UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 22.9.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 22.9.
Onnea, Mauri!
06:52
Pikku perunat
Rakkautta on. Animaatio laulavista perunoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:59
Kaapon ja Laten pähkinät
Miksi palokunta on olemassa? Kaapo Manninen ja Late-kettu pohtivat vastauksia lasten lähettämiin kysymyksiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:04
Hermanni Hiiri
Roskaaminen kielletty. Koululaiset ovat eväsretkellä metsässä, mutta Hermannia ei huvita kerätä roskiaan. Mieli muuttuu, kun vaari kertoo, mitä luontoon jätetyistä roskista voi aiheutua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:12
Minun nimeni on
Tässä osassa tutustumme tamperelaisen Muhammedin elämään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:16
Nelli ja Noora
Aurinkoiset lasit. Aurinkoisen kirkas päivä saa tytöt turvautumaan aurinkolaseihin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Pikku Kakkosen posti
Paras lomamuistoni. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:30
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Mystinen kirjan lainaaja. Salli tahtoo lainata kirjastosta puista kertovan kirjan, mutta juuri se kirja puuttuu hyllystä. / Kadonneen kirjalaatikon arvoitus. Laatikollinen uutuuskirjoja on kadonnut kirjakaupasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Karhunpaini
Kilpikonnan kääntö. Pikku Kakkosen Rami suuntaa Ilmajoelle, painin syntysijoille ottaakseen selvää mikä saa pikkupojat ja pikkutytöt painikilpasille. Molskilla nähdään myös Marko Yli-Hannuksela ja Jarkko Ala-Huikku. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:01
Anton Siilinen ratkaisee
Hämmentävät kuplat. Jokavuotinen Vesipäivä vaarantuu, kun vesi alkaa äkkiarvaamatta vaahdota. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Galaxi
08:16
Late Lammas: Sammalperän pätkät
Vuhku vetää vessan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Syrhämä
Maan korven varjot. Majatalon isäntä Risu on eksynyt Maan korpeen. Korvessa harhailevan voi opastaa kotiin vain hyvä velho Valve. Siihen Valve tarvitsee ystävyyden soihdun, jonka hänelle voivat toimittaa vain lapset. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:00
Casualty
Kausi 20, 4/47. Syvissä vesissä. Nina joutuu kiperään tilanteeseen, kun nuoren alokkaan henki on vaarassa. Woody törmää vanhaan tuttavaan. Millaisia uutisia hänellä on kerrottavanaan? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 19.9.2017. Vieraina Alicia Vikander, Luke Wilson, Zach Woods, Sir Sly. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Lesbot
3/11. Cindy matkustaa äidin luokse Västeråsiin ja saa muistutuksen entisestä elämästään. Emma Jennie bilettää ja pelkää pettävänsä tyttöystäväänsä Frassea. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Teiniäidit
Kausi 2, 3/8. Demi pääsee keskusteluohjelmaan televisioon. Roosa on sulaa vahaa saadessaan teho-osastolla hoidettavan vauvan syliinsä. Sarita ja Sanna pohtivat lastensa huoltajuusasioita. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:27
Teiniäidit
Kausi 2, 4/8. Demillä on riitaa äitinsä kanssa. Saritan Nicklas-pojasta on tehty lastensuojeluilmoituksia. Sanna järjestää tuparit. Roosa paljastaa yllättävän uutisen lapsensa isästä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Luonto lähellä sydäntä
4/4. Norjalaispariskunta Steinin ja Helenen joulu ei olisi joulu ilman kuusen kaatamista ja pikkulintujen ruokkimista. Joululomaan kuuluu myös hiihtäminen ja ystävät, mutta miten nuoret pärjäävät koko loman ilman nettiä? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
12:40
Tanskalaista viiniä
6/6. Helge ja Nikolaj tutustuvat Dinan ja Janin 4,5 hehtaarin suuruiseen viinitilaan Fynin saarella. Tilalla on jouduttu tekemään mittavia koneinvestointeja. Rypäleiden korjuukone tekee Helgeen vaikutuksen. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:10
Veljesten keittiössä
2/5: Birdie Nam Nam. James ja Adam Price ovat kumpikin hulluna intialaiseen ruokaan, ja tänään raastetaan inkivääriä, paistetaan riisiä ja tanssitaan Bollywoodin rytmejä. Luvassa on kuusi ruokalajia ja iso yllätys. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:40
Tobias leipoo maailmalla
2/6. Tobias suuntaa Boliviaan, missä korkeusolot vaikeuttavat leipomista. Tärkeän ainesosan saamiseksi hän pyöräilee vaarallista reittiä. Tanskalainen leipuri kiertää maailmaa tutustuen erilaisiin leivontakulttuureihin. HD Äänitekstitys: suomi.
14:25
Kaapista ulos
3/7. Therese suorittaa varusmiespalvelusta, mutta ei ole kertonut homoseksuaalisuudestaan intissä eikä kotona. Nyt hän on päättänyt lähteä Stjørdaliin isänsä luo käymään vaikean keskustelun. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
15:10
Kohtalona koulukiusaaminen
4/4. Sovinto. Ohjelman juontaja Musse haluaa tehdä sovinnon kiusaamismenneisyytensä kanssa. Hän vierailee entisessä koulussaan. Onko siitä apua? Tutustumme myös siihen, kuinka KiVa Koulu -hanke toimii Turussa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:40
Luontoretkellä: Norjan tunturipeurat
Tunturipeuralaumoja elää tiheästi myös eteläisessä Norjassa. Miten ne kestävät kylmät talvet ja lämpimät kesät? Lisääntykö niiden määrä vaikka niitä metsästetään? Millainen on niiden tulevaisuus? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
7/10. Kirahvinvasalla on ongelmia kintussaan, ja laiskiainen on kynsien hoidon tarpeessa. Olga-kaniinilla on iso pahkura takajalassaan, ja Oskar-koiraa vaivaa kutiava takamus. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Muista laulaa, Simo, Kissat, Rikke, Maltti ja Valtti sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Casualty
Kausi 20, 4/47. Syvissä vesissä. Nina joutuu kiperään tilanteeseen, kun nuoren alokkaan henki on vaarassa. Woody törmää vanhaan tuttavaan. Millaisia uutisia hänellä on kerrottavanaan? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Syke
Kausi 1. 3/10. Elämännälkä. Rauhallinen aamupäivä muuttuu hetkessä, kun helikopteri kiidättää sairaalaan pojan, joka on pudonnut 6. kerroksesta. Lääkärit leikkaavat koko yön - selviääkö poika hengissä? (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
20:00
Matkapassi: Bolivia
1/6. Zay Harding matkustaa junalla halki rutiköyhän Bolivian. Osa reitistä kulkee niin korkealla vuoristossa, että välillä tarvitaan happinaamaria. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Linda ja Juuso ovat työkavereita. Kun Linda tuli raskaaksi, Juuson kaveripiiri joutui hyväksymään työpaikan pikkujouluista alkaneen suhteen. Somen käyttö leimaa parin arkea ja juhlaa, jo alttarilta otetaan selfie. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 20.9.2017. Vieraina Mayim Bialik, Susan Kelechi Watson, Carpool Karaoke with Foo Fighters. HD Äänitekstitys: suomi.
22:40
Docventures: Elokuvan esittely
Illan Docventures-lähetyksen teemana on populismi! Riku Rantala ja Tuomas Milonoff esittelevät viikon kohuelokuvan La Cicciolinan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:45
Docventures: Vieraiden esittely
Rikun ja Tunnan hikikomerossa aloitellaan katsomaan vieraiden kanssa illan elokuvaa ja keskustelemaan aiheesta populismi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:55
Docventures: La Cicciolina, Godmother of Scandal
Viikon dokkari käsittelee populismia skandaalien kummitädin Ilona Stallerin henkilökuvan kautta. Absurdin ajankohtaisessa La Cicciolinassa poliittinen populismi nähdään italialaisen mikroskoopin linssien lävitse. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
23:48
Docventures: Jälkikeskustelu
Riku ja Tunna ruotivat illan teemaa asiantuntijavieraiden kanssa. Onko populismi tyhmän kansan huijaamista vai piileskeleekö mutkien suoraksi vetämisen taustalla politiikan perinteistä vapaa suurempi totuus? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:50
Cuckoo (12)
Kausi 2, 5/7. Kenin firmassa tapahtuu henkilövaihdoksia. Olisiko hänen vuoronsa saada ylennys? Rachel ja Ben kaipaavat vipinää sänkykamarin puolelle. Mistähän sitä mahtaisi parhaiten löytyä? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
01:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna