UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 25.8.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 25.8.
Onnea, Loviisa!
06:52
Lilli ja kukkaisystävät
Hurmuri vierailulla. Piikin serkku Hurmuri tulee vierailulle puutarhaan ja hurmaa kaikki kukkaisystävät. Piikki ja Limanen ovat sitä mieltä, että Hurmurin on lähdettävä puutarhasta pikimmiten. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Puutarhan tonttu
Osa 13/15. Porkkanoita. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Itse kasvatetut porkkanat ovat parasta herkkua! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:10
Mimmi Lehmä ja Varis
Varis siivoojana. Varis päättää siivota Mimmi Lehmän navetan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Lauran tähti
Kolme ystävystä. Lauran esikouluryhmään tulee uusi tyttö, jota Lauran pitää auttaa alkuun. Hän ottaa tehtävän niin tosissaan, että unohtaa parhaan ystävänsä Suvin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Humps
Harri-sedän ravintola. Harri-setä vie Humpsin ravintolaan syömään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Lauri kilpa-auto
Lähetti-Lauri. Juuri on antanut Laurille tehtäväksi toimittaa paketit kaikille radalla. Miten Lauri muistaa mikä kuuluu kellekin? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:51
Hommat hoituu
Pistorasia. Hommat hoituu selvittää, mitä töitä liittyy pistorasiasta saatavaan sähköön. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:55
Anniina Ballerina
Anniina ja etusivun juttu. Anniinan juustopyörä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:24
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:25
Viidakkokirja
Sokea seikkailu. Mowgli menettää vahingossa hetkellisesti näkönsä. Tabaqui kuulee asiasta ja suunnittelee, miten saa Mowglin ansaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:36
Kesäleiri (7)
Kesäleirin sirkus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Toukokuun lumo. Kaksoset Geir ja Mass Haugen käyvät päivisin työssä, mutta öisin he lähtevät narraamaan kalaa. Toukokuinen yö on pelkästään jo elämys, mutta saavatko pojat jättitaimenen? Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Suden vaatteissa. Kykeneekö Ella auttamaan Sachaa silloin kun hän sitä eniten tarvitsee? Elliot taistelee tekniikan kanssa. Frieda tekee tärkeän päätöksen. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Kioski: Marjan vallassa
Miksi yrityksiä täytyy tukea vuodesta toiseen? Elinkeinoministeri Olli Rehn (kesk.) Marja Sannikan haastattelussa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Dennis, uhkarohkea base-hyppääjä
Kun tanskalainen Dennis Ohlsen palasi kotimaahansa Afganistanin sodasta, hän ryhtyi harrastamaan base-hyppyä, jota pidetään yhtenä maailman vaarallisimpana lajina. Dennisin tavoitteena on nyt lajin maailmanmestaruus. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Niklaksen keittiössä
1/10. Niklas Ekstedt jatkaa makunystyröitä hivelevien ruokien valmistamista. Tuleeko hänen fenkolikeitostaan uusi klassikko? Niklas tutustuu myös kotimaansa juustoihin ennen sukeltamistaan New Yorkin herkkumaailmaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Blogistania: Riikka Kurki
Riikka Kurki bloggaa minimaailman sisustamisesta. Blogistaniassa nähdään Riikan nukkekoti, josta löytyy Tavastian takahuone. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Blogistania: Kajsa Wikman
Kajsa Wikmanin käsityöblogi johti tilkkukirjan julkaisemiseen jenkeissä ja Suomessa. Blogistaniassa Kajsa ja ystävät tekevät värikkäitä huopatorttuja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Tanskalainen maajussi
10/10. Omenanpesukone on valmis ja siiderinvalmistus voi alkaa. Dendrologi selvittää Frankin vanhan talon ikää. Frankilla on taas uusia ideoita tulevalle vuodelle, mutta miten kävi jouluruokaidean? HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Meduusojen maailmassa
Hiusmeduusat ovat epämiellyttäviä kesävieraita, sillä niiden lonkeroiden kosketus voi ärsyttää ihmisen ihoa. Eräille eläinlajeille hiusmeduusoista on hyötyäkin. Sukelletaan meduusojen maailmaan. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:00
Matkakassi
