UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 29.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 29.5.
Onnea, Oiva, Oliver, Olivia ja Oivi!
06:52
Metkat Mesiläiset
Metallinpaljastin. Sampo saa postimies Seitiltä metallinpaljastimen ja ryhtyy etsimään aarteita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Runoja ja roskia: Tietarinat
Arkipäivän sankarit, roskakuskit Raikka ja Siiri, kohtaavat työssään tilanteita, jolloin runo vie mennessään. Tuula Korolaisen runo "Rakkaustarinoita". Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:06
Tilda ja hänen ystävänsä
Erkko oppii jonglöörausta. Erkko haluaa oppia jonglööraamaan, mutta opettajaa on vaikea löytää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Lintumiehet
Maatilan siivekkäät. Maalaistilan navetat ovat pääskyjen mieleen. Ei ihme, sillä lehmien houkuttelemat kärpäset ovat niiden mieliruokaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:25
Stella ja Sami
Puun kolme toivomusta. Samin paperilennokki jää kiinni puun ylimpään oksaan. Antaisikohan puu sen takaisin jos Sami ja Stella täyttäisivät puun kolme toivomusta? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Pikku Kakkosen posti
Ötökät. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:43
Tinga Tinga -tarinat
Miksi sarvikuono hyökkäilee? Sarvikuono haluaa osallistua Sarvien tanssiin, mutta ei pääse mukaan ilman sarvea. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Kimmo Kuu
Osa 20/26. Kuulumpeet. Kuukuikan kannoilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Sohvaset
Osa 11: Kaikki saa tanssia! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:27
Dino-Dan (7): Dino-Dan
Pallo kateissa / Kolme pientä paleontologia Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Uudisraivaajat. Emma ja Per Christian kutsuvat itseään metsänpeikoiksi. He ovat oman aikamme uudisraivaajia. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Omaksi hyväksi. Edellisen illan tapahtumat jättävät kysymyksiä Abran suhteen. Lindenin erottaminen tuntuu tekevän enemmän hallaa, vaikka Maddy toivookin auttavansa. Lolalla ja Fayella on yhteentörmäyksiä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Retkikohteena: Hardanger
1/4. Kjell Fuglehaug tutustuu Hardangerin jylhissä maisemissa kanjonikiipeilyyn ja tapaa maailman parhaan tasapainotaiteilijan. Hardangerviddan ylätasangolla hän pääsee keväiselle kalastusmatkalle. HD Äänitekstitys: suomi.
10:55
Saariston pelastaja
Knut Even Rislaa on Norjan nuorimpia meripelastuslaivureita, ja hänen vastuualueenaan on Arendalin saaristo. Pelastustiimillä on käytössään pienoissukellusveneen ja vesiskootterin lisäksi myös lämpökamera. HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Soramonttuprinsessat
9/10. Joulu Grönroosien tapaan. Tytöt haluaisivat viettää joulun poikaystäviensä luona, mutta Maken vaatimuksesta koko perhe kokoontuu yhteen aatoksi. Miten ja mistä löytyy joulurauha? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:13
Soramonttuprinsessat
10/10. Aikuisuuden kynnyksellä. Tytöt valmistautuvat 18-vuotisjuhliinsa ja pohtivat samalla perheen merkitystä. Mikä pitää perheen koossa, vaikka lapset aikuistuvat? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Vauhtimimmit
10/10. Erika ja Emilie lähtevät seuraamaan moottoriurheilua vetten päällä. Tukholman Riddarfjärdenillä on käynnissä formulakakkosten Grand Prix -kisa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Älä kokeile tätä kotona
7/7. Millaisia vaaroja liittyy pakastekalkkunan friteeraamiseen öljyssä? Rune Nilson ja Per Olav Alvestad johtavat sprinkleriin sytytysnestettä. Toimiiko se myös sammutusnesteenä? HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Naapurisotaa
Joka viides tanskalainen on joutunut riitelemään naapurinsa kanssa. Kiiistat käyvät välistä niin kuumiksi, että tarvitaan virkavallan apua. Kuinka ristiriitoja koetetaan sovitella? Äänitekstitys: suomi.
15:00
Riistametsällä
Metsäkauris. Kesä on tullut, ja Jørgen ja Nikolaj ovat päättäneet onnistua metsäkaurisjahdissa. Edellisillä kerroilla on syöty näätää ja kettua. Kuinka käy nyt? Äänitekstitys: suomi.
15:30
Koiranpennun vuosi
Maailma on suuri, etenkin pienen koiranpennun näkövinkkelistä. Jo yhden vuoden aikana ehtii tapahtua paljon, ja koiranpentu oppii koko ajan uutta. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:00
Erätulilla
Pohjois-Norjan kalaspesiaali! Peltsi matkaa Lofooteista pohjoiseen, Vesteråleniin. Ruijanpallasta olisi saatava, mutta päästääkö meri luokseen? Tunturijärveltä taas toivotaan harjussaalista. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
9/10. Keniassa salametsästäjät ovat ampuneet sarvikuonoa, ja haavan paikkailuun tarvitaan eläinlääkärien apua. Entä kuinka voivat kaikkein nuorimmat surikaatit, jotka aiemmin tunnettiin nelisormimangusteina? Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Tanssimestari, Kati ja Töppö, Puutarhan tonttu, Kuminakuja 19 sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan. HD

Kello 18:00

18:00
Tennis: Ranskan avoin
Selostus Christer Sarlin. Pariisi. HD

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Muistin vanki
Kausi 2, 5/13. Menneisyyden kaikuja. Pakistanilaisen taksikuskin murhaa epäillään terroriteoksi, mutta Carrien ja Alin tutkimukset johtavat toisaalle. Pystyykö Carrie selvittämään syyn tekoon ja estämään uuden murhan? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:40
The Leftovers (K16)
Kausi 1, 1/10. Uusi sarja. Sankareiden päivä. Kolme vuotta sitten miljoonat ihmiset ympäri maailman katosivat. "Lähdön"vuosipäivän lähestyessä kaupungin poliisipäällikkö tasapainoilee useiden haasteiden kanssa. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi, päihteet).
23:55
True Love
3/5. Holly. Nuori naisopettaja turhautuu työtaakkansa ja elämäntilanteensa alle. Vain yksi oppilas osoittaa vähäisintäkään kiinnostusta hänen tunneillaan, mikä on suuri ilonaihe Hollylle. Onko se myös hänen turmionsa? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna