UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 20.9.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 20.9.
Onnea, Varpu ja Vaula!
06:53
Metkat Mesiläiset
Salaperäinen valokuva. Sampo löytää koulusta vanhan valokuvan ja yrittää selvittää, kuka siinä oleva poika on. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Tuttiritari
Kaksintaistelu. Tuttiritari joutuu kaksintaisteluun, mutta onneksi Haltijakummi tulee apuun. Monen taian ja vastataian avulla kaikki päättyy onnellisesti ja ilman turhia taisteluita. Valtakunnassa kaikki hyvin! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Dinotassut
Ylämäki, alamäki. Dinotassut kirmaavat ylämäkeen, sitten alamäkeen ja taas ylämäkeen. Paitsi Tomi, joka nukahtaa kukalle. Eikä se olekaan mikä tahansa kukka, sillä se osaa juosta ja lujaa! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Franklin ja ystävät
Franklinin rytmi. Franklin satuttaa nilkkansa. Nilkkaan on laitettava tukiside, mutta Franklin päättää ettei se hidasta leikkimistä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Nalle
Millainen? Millainen on maku mansikan? Millainen on poski persikan? Nalle ja Apina pohtivat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:43
Timppa
Timppa telttailee. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Olivia
Olivia eläinlääkärinä. Julius ja Olivia epäilevät Paavon sairastuneen. Olivia päättää avata oman vastaanoton. / Olivia tutkii ullakkoa. Possumummi on nuorena pakannut tavaroita laatikkoon, jota hän kutsuu aikakapseliksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Galaxi
08:18
Tenavat (7)
Sataa kaatamalla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Aika härdelli!
Poika pommisuojasta. Luru tapaa pojan, joka on asustanut pommisuojassa yli puoli vuosisataa. Poika alkaa lietsoa vanhaa vihanpitoa naapurisaaren kanssa, kunnes tapaa nuoruuden lemmittynsä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:37
Reetta ja Ronja
4/10. Reetta ja Ronja ja hirmuinen noita. Tyttöjen lukema satu muuttuu todeksi, kun he huomaavat äkäisen naapurin tädin näyttävän satukirjan noita-akalta. (2009) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Casualty
Kausi 20, 2/47. Pidä pintasi, 1/2. Turvapaikanhakijoille tarkoitettu asuinrakennus romahtaa. Ensiapuosaston työntekijät pelastavat uhreja raunioista. Tess on myös mukana pelastustöissä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Holby Cityn sairaala
Villi lapsi. Rafin ja Amyn suhde rakoilee. Rafin mielestä he tarvitsevat tauon lapsettomuushoidoista. Jacin äiti haluaa tavata tyttärentyttärensä, mutta Jac ei ole vakuuttunut tämän vilpittömyydestä. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:00
Teiniäidit
Kausi 2, 1/8. Roosan kontrollikäynti saa yllättävän käänteen. Demin perhe opettelee yhä vauva-arkea. Sanna haaveilee tilavammasta asunnosta, ja Sarita kamppailee yhä masennuksen kanssa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:25
Teiniäidit
Kausi 2, 2/8. Roosan vauva on pinteessä, ja keisarileikkaus tehdään heti. Demi haluaa jatkaa lukio-opintojaan. Sarita on saanut työpaikan. Sanna tasapainoilee työn, opiskelun ja perhe-elämän keskellä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 12:00

12:00
Veljesten keittiössä
2/5: Birdie Nam Nam. James ja Adam Price ovat kumpikin hulluna intialaiseen ruokaan, ja tänään raastetaan inkivääriä, paistetaan riisiä ja tanssitaan Bollywoodin rytmejä. Luvassa on kuusi ruokalajia ja iso yllätys. (U) Äänitekstitys: suomi.
12:30
Tobias leipoo maailmalla
2/6. Tobias suuntaa Boliviaan, missä korkeusolot vaikeuttavat leipomista. Tärkeän ainesosan saamiseksi hän pyöräilee vaarallista reittiä. Tanskalainen leipuri kiertää maailmaa tutustuen erilaisiin leivontakulttuureihin. HD Äänitekstitys: suomi.