2/8. Lydia Antivalidis käy Afrikan suurimmassa kaupungissa, Kairossa. Kaupallisuus näkyy jo häiritsevästi pyramidien tienoilla. Mutta rauhaakin löytyy, Valkoisen autiomaan erikoisten kalkkikivimuodostelmien ääreltä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Maailman upein saari
Torben Schou lentää vesitasolla Malediiveille ja pääsee heti keskelle valkoisia hiekkarantoja ja reheviä palmumetsiköitä. Saaren suurenmoinen luonto jättää matkailuesitteidenkin kuvat toiseksi. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:00
Liikkeellä luonnossa: Merellä
Toimittaja Ingrid Langeland Olderbakker vierailee Norjanmeren sääasemalla, joka on toiminut jo yli 60 vuoden ajan. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:30
Heida Disin kamppailu syöpää vastaan
22-vuotias islantilainen Heida Dís sai vuonna 2011 tietää,että elämää olisi jäljellä vain vuosi. Hän kuitenkin kieltäytyi luovuttamasta ja taisteli tarmokkaasti syöpää vastaan. Seuraamme hänen taisteluaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
16:30
Onnenetsijät
3/8. Hannan Hellquist tapaa aivotutkijoita ja jututtaa heitä onnellisuuden käsitteestä. Mark Levengood on valittu Ruotsin onnellisemmaksi ihmiseksi. Mitä hän voi onnesta opettaa? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Hermanni Hiiri, Mimmit, Stella ja Sami, Wilma Vikkelä, Q Putti 5 sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Suunnistuksen MM: Pitkät matkat
Selostus Jussi Eskola. Strömstad - Tanum, Ruotsi. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
19:00
Deception
3/11. Verta mikroskoopissa. Joanna tutustuu lähemmin Samanthaan, ja muuan toinen on taas kiinnostunut hänestä. Lääkeyhtiössä tehdään tarkastus, ja Edward saa kenkää perheyrityksestä. Mia tekee nopeita päätöksiä. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:45
Marren julkkiskampaamo
3/12. Marren johtama kampaamo on tapahtumien keskipisteessä. Millaista on Marcellan, Elisabethin, Rebeccan, Dinan ja Olivian työ julkkiskampaamossa? Asiakkaina on ruotsalaisia julkimoita. Ruotsalainen tosi-tv-sarja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Latela
Kausi 4, 1/10. Uusi kausi alkaa. Latelat saavat työtarjouksen kunnostaa vanha Mustang uuteen uskoon. Palkintona tehtävästä häämöttää unelmien matka Amerikkaan, mutta urakka osoittautuu paljon odotettua suuremmaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Pulkkinen (7)
Kausi 1. 1/10. Asian ytimessä. Mukana Pulkkinen, radiotoimittaja Osmo, Mauri, nyrkkeilijä, viihdetaiteilija, countrymiehet, porilainen taparikollinen ja kopiovastaava. R: Jari Salmi ja Antti Virmavirta. O: Rike Jokela Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:55
Kummeli
Kausi 4. Pikaraportti Mauno Ahonen, Perintöä odotellessa, Ytte ja Mosse, Sporttivartti hiihtosuunnistus, Linja-autossa on tunnelmaa ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:25
Kimmo
Kausi 2. 4/13. Bileet. Nissinen järjestää firman työntekijöille kick start -bileet, jonne myös avecit ovat tervetulleita. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD K7 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Stacey Dooley: Seksin pimeä puoli
Osa 1/3. Turkki. Tutkiva toimittaja Stacey Dooley tutustuu Turkin seksibisnekseen. Turkissa prostituutio on laillista, mutta suhtautuminen seksiin on kaukana vapaamielisestä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
22:51
Latela
Kausi 4, 1/10. Uusi kausi alkaa. Latelat saavat työtarjouksen kunnostaa vanha Mustang uuteen uskoon. Palkintona tehtävästä häämöttää unelmien matka Amerikkaan, mutta urakka osoittautuu paljon odotettua suuremmaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:20
VICE: Swansea Love Story (K16)
Etelä-Walesin Swanseassa on heroiiniepidemia. VICE seurasi heroinistien elämää ja tragedia alkoi selvitä. Lama, työttömyys, kaltoinkohtelu. Suuri osa on toisen polven käyttäjiä ja kierrettä on lähes mahdoton katkaista. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, päihteet).

Kello 24:00

00:18
VICE: The Biggest Guns Money Can Buy
Järeiden aseiden keräilijät ja harrastajat kokoontuvat vuosittain Arizonan erämaahan The Big Sandy Shoot -tapahtumaan. Vice seuraa paikan päällä, kun osallistujat antavat ruudin palaa silkasta ampumisen ilosta. HD Äänitekstitys: suomi.
00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna