UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Lauantai 22.7.

09:00
Elämäni eläimet
Göteborgin eläinsairaalassa saksanpaimenkoira Benji saa akupunktiohoitoa ja birmakissa Shangri-La joutuu keisarileikkaukseen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
09:30
Minun totuuteni: Amelia Adamo
Amelia Adamo on tehnyt pitkän uran toimittajana naisille suunnatuissa lehdissä. Hän oli perustamassa sellaisia lehtiä kuin Amelia, Tara- ja M-magasin. Nyt hän kertoo kokemuksistaan niin työ- kuin yksityiselämässä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Tinan keittiössä
Tällä kertaa Tina tekee ruokaa, jota on mukava napostella yömyöhäisellä. Ruokalistalla on perinteinen ranskalainen piiras quiche lorraine, juustotortilloja ja voileipiä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:00
Maahanmuuttajan paluu
Osa 4/8. Mohamed pakeni aikoinaan Somaliasta Norjaan. Kotimaahan palattuaan hän nousi politiikan huipulle ja Somalian parlamentin puhemieheksi. Wali Hashi Media Center, 2016. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.
11:29
Annedroidit
12/13. Käsi menee sekaisin. Anne ystävineen epäilee Käden saaneen tietokoneviruksen. Kun se alkaa olla vaaraksi muille, Annen isä puuttuu asiaan. Menettääkö Käsi muistinsa? svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
11:51
Kamppailu
12/26. Kamppailu matematiikan kokeessa. Kuinka Stian voisi loistaa matikankokeessa ja tehdä vaikutuksen Saraan? Ei ainakaan helposti! Norjalainen nuortensarja, jolla on pilkettä silmäkulmassa. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Historia: Euroopan juutalaisten tarina
4/8. Kasvotusten kuoleman kanssa. Vuonna 1941 natsit ryhtyivät käyttämään keskitysleireissä kaasua joukkomurhaamisen tehostamiseksi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
13:00
Tiededokumentti: Bipolaarisuus
Psykoterapeutti Philippa Perry tutkii kaksisuuntaista eli bipolaarista mielialahäiriötä tilan kanssa elämään joutuvien näkökulmasta. Mikä aiheuttaa mielialahäiriön, ja miten sitä voidaan hoitaa? HD Äänitekstitys: suomi.
13:50
Velvet - muotitalon tarina (7)
Kausi 4, 15/18. Anan ja Carlosin häiden aattona kuohuu ja Clara repii häämekon! Mitä siitä kaikesta seuraa? Ana ymmärtää, kuka on halunnut tuhota hänen elämänsä aina siitä lähtien, kun hän palasi tavarataloon. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:33
Velvet - muotitalon tarina (7)
Kausi 4, 16/18. Ana ei ole kertonut Alberto juniorille, että tämän isä on elossa ja matkalla Madridiin. Cristina menee lentokentälle Albertoa vastaan esitelläkseen tyttärensä Alberton lapsena. Uskooko Alberto häntä? HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:20
Taidetutkimukset
3/3. Gainsborough. Britannian taidemuseoiden varastoissa on valtava määrä tunnistamattomia maalauksia. Voisiko näiden joukossa piileskellä aito Thomas Gainsborough? HD Äänitekstitys: suomi.
16:20
Kulttuurimatkalla Italiassa
1/3. Basilicata ja Apulia. Taidehistorioitsija Andrew Graham-Dixon ja keittiömestari Giorgio Locatelli matkustavat Italian itärannikkoa myöten. Ensimmäinen pysähdyspaikka on kiveen hakattu Materan vanhakaupunki. HD Äänitekstitys: suomi.
17:25
Eläimet lähellä sydäntä
7/8. Joku on jättänyt sairaan kanin laatikossa eläinsuojeluyhdistyksen ovelle. Reino yrittää ruokkia aggressiivista koiraa. Sarja hylätyistä eläimistä sekä niiden auttamiselle omistautuneista ihmisistä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
Lohikäärmesydän
7/10. Isän uudenvuodenraketti. Nisse on helpottunut selvittyään joulusta Harryn avulla, mutta sitten mummi keksii maailman surkeimman yllätyksen. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
18:13
Lohikäärmesydän (7)
8/10. Sininen kaappi. Nissen epäonnen elämä on nyt muuttunut suorastaan painajaiseksi. Hän on mummin ja vaarin luona, mutta Harry on jäänyt kotiin. Nissen täytyy hakea se sieltä. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:27
Lastenlauluja
Det gamla goda spöket. buu.yle.fi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:30
Tekniikka muuttaa ihmistä
2/4. Nykyään netissä viihdytään kellon ympäri. Siellä twiitataan, snäpätään, pelataan, lasketaan askeleita ja luetaan uutisia. Monet yritykset ovat kiinnostuneita näin syntyneestä datasta. Onko yksityisyytemme jo mennyttä? HD Äänitekstitys: ruotsi.
19:00
Bathinan erilaiset maailmat
2/7. Tänään Bathina tapaa Grönkvistin keskiluokkaisen perheen. Millaista on keskiluokan elämä nykypäivän Ruotsissa? Lisäksi Bathina istuu äitinsä kyydissä, kun tämän suorittaa ajoharjoittelua ajokortin saamiseksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:39
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
19:49
Arkkitehtuurin helmiä
Kiirunan kirkko. Christoffer Barnekow tutustuttaa katsojat kiinnostaviin pohjoismaisiin rakennuksiin arkkitehtuurin historiaa tutkivan Martin Rörbyn kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
20:00
Muscle Shoals
(USA 2013) Pikkukaupunki, iso soundi. Dokumenttielokuva Muscle Shoalsista, jonka legendaarisissa studioissa tehtiin 1960-70-luvuilla upeaa mustaa etelän soulia. Soundin loivat valkoiset maalaispojat. O: Greg Camalier. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:50
Kino: Oblivion
(USA 2013) Tom Cruise scifi-seikkailussa tulevaisuuden maapallolla, joka on tuhoutunut pitkän avaruussodan seurauksena. O: Joseph Kosinski. N: Morgan Freeman, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:50
Kino: Rajut kuviot
(Five Easy Pieces, USA 1970) Jack Nicholson esittää konserttipianistin uran jättänyttä nuorta miestä, joka kokeilee duunarin elämää ja irtosuhteita kunnes joutuu tekemään todelliset valintansa. O: Bob Rafelson. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).