13:20
Kaapista ulos
3/7. Therese suorittaa varusmiespalvelusta, mutta ei ole kertonut homoseksuaalisuudestaan intissä eikä kotona. Nyt hän on päättänyt lähteä Stjørdaliin isänsä luo käymään vaikean keskustelun. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Norjan kovin
2/6. Kilpailijat joutuvat tänään selvittämään esteradan, joka on rakennettu jääkylmään veteen. Uimataidon lisäksi tarvitaan raakaa voimaa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:45
Riistametsällä
3/10. Hyppygaselli. Metsästyskamujen seikkailun kohteena on tällä kertaa Namibia. Gaselli on siellä suosittua riistaa. Ovatko Afrikan olosuhteet otolliset Jørgenin ja Nikolaj'n metsästykselle? Äänitekstitys: suomi.
15:30
Villi kortti
Viikon urheilutapahtumia seulotaan läpi Villin kortin panelistien toimesta. Paneelissa Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Kalle Palander ja Mikko Töyssy. Vieraana Christoffer Strandberg. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 672: Ylilyöntejä. Stella ottaa askeleen kohti haaveitaan, mutta kompastuu viime metreillä. Roni astuu liian suuriin saappaisiin. Jani valehtelee sekä itselleen että muille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Viljami, Laulujen osto- ja myyntiliike, Saara ja Sorsa, Kotkaperhe, Killen kimppakyyti, Hommat hoituu sekä Puuharit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Casualty
Kausi 20, 2/47. Pidä pintasi, 1/2. Turvapaikanhakijoille tarkoitettu asuinrakennus romahtaa. Ensiapuosaston työntekijät pelastavat uhreja raunioista. Tess on myös mukana pelastustöissä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Tuhkimotarinoita : Viimeinen kosketus
Tiinan kaksospojat jäivät auton alle. Aatun jalka murtui, Peetun sydän pysähtyi ja äidin maailma romahti. Surun keskelle valonpilkahduksen tuo perheen yllättävä Robin. Mitähän muuta stylisti Outi Broux on keksinyt? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi Päivä
Jakso 673: Toisen omaa. Anni lainaa vain. Lauri panee ison pyörän pyörimään. Elina pakenee patenttihakemukseen. Kristan synttärit saavat tyrmistyttävän lopun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Inside No. 9 (12)
Uusi sarja, kausi 1, 1/6. Kuin sardiinit purkissa. Pikimustan huumorin sävyttämä sarja siitä, mitä kaikkea voi tapahtua talossa, jonka osoite sattuu olemaan numero 9. Onko epäonnenluku 13 saanut haastajan? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Docventures: Elokuvan esittely
Illan Docventures-lähetyksen teemana on populismi! Riku Rantala ja Tuomas Milonoff esittelevät viikon kohuelokuvan La Cicciolinan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:05
Docventures: Vieraiden esittely
Rikun ja Tunnan hikikomerossa aloitellaan katsomaan vieraiden kanssa illan elokuvaa ja keskustelemaan aiheesta populismi. HD
21:15
Docventures: La Cicciolina, Godmother of Scandal
Viikon dokkari käsittelee populismia skandaalien kummitädin Ilona Stallerin henkilökuvan kautta. Absurdin ajankohtaisessa La Cicciolinassa poliittinen populismi nähdään italialaisen mikroskoopin linssien lävitse. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
22:08
Docventures: Jälkikeskustelu
Riku ja Tunna ruotivat illan teemaa asiantuntijavieraiden kanssa. Onko populismi tyhmän kansan huijaamista vai piileskeleekö mutkien suoraksi vetämisen taustalla politiikan perinteistä vapaa suurempi totuus? HD
23:05
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 18.9.2017. Vieraina Lonzo Ball, Sonequa Martin-Green ja Robert Winston. HD Äänitekstitys: suomi.
23:45
Cuckoo
Kausi 2, 3/7. Steve on töpännyt työssään pahasti ja kaipaa kipeästi parhaan ystävänsä pönkitystä. Mistä löytyisi luonnonlapsi Dalelle oma tyttöystävä? Ben tutkailee silmä kovana potentiaalisia tapauksia. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 24:00

00:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna