UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 15.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Vieraana näyttelijä Antti Litja.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieraana näyttelijä Antti Ltja 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Mistä tänään puhutaan? 6.50 Makuja: Vera Jordanova hurahti kokkaamiseen 7.10 Ruotsin vaalit, vieraina Harry Helenius ja Kari Lumikero 7.40 Näkyvätkö Ruotsin vaalitulokset Suomessa? 7.50 Eläkeneuvottelujen loppusuora 8.10 Päivän niminä Kerkko Koskinen ja Maija Vilkkumaa 8.40 Ammattinyrkkeilijä Edis Tatli 8.50 Makuja: Vera Jordanovan appelsiiniletut 9.05 Studio55.fi: Kilpirauhasen toimintahäiriöt 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kilpirauhasen toimintahäiriöt. Vieraana lääkäri Esa Soppi.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Ota Oliver odotellessasi, Maya!. Maya ihmettelee, missä tavarahissi viipyy. Oliver osuu paikalle ja näyttää Mayasta ottamiaan muotikuvia. Mayan mielestä ne onnistuivat valokuvaajan ansiosta. Oliver on hulluna objektinsa hymyyn. Ja huuliin. Ovatko he kaksi niin lumoissaan, etteivät kuule, kun Liam takoo hissin ovea? Quinn varoittaa Wyattia, että tämän on kiireen vilkkaa haettava Hope Liamin kotoa, sillä Hopella ja Liamilla on kaikesta huolimatta edelleen yhteys, eikä Wyatt saisi pitää asemaansa Hopen vierellä itsestäänselvyytenä, ja koska näin on, niin nyt tulisi todellakin lähteä Malibuhun heti ja nostaa Hope kärryyn, ja nostaa myös kytkintä ja suunnata perävaunulomalle. Kiire! Oliver painaa seinässä olevaa nappulaa ja saa tavarahissin toimimaan. Onko hän Quinnin rikostoveri, vai halusiko hän vain pidätellä Mayan hymyä seurassaan? Hissi heilahtaa. Mitä alumiinisessa vintageperävaunussa tapahtuu? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:10
Emmerdale
Rakkautta, syntymiä ja jotain muuta. Pelastuakseen Carlilta Chas näyttelee rakastavansa tätä, mutta ennen pitkää totuus valkenee raivoisalle miehelle. Kuka pääsee lopulta niskan päälle: saako Carl lähetettyä viestin Debbielle vai ovatko hänen omat päivänsä luetut? Heikkohermoinen Nikhil pyörtyy todistaessaan lapsensa syntymää, ja myös Debbien ja Andyn lapsen syntymä nostaa tunteet pintaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:40
Vapun valtakunta
Näyttelijä Elina Knihtilä saapuu Vapun Valtakuntaan suosikkijuontaja Vappu Pimiän vieraaksi. Viikonloppu lähestyy ja Vappu vinkkaa Elinalle miten kannattaa yllättää mies ihanalla illallisella. Juttua riittää, mutta samalla valmistuu uunikalaa, kukkakaalipyrettä ja suklaakakkua!
11:10
Lääkärit
Lääkkeettömiä vaihtoehtoja. Lääkärit keskustelevat lääkkeettömistä hoitomuodoista muutamiin yleisiin vaivoihin. Voiko aamupahoinvointia, kuukautiskipuja tai niveltulehdusta hoitaa läkkeettömästi? Lisäksi aiheina ovat kemoterapian aiheuttaman hiustenlähdön estäminen ja uudenlainen ehkäisymuoto pillereiden tilalle. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Grand Designs - unelma-asunnot
Paikka auringotta. Jonathan ja Deborah ovat etsineet tonttia Lontoosta jo kauan. Kun tontti lopulta löytyy, siitä täytyy ottaa kaikki irti, vaikka se merkitsisi maan alle rakentamista. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Millerit
Sukukalleudet. Nathan elättelee edelleen toiveita vanhempiensa avioliiton pelastumisesta. Kun eronneen parin tavarat saapuvat, hän haluaa molempien näkevän kaikki sukukalleudet, jos he vaikka tulisivat katumapäälle. Avioliiton pelastamista tärkeämpää kuitenkin olisi se, että jos vanhemmat palaisivat yhteen, Naten ja Debbien elämä voisi palata ennalleen. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Marsala-porsasta ja thaisalaattia. Tänään Jamie Oliver valmistaa sianlihaa Marsala-kastikkeella ja riisillä. Toinen vartin ateria on thaimaalaisesta katukeittiöstä inspiraationsa saanut salaatti, jossa yhdistellään tyylikkäästi monia erilaisia rohkeita makuja. Äänitekstitys: suomi.
