UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 30.8.

06:00
Voittostudio
07:30
Ostoskanava Tvins.com
08:30
Chuggington
Tunneliseikkailu. Wilson ja Koko päättävät lähteä tutkimaan kiellettyä tunnelia ja joutuvat pulaan, koska eivät ole opetelleet tarvittavia asioita. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Tuomas Veturi
Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Maija Mehiläinen
Kuningattaren sijainen. Pesässä luullaan kuningattaren kadonneen. Osaamaton Elena joutuu toimimaan hänen sijaisenaan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Tom & Jerry Kids Show
Nuori musketööri. Galaxin sankarit. Muurahaisten paluu.. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Talon ja veden vuoropuhelu. Andrew ja Nicki Bruce haluavat rakentaa Thames-joen eräälle yksityiselle saarelle unelmiensa talon. Se kelluisi betonikonstruktion sisällä, ja nousisi ja laskisi vedenkorkeuden mukaan. Vesi on talojen suuri vihollinen, sillä se syövyttää ja tappaa rakenteita. Jotta talo voisi pystysuunnassaan ikään kuin paeta tulvivaa vettä, on pidettävä katse insinööritaidoissa ja tehtävä yhteistyötä luonnon kanssa. Arkkitehtiakin tietysti tarvitaan, mutta nyt piirustukset toimivat vasta paperilla, sillä rakennelma on ainutlaatuinen. Vastoinkäymisiä kertyy ja historiallisen raju tulvakin osuu juuri helmikuulle 2014. Optimismi ja päättäväisyys auttavat jatkamaan. Kevin McCloud käy projektin aikana tutustumassa myös hollantilaisiin kelluviin betonitaloihin. Niiden suunnittelija on betoniin erikoistunut arkkitehti Marlies Rohmer. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Mahdoton taloprojekti
Joanie ja Alex 1/2. New Yorkista Kaliforniaan muuttanut nuori perhe rakentaa taloa Los Angelesiin taiteilijoiden suosimalle alueelle luontoa säästäen. Rakennustyömaa joutuu kuitenkin toistuvan ilkivallan kohteeksi ja tihutöiden korjaaminen syö budjettia. Urakoitsijakin on pettymys. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Teknavi
Markku Alénin käsittelyssä markkinoiden tehokkain sähköauto. Uusi Tesla Model S hämmentää suorituskyvyllään. Riston testissä Audin ensimmäinen pistokehybridi A3 e-tron. Sähköautoilun erikoisjakso. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Pomo piilossa
Lommot ojennukseen. Kausi 6, 4/13. Automaalausyhtiö Maacon johtaja Jose Costa tarttuu itse ruiskuun selvittääkseen, tulevatko kaikki lommot ojennukseen työntekijöiden käsissä. Johtajan harmiksi kaikki eivät näytä noudattavan yhtiön ohjeistusta, mutta työntekijöiden joukosta löytyy myös todellisia helmiä. Amerkkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Top Gear Festival Special: Sydney
Jeremy ja James ovat saapuneet Australian Sydneyyn isännöimään Top Gear -festivaaleja australialaisten kollegojensa Shanen ja Steven kanssa. Luvassa on paljon melua ja savua, erikoisia kisoja ja tietenkin täydellistä tohelointia Top Gear -tyyliin. Radalla nähdään mm. F1-mestari Mark Webber ja MotoGP-mestari Casey Stoner. Loppuhuipennuksessa otetaan erä vanhaa kunnon autojalkapalloa. Englantilainen auto-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Antti Tuisku: Keinutaan feat. VilleGalle
14:40
Piilokamera
12. Onko mitään ärsyttävämpää kuin jättirepun kanssa tien tukkiva turisti? Suostuvatko shoppailijat maistamaan puhtaasta kolesterolista, pelkistä kemikaaleista tai ainoastaan teurastuksen sivutuotteista valmistettuja välipaloja? Lisäksi nähdään juomia hihasta vetävä baarimikko sekä klassikkojekkuja keilaradalla ja puhelinkopissa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
15:05
Cyrus
Ohjaaja: Jay Duplass ja Mark Duplass, USA 2010, 91´. Pääosissa: John C. Reilly, Jonah Hill, Marisa Tomei, Catherine Keener. Leppoisa komedia keski-ikäisestä Johnista (John C. Reilly), joka on jo vuosia ollut ystävä ex-vaimonsa kanssa, jakavatpa he saman työpaikankin. Sitten John tutustuu Mollyyn (Marisa Tomei), vetävännäköiseen yksinhuoltajaäitiin. Mollyn poika Cyrus (Jonah Hill) on 22-vuotias, kotona asuva mammanpoika, joka ei hevillä luovu äidistään... Äänitekstitys: suomi. K12
16:55
Kesäkuski
Heikki Silvennoinen. Kausi 1, 9/10. Heikki Silvennoinen on huolissaan Kuustosen hiipuvasta musiikkiharrastuksesta. Niinpä entiset bändikaverit lähtevät ostamaan Mikon kitaraan uusia kieliä, koska Heikin mukaan ne ovat kuitenkin ruosteessa. Alle napataan Heikin unelmien auto: punainen Ferrari! Mutta kumpi sitä pääsee ajamaan? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
MTV.doc: Norpan pelastajat
Miten äärimmäisen uhanalainen saimaannorppa selviää vaarallisesta kesästä? Tutkijat, suojelubiologi, kalastuksenvalvoja ja luonnonsuojelija tekevät kukin omaa tiivistä kenttätyötään norpan hyväksi. Suojelu vaikuttaa myös paikallisen väestön elämään. Dokumentissa seurataan ponnisteluja ainutlaatuisen saimaannorpan pelastamiseksi. Vain Saimaan vesistöissä elävä norppa on vaarassa kuolla sukupuuttoon, jos sen kantaa ei saada nousemaan nykyisestä noin 320:stä tuntuvasti suuremmaksi. Tuotanto: Marja Juonala, MTV Uutiset. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:55
Retrohelmet
Coverhitit II. Kausi 1, 14/15. Retroilussa vuorossa ikimuistoisia coverhittejä. Mukana mm. käännösbiisit Oon voimissain, Elekieltä ja Kuuma kissa. Jakson tähtinä Maarit, Clifters ja Lea Laven. Juontajana Tanja Huutonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
Salatut elämät
Osa 2840: Kuolema majatalossa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:00
Pomo piilossa
Kampaaja kovilla. Kausi 6, 3/13. Nopeasti kasvavan kauneussalonkiketjun perustaja ja johtaja Gina Rivera tutustuu valeasun suojissa franchise-liikkeidensä toimintaan. Hänen tapaamillaan ihmisillä on mullistava vaikutus hänen elämäänsä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Loppurutistus, osa 2. Kausi 21, 12/12. Kilpailijat matkustavat Ranskasta New Yorkiin postikorttivihjeen perusteella. New Yorkissa he vapautuvat pakkopaidasta Harry Houdinin tapaan, toimivat Lombardi's Pizzan pizzakuskeina ja tunnistavat eri maiden lippuja. Gotham Hallissa selviää, mikä joukkueista korjaa päävoiton. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: CHL Extra
22:45
C.S.I. New York (K16)
Harhaluuloja. 20 vuotta vanha tapaus tulee tutkittavaksi, kun pääepäilty löytyy murhattuna. Tutkijat huomaavat repivänsä auki vanhoja haavoja, sillä moni naapurustossa kantoi kaunaa epäillylle. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:45
Americans
Samassa sellissä. Kausi 3, 4/13. Philip epäröi käyttää nuorta tyttöä tarkoitusperiinsä, mutta Elizabethin mielestä CIA on niin kova kohde, että tarkoitus pyhittää keinot. Oma tytär on kuitenkin eri asia, ja he molemmat kauhistuvat Paigen tulevaisuudensuunnitelmia. Stanin vaisto sanoo, että hänen kaitsemallaan neuvostoloikkarilla on tekeillä jotain. Ninan annetaan ymmärtää, että lieventääkseen vankeustuomiotaan moskovalaisvankilassa hänen tulisi vakoilla ulkomaista sellitoveriaan. Yhdysvaltalainen draamasarja seuraa kahden KGB-agentin elämää tavalliseksi amerikkalaiseksi aviopariksi soluttautuneena. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Voittostudio