UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 13.2.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Haylien keittiössä
Katseet itään. Haylie saa kutsun PopSugar-nettikanavalle laittamaan aasialaista ruokaa. Hän pyytää apua ystävältään Alanna Mastersonilta. Reseptien miettiminen ja raaka-aineiden kerääminen vielä sujuu, mutta suurempi haaste on loihtia aasialainen herkkuruoka kahdessa minuutissa. Amerikkalainen ruokaohjelma.
10:00
Meidän safkaa
Urheilun ja ruoan liitto. Urheilun lomassa on syytä muistaa tankata hyvällä ravinolla ja Hanna paljastaa herkullisen smoothien salat. Yhdessä Alexanderin kanssa he kokkaavat lohiriisilaatikkoa, joka on Alexanderin lapsuusherkkuja.
10:30
Koko Ruotsi leipoo
Piirakan pyörittelyä. Piirakkajaksossa kilpailijoille tuottaa vaikeuksia luoda lempipiirakkaansa täydellinen kansi. Teknisen tehtävän toscapiirakka ei ole kaikille tuttu, ja sen pähkinätäyte onkin aikamoinen pähkinä purtavaksi.
11:30
Haylien keittiössä
Katseet itään. Haylie saa kutsun PopSugar-nettikanavalle laittamaan aasialaista ruokaa. Hän pyytää apua ystävältään Alanna Mastersonilta. Reseptien miettiminen ja raaka-aineiden kerääminen vielä sujuu, mutta suurempi haaste on loihtia aasialainen herkkuruoka kahdessa minuutissa. Amerikkalainen ruokaohjelma.