15:45
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Välimereltä New Orleansiin. Jamie Oliverin vartin keittiössä syntyy tänään Välimeren tapoja ylistävä tapas-illallinen, jossa perinteiset pikkuannokset saavat uudenlaisia vivahteita. Lisäksi Jamie tekee grillattua porsasta New Orleansin henkeen sähäkällä grillikastikkeella ja Cajun-riisillä. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Tanssii Tähtien Kanssa
Jakso 1. Kaikki peliin. . Tanssii Tähtien Kanssa tulee taas! Uudet tähtioppilaat ottavat ensimmäisiä tanssiaskeliaan opettajiensa johdolla. Naurua piisaa, mutta skandaalinkäryäkin leijuu ilmassa. Uusinta.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Olkoon omakuva kanssanne lomallakin!. Charlien moraalisesti herkkä sydän itkee. "Jalokivivaras-Wyatt on saanut upean Hopenkin. Liamilla ei ole mitään, ja sinä Quinn puolustat poikaasi, joka huijasi myös minua, vartijaa." Quinn pyytää Pamin lounaalle Il Giardinoon. Hän haluaa olla Charlien mielitietyn ystävä, oikein iso hyvä ystävä. Wyatt ja Hope ajavat perävaunuineen pitkin Tyynenmeren rannikkotietä. Välillä pysähdytään suutelemaan ja ottamaan selfie-kuvia, ja kun sopiva leiripaikka löytyy, pannaan tavarat pystyyn. Sitten hieman juoksentelua rannalla, amerikkalaista jalkapalloa ja uusia suudelmia. Wyattilla on myös yllätys: alas rannan hiekkaan kohoava intiaaniteltta. What a boy! Caroline kertoo Liamille huomanneensa, että Hope ja Wyatt starttasivat kummallisen vaununsa kanssa rannikkotielle päin. "Mihin suuntaan?" "Eivät ainakaan länteen, ellei vaunu sitten osaa kellua." Caroline sanoo myös, että jos ihminen haluaa voittaa rakkaansa takaisin, pitää päästää ensin irti. Liam uskoo Hopen olevan todellisessa vaarassa. "Vaistoan, että Wyatt salaa jotain jopa sosiopaattiäidiltään." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Yksi monista, osa 1/2. Adamin ja Victorian kuhertelu saa kammottavan lopun, kun nuoripari löytää kuolleen Carlin ja hälyttää poliisit paikalle. Yksi Carlin monista vihamiehistä vakuuttuu olevansa syyllinen aavistamatta, että todellinen murhaaja on livahtanut paikalta. Cameron saapuu sairaalaan, missä hänen selityksensä eivät kelpaa Cainille. Uskooko Debbie rakastettunsa sepustukset? Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Yksi monista, osa 2/2. Poliisit kiertävät kylässä kuulustelemassa asukkaita ja ehtivät kuulla monen monituista tarinaa Carlin ja Jimmyn tappelusta, ennen kuin pääsevät Jimmyn tykö. Tunnustaako Jimmy hätäpäissään veljensä murhan? Säikky Cameron puolestaan takeltelee huteran alibin, ja kotiuduttuaan pahaa-aavistamaton Debbie lataa vihdoin kännykkäänsä. Ehtiikö hän nähdä saamansa viestit? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2671. Tuuliviiri vallaton, Ismon sydän se vain on. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:05
Suomen kaunein koti
Jakso 2. Itselle tehdyt unelmat.. Kenellä on Suomen kaunein koti? Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen toteutuneeseen unelmaan, jotka niiden asukkaat ovat itse suunnitelleet ja rakentaneet lattiasta kattoon. Ensimmäinen edustaa suomalaista perinnerakentamista käsinveistettyine hirsineen, toisen sisustus viettelee viimeistelyllään ja kolmannessa hyödynnetään kekseliäitä tilaratkaisuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kiiltokuvia
Osa 1. Oikeus omaan elämään. UUSI SARJA ALKAA. Lili Salokannel, nelikymppinen kukkakauppias ja kahden teinin äiti, joutuu tekemään elämänsä vaikeimman päätöksen. Samaan aikaan Lilin eläkkeellä oleva isä Mikko on epätoivoisessa tilanteessa, ja yhtäkkiä koko suvun onni alkaa rakoilla. Tuntematon mies saa Lilin sydämen sykkimään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Helppo elämä
Osa 23: Viivan alla. Jaanalla on kovempi vastustaja kuin hän tajuaakaan. Tapio rekrytoi Tokoinrannassa. Jari pelkää sopineensa liian hyvät kaupat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:35
The Good Guys (K16)
Koira ja sen karvat. Dan ja Jack tutkivat naapurustoa, jossa on myrkytetty useita koiria. Alueella alkaa kuitenkin räjähdellä huumeiden valmistukseen käytettyjä laboratorioita, ja tapaukset näyttävät liittyvän toisiinsa. Jack tahtoisi kertoa Lizille, että tämä on huonossa parisuhteessa, ja hän kysyy Danilta neuvoa, mitä tehdä entisen tyttöystävänsä suhteen. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Super Fun Night
Kihlajaiset. Kimmien äiti tulee kaupunkiin järjestämään Kimmien sisaren kihlajaisjuhlia. Kimmie ei oikein osaa olla onnellinen sisarensa puolesta, kun Richard on alkanut seurustella Kendallin kanssa, eivätkä Marika ja Helen-Alice tahdo tulla toimeen sisaren kavereiden kanssa. Juhlia varten Kimmie joutuu kauhukseen ostamaan uimapuvun. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksestä, jotka päättävät pitää hauskaa joka perjantai-ilta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Voittostudio