, kun käy ilmi, etteivät heidän perheensä oikein tule toimeen keskenään. Charlie joutuukin pohtimaan, voiko hänen geeneillään varustettu ihminen ikinä löytää oikeanlaista kemiaa kenenkään kanssa. Tarina on jatkoa edelliselle jaksolle ja jatkuu edelleen seuraavassa jaksossa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Agentti joka tuli illalliselle. Yllättäviä taitoja omaava voimalan uusi Wayne vartija pelastaa Homerin hengen ja saa kiitokseksi illalliskutsun. Sitten YouTube paljastaa Waynen olinpaikan ukrainalaismafialle, joka saa Homerista hankalan panttivangin. Vierailevana tähtenä Kiefer Sutherland! Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Smokkimies
Akrobaattitaituri Jackie Chan temppuilee sympaattisessa toimintakomediassa taksikuskina, joka joutuu ottamaan salaisen agentin paikan ja saa ihmeelliset voimat pukeuduttuaan tämän taikasmokkiin... Ohjaaja: Kevin Donovan, USA 2002, 98'. Pääosissa: Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs, Debi Mazar, Richie Coster, Peter Stormare. K12

Arviot: IMDb 5.2 ∙ Rotten Tomatoes 22 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:55
Rysän päällä
Brutaali bestman. Josh Bastionin vaimo on ollut viime aikoina ihmeen vaisu ja etäinen, mikä vaimon mukaan johtuu pariskunnan vauvasta. Tutkinta paljastaa, että vaimon petos ulottuu syrjähyppyä syvemmälle. Jennifer Irvingin poikaystävä väittää paiskivansa ahkerasti töitä, mutta silti miestä vaivaa ainainen rahapula. Varjostajat havaitsevat, että työnteon sijaan miehen päivät kuluvat rattoisasti toisen naisen parissa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
23:50
Jennifer's Body (K16)
K16

Kello 24:00

01:55
Eurojackpot ja Jokeri
02:00
Onnensoitto