UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Sunnuntai 1.3.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:05
Ostosruutu
08:05
Onnenarpa
09:35
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 31/61. Painetesti Marcon tapaan. Kolme kilpailijaa kokkaa painetestissä Marco Pierre Whiten annoksen itse mestarin valvovien silmien alla. Vaativa annos saa kilpailijat kompuroimaan, ja lopussa yhdelle heistä sanotaan haikeat hyvästit. Australialainen sarja. (53')
10:35
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 32/61. Sipulia ja meren herkkuja. On taas koskemattomuushaasteen aika. Kilpailijat pääsevät ensin pilkkomaan sipuleita. Nopein pilkkoja etenee varsinaiseen haasteeseen ja kilpailee Donovan Cookia vastaan. Australialainen sarja. (46')
11:30
Kuuluisat kuppilat
Kausi 1. Jakso 18/19. Tursuavat täytteet. Adam syö lihapullaveneitä ja lentopallon kokoisia riisipyöryköitä Long Islandilla, ahmii sipulihampurilaisia El Renossa ja elää täytetyillä rekkamiesleivillä Pittsburghissa. Amerikkalainen sarja. (21')

Kello 12:00

12:00
Kuuluisat kuppilat
Kausi 1. Jakso 19/19. Paahtopaistia ja Reubeneita. Tällä kertaa Adam käy porsaanlihaan erikoistuneessa ravintolassa Mainessa, patapaistivoileipiä tarjoavassa ravintolassa Brooklynissä sekä Niagaran putouksilla syömässä "luuta kivessä". Luvassa on jättimäisiä ja todella lihaisia herkkuja. Amerikkalainen sarja. (21')
12:30
Hurja remontti
Kausi 7. Jakso 3/29. Rodeoperhe. Chris ja Niki Hampton adoptoivat Nikin ongelmaisen siskon neljä lasta, jotta näitä ei erotettaisi toisistaan. Perheellä ei kuitenkaan ollut varaa muuttaa isompaan taloon, joten Ty tiimeineen saapuu auttamaan tätä hyväsydämisten hevoshullujen perhettä. Amerikkalainen realitysarja.
13:30
Talent USA
Kausi 9. Jakso 2/25. Vauhti kiihtyy. Koe-esiintymisten melskeessä komeat stunttitemput saavat yleisön haukkomaan henkeään ja Howie taiotaan lukutaidottomaksi. Nuori laulajalupaus sulattaa etenkin Heidin sydämen. Howardin ja Howien välit lämpenevät selvästi tanssin pyörteissä. Amerikkalainen sarja. (84')
15:10
Pomo piilossa
Kausi 1. Jakso 9/10. Hotellimaailman huipulle. Maanlaajuinen hotelliketju haaveilee kasvusta, mutta kilpailu majoitusalalla on kovaa. Toimitusjohtaja Michael Sneyd haluaa tietää, mitä luovia ideoita työntekijät pystyvät tarjoamaan, jotta palvelu voidaan nostaa huipputasolle. Kanadalainen realitysarja. (43')
16:05
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 5. Jakso 14/17. Perheen painajainen. Charlie's-ravintola on joutunut hunningolle, eikä uusi omistaja ole tehnyt mitään muutoksia. Niinpä alamäki on jatkunut, ja maksumiehiksi uhkaavat joutua omistajan äiti ja sisko. Amerikkalainen sarja. (43')
17:00
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 3/7. Joutsenlampi. Kotirouva Georgina aikoo myydä äitinsä timanttisormuksen ja jakaa rahat kahden siskonsa kanssa. Hän vie sormuksen James Constantinoun panttilainaamoon arvioitavaksi. Elokuvaohjaaja Ken Russellin kolmas vaimo Hetty tarjoaa näyttelijänuransa ja avioliittonsa aikaisia muistoesineitä lainan pantiksi. Niiden joukossa on ballerina Margot Fonteynin aikoinaan Joutsenlammessa käyttämä balettiasu, joka voi osoittautua arvokkaaksi. Englantilainen realitysarja. (46')

Kello 18:00

18:00
Suomen Tulli
Kausi 2. Jakso 4/12. Lentokentällä on menossa rahaoperaatio, jossa etsitään maasta ulos vietävää, mahdollisesti rikollisin keinoin hankittua pimeää rahaa. Satamassa Lola ja Toni nappaavat kiinni Suomen suurimman subutexin salakuljetustapauksen. Nuijamaalla on normipäivä, Kari ja Teijo keskittyvät raskaaseen liikenteeseen, jossa työmetodina on mieluummin "studentin" opastusta kuin sakko. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43')
19:00
Anthony Bourdain maailmalla
Kausi 8. Jakso 10/16. Sydney. Anthony on Australian Sydneyssä ja tutustuu paikalliseen ruokakulttuuriin, joka muuttuu jatkuvasti hienompaan suuntaan. Hieman karumpaa menoa on rugbykentällä, jossa kaksi Sydneyn joukkuetta kohtaa toisensa. Amerikkalainen sarja.
19:55
Tulossa: Napamiehet
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2') K12
20:00
Panttilainaamo
Kausi 8. Jakso 4/21. Vau vau vaudeville. Panttilainaamoon saapuu mies, joka vaimonsa pakottamana haluaa myydä rakkaan Charles Lindbergh -lentäjänukkensa. Nukke vaihtaa omistajaa, ja Rick kokee yllätyksen kuullessaan sen oikean arvon. Myös vanha vaudeville-teatteriseurueen mainosjuliste osoittautuu odottamattoman arvokkaaksi. Amerikkalainen realitysarja.
20:30
Panttilainaamo
Kausi 8. Jakso 5/21. Crosby, Stills & Nash. Panttilainaamoon tuodaan kitara, jossa on Crosbyn, Stillsin ja Nashin signeeraukset, mutta niiden aitoudesta ei ole varmuutta. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Suomen paras leipomo
Kausi 2. Jakso 6/9. Pirkanmaa. Rotvallin reunalla rytisee, kun kolme pirkanmaalaista leipomoa iskee nyrkit jauhoihin. Suomen paras leipomo -tittelistä kamppailevat Tallipihan kahvila ja Mikon leipä Tampereelta sekä Café Herkkuhetki Orivedeltä. Kotimainen ohjelma. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Poliisit
Kausi 7. Jakso 29/56. Joensuu. Ollin ja Miikan tekemä kotietsintä tuottaa tulosta. Reviiri- ja parisuhdetaistelut työllistävät partiota. Rikesakotustilanne muuttaa luonnettaan, kun partio kohtaa aamuyöstä yhteistyöhaluttoman asiakkaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (väkivalta).
22:30
Poliisit
Kausi 7. Jakso 30/56. Kuopio. Marko ja Minna painavat loppukesän yössä keikkaa minkä ehtivät. Partio saa ajotaidoistaan palautetta. Polkupyörävarkauden selvittäminen poikii muutakin poliiseja kiinnostavaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
23:00
Poliisit
Kausi 7. Jakso 31/56. Seinäjoki. Pasi ja Juha kohtaavat eläimellisen naisen. Partio hoitaa useampaakin tehtävää, jossa miehet ovat kohdelleet partnereitaan kaltoin. Aamuyöllä tehdään rynnäkkö raskaasti varustautuneina. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Poliisit
Kausi 7. Jakso 32/56. Oulu. Mies on ryhtynyt rikollisiin puuhiin kumppaninsa vuoksi. Nuoret naiset ovat toimineet esimerkillisesti muistisairaan vanhuksen kanssa. Tomppa ja Rampe turvaavat ambulanssihenkilökunnan työtä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Australian kovimmat keräilijät
Kausi 1. Jakso 3/8. Yllätysisku. Adam ja Lucas suuntaavat muun muassa suureen kirpputoritapahtumaan ja tekevät yllätysiskun. Australialainen sarja. (45')
01:00
Täysillä tutkaan
Kausi 8. Jakso 8/13. Karvattomia unelmia Euroopasta. Nuori ja innokas sairaanhoitajaopiskelija Mitch unelmoi Euroopan Autobahnoista ja naisista. Myös karvoituskysymys mietityttää miestä. Lisäksi selviää, että sinkkuudesta saattaa olla etua liikenteessä, kun taas parisuhteesta on vain harmia. Amerikkalainen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
01:30
Outoa vai mitä?
Kausi 1. Jakso 8/10. Lehmiä ja vaarallisia tilanteita. Voiko rintaimplantti pysäyttää jopa rynnäkkökiväärin luodin? Ovatko sattumina pitämämme tapaukset lainkaan satunnaisia? Entä onko lehmillä magneettiaisti, vai miksi ne tuntuvat aina kääntyvän pohjois-eteläsuuntaan? Amerikkalainen sarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV