UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 28.6.

09:30
Duudsonit
Työnarkomaanit. Duudsonit kokeilevat oikeita töitä lastenvahteina ja kauppa-apulaisina - huonolla menestyksellä. K12
10:00
Scorpion 1. kausi
Yhtä perhettä. Kausi 1, 3/22. Agentti Gallo tutkii pommi-iskua, joka vaikuttaa kostolta perheasioita hoitavaa lakifirmaa kohtaan. Walter epäilee tekijöitä terroristeiksi, koska isku osuu liian sopivasti tärkeään internetin solmukohtaan. Los Angeles jää ilman nettiä ja sen vaikutukset alkavat näkyä nopeasti. Syylliset ovat osanneet peittää jälkensä taitavasti, mutta se ei estä skorpioneja pääsemästä heidän jäljilleen. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Valehtelevat viettelijät
Jälkimainingeissa. Kausi 5, 3/25. Rouva DiLaurentisin lähettämä sähköposti herättää kysymyksiä, ja epäilyt Jasonista äitinsä murhaajana osoittautuvat vääriksi. Jason varoittaa Spenceriä tämän isästä, ja Paige yrittää päästä takaisin Emilyn suosioon. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

15:00
Ihmemies MacGyver
Kuoleman vyöhyke. Mac joutuu tekemisiin oudon organismin kanssa, jonka vaikutukset osoittautuvat varsin tuhoisiksi. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus).
16:00
Extant 1. kausi
Vieras menneisyydestä. Ethan valmistautuu ensimmäiseen koulupäiväänsä muutamien vanhempien vastustuksesta huolimatta. Sparks (Michael O'Neill) tunnustaa Mollylle ISEA:n tehneen salaa lääketieteellisiä kokeita ja suorittaneen keinohedelmöityksen, mutta selitys ei silti täysin vakuuta epäilevää Samia. Molly palaa Krygerin asuntovaunulle saadakseen vastauksia lukuisiin kysymyksiinsä. John saa selville, että Mollylla on salaisuus ja vaatii saada tietää, mistä on kysymys. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. K12 (ahdistus, väkivalta).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina laulaja John Legend ja TV:stä tuttu Kelly Osbourne. Esitetty Yhdysvalloissa 25.4.2017.

Kello 18:00

18:00
Festariagentit
Pride Festival.
18:15
Ninja Warrior
Julma rata. Kausi 4, 3/24. Yhdysvallat on kilpailussa jaettu maantieteellisesti kuuteen alueeseen. Lounaisosan kilpailijat on nyt karsittu kolmeenkymmeneen, jotka kohtaavat entistä vaikeampia haasteita. Vain viisitoista parasta pääsee kisassa eteenpäin lähemmäs Las Vegasin finaalia ja puolen miljoonan dollarin pääpalkintoa. Miten käy kuuden lapsen isoisän pappaninjan ja muiden ennakkosuosikkien? Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Ketonen & Myllyrinne
Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:30
Rillit huurussa 10. kausi
Rillit huurussa. Uudet jaksot! K7

Kello 21:00

21:00
Love Island
Italialaiset orit. Kausi 1, 2/34. Tytöt innostuvat, kun kuulevat, että taloon saapuu uusia miehiä. Pojat sen sijaan ryhtyvät laatimaan sotasuunnitelmia tulokkaiden varalle. Erityisesti Joshilla ja Chrisillä on syytä pelkoon. Hannahin ja Jonathanin lempi kukoistaa, kun he pääsevät kahden kesken treffeille. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (seksi).
22:00
Love Island
Jälkipyykki. Kausi 1, 3/34. Kaksoset muuttavat taloon ja pääsevät kertomaan oman versionsa siitä, mitä treffeillä todella tapahtui. Seuraavaksi kaksi muuta tyttöä saavat tilaisuuden tutustua heihin illallisella. Kuka vaihtaa petikaveria? Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Sanansaattajat

Kello 24:00

00:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 3/12. Miina ja Jani. Avioliittovuosina pyöristynyt salasyöjä Miina lähtee taistelemaan liikakilojaan vastaan yhdessä miehensä Janin kanssa. Fitnessurheilijan vartalo ei löydy ilman kovaa työtä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
Hävyttömät 5. kausi
Kaksi Lisaa. Kausi 5, 3/12. Alibin hierontapaikkaan tehdään ratsia, ja Frank yrittää suostutella Sheilaa olemaan myymättä taloa. Sheilalla on kuitenkin muita suunnitelmia. Debbie järjestää bileet, ja Frankin juoma alkaa mennä kaupaksi. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (seksi, ahdistus).
02:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina laulaja John Legend ja TV:stä tuttu Kelly Osbourne. Esitetty Yhdysvalloissa 25.4.2017.
03:00
Lemmen viemää
Uusinta. K7