UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 18.1.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 18.1.
Onnea, Laura!
06:54
Metkat Mesiläiset
Vaavin huone. Sampo ja Riina tekevät parhaansa saadakseen perheen uuden tulokkaan huonekaverikseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:02
Taitoset
Harrastukset. Minttu saa loistoidean! Ideaan liittyviä askarteluja toteuttamassa Hertta, Emmi ja Onni. Askarteluohjeet: yle.fi/pikkukakkonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:06
Tie tähtiin
Haukan päivä. Kyyhky määrää Haukan johtamaan tehtävää Kuussa. Kotka turhautuu, mutta joutuu pian miettimään, mitä muita ominaisuuksia johtajalta vaaditaan kuin äärimmäistä nopeutta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Babar ja Badun seikkailut
Pukarileiri. Merirosvot vaanivat Krokojen aarretta. Badu ja Piikki hyväksytään Pukarileirille oppimaan krokojen salaisia taistelutaitoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Riku ja Rami
Mambojuurakoita. Rami ja Karvakuonojen Riku valmistavat mansikka-raparperipuuroa. Kaverusten yhteiskeittiössä tutustutaan erilaisiin ruoka-aineisiin ja keittiöhommiin. Kokkailu on kivaa puuhaa! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:44
Jussin matkat
Dinosaurus-golfia. Jussi ja Venkuli tahtovat leikkiä yhdessä Oilin ja hänen lemmikki-dinosauruksensa kanssa. Yhteisen leikin löytäminen on hiukan vaikeaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Totta vai taikaa
Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Salakirjoitus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:03
Touhukkaat
Lemun löyhkä. Outin ja Desin linnassa on kummallinen, paha haju. Käy ilmi, että Lemu keittelee taas pahanhajuisia keitoksiaan. Auta keveruksia etsimään Lemu ja tekemään löyhkästä loppu! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:29
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:30
Tenavat (7)
Ei onnistu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:37
Joraavat juurikkaat
Keksikamppailu. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Snoukkaa!
Osa 2/10: Hissit. Lunta, lautoja, noloja kaatumisia, siistejä hyppyjä, ja jatkuvaa alamäkeä. Otson, Tiian ja Nasun avustuksella tutustumme lumilautailun saloihin. Kaikki osat Areenassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Ei anteeksipyyntöjä. Sacha yrittää pitää lääkäriharjoittelijansa aisoissa, mutta pystyykö hän itse noudattamaan sääntöjä? Joko Jacin ja Jonnyn vihamielisyyden loppu häämöttää? Adele aloittaa sairaalan radioshown. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
5/10. Elvis-koira on syönyt rotanmyrkkyä ja vaipunut tainnoksiin. Kuinka sen saa taas jaloilleen? Intiassa on perustettu hevosklinikka keskelle katua, ruuhka-aikaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Teemestarin opissa
Norjalainen Eivind Austad asui Japanissa yli vuoden ja perehtyi teeseremonian saloihin. Nyt hän on kutsunut oppimestarinsa Norjaan. (U)
11:00
Vietnamin monet maut
2/6. Saigonin keisarillinen keittiö. Anh Lé tutustuu Vietnamin gastronomisiin perinteisiin mestarikokki Tuan Goungin opastuksella. Tarjolla on banaaninkukkasalaattia, paahdettua ankeriasta ja täytettyä kyyhkyä. HD
11:30
Vuosi Pohjoiskalotilla
Osa 2/8. Lars Monsen on pitkällä retkellä Paatsjoen laaksossa, alueella, jolla ei tähän vuodenaikaan käy juuri ketään. Hän seuraa karhunjälkiä ja saa uuden matkatoverin, alaskanhusky Fossin. (U)

Kello 12:00

12:00
Hymy Pyllyyn
Pitääkö Ben Zyskowiczin pokka? Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshow'ta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:28
Hymy Pyllyyn
Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshow´ta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Karhusaari
4/6. Karhusaaren eristyneisyys muusta maailmasta vaikuttaa tutkijoihin eri tavoin. Toiset käynnistävät kummallisia projekteja, toiset taas uppoutuvat saaren kiinnostavaan historiaan. (U) HD
13:40
Uusi mahdollisuus
5/10. Charlotte löytää vanhoja valokuvia onnettomuutta edeltävältä ajalta ja muistelu tekee kipeää. Pontus saa komplikaatioita ja Noran lomailu Kroatiassa ei suju suunnitelmien mukaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
14:10
Nuorisourheilu puntarissa
4/8. Pulmana vanhemmat. Menestyksekkään uran jälkeen valmentajaksi ryhtynyt Klas Ingesson kertoo huonosti käyttäytyvistä vanhemmista, joiden räyhääminen heijastuu tietysti myös nuoriin urheilijoihin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
14:40
Sirkuselämää
Osa 2/8. Sirkustirehtööri Arild Arnardo on kuin tulisilla hiilillä. Mitä lehdet kirjoittavat uudesta show'sta?
