UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 5.5.

04:21
Sohvaperunat
Karaokekypärä palaa Sohvisten elämään Pop'n'Rollin myötä ja TIS-Mikan seikkailut jatkuvat viettelysten saarella. Onneksi Sohvikset pääsevät lumoutumaan myös Erämaan lumo-ohjelmasta ja Suomen kauneimmasta kodista. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
05:07
Sohvaperunat
Amerikan Unelmavävyn suuteloiva Jesse kohahduttaa viimeisen kerran Sohviksia. Satuhäissä hämmennytään kuokkavieraista ja Vappu kokkaa Sohviksille unelmia. Arman saa Sohvisten mielipiteet jakaantumaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
05:54
Sohvaperunat
Kauden viimeisessä jaksossa Sohvikset arvioivat Hedbergin laulutaitoa ja Toosa TV:n huumoria. Mutta meneekö kaikki kuin Strömsössä? Ja kuka on linnunpönttöjen mestari? Sarja päättyy. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 6:00

06:40
Uutisikkuna
06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 5.5.
Onnea, Melina, Maini ja Melissa!
06:53
Lilli ja kukkaisystävät
Lilli ja outo haju. Lillin puutarhassa leijuu kammottava haju. Lilli majailee Mimosan ja Orvokin luona sillä välin, kun kukkaisystävät yrittävät selvittää, mistä haju on peräisin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Paula
Rauhaa. Paulan äiti on kipeä ja apteekkari käskee äidin levätä. Paula pitää siitä huolen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:12
Lauran tähti
Tähti ja paimenpoika. Lauran esikouluryhmä esittää näytelmän. Laura odottaa saavansa tähden roolin, mutta opettaja ehdottaa noidan osaa. Se ei miellytä Lauraa, ja hän koettaa kaikkensa saadakseen roolin vaihdettua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
Humps
Harri-sedän orkesteri. Humps saa lahjaksi trumpetin ja perustaa orkesterin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Lauri kilpa-auto
Peltsi pelästyy. Peltsiä karskimpaa autoa tuskin löytyykään, vai mitä? Mutta kun Vili kuulee Peltsin kertovan Laurille ainoasta pelostaan, hän päättää tehdä Peltsille pienen kepposen... Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:47
Anniina Ballerina
Äitienpäivä. Anniina ja isänpäiväyllätys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Viidakkokirja
Taivaan tavoittelua. Ponja jättää saapumatta Baloon hunajajuhlaan. Jokin on selvästi vialla. Mowgli lähtee selvittämään, minne Ponja on kadonnut. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:28
Kesäleiri (7)
Kupla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Pok ja Mok (7)
Paniikki piknikillä. Lapset lähtevät eväsretkelle mutta Mok ja Pok unohtavat ottaa eväät mukaan. Katja antaa heille tunnin aikaa suoriutua tehtävästä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Ei apeudelle. Rudi Teigen perheessä ei hapannaamoja suvaita. Piristystä perhe hakee tunturista, ja sinne mennään, satoi tai paistoi. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala (12)
Eteenpäin. Koska Sir Fraser on tulossa vierailulle, on Hanssenin saatava henkilökunnan tuki puolelleen. Elizabeth palaa töihin. Asettaako Chrissie etusijalle työn vai henkilökohtaisen elämänsä? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Luontoretkellä: Luonnon aistimuksia
Kaikki aistivat luonnon omalla tavallaan, ja luonto tarjoaa kokemuksille ehtymättömän lähteen. Millaisia aistillisia luontoelämyksiä ohjelmatiimi kokee? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Haaste merellä
1/4. Maailman rankin maailmanympäripurjehdus Volvo Ocean Race on perinteisesti ollut miesten hallitsema kilpailu. Nyt mukaan kootaan vain naisista koostuva joukkue. Koettelemusta varten on oltava huippukunnossa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Veljesten keittiössä
Some like it hot. Adam ja James testaavat chilipalkojen tulisuutta. Mukana on Tv-kokki preerialla -osio. Tarjolla on myös hien otsalle nostattavia klassikkoruokia Ranskasta, Italiasta, USA:sta ja Intiasta. 3. kausi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Sissipuutarhurit
Päiväkodin setä ja hoitolapsen isä agitoivat lohjalaiset kunnostamaan sukupolvesta toiseen palvelevan päiväkodin pihan. Leikkimökistä lähtee home ja puskat pihasta! Pääsissi Minna Kivelä ryhtyy disaineriksi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Sissipuutarhurit
Harmaa betoniseinä huutaa väriä pintaansa, joten sissipuutarhurit jättävät lähtemättömän jäljen forssalaisten maisemaan, mieliin ja nahkaan. Agitaattori Minna Kivelä tuottaa kaupunkilaisille todellista tuskaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Kaarlen maailma
Kaarle Hurtigin puheohjelmassa käsitellään popkulttuuria, internetiä ja muita maailman rakennusaineita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Matkakassi: Merta edempänä
Nadia Jebril matkaa San Franciscosta Havaijille ja Fidzhille ja tutustuu saarelaisten elämään. Uudessa-Seelannissa matka jatkuu asuntoautolla ja Thaimaassa hän pääsee kuninkaallisiin juhliin. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:00
Kymmenen vuotta koulua
2/3. Tanskalaisluokan oppilaat, jotka aloittivat koulunkäyntinsä tietyssä luokassa kymmenen vuotta sitten, kertovat, mitä he ovat oppineet koulussa. Miten he ovat muuttuneet tuona aikana, ja mitä he tekevät tulevaisuudessa? HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kummeli (7)
Kausi 4. 8/8. Pikaraportti Mauno Ahonen veturihalli, Esko Mörkö, Aas Weckström, Juhlijat Heikki ja Olli, Martti Mielikäinen, Paras A-ryhmä ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Meille tulee koiranpentu
Marian ja Simonin Balou pääsee ensimmäistä kertaa pentuvalmennukseen. Katia alkaa valmentaa pentuaan uudenvuodenaaton ilotulitukseen. Susannen ja Lonen pentu käy lääkärintarkastuksessa. HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Koneita ja kulkupelejä
Gunnar Thórdarson on tehnyt suurtyön perustamalla Islantiin liikennevälinemuseon. Hän on etsinyt ympäri saarta kiinnostavia vanhoja koneita, autoja ja muita kulkupelejä ja kunnostanut ne alkuperäiseen loistoonsa. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:00
Uusi Päivä
Jakso 560: Sydän sanoo niin. Minna ja Asko ottavat uuden suunnan. Reino puuttuu Kristan hämäräbisneksiin. Tero virittää Otsolle hunajaisen ansan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:28
Uusi Päivä
(7). Jakso 561: Suomut putoavat. Otso saa selville totuuden Annelista. Janilla ja Vilmalla on kaniongelma. Minna vaihtaa viihteelle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Kaisan kanssa Hermanni Hiiri, Paukkumaissi, Stella ja Sami, Milja, Kasper ja Liisa sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala (12)
Eteenpäin. Koska Sir Fraser on tulossa vierailulle, on Hanssenin saatava henkilökunnan tuki puolelleen. Elizabeth palaa töihin. Asettaako Chrissie etusijalle työn vai henkilökohtaisen elämänsä? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Kummeli (7)
Kausi 5. 1/6. Mr Lohja esikarsinta, Myrkyttäjä, Harri "Höylä" Soikkelin puutyönurkka, Kouhia lämppäri, Kyylä hiekotus ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Kioski: Marjan vallassa
Millä Alexander Stubb haastetaan? Vieraana kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki. HD
20:00
Lovemilla
Elokuva rakkaudesta, bodaamisesta ja roboteista. Unohtamatta zombieita, alieneita ja rumasti lentäviä supersankareita. N: Milka Suonpää, Joel Hirvonen. O: Teemu Nikki. Suomi 2015. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:35
Kynsin hampain
Kotimainen draamasarja. 9/10. Anita ottaa vaalitaistelussa kovat keinot käyttöön. Max hankkii tiedot Pasasen verosotkuista. Pasanen iskee takaisin suorassa vaaliväittelyssä. Valtsu pähkäilee Nicon ja Linnean suhdetta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:57
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:02
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:07
Au pairit Australiassa
Byron Bay ja suhdehuolia. Au pairit lähtevät viettämään yhteistä viikonloppua Byron Baylle. Yhteishenkeä parannellaan niin hiekkarannalla kuin yökerhossakin. Henrietta huolestuu suhteestaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
22:35
Kummeli
Kausi 4. 6/8. Pikaraportti Mauno Ahonen, Älykääpiöt katossa, Musavisa Suomen teurastajien liitto, Tamppaajat, Potilas Saarinen pää irti ja paljon muuta päätöntä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
22:59
Kummeli
Kausi 4. 7/8. Matti Näsä Jumankauta juu nääs päivää, Tuija ja Satu, Ylitöiden arvonta, Sporttivartti, Älykääpiöt, Aas Weckström kysyy ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:23
Kummeli (7)
Kausi 4. 8/8. Pikaraportti Mauno Ahonen veturihalli, Esko Mörkö, Aas Weckström, Juhlijat Heikki ja Olli, Martti Mielikäinen, Paras A-ryhmä ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:48
Kummeli (7)
Kausi 5. 1/6. Mr Lohja esikarsinta, Myrkyttäjä, Harri "Höylä" Soikkelin puutyönurkka, Kouhia lämppäri, Kyylä hiekotus ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:20
Kioski: Marjan vallassa
Millä Alexander Stubb haastetaan? Vieraana kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki. HD
00:50
VICE: Sewers Of Bogota
Bogotan viemäreissä asuu katulapsia, miehiä, naisia ja perheitä. Maan alla pelko on aina läsnä, rotat ja huumeet seurana, poliisi ja ammuskelijat kintereillä. Mutta elämä maan päällä on heille vielä vaarallisempaa. HD Äänitekstitys: suomi.
01:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna