UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Torstai 18.9.

07:00
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Tällä kertaa vieraillaan Heidin ja Joakimin häissä Vaasassa, jossa pari tapasi vuoden 2001 viimeisenä päivänä. Vielä tuolloin Heidillä oli hiipumassa oleva suhde Joakimin ystävään, mikä jarrutti suhteen roihahtamista.
07:50
MOT: 100 000 naapuria lainassa
Elintasokuilu on ajanut Suomeen melkein joka kymmenennen virolaisen. Onko Suomi työttömien naapureiden ja sosiaalituristien paratiisi? Toimittajana Risto Vuorinen.
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
10:15
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
10:25
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:35
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:45
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:55
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
11:05
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
11:15
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:25
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
11:50
Kansallismaisemat: Eteläpohjalaiset lakeudet
Kulttuurimaiseman peruselementtejä ovat komeat pohjalaistalot pitkänomaisine ja korkeine tuparatteineen ja pihaa sivuavine punamullattuine ulkorakennuksineen.(U)

Kello 12:00

12:00
Puoli seitsemän
Vieraana rap-artisti Paleface. Starttaamme kansainvälisen Liikkujan viikon maistelemalla parantavia yrttejä. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
12:30
Miehen tie
(Suomi,1940) F. E. Sillanpään teokseen perustuva elokuva raha- ja rakkaushuolien keskellä elävästä nuoresta parista. O: Nyrki Tapiovaara, Hugo Hytönen. N: Gunnar Hiilloskorpi, Mirjami Kuosmanen, Hugo Hytönen. Mv. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.6
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
15:00
Ajankohtainen kakkonen
Hallituksen yllättävät ydinvoimakannat - studiossa professori Peter Lund. Suomalaisnuoria värvätään Syyrian sotaan. Poliisi tasoittaa shiia- ja sunnimuslimien kiristyviä välejä. Skotlanti rimpuilee kohti itsenäisyyttä. HD
15:55
Nimipäiväonnittelu: 18.9.
Onnea Tyyne, Tytti, Tyyni.
15:56
Possu Pallero
Tyynyvuori. Possu Palleroa väsyttää, joten hän rakentaa sängykseen tyynyvuoren. Sallittu kaiken ikäisille.
16:07
Hommat hoituu
Maito. Hommat hoituu selvittää mitä töitä tarvitsee tehdä, jotta saadaan maitoa lasiin. HD
16:13
Raa Raa, leikkisä leijona
Viidakkotanssiaiset. Viidakon väki järjestää tanssiaiset, mutta Raa Raa ei ole löytänyt itselleen tanssiparia. Sallittu kaiken ikäisille.
16:23
Muista laulaa
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Leijonan metsästys!
16:28
Lilli ja kukkaisystävät
Piikki kierrättää. Kassu on saanut tarpeekseen kompostikasansa viereen kertyneestä rojukasasta. Piikki päättää myydä kasassa olevat tavarat kukkaisystäville ja tulee samalla huomaamattaan auttaneeksi näitä. Sallittu kaiken ikäisille.
16:38
Neppajymykerho
Vilja askartelee kukan Kaislan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
16:44
Sasu
Sasu lähtee kotoa. Sasu haluaa muuttaa paikkaan, jossa hän saa metelöidä rauhassa. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Akuutti
Erikoislähetys alkoholista. Missä menee suurkuluttajan ja alkoholistin raja? Alkoholistin tarina - viina oli viedä kaiken. Miten juomiseen voi puuttua? Lasinen lapsuus jättää jäljen. Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
17:30
Puoli seitsemän
Vieraana mediapersoona Musta Barbaari. Pohdimme, miksi fyysinen kipu koukuttaa yhä useampia extreme-lajeihin. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 18:00

18:00
Retrolissun ysärit: Kiitos 1990 - 1999
Ysärillä siniristilippua heilutettiin Globenissa ja Joensuussa. Renny Harlin lähti Amerikkaan. Japanilaiset koskettivat kultasormillaan Muumeja. Urheilijat levyttivät, harmi kyllä.
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:55
Hetkiä Kalliossa: Jukka Poika
Anssi Kelan kanssa kalliolaisessa yksiössä musisoi Jukka Poika. (U)
19:00
Kuningaskuluttaja
Tutkittua ja testattua asiaa arjesta. Mikroskooppisia muovirakeita lymyää jopa kosmetiikkatuotteissa. Miten meriä tuhoavia ympäristöhaittoja voi välttää? Putkiremontin monet puolet. Testissä juuressipsit. Terveellisen vaihtoehdon hinta yllättää.
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
20:04
Sami Yaffa - Sound Tracker
Missä syntyi tango? Sami Yaffa seuraa legendaaristen tangotaitelijoiden Carlos Gardelin ja Astor Piazzolan jalanjälkiä Rio de la Platalle selvittääkseen Buenos Airesin ja Montevideon välisen kiistan. (U) HD
20:55
Kino Suomi: Kauhun millimetrit
(1992) Arjen pienistä peloista kasvaa arvaamaton ja painostava kauhu, joka voi murentaa mielen. Miljöönä on kesäisen Helsingin keskusta. N: Tiina Tenhunen, Katja Krohn. K: Markus Nummi. O: Ilari Nummi. Heimola-Filmi Oy. K12 (ahdistus).

Arviot: IMDb 6.6
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 21:00

21:55
Kino Suomi: Meno paluu (K16)
(1995) Kauhuelokuvassa nainen yrittää selvittää ihmissuhdeongelmiaan television avulla, ja televisiolla onkin ratkaisut valmiina. Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksen lopputyö. O: Janne Kuusi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:15
Silminnäkijä: Ruplakeitto
Satojen miljoonien eurojen ruplanvaihtojärjestelmä työntää venäläistä rahaa myös suomalaiseen yritystoimintaan. Toimittaja Matts Dumell.