Kello 12:00

12:00
Upeat skandikodit
Takkatulen lumo. Myynnissä on tyylikäs asunto 1700-luvun lopun talossa Kööpenhaminan kanaalien rannalla. Asuntoa etsii paljon kotona työskentelevä pariskunta. Kodissa vastaanotetaan myös asiakkaita, ja tämä asettaa tiloille omat korkeat vaatimuksensa. Takkatulella on arvaamaton vetovoima. Arviokäynnillä käydään kantrityylisessä talossa, jonka vaalea skandisisustus on kaunis kuin karamelli. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
12:30
Upeat skandikodit
Maalaisunelmia. Entinen jalkapalloilija pyytää välittäjää käymään kotonaan Jyllannissa, sillä on aika laittaa suuri maalaistyylinen talo myyntiin. Yläkerta on sisustettu äijätyyliin monen miehen unelmaksi. Viihtymisestä pitävät huolen mm. biljardipöytä, hyvin varusteltu baari ja Black Jack -pöytä. Toisenlaista maalaistaloa Fredensborgissa tulee katsomaan äiti ja lapset, joihin kartanotyyli, uima-allas ja oma laituri tekevät vaikutuksen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
13:00
New Yorkin luksuslukaalit
Kiusaaja. Kausi 1, 6/9. Michael saa tarpeekseen Fredrikin ylimielisyydestä ja sanoutuu irti yhteistyöstä. Ryan saa asiakkaakseen floridalaisen pariskunnan, joka löytää valittamisen aihetta jokaisesta asunnosta. Kaksikko ei pääse yhteisymmärrykseen mistään, ja Ryan joutuu ottamaan välillä myös parisuhdeterapeutin roolin. Michael ottaa hoitaakseen riskialttiin projektin. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.
14:00
Prinssi Harrylle morsian
Unelmien treffit. Heti aamunkoitteessa kartanolle saapuu armeijan kersantti, joka kovaan ääneen komentaa tyttöjä nousemaan vuoteistaan, sillä vuorossa on harjoitusleiri. Samaan aikaan Meghan heräilee rauhassa sviitissään ja suuntaa prinssin kanssa brunssille ennen rentoa tennistuokiota. Treffit jatkuvat hyvissä merkeissä koko päivän, mutta illan päättävä mahtava ilotulitus on liikaa Kelleylle, joka päättää paljastaa prinssille Meghanin oikean luonteen. Vaikka tiedossa oleva kasinoilta piristää kaikkien mieltä, on jännitys tyttöjen välillä käsin kosketeltava. Amerikkalainen realitysarja, jossa 12 prinsessakandidaattia yrittää hurmata itselleen sekä "prinssin" että puoli valtakuntaa.
15:00
Meidän häät
Margarita ja Teemu - Tulta ja tappuraa. Margarita ja Teemu haluavat modernit ja tyylikkäät häät. Onko helppoa löytää rockhenkinen hääkakku, entä miten onnistuu morsiamen yllätyksenä harjoittelema tulennielentäesitys? Uusinta.
16:00
Vaimot vaihtoon USA
Stewart / Cathrea. Maailmanloppuun valmistautuva äiti ja lasten menestykseen satsaava äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä harjoitellaan eloonjäämistaitoja ja estetään lasten sosiaalinen elämä katastrofien pelossa, toisessa tehdään kuutta eri työtä, jotta lasten harrastuksiin varmasti riittää rahaa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
17:00
Dieetit vaihtoon!
Jackie ja Beth. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa Jackie, joka hotkii roskaruokaa ja tarjoaa sitä lapsilleenkin, ja 70-vuotias isoäiti Beth, joka elää paahtoleivällä ja kananmunilla. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf tutustuu syömishäiriöpotilaiden hoitolaitokseen. Brittiläinen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 4/10.Kukka-Maria on kärsinyt huonosta ihosta ja paino-ongelmista koko ikänsä. Painon jojoilun hän on saanut kuriin, mutta iho-ongelmiin ei ole pitkään jatkuneista hoidoista huolimatta löytynyt ratkaisua. Kukkiksen itsetunto on painunut pahasti pakkasen puolelle, eikä hän halua liikkua ihmisten ilmoilla. Entinen, tyylikäs ja näyttävä Kukkis on ystävien suruksi kadonnut kokonaan. Nyt Kukkis on kuitenkin päättänyt, että hän haluaa itsetuntonsa takaisin. Maailma avautuu Kukkikselle täysin uudella tavalla, kun hän saa apua iho-ongelmiinsa ja nainen stailataan päästä varpaisiin. Muodonmuutoksen aikana Kukkis todellakin puhkeaa kukkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Navetasta kodiksi. Kausi 13, 6/9. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Keittiömestari Ed ja pilatesohjaaja Vicky haluavat remontoida navetan tilavaksi kodiksi ennätysajassa, vaikka kummallakaan ei ole käytännön kokemusta rakennustöistä, ja navetastakin on jäljellä vain seinät. Englantilainen realitysarja. Uusinta.
20:00
Cheshiren täydelliset naiset
Nokittelua. Kausi 1, jakso 6/10. Naiset jatkavat minilomaansa hienossa linnassa, ja päiväohjelmassa on tutustumista erilaisiin lintulajeihin haaskalintuja myöten. Samalla tarjoutuu hetkiä juoruiluun, mitä ei vähennä Laurenin aikaistunut lähtö Amerikan-matkan vuoksi. Brittiläisessä tositelevisiosarjassa seurataan koillisessa Englannissa asuvan varakkaan ja värikkään naisjoukon edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Miss Bradshaw, universumin keskus. Kausi 5, 4/8. Carrien kirjan kansikuvaa suunnitellaan kiihkeästi, Mirandalla on donitsihimoja, Samantha pitää seuraa express-pojalle, Charlotte hakee itseapua ja Stanford löytää poikaystävän. Mukana jaksossa mm. Willie Garson (Stanford Blatch), Sean Palmer (Marcus), valokuvaaja Michael Zeppetello (itse), Amy Sedaris (Courtney Masterson), Molly Shannon (Lily Martin), Craig Gass (Tom) ja Nick Scotti (pikapanopoika). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K12 (seksi).
21:35
Sinkkuelämää
Yksi ilman yhtä on yhtä kuin yksin. Kausi 5, 5/8. Carrien kirjanjulkistamistilaisuus kuhisee New Yorkin kuuluisuuksia. Mukana jaksossa mm. Candice Bergen (Vogue-päätoimittaja Enid Mead), Ron Livingston (Jack Berger), Francis Sternhagen (Bunny MacDougal) Willie Garson (Stanford Blatch), Sean Palmer (Marcus), Robert John Burke (Walker Lewis), Amy Sedaris (Courtney Masterson), Molly Shannon (Lily Martin) ja designer Isaac Mizrahi (itse). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K12 (seksi).
22:15
Sinkkuelämää
Senkin ylikriittinen neuro!. Kausi 5, 6/8. Carrien kirjan arvostelut ilmestyvät, Miranda opettelee äidinroolia, Samantha käy vaihtamassa vibraattorinsa ja Charlotte palkkaa kohtalokkaan avioerojuristin. Mukana mm. David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch), Sean Palmer (Marcus), Evan Handler (Harry Goldenblatt), Nadia Dajani (Nina Katz) ja näyttelijä Heather Graham (itse). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K7 (seksi).
22:55
Frendit
Chandler laatikossa. Joey on niin vihainen Chandlerille, että suunnittelee muuttavansa pois, mutta keksiikin oivan katumusharjoituksen. Monica tapaa elämänsä miehen pojan ja yrittää olla kuin ei olisikaan. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:25
Frendit
Pettymysten päiviä. Monica tuuraa ravintolakriitikkoa, haukkuu ravintolan ja pääsee sinne kokiksi. Rachel haukkuu pomonsa ja saa melkein ylennyksen. Chandler, Joey ja Ross päättävät bailata kuin ennen vanhaan. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:55
The Affair
Kaidan tien kulkijat. Kausi 1, 6/10. Noah viettää railakkaan illan parhaan kaverinsa Maxin kanssa. Yksi asia johtaa toiseen, minkä seurauksena Alisonista ja Lockharteista selviää jotain järkyttävää. Helen puolestaan haluaa perheensä viettävän enemmän aikaa yhdessä. Hän myös valittelee miehensä etäisyyttä ja haikailee seksiä tämän kanssa. Oscar ja Lockhartit päätyvät napit vastakkain, kun tilanne kärjistyy. Yhdysvaltalaisen Showtimen tuottama ylistetty draamasarja pohtii pettämisen syitä ja seurauksia. K12 (seksi, päihteet).

Kello 24:00

01:00
Vaimot vaihtoon USA
Fulco / Samel-Garloff. Fulcon perheessä bändi on tärkein. Samel-Garloffeilla taas keskitytään maailman parantamiseen. Miten maailmanparantaja pärjää pop-kulttuuria ihannoivassa perheessä? Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
02:00
Yön AVA