UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 30.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Nopea klassikko. Jamie valmistaa englantilaisen klassikkoaterian paistista, maksasta, pekonista, peruna-ruusukaalimuusista ja kastikkeesta. Toisena ateriana valmistuu meksikolaistyylinen tomaattikeitto houkuttelevine lisukkeineen.
10:00
Remontilla rahoiksi
Kukkaishaaste. Kilpailijoiden rahatilanne on ennätystiukka, mutta asunnoissa on vielä monta kallista huonetta remontoitavana. Apuun rientää Shelley, joka järjestää räiskyvän sidontahaasteen Melbournen värikkäällä kukkatorilla. Voittajaa odottaa jopa 3000 dollaria riihikuivaa käteistä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
10:30
Toinen nainen
Vastahakoinen rakastajatar. Kaunis yksinhuoltajaäiti Eva ei olisi ikinä uskonut päätyvänsä toiseksi naiseksi. Siksi hänen on vaikea myöntää elävänsä ukkomiehen rakastajattarena. Sarahin avulla hän yrittää kuitenkin kääntää elämänsä suunnan.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Market Kitchen
Kampasimpukoita porkkanapedillä. Tällä kertaa Market Kitchenissä kokataan ankkaa siiderikastikkeella sekä kampasimpukoita porkkanapedillä. Katukeittiössä valmistetaan puolestaan munuaisia. Lisäksi esittelyssä on erilaisia viinitarvikkeita. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa kokataan sekä keskustellaan ruuasta.
12:50
Hullut hamstraajat
Puntia perhekalleuksista. Muistot alkavat painaa mieltä, jos niitä on kertynyt liikaa nimenomaan maallisessa muodossa. Georgina sai äidiltään varastollisen tavaraa tämän muutettua Amerikkaan. Neljässä vuodessa alkaa kuitenkin jo rasittaa maksaa kohtuuttomia summia vuokraa säilyttääkseen sellaista, mitä ei ole edes itse hankkinut. Apuun kutsuttu Aggie suuntaa Bridgendiin, jotta Georgina saisi raivattua turhat romppeet, myytyä kenties jotain ja tienaisi sekä säästäisi rahaa, jotta saisi vihdoin ensimmäisen yhteisen kodin poikaystävänsä kanssa. Ylimääräisistä muistoista tahtoo eroon myös eläkkeelle jäänyt Susan, joka vuokrasi varaston hätäavuksi aloittaessaan kotinsa remontin. Vuosia on kuitenkin vierähtänyt, eikä tavaroiden lajittelu todellakaan suju kovin sutjakkaasti. Susan tahtoo kysyä jokaisen esineen kohdalla perheenjäsentensä mielipidettä, mutta Aggie pysyy tiukkana. Hamstraajalle ei parane antaa periksi, tai pian joudutaan hankkimaan lisää varastotilaa. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
13:45
Stylisti Rachel Zoe
Rachel Zoe, koomikon unelmakohde. Kamerat kuvaavat näyttelijä Amy Phillipsiä ja Rachelia webisodiin, jossa Amy näyttelee Rachelia ja Rachel tiimeineen omaa itseään. Lajityyppi on tilannekomiikan, imitaation ja tositelevion hillitön yhdistelmä. Kestäisikö todellinen maailma kahta Rachel Zoeta - muodin kahta neurootikko-orjatarta? Rodger tuntee itsensä ulkopuoliseksi, koska pääsee entistä harvemmin vaimonsa fokukseen. Brad saa hoitaakseen näyttelijä-malli Molly Simsin mainoskampanjan. Ashley on saanut potkut. Pystyisikö Jordan hoitamaan assistentin työt yksin? Tuo Penélope Cruzin ja Jennifer Garnerin kaunis, osaava ja kiltti miksaus? Onko hän liian tasapainoinen tositelevisio-ohjelmaan? Mikä asia Rachelin ja Rodgerin elämästä nousee ystävien ja sukulaisten kiitospäivän aterian pääkysymykseksi? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.
14:40
Neljä huonetta
St Paulin katedraalin kerubit. Tänään mies myy lapsena keräämäänsä Matchbox-leluautokokoelmaa, 16-vuotias diilerinalku kauppaa 2. maailmansodan aikaista akkulaatikkoa, ystävä tuo myytäväksi Dean Barrettin veistoksen, taiteilija kauppaa oksennustaidetta ja antiikkikauppias tuo myytäväksi St Paulin katedraalin alttariin kuuluneet kerubipatsaat.
15:35
Lääkärit
Terveysuutisia. Lääkärit keskustelevat uudesta huolettavasta tavasta, jolla erityisesti nuoret väärinkäyttävät yskänlääkkeitä ja pahoinvointilääkkeitä. Lisäksi pohditaan aterioiden korvaamista ravinnejuomilla, sairaiden elinten siirtoa sekä sitä, onko eettistä hyödyntää lumevaikutusta potilaiden hoidossa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Englantilaista perinneruokaa. Jamie haluaa tarjota amerikkalaisille vierailleen englantilaisia vanhan ajan ruokia. Pääruokana on kuuluisia fish and chipsejä perinteisine lisukkeineen. Jälkiruoka herättää ihmetystä ja naurua. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja herkkuja jaksoittain vaihtuville vierailleen.
17:00
Face
Timantit on ikuisia. Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa juokseminen ovat kuitenkin haasteita, jotka saavat monet tytöistä kompuroimaan. Miten käy Annen yhden naisen joukkueen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi. Uusinta.
17:55
Esittelyssä: Iholla

