UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 17.11.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 17.11.
Onnea, Eino ja Einari!
06:53
Pikku perunat
Marssiorkesteri. Animaatio laulavista perunoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Kaapon ja Laten pähkinät
Miten posti kulkee paikasta toiseen? Kaapo Manninen ja Late-kettu pohtivat vastauksia lasten lähettämiin kysymyksiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:06
Hermanni Hiiri
On ilo auttaa. Hermannin lauantaipäivä on pilalla, kun äiti on luvannut hoitaa Jukua eikä ehdi olla hänen kanssaan. Mitä iloa on toisten auttamisessa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Sanni Sateenkaari
Otetaan kuva. Sateenkaarelassa halutaan järjestää juhlat pormestarille. Yhteinen lahjakin on jo tehty, mutta se menee vahingossa rikki. Sanni alkaa puuhata uutta lahjaa ottamalla valokuvia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Pikku Kakkosen posti
Leikkisät eläimet. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:34
Töötti ja Pulteri
Variksenpelätin. Opal saa kutsun elämänsä ensimmäisiin pukujuhliin, eikä osaa päättää, minkä asun valitsisi. / Mikä tie vie minne? Kööpenhaminassa Töötti etsii uuden ystävänsä silmälaseja ja näkee samalla nähtävyyksiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Karhunpaini
Karhun vääntö. Pikku Kakkosen Rami suuntaa Ilmajoelle, painin syntysijoille ottaakseen selvää mikä saa pikkupojat ja pikkutytöt painikilpasille. Molskilla nähdään myös Marko Yli-Hannuksela ja Jarkko Ala-Huikku. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:02
Anton Siilinen ratkaisee
Ihmeelliset lumirullat. Kelkkakilpailu uhkaa peruuntua, kun mäki on täynnä omituisia lumirullia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Galaxi
08:17
Late Lammas: Sammalperän pätkät
Sioille sapiskaa! HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Syrhämä
Lapokyy. Seppä saa vieraita kaukaisilta mailta. Annina, Iida ja Janika haluavat auttaa Syrhämän hyviä taistelussa ilkeää Silmitöntä Sääskeä vastaan. Seppä pyytää tyttöjä ja Kettua etsimään Konnasuolta lapokyyn. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Lumiaurabalettia Oslon Gardermoenin lentokentällä. Lumen auraus kiitoradoilta vaatii yli 70 lumiauran saumatonta yhteistyötä. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 20, 43/47. Täydellinen päivä. Nathan on sotapolulla ja hän vaatii henkilökuntaa selvittämään neulan alkuperän. Maggien klinikka joutuu hyökkäyksen kohteeksi. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 14.11.2017. Vieraina: Emmy Rossum, January Jones, Carpool Karaoke with P!nk HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Lesbot
11/11. Rakkauden kesä Tukholmassa on enää pelkkä muisto. Kahdeksan kuukautta myöhemmin tapaamme nuoret sankarittaremme uudelleen. Löysikö Cindy rakkauden Suomesta? Ovatko Emma Jennie ja Frasse yhä yhdessä? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Alias Lönnrot
2/6. Sääsaarnaajat ja puhelinmyyjät. Ali ja Seksikäs Suklaa yrittävät adressin avulla tilata Suomeen parempaa säätä. Ali ja Janne Kataja lennättävät leijojen sijaan puhelinmyyjiä ja myyvät vessapaperia presidentille. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:28
Alias Lönnrot
3/6. Agility ja joulupukki 2.0. Ali Jahangiri ja Martina Aitolehti pakottavat, tai siis kannustavat, työmatkalaisia liikuntaradalle. Ali ja Bull Mentula risteyttävät toiminnassaan Joulupukin ja ulosottomiehen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Tyttöjen erämaaseikkailu
4/6. Suuri talviretkikunta lähtee Alaskaan, missä tyttöjen täytyy selvitä itse niin pienien kuin suurienkin petojen armoilla. Finnmarkissa kartta ei vastaa maastoa. Viisi norjalaistyttöä lähtee uhmaamaan luonnonvoimia. HD Äänitekstitys: suomi.
12:40
Kalassa!
Oulujärven haukiapajilla. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Weggen huimapäät Lofooteilla
2/4. Inge on halunnut jo pitkään kuvata revontulia ja lasketella yöllä. Sisarukset tekevät myös upean tempun varjoliitimellä. Meneekö kaikki putkeen? Weggen sisarussarja seikkailee Lofooteilla. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Veljesten keittiössä
5/5. Mitä maakuntaherkkuja Pricen veljekset löytävät Etelä-Jyllannista? Tarjolle tuodaan ainakin herkullisia kananmunia ja makkaroita. Lisäksi vieraillaan paikallisessa Dybbølin myllyssä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Niklaksen keittiössä
4/6. Niklas Ekstedt matkustaa Espanjaan San Sebastianin kaupunkiin. Siellä hän tapaa kuuluisan ravintoloitsijan Juan Mari Arzakin sekä tämän tyttären Elenan, joka valittiin maailman parhaaksi naiskokiksi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Kuntoiluriippuvainen
Himotreenaajia on nykyään yhä enemmän. Kuntoilu voi muuttua riippuvuudeksi ja johtaa pahimmillaan jopa sairastumiseen. Millä tavoin käsistä karannut kuntoilu on vaikuttanut Torben Knudsenin elämään? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
6/12. Sannie tekee vanhasta lipastosta penkin, mutta se ei olekaan niin yksinkertaista. Woodliving saa erityisen tilauksen, ja Redesign avaa sivukonttorin. Tanskalaisessa sarjassa vanhat tavarat saavat uuden elämän. HD Äänitekstitys: suomi.
16:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
5/8. Naarasleopardi Dizzyn silmässä on jotain vikaa, eikä se ehkä enää pärjää luonnossa. Eläinsairaalaan tuodaan vakavasti vammautunut hevonen. Tea-koira ei enää pysty seisomaan tai kävelemään. Mikä neuvoksi? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Muista laulaa, Simo, Pikku Pörriäinen, Franklin ja ystävät, Niksi-Nella sekä Maltti ja Valtti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen vallattomin ajankohtaissatiiri. Länsimetro ja politiikan takakontit. Vieraana Ville Pernaa. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Mestis: Hermes - Peliitat
Mestiksen ottelu Hermes - Peliitat. Selostus Lauri Kottonen. Kokkola. HD

Kello 21:00

21:00
Sohvaperunat
Tällä viikolla Sohvaperunat jännittävät Paratiisihotellin semifinaalia ja legendaarinen Kokkisota sekä Harri Syrjänen saavat kotisohvilla aikaan väristyksiä. Lisäksi Sohvikset katsovat myös Nenäpäivän lähetystä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 15.11.2017. Vieraina: Kim Kardashian West, Ludacris, Amy Shark HD Äänitekstitys: suomi.
22:40
Pikaluistelun MC
Miesten 500 m:n ja 1 000 m:n kilpailut. Stavanger, Norja. Selostus Christer Sarlin. HD
23:30
Paha perhe
Tragikomedia ylisuojelevasta isästä, joka yrittää puuttua lastensa elämään - hyvin aikein ja surkuhupaisin seurauksin. N: Ville Virtanen, Lauri Tilkanen, Pihla Viitala. O: Aleksi Salmenperä. T: Sputnik Oy. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.4
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna