UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 27.3.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
HelsinkiMissio - 130 vuotta välittämistä. Vieraana toiminnanjohtaja Olli Valtonen.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: HelsinkiMissio - 130 vuotta välittämistä 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Helsingistä virkeämpi pääkaupunki 6.50 Germanwingsin lentoturma 7.10 Ammattiliittojen ja työnantajien aseet puntarissa 7.40 Lisää liikettä lasten ja nuorten arkeen! 8.10 MTV Sport Raati 8.40 Päivän nimi: jalkapallokirjailija Antti Eerola 8.50 Elämää: Mikä yhdistää Kämpin ja Mannerheimin? 9.05 Studio55.fi: Vieraana kuvataiteilija ja kirjailija Hannu Väisänen 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Sitruunaiset macaronit
09:45
Kauniit ja rohkeat
Botoxattu amerikatar Ranskassa. Muotisuunnittelija Felicia Forrester on vastaanottamassa Los Angelesista tulleita matkalaisia Forrester Internationalin tiloissa. Bienvenue à Paris! Felician kasvoja on ehkä hieman botoxattu ja silmänympäryksiäkin mahdollisesti kiristetty. Niin nuori ihminen! Quinn soittaa Wyattille, että mitä kuuluu. Poika kertoo Hopen pyytäneen Liamia saapumaan Pariisiin fotosession jälkeen. "Äiti, mitä tapahtuukin, pysy erossa Hopen miehestä, onko selvä?" "Selvä on." Liam kertoo Ivylle, että nyt se on varmaa: hän lähtisi Pariisiin. Lähtisikö Ivy mukaan? Oui, oui, kyllä vain. Pam auttaa pakkaamisessa ja antaa muutaman sitruunapalankin evääksi. Kun Liam starttaa muotitalolta kohti lentokenttää, Quinn on piilossa toisen auton takana. Kun Liam ja Ivy istuvat reittikoneessa, heidän takanaan istuu huivipäinen nainen gretagarbomaiset suuret aurinkolasit silmillään. Quinn Fuller! Miksi hän siellä on? Mitä hän aikoo? Mon Dieu! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Teen sinusta ruumiin!. Chasin, Debbien ja Cameronin kolmiodraama jatkaa purkautumistaan jättäen jälkeensä vihaa ja katkeruutta. Cain päätyy väkivaltaiseen ratkaisuun. Nikhil on epävarma tulevan suhteen. Declan lahjoo työnjohtajan pitämään suunsa kiinni, vaikka tilanne kävisi kuinka kiperäksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
10:40
Emmerdale
Kartanonherra kiipelissä. Poliisi jatkaa Declanin hiillostamista. Debbie ja Cameron aloittelevat uutta, uljasta yhteiselämää. Nikhil ei ole luopunut aikeistaan muuttaa Kanadaan, mikä on suuri pettymys perheelle. Varsinkin Brenda ottaa asian raskaasti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Vaarallista kauneutta. Lääkärit tapaavat tänään Kimberlyn, jolla on synkkä menneisyys. Hän on laittomasti antanut naisille peppua suurentavia silikonipistoksia, ja nyt vankilasta vapauduttuaan hän haluaa kertoa niiden huonoista puolista. Lisäksi kuullaan uusista hoitomuodoista kuukautiskipuihin ja auringon aiheuttamiin tummiin läikkiin ihossa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Tähdet, tähdet
Country. Kausi 2, 4/10. Neljännessä jaksossa tähtiartistit taivaltavat kohti Yhdysvaltoja ja sen suosituinta musiikkityyliä Countryä. Asiantuntijana toimii genren suomalainen edelläkävijä, Hoedown-yhtyeestä tuttu Ninni Poijärvi.
15:15
Mitä tänään syötäisiin?
Sitruunaiset macaronit
15:20
Mike & Molly
Rääväsuinen vieras. Mike ja Carl pidättävät Mollyn kirjailijaidoli J. C. Smallin. Molly päättää tuoda putkasta vapautuneen J. C.:n kotiin kanssaan varmistaakseen, ettei tämä enää töppäile. Suulas ja voimakastahtoinen J. C. onnistuu kuitenkin pian sekoittamaan koko perheen välit. Jaksossa vierailee näyttelijä Susan Sarandon! Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Salatut elämät
Osa 2793. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:10
Maajussille morsian
Osa 2. Pitkä odotus on ohitse!. Maajussit saavat puolisoehdokkaidensa kirjeet. Yksi maajusseista hämmentyy saamastaan ihailusta ja toinen vuodattaa pettymyksen kyyneleiltä. Laatu kuitenkin ratkaisee, ja yksikin kirje voi riittää rakkauteen. Äänitekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Iltapukuja Pariisin päivänvaloissa. Hopen malliston kuvaukset alkavat Pariisissa. Paikka on Jardins du Trocadéro Seinen rannalla. Joen toisella puolella sijaitsee Eiffel-torni. Tiedottaja on Eva, hermostunein on Hope, iltapuvut ovat kauniita ja sininen timantti säihkyy. Kuvien taustalla näkyvät Eiffel-torni ja Trocadéron puutarhan suihkulähteet. Chic. Kuvausten jälkeen pidetään lehdistöinfo, ja Wyattista ja Hopesta otetaan myös yhteiskuva. Eräs median edustaja mainitsee, että Ricardo Montemayorin kuolemasta liikkuu kysymyksiä, ja tulossa on ehkä tutkinta. "Todellako? Uskon sen olevan rutiinitutkimus", Wyatt vastaa. Toimittajan tieto jää vaivaamaan Hopea. Liam ja Ivy saapuvat Pariisiin tietämättä, että Quinn on matkustanut samassa koneessa kuunnellen heidän juttujaan mm. Wyattin sekopäisestä äidistä. Liam ja Ivy nousevat ruuhkaan juuttuneesta taksista ja lähtevät jatkamaan kävellen. Liam näkee Hopen jo seisovan heidän kohtaamispaikassaan, ja Ivy jää sillankaiteelle ottamaan videokuvaa. Sitten tulee joku ja työntää tytön alas Seineen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Sitruunaiset macaronit

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kaivamme totuuden esiin. Poliisioperaatio festivaalialueella alkaa tuottaa tulosta. Chas saa kuulla Cameronilta katkeran totuuden. Paddy vaatii Rhonalta vastauksia. Nikhil lähtee Kanadaan Molly mukanaan, ja Brenda jää murheen murtamana ikävöimään lapsenlastaan. Debbie ja Cameron lähtevät muutamaksi päiväksi muihin maisemiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Rusikoituja luita. Kartanon mailta löytynyt ruumis kutittelee kyläläisten mielikuvitusta. Declan kuulee kauhukseen, että kyse on nyt murhatutkimuksesta. Rhona onnistuu suututtamaan diilerinsä. Victoriasta ja Bettystä tulee jälleen kämppiksiä. Jai on vahingoniloinen Declanin ahdingosta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2794. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Luojan kiitos!
Osa 4.. Luojan kiitos! yllättää vierailijansa jälleen uusilla tiukoilla tilanteilla. Hämmentävien kohtauksien keskelle paiskataan tällä kertaa Marco Bjurström, Esko Roine, Uniikki ja Janne Kataja. Esityksiä tuomaroi Pirkka-Pekka Petelius ja sarjan juontaa Heikki Paasonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tuubi
Tänään selviää miksi Vappu suuttuu Jannelle ja miksi Janne ei pysy vieläkään kuivana. Lisäksi tutustumme muuan muassa hevospäiseen koulutyttömieheen, rakastettavaan satuolentoon ja klassiseen jumppapallotörmäykseen. Mutta miten Jorma Uotinen ja Robin liittyvät tähän kaikkeen? Vieraina Duudsonien HP Parviainen, juontaja Juuso Mäkilähde, stand up ¿koomikko Ilari Johansson sekä näyttelijä Kalle Lamberg. Joukkueiden kapteeneina Janne Kataja ja Sami Hedberg, juontajana Vappu Pimiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Formula 1: vapaat harjoitukset
Malesia. Selostajana Oskari Saari ja kommentaattorina Emma Kimiläinen.
23:05
Ransom - Lunnaat (K16)
Mel Gibson vakuuttaa kovahermoisena perheenisänä jännitysdraamassa, jossa miljonäärin pieni poika kidnapataan korkeiden lunnasrahojen toivossa. Alkaa yhden miehen taistelu häikäilemättömiä rikollisia vastaan. Ohjaaja: Ron Howard, USA 1996. (117') Pääosissa: Mel Gibson, Rene Russo, Brawley Nolte, Gary Sinise, Delroy Lindo, Lili Taylor. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:20
Eurojackpot ja Jokeri
01:25
Cult
Lapsissa on tulevaisuus. Jeff ja Skye selvittävät rikostutkija Sakelikin taustaa ja menneisyyttä ja löytävät talon, jossa hän on asunut kauan sitten. Talon nykyinen omistaja tuntuu tietävän enemmän kuin haluaa myöntää. Sakelik ei odottele toimettomana, mitä nuuskijakaksikko saa hänestä selville, vaan suojelee salaisuuksiaan viimeiseen asti. Cultissa Kelly saa Billy Grimmin viimein satimeen ¿ tai siltä ainakin vaikuttaa. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:20
Voittostudio