Kello 18:00

18:00
Lily Cole taiteen parissa
Fiona Banner. Brittiläinen Fiona Banner tekee käsitetaidetta sanojen avulla. Hänen teostensa aiheet liityvät politiikkaan, valtaan ja seksuaalisuuteen. Varsinainen kohu syntyi, kun lontoolaisessa huippumuseossa esiteltiin Fionan teos, joka oli valtavalle kankaalle kirjoitettu aikuisviihde-elokuvan tarkka juonikuvaus. Uusimpana aluevaltauksena Fiona maalaa alastonmallien muotokuvia käyttäen pelkkiä sanoja. Myös Lily pääsee poseeraamaan Fionalle. Brittiläinen asiaohjelma.
19:00
Remontilla rahoiksi
Kohtalokas raharatkaisu. Työmaalla eletään niukkoja aikoja, kun jokainen joukkue on kuluttanut remonttibudjettinsa lähes loppuun. Kukkaishaasteen voittajilla on oikeus siepata palkintosummansa keneltä haluavat, ja kilpailijat odottavat kauhun vallassa heidän päätöstään. Pahimmillaan yhden joukkueen on pakko lopettaa kisa ja lähteä kotiin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Minimalistinen lasilaatikko. Minimalismifanaatikot Carl ja Mary rakentavat kodikseen brutalistisen lasiluostarin Etelä-Lontooseen. Perinteiselle viktoriaaniselle alueelle nousee lasivaippaan kiedottu emäalus, joka on paljas ja yksinkertainen ulkoa ja sisältä. Tinkimätön minimalismi ei kuitenkaan ole halpaa, sillä saumojen, liitosten, laitteiden ja tavaroiden piilottamiseen tarvitaan tarkkuutta ja kekseliäisyyttä, sekä kalliita ammattilaisia. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Kello 21:00

21:00
Working Girl - tieni huipulle
1980-luvun romanttinen hittikomedia kunnianhimoisesta sihteeristä, joka havittelee esimiehensä asemaa - ja saa tilaisuuden yrittää, kun pomo loukkaantuu hiihtorinteessä. Ohjaaja: Mike Nichols, USA 1988. (109') Pääosissa: Harrison Ford, Sigourney Weaver, Melanie Griffith, Alec Baldwin, Joan Cusack. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 84 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
Iholla
Jakso 31. Hanki parempi vaimo. Claudia kamppailee kilojen kanssa ja päättää ryhtyä pirtelökuurille. Johanna menee avustajaksi J-Lon keikalle ja Marketalla on pientä skismaa Visan kanssa.
23:40
Remontilla rahoiksi
Kohtalokas raharatkaisu. Työmaalla eletään niukkoja aikoja, kun jokainen joukkue on kuluttanut remonttibudjettinsa lähes loppuun. Kukkaishaasteen voittajilla on oikeus siepata palkintosummansa keneltä haluavat, ja kilpailijat odottavat kauhun vallassa heidän päätöstään. Pahimmillaan yhden joukkueen on pakko lopettaa kisa ja lähteä kotiin. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 24:00

00:40
Miamin täydelliset naiset
Elsa ennustaa myrskyä. Eripuraisten välien selvittämiseksi Joanna kutsuu koko konkkaronkan Biminin aurinkoon rentoutumaan ja puhdistamaan ilmaa, mutta kotiin jäävä Elsa aavistelee pahaa. Ulkonäkötietoisella Adrianalla on matkalaukkuja vaikka muille jakaa, mutta kiireessä unohtuu passi. Pääseekö diiva laukkuineen kaikkineen ikinä matkaan? Alexialla on raskauttavaa todistusaineistoa Rodolfosta, ja hän puntaroi, kertoako Karentille. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa. 2. tuotantokausi.
01:35
Yön AVA