UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 27.7.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.7.
Onnea, Heidi!
06:52
Jääkarhu Otto
Kierrätystä. Jääkarhu Otto on hiljattain muuttanut Karhulaaksoon ja ihmettelee, kun siellä on niin paljon erilaisia roska-astioita. Ystävät Oili ja Unto kertovat Otolle, mitä ovat roskien lajittelu ja kierrätys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Stella ja Sami
Puun kolme toivomusta. Samin paperilennokki jää kiinni puun ylimpään oksaan. Antaisikohan puu sen takaisin jos Sami ja Stella täyttäisivät puun kolme toivomusta? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Luumupuu. Niityltä löytyy luumupuu, joka on täynnä ihanan herkullisia luumuja. Ystävät tapaavat sen luona joka aamu ja herkuttelevat puun antimilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Killi ja Kiki
Hankalat juhlat. Killi ja Kiki vierailevat Juhlamaassa, jossa Kiki valitaan päivänsankariksi. Mutta Killikin haluaisi osansa juhlista... HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Fluugalaiset
Tehtävä: Peili. Veikka lähtee tutkimaan taloa lenturilla ja kohtaa kylpyhuoneessa hämmentävän näyn. Seinällä on levy, josta näkyy toiseen maailmaan! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Puutarhan tonttu
Osa 12/15. Komposti. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Puutarhajätteistä tehdään kompostissa uutta multaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:56
Martta puhuu
Martta leipoo. Helenaa piristääkseen Martta päättää leipoa kakun. Matkassa onkin mutkia. / Martta tekee hajuvettä. Martta ja Jori yrittävät kehitellä hajuveden, jonka ansiosta koirien ei tarvitsisi enää koskaan kylpeä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:24
Futaajat
Tämä on juhlapäivä. Korson Palloseura ja Helsingin Sapa haastavat omat vanhemmat tosimatsiin! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:37
Nokkelikot
Unikeko. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
08:50
Näin Norjassa
Viimeinen puomivahti. Rolv Bjelden työ puomivahtina päättyy, kun kalliista tiemaksuista luovutaan. Mutta Rolv tulee kaipaamaan työssä tapaamiaan ihmisiä, ja eläkkeelle jääminenkin hieman arveluttaa. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 19, 11/48. Kukin lestissään. On Finin hautajaispäivä, joka on ilman yllätyksiäkin Comfortille äärimmäisen rankka. Bexiä hämmentää Samin käytös. Guppy tekee jo toisen virheen. Katen työpäivässä on haastetta. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Show palaa kesätauolta uusin jaksoin. Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 24.7.17. Vieraina Mark Hamill, Jenny Slate, Foster the People. HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Lene, islam ja rakkaus
Oslosta kotoisin oleva 24-vuotias Lene on muuttanut Egyptiin, kääntynyt muslimiksi ja avioitunut. Millaista on Lenen elämä perheenäitinä ja työssäkäyvänä naisena Egyptissä? Äänitekstitys: suomi.
11:30
Kukkaron herraksi
Kausi 1, 5/8. Kristiinan vapaa-aika kuluu antiikkiliikkeitä kiertäen. Nyt Kristiina ei saa enää velkojaan maksetuksi. Asiantuntijat rientävät Kristiinana avuksi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:58
Kukkaron herraksi
Kausi 1, 6/8. Riitan ja Timon toteutunut unelma omasta hevostilasta on luisumassa käsistä. Veloista on vaikeaa enää selviytyä. Nyt tarvitaan asiantuntijoiden apua! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Tanskalainen maajussi
6/10. Kasvimaalta löytyy jo syötävää, kuten parsaa ja lehtikaalia. Uuden talon uunia muurataan, ja pikku Alma auttaa karitsojen hoidossa. Frank käy viljansiemenen tuottajan luona, koska haluaa viljellä uusia lajikkeita. HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Nuoret maajussit
6/8. Jens lähtee maatalousnäyttelyyn komeimpien lehmiensä ja hiehojensa kanssa. Menestys tietäisi hänelle myös rahantuloa. Heidi korjaa satoa ja puuhaa samalla traktorinäytöstä. Morten koettaa ehtiä töiltään juhliin. HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Yksineläjä Severin
Uusi kausi, 1/6. Severin ja Jelena ovat kutsuneet ystäviään kesäjuhliin Rønesetiin. Vieraiden tulee hankkia ruokatarpeet kalastamalla ne itse. Jelena harjoittelee jo peuranmetsästystä varten. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Kun mieli sairastaa
6/8. Trinen lapset eivät saa yöpyä äitinsä luona ja pääsevät tapaamaankin häntä vain silloin, kun muita on läsnä. Camilla ei rajatilapersoonallisuuhäiriönsä takia voi enää jatkaa työtään sairaanhoitajana. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta
3/10. Costa Bravassa Koillis-Espanjassa syödään paljon merikalaa, ja ruoka valmistetaan puilla lämmitettävässä uunissa. Rachel kokkaa paellaa merenelävistä ja kehittää oman versionsa crema catalana -jälkiruuasta. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:55
Kaapista ulos
3/7. Therese suorittaa varusmiespalvelusta, mutta ei ole kertonut homoseksuaalisuudestaan intissä eikä kotona. Nyt hän on päättänyt lähteä Stjørdaliin isänsä luo käymään vaikean keskustelun. HD Äänitekstitys: suomi.
15:50
Herdalenin metsänneito
Herdalenin laakson rinteitä on käytetty laidunmaina jo 300 vuoden ajan, ja vuonomaisema on päässyt Unescon maailmanperintölistalle. Nyt on seudulle tullut rastalettinen kaunotar Namibiasta. HD Äänitekstitys: suomi.
16:30
Ali Show: Husu
Ali Jahangiri saa vieraakseen entisen kollegansa Abdirahim Husseinin eli Husun. Kaksikko teki keväällä 2016 Yle Puheelle Ali ja Husu -ohjelmaa. Husu on sen lisäksi myös tulkki, järjestöaktiivi ja poliitikko. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Kikattava Kakkiainen, Kesävieras, Pusse, Mummin luona, Q Putti 5, Ilmojen kunkut ja Retki-Roope. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Casualty
Kausi 19, 11/48. Kukin lestissään. On Finin hautajaispäivä, joka on ilman yllätyksiäkin Comfortille äärimmäisen rankka. Bexiä hämmentää Samin käytös. Guppy tekee jo toisen virheen. Katen työpäivässä on haastetta. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Uinnin MM
Kooste päivän tapahtumista. Budapest, Unkari. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. HD
20:30
Pieniä kömpelöitä hellyydenosoituksia
Viikonloppuisä haluaa osoittaa tyttärelleen rakkauttaan viemällä tämän autopesuun, mutta joutuukin kauppaan loputtoman pitkälle terveyssidehyllylle. O: Miia Tervo. T: Mjölk Movies, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:40
Käty - Kämppä tyhjänä
16-vuotiaan Lauran järjestämät kutubileet suistuvat raiteiltaan kutsumattoman vieraan saapuessa. KK: Lassi Vierikko, Lotta Kaihua. O: Ville Vierikko. T: Balansia Films Oy, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:50
Kohteessa: Moldova
Euroopan köyhin maa Moldova on valtaosin maatalouden ja viininviljelyn varassa, mutta sen naapurista Transnistriasta tiedetään tuskin mitään. Matkalla tavataan mm. sirkuslaisia ja viedään salaperäinen paketti ystävälle. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:35
Jalkapallon naisten EM: POR - ENG
Portugali - Englanti. Tilburg, Alankomaat. Selostus Lauri Kottonen. Ruotsinkielinen selostus Antti Koivukangas. HD
23:45
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Musiikista vastaa Reggie Wattsin vetämä house band. USA 25.7.2017. Vieraina Julie Chen, Edie Falco. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Ali Show: Husu
Ali Jahangiri saa vieraakseen entisen kollegansa Abdirahim Husseinin eli Husun. Kaksikko teki keväällä 2016 Yle Puheelle Ali ja Husu -ohjelmaa. Husu on sen lisäksi myös tulkki, järjestöaktiivi ja poliitikko. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:55
Villi kortti
Villi kortti on kroonisen hauska penkkiurheilushow. Urheilulääketiedettä soveltamassa Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Kalle Palander, Juuso Mäkilähde, Pilvi Hämäläinen, Riku Riihilahti sekä illan vieras Jenni Poikelus. (U) Es. 15.11.2016. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna