UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 29.3.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Matkakuumetta. Isabelle on raivoissaan, kun Sebastianin menneisyys pilaa rahankeruusuunnitelmat. Sebastianin huono maine teettää myös Charlottella niin paljon töitä, ettei tämä pääsekään Wernerin mukaan Jamaikalle Poppya yllättämään. Werner pyytää matkakumppanikseen Nataschaa, joka jo ikävöikin pikkusiskoaan. André junailee tonttihuijausta Friedrichin pään menoksi, ja tarvitsee siihen Hildegardin ja Alfonsin apua. He haluavat vain parasta Bichlheimille, mutta pyhittääkö tarkoitus keinot? Myös kipeästi rahan tarpeessa olevan Normanin moraali joutuu koetukselle. Isabelle saa yhteydenoton yllättävältä taholta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Valistusta räpillä. ZdoggMD on lääkäri, joka jakaa terveysvalistusta räppäämällä. Tosi-tv-tähti Tami Roman ja Reggie Youngblood kertovat avoimesti vaikeuksistaan hankkiutua raskaaksi. Vieraaksi saapuu myös julkkisten selvänäkijä Tyler Henry. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
10:30
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 1/14. Fitness-mestarit Else, Lauri ja Hanna treenaavat ja nauttivat rantaelämästä. Lassi lähtee New Yorkiin kohti elämänsä suurinta haastetta. Ohjelman juontavat Else Lautala ja Lassi Hurskainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Muodin huipulle
Vain taivas rajana. Kausi 12, 1/15. 15 noviisin joukkoon saapuu yksi aiemmilta kausilta tuttu suunnittelija. Kilpailijat joutuvat heti haastavan tehtävän pariin suunnittelemaan epätavallisesta materiaalista, laskuvarjokankaasta, näyttäviä luomuksia. Kilpailijat ovat itse vastuussa budjeteistaan tällä kaudella, ja voittajalle on luvassa sarjan historian upein palkinto. Vakituisina tuomareina toimivat muotisuunnittelija Zac Posen sekä Marie Claire -lehden luova johtaja Nina Garcia. Vierailevana tuomarina nähdään näyttelijä Kate Bosworth. Ohjelman juontaja-tuomarina toimii tuttuun tapaan Heidi Klum ja mentorina Tim Gunn, joka saa veto-oikeudellaan pelastaa kerran sarjan aikana haluamansa suunnittelijan pudotukselta. Lavalla nähdyt asut arvostellaan tällä kaudella nimettöminä, eli tuomarit eivät tiedä, mikä asu kuuluu kellekin. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Ruotsin maajussille morsian
Ratkaisun hetki. Kausi 8, 12/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Jokaisella maatilalla on enää kaksi kosijaa kilpailemassa farmarin sydämestä. Farmarien on nyt aika tehdä lopullinen valintansa. Kenen kanssa lähdetään etsimään onnea?
14:00
Pitääkö olla huolissaan?
Maria Veitola. Kausi 2, 10/10. Vieraana maria Veitola. Kevät on sysihuolekasta aikaa. On totta, että joillakin huolet vähenee ja paino laskee, mutta ei kaikilla. Siksi Jenni Pääskysaari, Kari Hotakainen, Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö jatkavat huolehtimista myös kevätlaitumilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Jane the Virgin
Kolmastoista luku. Kausi 1, 13/22. Ultraäänitutkimuksessa selviää, että Janen ja Rafaelin vauvalla saattaa olla jokin vialla. Jane joutuu pakkolepoon ja jättää valmistujaisensa väliin. Michael ja Nadine saavat lopulta selville, kuka Sin Rostro todella on. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K12 (ahdistus).
16:00
Lemmen viemää
Järkyttävä uni. Isabelle joutuu moraalikysymysten keskelle, kun Beatrice esittää hänelle kumpaakin osapuolta hyödyttävää sopimusta. Onko se ainoa keino pelastaa Paul? Sebastian puolestaan näkee pörssin ainoana keinona hankkia rahat poikansa hoitoihin. Werner valmistautuu matkaan Poppyn luo ja pyytää Nataschaa muistelemaan tanssiaskeleita kanssaan. Tanssiessa Poppylle hääpäivälahjaksi hankittu rintakoru särkyy, ja Natascha kokee sen olevan merkki jostain pahasta. Lisäksi hän näkee järkyttävän unen¿ Norman ratkoo rahahuoliaan kiistanalaisin keinoin, ja André saa hänen puuhistaan vihiä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 2/3. Kausi 5, 21/23. Leidit jatkavat kokemiensa vääryyksien läpikäyntiä Andy Cohenin johdolla. Naiset tuulettavat oikein kunnolla, ja Brandi pääsee jälleen syytösten ristituleen tekojensa ja sanojensa takia. Lastenkasvatuksen haasteet postinumeroalueella Beverly Hills 90210 vievät puheet vaarallisille vesille, mutta leidit kimpaantuvat toden teolla, kun Kimin terveydentila ja sen aiheuttamat selkkaukset tulevat puheeksi.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Terapian tarpeessa, osa 2/2. Kausi 7, 16/19. Kim yrittää korjata tulehtuneet välit sisaruksiinsa. Kendall ja Kylie haluaisivat kotiopetukseen, mutta Kris ei ole yhtä innostunut ajatuksesta. Lamar esittelee Khloélle ja Kimille kotikulmiaan Queensissä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
19:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Lapsuuden haamut. Kausi 6, 7/10. Brittiläiset supersuositut stailaajat Trinny Woodall ja Susannah Constantine auttavat ruotsalaisia naisia löytämään itsestään parhaat puolensa. Rankat lapsuudenkokemukset ovat romahduttaneet Michaelan itsetunnon. Susannah haluaa saada hänen sisäisen kauneutensa näkymään myös päällepäin. Brittiläinen tyylireality.
20:01
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 8/10. Ronja on neljän lapsen äiti, joka on laittanut lapsensa aina itsensä edelle. Arjen kuluttama ja väsyttämä Ronja haaveilee sähäkästä ulkomuodosta ja elämästä, jossa olisi enemmän sutinaa. Onnistuvatko Anne, Teri, Piatu ja Piia loihtimaan harmaavarpusesta näyttävän ladyn? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Ranskan vallankumous. Kausi 3, 5/24. Yhdysvaltojen ja Ranskan valtiopäivälliset ovat uhattuina, kun Ranskan tiedustelupalvelu pidättää CIA-agentin. Russell yrittää houkutella merkittäviä lahjoittajia takaisin Daltonin vaalikampanjaan. FBI pääsee McCordin perheen vainoajan jäljille. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. K7 (ahdistus).
22:00
Sinkkuelämää
Hullun synnyttäjän vauvarieha. Kausi 1, 10/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K7 (seksi).
22:35
Riisutut
Kausi 1, 3/8. Alkushokista on selvitty ja riisutut totuttelevat uuteen arkeensa, jossa he saavat päivittäin vain yhden esineen takaisin elämäänsä. Mutta mikä on esine, joka kiristää kämppisten, Laineen ja Endian, välit riitaan asti? Haasteista huolimatta riisuttujen arki kolkuttaa ovella. Henrika päätyy ystävineen yöhön vajavaisesta vaatetuksestaan huolimatta.
23:35
The Perfect Selfie
Olivia Oras on taiteilijaperheen tytär, joka elää hieman erilaista elämää kuin tavallinen teini-ikäinen. Olivialla on 20 000 seuraajaa Instagramissa. Hän sanoo, että seuraajien määrällä ei ole oikeasti merkitystä. The Perfect Selfie seuraa Instagram-tähden elämää vuoden ajan ja näyttää hetkiä, joita hän ei itse julkaise. Välillä on paha olla ja välillä menee liian lujaa. Kaikki iloisetkaan tapahtumat eivät päädy julkaistavaksi.

Kello 24:00

01:05
Ensimmäisen asteen murha
Tyrmäys. Kausi 1, 6/10. Edellisen jakson tapahtumista on vierähtänyt puoli vuotta, ja Cindy Straussin murhasta syytetty Erich Blunt astuu oikeuden eteen. Vahvasta näytöstä huolimatta syyttäjän todistajat joutuvat koville Warren Danielsin kuulustelussa. Hildyn ex-mies Mike haluaa tavata Terryn sovittaakseen menneet virheensä. Terry päättää toimia samoin Chris Waltonin kanssa ja saa samalla vahvistuksen epäilyilleen. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. K7 (väkivalta).
02:05
Living Dolls
Brittiläinen dokumentti luo katsauksen erikoiseen ja ihmeelliseen alakulttuuriin, jossa nukkeharrastus on vienyt mukanaan neljä erilaista aikuista. Dokumentissa esitellään muun muassa barbeja rakastava mies sekä nuori äiti, joka kuluttaa kaikki rahansa nukkeihin. Dokumentti avaa keräilijöiden maailmaa humoristisella ja yllättävälläkin tavalla. Milloin harrastuksesta tulee pakkomielle ja miten se vaikuttaa ihmisten elämään?
03:05
Lääkärit
Valistusta räpillä. ZdoggMD on lääkäri, joka jakaa terveysvalistusta räppäämällä. Tosi-tv-tähti Tami Roman ja Reggie Youngblood kertovat avoimesti vaikeuksistaan hankkiutua raskaaksi. Vieraaksi saapuu myös julkkisten selvänäkijä Tyler Henry. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
04:05
Yön AVA