15:10
Märät säpikkäät
Kausi 1, 8/8. Suvi ja Kirste aktivisteina! Edistääkö saamelaisten asiaa nälkälakko, mielenosoitus Rosa Meriläisen kanssa, räppääminen Asteen levyllä, vai saamalaisnuorten parittaminen? T: Tarinatalo Oy. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
15:35
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia Australiasta
5/8. Mikä maistuu australialaisille urheiluhulluille? Kokki Rachel nousee ruokarekkaan oppimaan kala-tacojen salat, maistelee paikallisia oluita ja valmistaa oluessa marinoitua grillilihaa. HD
16:00
Täydellistä elämää
Sarja alkaa. 1/8. Juontaja Ida Fladen aloittaa kolmen kuukauden kunto- ja ruokavalioremontin. Tavoitteena on saada kehon lisäksi myös mieli trimmatuksi huippuunsa. Täydellisen elämän etsintä alkaa mehukuurilla. HD
16:30
Uusi Päivä
Jakso 612: Sitoumuksia. Tero pelaa kieroa peliä. Iris pestaa Tomin valmentajakseen. Tuija hautaa menneen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Käytöskukka, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Kaapo ja Late, Urpo ja Turpo, Varamummo sekä Puuharit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Holby Cityn sairaala
Ei anteeksipyyntöjä. Sacha yrittää pitää lääkäriharjoittelijansa aisoissa, mutta pystyykö hän itse noudattamaan sääntöjä? Joko Jacin ja Jonnyn vihamielisyyden loppu häämöttää? Adele aloittaa sairaalan radioshown. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Karl Pilkington: Elämän tarkoitus
4/5. Raha. Karlilta puuttuu urasuunnitelma ja hän pyytää vinkkejä menestymiseen 85-vuotiaalta keksijältä. Etelä-Afrikassa Karl saa maistaa leveää elämää miljonäärin siivellä. Ehkäpä ura urkenee mallibisneksessä? T: BBC. HD
20:00
Uusi Päivä
Jakso 613: Arpia sydämissä. Azad ja Aino juonivat rakkautensa taustaa avioliittokuulemista varten. Anni loukkaantuu Ronin itsekkyydestä. Kristan ja Reinon päivä ei mene ihan putkeen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
30/40. Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus. 7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Syke
Kausi 4. 3/10. Biohakkeri. Holopainen kohtaa sielunkumppanin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
VICELAND: World of Sports
7/9. Kenia on maailman nopeimpien juoksijoiden kotimaa. Uusiseelantilaiset juoksijaveljekset muuttivat maahan oppiakseen heidän taidoistaan. HD
22:21
VICELAND: Boy Racer
Autoilla hurjastelevat nuoret miehet ovat Iso-Britanniassa poliisin hampaissa, mutta kruisailukulttuuri elää ja voi hyvin. Autojen ulkonäköön ja kunnon äänentoistoon ollaan valmiita käyttämään rahaa ja vaivaa. HD
22:45
Strike Back (K16)
Kausi 3, 2/10. Ryhmä 20:n ykkösprioriteetti on al-Zuharin nappaaminen elävänä, mutta keinot siihen ovat rajalliset. Osa joukoista etsii puhehaluista informanttia Bogotasta, kun taas agentti Dalton metsästää yksin. HD K16 (väkivalta, ahdistus).
23:31
True Blood (K16)
Kausi 7, 8/10. Valoa tunnelin päässä. Sookie panee henkensä alttiiksi Billin tähden. Eric puntaroi vaihtoehtojaan. Lettie Mae saa asiat päätökseen. Kosto pitää Violetin kiireisenä. T: HBO. (U) HD K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Seksiministeriö
(12) Mitä tehdä, jos tyttöystäväsi ehdottaa ryhmäseksiä etkä itse välittäisi toisesta miehestä sängyssä? Miten reagoida, jos isoja rintojasi jatkuvasti kommentoidaan? Emil tutustuu menoon parinvaihtoklubilla. (U) HD K12 (seksi).
00:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna