UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 19.1.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Suomen kansallisruoka valitaan tänään 7.10 Laturaivo - hiihtoladuilla kiehuu ja kuohuu 7.40 Vieraana Jenni Vartianen 7.50 Uusi F1-selostaja Niki Juusela 8.10 Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen 8.20 Paska kaupunni - Oulu markkinoi itseään Helsingissä 8.40 Putous-näyttelijät Pilvi Hämäläinen ja Mikko Penttilä 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
Pizzabowl eli pizzakulho
09:10
Kauniit ja rohkeat
Kuka olet, näkyjeni nainen?. Adam yrittää vimmaisesti koota kuvaa naisesta, jonka kasvot on muistamaisillaan. Samalla hän tuntee syyllisyyttä siitä, ettei luota Eveen, joka on pitänyt hänestä niin hyvää huolta. Wyatt ja Steffy vihitään rantahietikolla Malibun auringossa perheen hellässä huomassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Bisnesideoita. Charityllä ei ole juuri liittolaisia jäljellä kylässä, joten hän joutuu turvautumaan omiin aseisiinsa pubia tavoitellessaan. Varaton Rakesh jatkaa asuntojensa rakentamista yksin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Lapsi vai asunto?. Emma harkitsee Charityn röyhkeää ehdotusta. Laurel ja Ashley valmistautuvat häihin, mutta Doug ei pääse yli epäilyksistään. Andy nauttii töistään kartanolla, ja Chrissiekin on hyväntuulinen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Lääkärit
Lakimiehen näkökulma. Vieraana on lakimies Areva Martin, jonka kanssa keskustellaan ajankohtaisista aiheista kuten piilomainonnasta sosiaalisessa mediassa. Lisäksi teemana on diabetes, endometrioosi ja uudelleen käytettävät vesipullot. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Marokkolaista lammasta. Tämänkertainen menyy koostuu marokkolaistyyliin maustetusta lampaasta, kuskusista ja uunissa lämmitetyistä leipäsistä. Lisäksi Jamie pyöräyttää juustolla täytettyjä paprikoita, hummusta ja granaattiomena-sitruunajuomaa. Kyllä kelpaa! Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Sähköasemasta marokkolaiskeidas. Käytöstä poistettu sähköasema Sunderlandissa oli jo päätetty purkaa, kun Anne ja Richard Curtis ostivat sen itselleen. Heidän aikomuksenaan oli rakentaa raunioista neljän makuuhuoneen unelmakoti marokkolaisen sisustuskirjan inspiroimana mutta pikkuruisella budjetilla. Rakentamiseen oli rahaa vain 50 000 puntaa ja sisustamiseen viisi tuhatta. Kevin McCloud palaa kolmen vuoden jälkeen katsomaan, muuttuiko sähköasema marokkolaiseksi keitaaksi ja perheen unelmataloksi. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Suomen kaunein koti
Lapsiperheiden kodit. Kausi 2, 2/11. Tuomarikolmikko pääsee tutustumaan erilaisiin lapsiperheiden kekseliäisiin sisustusratkaisuihin. Näemme mitä elementtejä mahtuu noin 80 neliön koteihin ja millä eri tavoilla lapset on otettu huomioon kotien sisustuksissa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Perhe pelissä
Uusi joukkue. Kausi 1, 1/13. Yksinhuoltajaäiti Terryn (Maggie Lawson) poika Danny haluaa alkaa pelata baseballia tehdäkseen vaikutuksen tyttöön, johon on ihastunut. Danny ei pääse joukkueeseen, joten nuorena baseballia pelannut Terry päättää auttaa poikaansa. Myös Terryn olutta kittaava isä (James Caan) auttaa omalla tavallaan. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
16:00
Salatut elämät
Osa 3116: Ullan suihku kirvelee. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:30
Kädettömät kokit
Susanna Koski. Kausi 1, 7/10. Lintu vai kala? Kansanedustaja Susanna Koski tekee Vapulle ja Kapelle tilauksen, josta ei voi kieltäytyä. Poliittinen broileri unohdetaan heti kättelyssä, sillä tänään syödään villisorsaa ja velliä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Kerro totuus, Eve. Adam vaatii Eveltä selitystä siihen, miksi tämä ei suostu kertomaan enempää heidän häistään. Eve taas on mielestään kertonut kaiken tarpeellisen. Wyatt kuhertelee nuorikkonsa kanssa häävieraiden lähdettyä koteihinsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Ota tai jätä. Ross keksii keinot Charityn rahojen hankkimiseen, mutta Moses hidastaa menoa. Eliza saa kohtauksen, ja Megania eivät kiinnosta Jain ja Leylan lohduttelut. Chrissie jatkaa flirttailuaan. Aaron valmistautuu oikeudenkäyntiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Houkutuslintu. Gordon vastaa syytteisiin oikeuden edessä. Charity aloittaa kaupankäynnin Dougin kanssa. Poliisit piipahtavat korjaamolla, ja Cain tajuaa Charityn ja Rossin juonen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Pizzabowl eli pizzakulho
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3117: Kallen kekkuli aiheuttaa työttömyyttä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:00
Kokkisota
Jenni Pääskysaari ja Maria Veitola. 1/10. Kokkisota palaa ruutuun! Ensimmäisessä jaksossa Pipsa Hurmerinnan ja Antto Melasniemen pareiksi saapuvat Jenni Pääskysaari ja Maria Veitola. Millainen soppa syntyy poltetuista ripsistä, kinder-munista ja lentelevistä ruusukaaleista? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Pitääkö olla huolissaan?
Joonas Nordman. UUSI KAUSI ALKAA! 1/10. OHJELMAN TOINEN TUOTANTOKAUSI ALKAA. Vieraana näyttelijä, käsikirjoittaja Joonas Nordman. Jenni Pääskysaaren lietsoo, kun kauden avausjaksossa panelistit ratkovat suomalaisten arkipäivän huolia. Joonas Nordmanin imitaatiot saavat Kari Hotakaisen huikentelevaiseksi. Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen pelkäävät tilanteen eskaloituvan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Yövahti
Leikin loppu. Kausi 1, 8/8. Kairossa viimeistellään asekauppoja, ja Jonathan Pinella on vihoviimeinen tilaisuus pysäyttää Richard Roper. Aika käy kuitenkin vähiin, ja Pinen ympärillä ovat kaikki vaarassa. Sophien vuosien takaiseen murhaan sotkeutunut Roperin egyptiläinen ystävä Freddie Hamid pohtii, onko tavannut Pinen ennenkin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Kallista kipua
Kuumat paikat. Kausi 8, 2/8. Evanilla on kuumat paikat sairaalan tietovuodon jälkeen. Jeremiahin vanhemmat tulevat yllätysvierailulle. Hank auttaa sijaisnäyttelijää ja pääsee paljon odotetuille ensitreffeille. Yhdysvaltalainen sairaalamaailmaan sijoittuva komediallinen draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Kokkisota
Jenni Pääskysaari ja Maria Veitola. 1/10. Kokkisota palaa ruutuun! Ensimmäisessä jaksossa Pipsa Hurmerinnan ja Antto Melasniemen pareiksi saapuvat Jenni Pääskysaari ja Maria Veitola. Millainen soppa syntyy poltetuista ripsistä, kinder-munista ja lentelevistä ruusukaaleista? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:30
Bull
Lääkäri tulessa. Kausi 1, 6/13. Lahjakas mutta ylimielinen kirurgi joutuu oikeuteen tehtyään vuosia lasta yrittäneelle naiselle hätätilanteessa kohdunpoiston. Nainen syyttää kirurgia hoitovirheestä ja tarpeettomasta toimenpiteestä. Vain tohtori Bullin oikeuskäyntitieteen huipputiimi voi osoittaa valamiehistölle, ettei kirurgilla ollut muuta vaihtoehtoa. Yhdysvaltalainen komediallinen draamasarja psykologista, joka toimii oikeudenkäyntikonsulttina. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:30
Arrow
Järähtelyä. Kausi 2, 12/23. Nuoli tarjoutuu opettamaan Roylle itsehillintää, mutta poika kieltäytyy kuuntelemasta, ellei mies hupun alla paljasta todellista henkilöllisyyttään. Pronssitiikeri pakenee vankilasta ja varastaa Malcolmin maanjäristyskoneen. Oliver, Diggle ja Felicity yrittävät pysäyttää miehen, mutta Roy sekaantuu asiaan vaarallisin seurauksin. Laurelin ura on vaakalaudalla ja syöksykierre syvenee. Moira ilahtuu, kun saa Walterilta illalliskutsun, mutta yllättyy syyn kuullessaan. Saarella Oliver kärsii tunnontuskista ja Slade kostonhimosta. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).