UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 22.10.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:00
Kolme miestä ja tyttö
Kommunikaatio-ongelmia. Kausi 6, 9/22. Jessin ja Robbyn suhteen laatu mietityttää lähipiiriä: seurustelevatko he vai eivät? Jess haluaisi edetä hitaasti määrittelemättä suhdetta sen tarkemmin. Robby ymmärtää tämän niin, että he voivat tapailla muitakin. Jess ja Robby päätyvät tuplatreffeille ja saavat Winstonin ja Cecen pohtimaan parisuhteen ja sinkkuuden hyviä ja huonoja puolia. Schmidtin ja Cecen taloprojekti ei oikein etene. Nick osaa puhua samaa kieltä kuin urakoitsija, ja Schmidt haluaakin tulla enemmän Nickin kaltaiseksi. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Kolme miestä ja tyttö
Joulupukin apurit. Kausi 6, 10/22. Jessille joulu on tärkeä, mutta muiden puolesta joulun olisi voinut peruuttaa. Kompromissina päätetään, että kukin hankkii salaisen joululahjan vain yhdelle porukasta. Täydellisten lahjojen miettiminen on vaikeaa, eikä Schmidt malta olla puuttumatta vaimolleen tulevaan lahjaan. Yksi jää vahingossa ensin ilman lahjaa, mutta saa lopulta parhaan lahjan mitä kuvitella saattaa. Jaksossa vierailevat Darlene Love ja Megan Fox. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Tyttöni mun. Kausi 16, 4/21. Lisa ottaa esikuvakseen Margen vanhan koulukaverin, josta on vuosien saatossa tullut menestyvä journalisti. Myös Marge olisi voinut päätyä ystävänsä valitsemalle uralle, jos Homer ei olisi tullut mukaan kuvioihin. K7 (ahdistus, seksi).
11:30
Simpsonit
Bisnesmies Bart. Kausi 16, 5/21. Menetettyään viimeisen maitohampaansa Bart heittää hyvästit lapsuudelle ja perustaa menestyvän t-paita -bisneksen. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Salakuljettajat. Kausi 16, 6/21. Johtaja Burns kieltäytyy maksamasta työntekijöidensä lääkekuluja, ja muut kaupungin yritysjohtajat seuraavat hänen esimerkkiään. Homerin ei auta muu kuin lähteä Kanadaan hakemaan täydennystä lääkevarastoihinsa. K7 (ahdistus, seksi).
12:30
Simpsonit
Margen baari. Kausi 16, 7/21. Terveystarkastajat sulkevat Moen baarin, mutta Homerin avokätisyyden ansiosta se avataan uudelleen. Kun Marge alkaa viettää yhä enemmän aikaa Moen kanssa, Homerin on ryhdyttävä tositoimiin avioliittonsa pelastamiseksi. K7 (ahdistus, seksi).
13:00
Ketonen & Myllyrinne
Kausi 2, 7/9. Hulvaton sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
13:30
Ketonen & Myllyrinne
Kausi 2, 8/9. Hulvaton sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
14:00
Ninja Warrior
Houstonin finaali, osa 2/2. Kausi 7, 16/32. Houstonin finaalissa Vegasin matkaa havittelevat mm. Brent Steffensen ja iätön ihme Sam Sann. Finaalirata koostuu kahdesta osiosta ja esteitä on yhteensä kymmenen. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
14:55
Ninja Warrior
Kansas Cityn finaali, osa 1/2. Kausi 7, 17/32. Kansas Cityn finaalissa on jälleen mukana huippunimiä, huikeita ensikertalaisia ja nainen, joka on hämmästyttänyt suorituksillaan kaikkia, eli Meagan Martin. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:50
Ninja Warrior
Kansas Cityn finaali, osa 2/2. Kausi 7, 18/32. Kansas Cityn finaalissa on jälleen mukana huippunimiä, huikeita ensikertalaisia ja nainen, joka on hämmästyttänyt suorituksillaan kaikkia, eli Meagan Martin. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
16:40
Ninja Warrior
Orlandon finaali, osa 1/2. Kausi 7, 19/32. Orlandon finaalissa nähdään taas 30 huippu-urheilijaa. Mukana ovat mm. Flip Rodriguez ja kisan viisinkertainen veteraani James McGrath. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
17:30
Jarkko Tamminen Stars Show XXL
3/4. Stars Show on revyymäinen lauluimitaatioshow, joka säihkyy, räiskyy, hämmästyttää, hurmaa, naurattaa ja valloittaa. Show:ssa näyttelijä-imitaattori Jarkko Tamminen imitoi ja parodioi yli 40 tunnettua tähteä.

Kello 18:00

18:00
112
Kausi 3, 5/8. Rajavartiolaitos saa hälytyksen kajakkionnettomuudesta. Ensihoitajien työskentelyä seurataan Lahdessa. K7 (ahdistus).
18:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:00
X Factor UK
Kuuden tuolin haaste, osa 3. Armottomat illat Wembley Arenalla jatkuvat Kuuden tuolin haasteen kolmannen osan myötä. Nicole valitsee lopulliset kuusi suosikkiaan yli 28-vuotiaista kilpailun seuraavaan vaiheeseen. Louis puolestaan karsii poikajoukkonsa kuuteen laulajalupaukseen. Luvassa on dramatiikkaa, kun yleisö antaa kuuluvan palautteensa niin esityksistä kuin tuomareiden valinnoista. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Ruth & Alex
Ruth & Alex. Romanttinen draamaelokuva newyorkilaisesta pariskunnasta Alexista (Morgan Freeman) sekä Ruthista (Diane Keaton), jotka ovat olleet yhdessä jo neljä vuosikymmentä. Nyt he ovat suuren muutoksen edessä. Pariskunta on päätynyt myymään Brooklynin kotinsa, jonne he ovat nivoutuneet vuosien saatossa monin tavoin. Alkaa kuitenkin näyttää siltä kuin universumi olisi päättänyt estää heidän aikeensa. Ohjaaja: Richard Loncraine, Yhdysvallat 2014 (92'). Pääosissa: Diane Keaton, Morgan Freeman. K7 (ahdistus).
22:50
Rankat duunit
Romu Keinänen ja Leipomo. Kausi 1, 8/8. Rauta taipuu, autot litistyvät ja isoja koneita pörrää ympärillä. Olisiko tytöistä duunareiksi romuttamolle? Entä kuinka mimmit jaksavat herätä aamuyöllä leipomaan? Nämä asiat selviävät Rankkojen duunien kauden viimeisessä jaksossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:50
TILT 2.0
Kausi 1, 1/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraaksi saapuu pelitubettaja Roponen. Luvassa huikeaa pelaamista virtuaalimaailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.

Kello 24:00

00:20
Arena eSports
Kuninkaalliset ja kuolemattomat. Käynnissä olevan League of Legendsin MM-turnauksen osanottajatiimien esittelyt jatkuvat: tällä kertaa vuorossa ovat Royal Never Give Up Kiinasta, Immortals Pohjois-Amerikasta sekä Flash Wolves Taiwanista. Esittelyssä myös australialaisen Nomian Heroes of the Storm -tiimin kapteeni Benjamin "FAT94" Vinante-Davies. Tuttuun tapaan tarjoillaan myös tuoreimmat uutiset e-urheilun maailmasta. Arena eSports on uudenlainen pelaamisen ja e-urheilun makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K12 (väkivalta).
00:50
Teknavi
Kausi 11, 3/8. Kauden kolmannessa jaksossa Teknavin koeajaja Markku Alénin vauhtikäsittelyssä on lähes 600-hevosvoimainen katumaasturi BMW X6 M. Risto Virtasen testissä on uusi Volkswagen Caddy, ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen tutustuu rannetietokoneen valmistukseen Suunnon tehtaalla Vantaalla. Ohjelmassa vierailee uransa tärkeimpään otteluun valmistautuva ammattinyrkkeilijä Robert Helenius. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:20
Teknavi
Kausi 11, 4/8. Kauden neljännessä jaksossa elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä on Samsungin uusi lippulaivakännykkä Galaxy S7. Testikuski Risto Virtasen käsittelyssä on Hyundai Tucson, ja rallilegenda Markku Alén hurjastelee metsän siimeksessä M-virityspajan tuunaamalla BMW X6:lla. Esittelyssä ovat vuoden mielenkiintoisimmat moottoripyöräuutuudet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:50
Kauhukeittiö
Kokit vastaan kakkoset. Kausi 10, 16/20. Joukkuetehtävässä parien on kokattava toisinnos Ramsayn annoksesta pelkän maistamisen perusteella. Illallisella kokeilla on edessään totinen paikka, kun he saavat vastaansa edellisten kausien toiseksi tulleet kilpailijat. Amerikkalainen ruokarealitysarja testaa ammattikokkeja vaikeissa tilanteissa tiukkasanaisen julkkiskokki Gordon Ramsayn johdolla.
02:50
Ninja Warrior
Houstonin finaali, osa 1/2. Kausi 7, 15/32. Houstonin finaalissa Vegasin matkaa havittelevat mm. Brent Steffensen ja iätön ihme Sam Sann. Finaalirata koostuu kahdesta osiosta ja esteitä on yhteensä kymmenen. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
03:50
Grimm (K16)
Taikauskoa. Kausi 4, 14/22. Murhatun teinipojan jalka on katkaistu, ja Nick ja Hank epäilevät asialla olleen Wesenin. Henrietta kertoo Nickille, että tämän on joko surmattava Juliette tai hyväksyttävä Juliette sellaisena kuin tämä on. Yhdysvaltalainen fantasiasarja yliluonnollisia kykyjä omaavasta poliisin rikostutkija Nick Burkhardtista. K16 (väkivalta, ahdistus).
04:45
Supernatural (K16)
Tulipalokiire. Kausi 10, 13/23. Omituinen auto-onnettomuus saa metsästäjäveljekset saapumaan paikalle tekemään tutkimuksia, mutta nykyteknologian mutkikkuus tekee tapauksesta vieläkin kummallisemman. Amerikkalainen kauhudraama, jossa veljekset Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta).