UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 31.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 31.3.
Onnea, Irma ja Irmeli!
06:52
Samsam
Yllätysvieras. Samsamin syntymäpäiville saapuu arvokas yllätysvieras: Hänen majesteettinsa Marsh I. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Jokeri Pokeri Box
Kuu-ukko. Simo-taikurin studiossa on kuu-ukko, joka jekuttaa Simoa menemällä piiloon. Taikapuhalluksen avulla kuu-ukko lopulta löytyy. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:06
Hermanni Hiiri
Pelottomat merirosvot. Hermanni, Jonne, Pirre ja Ville pääsevät leikkimään joelle. Äitien varoitukset joenpenkereeltä tuntuvat loputtomilta! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:13
Pikkuli
Pelko pois, Pikkuli! Illalla Pikkuli pelkää pimeää eikä saa unta. Sitten Pikkuli putoaa pimeään koloon ja tapaa uuden tuttavan. Pikkuli oppii, ettei pimeässä ole mitään vaarallista, päinvastoin! HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Nelli ja Noora
Laiva hoi. Ulkona on tosi kostea ilma, joka kastelee kaiken läpimäräksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
Pikku Kakkosen posti
Kansikuva. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:31
Petrin tiikeritarinat
Liitäjä ja heräävä tulivuori. Lapset ovat luokkaretkellä metsässä. Liitäjä näkee höyryä ja päättelee, että jossain on kuuma suo. Vaikka kaikki yrittävät selittää, ettei asia ole niin, Liitäjä ei usko. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Melkein mestari
Kuusivuotias Jasmi piirtää, tarinoi ja laulaa karaokea - omilla sanoillaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:50
Milli ja Molli
Suola ja Pippuri. Milli ja Molli tutustuvat kahteen hevoseen, Suolaan ja Pippuriin. / Birgitta. Milli ja Molli näyttävät Mari-tädille ja Birgitalle, millaista on todellinen ystävyys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:19
Syrhämä
Unettomuustaika. Silmitön Sääski on keksinyt loitsun, joka estää kaikkia nukkumasta. Hyvä velho Valve pystyy purkamaan taian, mutta avukseen hän tarvitsee lapsia. Anna, Ella ja Roosa saapuvat valmiina seikkailuun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Merikylpylä. Trondheimin sataman vanha merikylpylä perustettiin jo vuonna 1858. Terveellisistä merikylvyistä nautiskeli aluksi lähinnä hienosto, mutta nykyään kylpylässä viihtyvät kaikki, jopa hangen keskellä. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Mahdollisuus. Adele haluaa tuoda Mon ja tämän isän yhteen. Zosialla ja Annabellella on yhteisiä suunnitelmia. Rafille vitsaillaan, kun hän yrittää tehdä vaikutuksen Hansseniin. Eräs lemmikki saa osaston sekaisin. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Au pairit Kanadassa
2/9. Arjen haasteita. Työntäyteinen arki aiheuttaa päänvaivaa Ronille. Sanna totuttelee miehiseen elämänmenoon. Vanessa jatkaa perheen etsintää. Mona saapuu Kanadaan, ja au pairit kohtaavat toisensa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
5/10. Ravihevonen oli vauhkoontunut kesken treenien ja loukkaantunut niin pahoin, että koko ravurin ura on vaarassa. Nairobissa pelätään uutta vesikauhuepidemiaa, ja vaaravyöhykkeessä ovat eritoten villikoirat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Ratsastuksen MC: Kouluratsastus
Kouluratsastuksen GP-kilpailu. Omaha, Yhdysvallat. Selostus Jorma Kainulainen. HD

Kello 12:00

12:30
Hiihdon SM: Miesten 10 km
Miesten 10 km (v) väliaikalähdöin. Selostus Tapio Suominen. Kontiolahti. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
14:30
Taitoluistelun MM: Jäätanssin lyhyt tanssi
Jäätanssin lyhyt tanssi. Selostus Jere Nurminen. Helsinki. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
16:25
Ratsastuksen MC: Esteratsastus
Esteratsastuksen maailmancupfinaalin 1. osa, Speed class. Omaha, Yhdysvallat. Selostus Markus Backlund. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Kim ja Kai, Närpiäiset, Sana-arkku ja Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Hiihdon SM: Kooste
Kooste päivän kilpailuista M 10 km (v) ja N 5 km (v). Selostus Tapio Suominen. Kontiolahti. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
19:30
Taitoluistelun MM: Naisten vapaaohjelma
Naisten vapaaohjelma. Selostus Jere Nurminen. Helsinki. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD

Kello 21:00

22:00
Sohvaperunat
Amanda ja pelimiehet hämmentää ja dramaattinen Salatut elämät -jakso saa Sohvikset kaipaamaan Ismoa ja Seppoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:50
Adrenaliinihakuista elämää
Nopeuslasku. Simone Origone on maailman nopein laskettelija. Hän teki maailmanennätyksen vuonna 2004, ja siitä asti hänen uransa on ollut silkkaa menestystä. HD Äänitekstitys: suomi.
23:00
Jääkiekon naisten MM: FIN - RUS
Suomi - Venäjä. Plymouth, Yhdysvallat. Selostus Timo Lievemaa. Ruotsinkielinen selostus Ann-Christine Karhu. HD

Kello 24:00

01:20
Banshee (K16)
Kausi 2, 2/10. Ukkosmies. Proctorin ja Alexin välit kiristyvät entisestään, Siobhanin väkivaltainen ex-mies palaa kaupunkiin, ja Carrien tuomio julistetaan. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:15
Eastbound & Down (16)
Kausi 4, 2/8. Kenny herää kuin tylsästä ruususenunesta. Olisiko hänellä sittenkin mahiksia päästä vielä nauttimaan kadonneesta menestyksestä, löytää tie takaisin nuoruudenpäiviinsä tavalla tai toisella? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
02:45
Girls (16)
Kausi 5, 10/10. Rakastan sinua, beibi. Hannahin vanhemmat tulevat yllättäen vierailulle. Marnie pyytää Rayta mukaansa kiertueelle. Shoshannan ideat toimivat. Jessa ja Adam ajautuvat riitoihin. Sarja jää tauolle. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
03:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna