UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 17.4.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Neposen ja Nallen aamu
06:51
Nimipäiväonnittelu: 17.4.
Onnea Otto.
06:52
Pojat
Magneettimagiikkaa ja neulanpistoja. Tuotanto: Alpakkamedia Oy. Sallittu kaiken ikäisille.
06:57
Pääsiäinen Kiviniemessä: Kiiran ajo
Osa 1/4: Kiirastorstaina piti varmistaa, etteivät kiusalliset ötökät ja käärmeet tulleet pihaan seuraavana kesänä. Kaikelta tällaiselta harmilta vältyttiin, kun ajettiin kiiraa. Toimittaja Anna-Liisa Kirsi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Possu Pallero
Eväsretki. Possu Pallero oppii eväsretkellä, että kaikki eivät pidä samoista ruoista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Vertailuruutu
Mikä on maailman paras kone litistämiseen?
07:20
Lilli ja kukkaisystävät
Orvokin kukkakarnevaalit. Orvokki aikoo järjestää kukkakarnevaalit. Auttaessaan ystäviään kasvattamaan kukkia tapahtumaa varten hän unohtaa hoitaa omia kukkiaan. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Popi Kissa
Karannut ilmapallo. Hissun ilmapallo karkaa taivaan tuuliin, ja ystävykset lähtevät sen perään. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Neppajymykerho
Vilja askartelee pääsiäisnoidan Sagan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:50
Muumilaakson tarinoita
Osa 53/101: Muumipapan toinen nuoruus. Muumipappa uskoo keksineensä ikuisen nuoruuden niksit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:14
Milli ja Molli
9/26. Tuuli. Ystävämme Juha-Pekka. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Varjoteatteria. Sammalperän tilalla Maajussi ja Vuhku paimentavat laumaansa. Lampolan Luupäät ja Porsastelevat Porsaat elävät silavasovussa, ja kaiken takana on Late Lammas! Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Pat & Stan
Veikeä virtahepo Pat ja komea koira Stan tutkailevat maailman menoa silmät ymmyrkäisinä ja pilke silmäkulmassa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Eläimellistä menoa Norjassa
3/6. Kiimainen kuin kaniini. Onko kani Norjan kiimaisin otus? Ludvig Lökholm Lewin lähtee etsimään vastausta ja tapaa eläinkunnan edustajia, joiden seksuaalinen käyttäytyminen shokeeraa juontajan. HD Äänitekstitys: suomi.
09:30
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:40
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:50
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:00
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:10
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:20
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:30
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:40
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:50
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Tanskalaisten lempikakut
6/12. Mette Blomsterberg tapaa Prebenin, jonka kakkureseptin juuret ulottuvat kauas menneisyyteen. Kakku oli aikoinaan Skagenin pohjoismaisen taitelijasiirtokunnan suurta herkkua. Äänitekstitys: suomi.
11:35
Keittiössä tuoksuu ruoka
Osa 6/8. Annen keittiömatkailu suuntautuu tänään Etelä-Amerikkaan, ja ruokalistalla on mm. limettimarinoitua kalaa, papumuhennosta ja uunissa paistettua kookostäytteistä puna-ahventa. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Hupipätkät
Hulvaton kokoelma tunnettujen tv-ohjelmien pilalle menneitä kohtauksia, jotka todistavat että vaikka tuotantosuunnitelmat olisivat kuinka vedenpitäviä, kaikki voi kuitenkin lopulta mennä päin honkia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:15
Solsidan - Onnea onkimassa (12)
3/10. Alexin äiti kertoo tavanneensa uuden miehen. Mies paljastuu kuitenkin Alexin lapsuuden inhokkinaapuriksi. Miten sopeutua tilanteeseen? Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:40
Solsidan - Onnea onkimassa (12)
4/10. Annette ja Ove lähtevät matkoille, ja Alex ja Anna huolehtivat heidän papukaijastaan. Kuinka imetysvaikeuksista kärsivä Anna sietää kiljuvaa lintua ja kaikkitietävää anoppia? Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:05
Sportmagasinet
Anssi Koivuranta - neljä vuotta mäkihyppääjänä. Tyyntä myrskyn edellä Kärpät-leirissä. Öling & Ruohomaa - jalkapalloa ja lemmikkieläintarvikkeita. Äänitekstitys: suomi.
13:35
Hupipätkät
Hulvaton kokoelma tunnettujen tv-ohjelmien pilalle menneitä kohtauksia, jotka todistavat että vaikka tuotantosuunnitelmat olisivat kuinka vedenpitäviä, kaikki voi kuitenkin lopulta mennä päin honkia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:45
Suorana: Kortesmäki
Vieraina nayttelijä ja juontaja Sami Hintsanen sekä Latelat. Joona Kortesmäen viihteellinen keskusteluohjelma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:15
Tartu Mikkiin
Iskelmällistä ja popahtavaa meininkiä ja leikkimielistä kisaamistakin tarjoillaan tänään laulupareilla Anne Mattila & Emilia Ekström sekä Marko Maunuksela & Heikki Koskelo. Sami Hintsanen juontaa. yle.fi/tartumikkiin HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Latela
Uudet jaksot alkavat. YleX tilaa lateloilta avolava-auton Justin Bieberin etkoille. Pojilla on vaivaiset 21 päivää aikaa rakentaa tyylikäs pick-up. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Nansenin jäljillä
2/2. Frans Joosefin maalla. Börge Ousland ja Thomas Ulrich jatkavat taivallustaan Nansenin reittiä seuraillen. Kunnioitus suuren edelläkävijän saavutusta kohtaan kasvaa päivä päivältä. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:29
Galaxi
Suojiksen seikkailuissa katsellaan koululaisten tekemiä animaatioita. yle.fi/galaxi. HD
16:30
Nokkelikot (7): Nokkelikot
Kukat mielessä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:44
Mimun maailma (7)
Hyvä alku. Tarkoitus oli vain syödä pizzaa Ginon ravintolassa, mutta kuinka ollakaan - Gino vie Rikhardin keittiöön ja alistaa tiukkaan ristikuulusteluun. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Taavi-Tiikerin naapurissa, Kynä käteen!, Runokuva, Olivia, Katinkontti sekä Tommin kiertävä sirkus. HD

Kello 18:00

18:00
Parasta ikinä - lastenohjelmat 50 v
Television lastenohjelmien juhlavuosi on yhtä juhlaa myös entisille lapsille. Klassikoiden lomassa muistellaan näitä ohjelmia, jotka jättivät jäljen pienen katsojan mieleen - silloin kerran. HD
18:01
Parasta ikinä: Sinikka Hakonen
Hapsiainen on ihmisen ja hyönteisen välimuoto, käyttäytyy kuten ihminen, mutta liikkuu kuten hyönteinen. Sinikka Hakoselle Hapsiaisen malli tarjosi sanattoman tavan kommunikoida koulussa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:02
Hapsiainen
Hapsiainen tutustuu ihmiskehoon. Käsikirjoitus ja esintyminen: Esa Pakarinen Jr. (1987). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:10
Parasta ikinä: Paleface
Kössi Kenguru puhuttelee tänäkin päivänä, vakuuttaa Karri Miettinen eli Paleface. Kössi Kengurusta ja sen kavereista kuten Anselmi Avaruusapinasta ei voi olla pitämättä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:12
Kössi Kenguru vetehisten valtakunnassa
Kössi Kenguru, Masa Myyrä ja Vesihiisi Hiski auttavat vetehisiä muistamaan unohtuneen taikasanansa. Animaatio: Heikki Prepula. (1973) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:39
Parasta ikinä: Lola Wallinkoski
Lola Wallinkoski ei säästele kehuja, kun hän kertoo Histamiini-hevosesta. Lola oli nuorena heppatyttö ja rakasti heppoja yli kaiken. Pitkään Histamiini oli tv-maailman ainoa hevosohjelma. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:41
Histamiini ja merenneidon aarre
Histamiini ja Titiina seikkailulla satujen saarella. Lowiisa-laiva on vaikeuksissa ja sillä matkustavat ystävykset merten yllätysten armoilla. Käsikirjoitus: Raili Mikkanen, ohjaus: Irja Ranin (1989). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:16
Urheiluruutu
19:20
Yle Uutiset Suora linja
Vuorovaikutteinen uutislähetys.
19:30
Erätulilla
6/20. Timo ja Miika testaavat Peltsin Lapin kestävyyttä Keimiöjärven kisoissa. Merenkurkussa samaan retkeen yhdistyy sekä kalastus että merikotkien kuvaaminen. Pienestä koiranpennusta kasvaa taitava hirvenhaukkuja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Silminnäkijä: Koe-eläinten vallankumous
Uuden teknologian piti vapauttaa koe-eläimet. Kuitenkin eläinkokeiden määrä Euroopassa kasvaa. Toimittaja Nina Malmberg. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
8/40. Wolfgang Kekki. Repomies saa vastuulleen EU:n huippukokouksen loppukonsertin onnistumisen. Konsertti vaarantuu, kun illan tähtien, kahden lapsineron, kauna kärjistyy pahoinpitelyksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kätevä emäntä (7)
Osa 2/9: Komediallinen sarja arjen mielettömyydestä ja asioista, joihin et voi olla törmäämättä. R: Minna Kivelä, Maria Sid, Annu Valonen, Kaisa Mattila, Lotta Lindroos, Jarkko Tiainen, Lari Halme. O: Antti Leino. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:25
Kimmo (12)
Osa 14/16: Ryhmäterapiaa. Ulla ei tiedä kumman valitsisi: Kimmon vai Ramin. Ullaan salaa ihastuneella Nissisellä on erikoinen keino auttaa Ullaa. T: Yellow Film & TV. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Hubotit - melkein ihmisiä (K16)
Vapauttaja. Mimi on saanut pahan virustartunnan. Douglasin testamentti paljastaa suuren salaisuuden. Davis yrittää pelastaa Bean Jonakselta. Rick jatkaa vapaustaistelua ja ryhtyy johtajaksi. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:05
Toisen kanssa
4/6. Saara ja Matti yrittävät sopia sääntöjä avustajan välityksellä. Helena lähtee vastentahtoisesti Saaran tueksi synnytysvalmennukseen. Saara päättää selvitä kaikesta yksin, mutta kovalla rasituksella on seuraukset. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:55
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna