UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 23.9.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Nallen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 23.9.
Onnea Minja, Miisa, Mielikki.
06:53
Pikku prinsessa
Minä tahdon polkupyörän. Valtakunnan ykkösperillinen saa sekä vanhempansa että apujoukot mukaansa mitä ihmellisempiin seikkailuihin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Kynä käteen!
4/10. Laiva. Pikku Kakkosen Kynä käteen! -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön ja lopuksi piirros herää henkiin! HD
07:06
Jussin matkat
Sukellusvene-seikkailu. Jussi saa uuden lelun, leikkisukellusveneen. Tuntuisi varmasti mahtavalta tutkia oikeaa merenpohjaa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Ihan satua
Seepralle sarvi. Sadussa Seepra ymmärtää, että on parasta olla vaan oma itsensä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Lulu kilpikonna
Tuulen viemää. Lulu ja kaverit leikkivät tuulisäässä, ja kun muut haluavat lähteä suojaisempaan paikkaan syömään eväitä, Lulu jää Siirin kanssa lennättämään leijaa kohtalokkain seurauksin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Neppajymykerho
Vilja askartelee Teon mallin mukaisesti ufon, joka syntyy kätevästi kolmesta kertakäyttölautasesta. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen. HD
07:44
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja pilkullinen hevonen. Galahadista tulee vahingossa pilkullinen, ja Mikke poseeraa mallina mieluummin toisen hevosen kanssa. Mutta Mikke kaipaa hevostaan ja oppii, että ystävyys ei katso ulkoisia seikkoja. Sallittu kaiken ikäisille.
07:59
Töötti ja Pulteri
24/26. Opaalin irtoava hammas ja Tauon paikka. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Muumilaakson tarinoita
Osa 34/101: Noita. Nuuskamuikkunen ja Muumipeikko lähtevät retkelle ennen talven tuloa, mutta eiväthän Myy ja muut malta olla seuraamatta ja pian retkeläiset tutustuvat aika erikoiseen mummoon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:43
Klassikkotarina
Eukko ja sika. Tarina eukosta, siasta ja neuvokkaasta pojasta. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pan Am (12)
Aitoja tunteita. Maggie tekee kaikkensa säilyttääkseen työnsä ja onnistuukin pääsemään mukaan Rio de Janeiron lennolle. Katen kasvavat tunteet jugoslavialaista diplomaattia Nikoa kohtaan aiheuttavat hankaluuksia... (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:40
New Yorkin herkut
2/8. Anne Hjernöe on New Yorkin päärautatieasemalla, jossa on toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita. Anne haluaa ostereita, ja hän käy Long Islandin osteriviljelmillä. Äänitekstitys: suomi.
10:10
Lapsiperhe avun tarpeessa
Line Hundborgin ja Jesper Brislingin uusperheessä on yhteensä viisi lasta. Lapset eivät osallistu lainkaan kotitöihin. Osaako psykologi auttaa lasten vastahankaisuuteen? HD Äänitekstitys: suomi.
10:50
Meille tulee koiranpentu
Marian ja Simonin Balou pääsee ensimmäistä kertaa pentuvalmennukseen. Katia alkaa valmentaa pentuaan uudenvuodenaaton ilotulitukseen. Susannen ja Lonen pentu käy lääkärintarkastuksessa. HD Äänitekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 404: Taiteen voima. Ykköskurssilaiset ymmärtävät runouden voiman. Hiltunen tajuaa tilanteensa. Niklas opettaa Terolle markkinatalouden perusteita. Vilma vastaa Karrin kutsuun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Tuntematon Norja
Linda Eide on Tenojoella letkeissä karibialaistunnelmissa, mutta malttaa silti lähteä katsomaan valtavaa perhovapaa. Lopuksi Linda pääsee toteuttamaan itseään mestaripianistin säestyksellä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Parikymppisten Jennan ja Kain kolmannen yhteisen kodin tuhosi tuli. Vakuutuskorvaus sanelee kodin budjetin. Sisustusasiantuntijana Jyväskylässä Virpi Illman. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Hovikosken seitsenhenkisen perheen isä Markus rakensi kodin. Sisustaja Virpi Illmanin haaste on saada pienehköön olohuoneeseen paikka jokaiselle. Ja vieraillekin! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Retrolissun ysärit: Ollaan sekaisin
Ysäri-ihminen halusi olla sekaisin, joko teknomusiikin, kotiviinin tai subutexin voimin. Retrolissu uppoaa psykedeliaan, rytmi on sydämessä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Ja he elivät onnellisina ...
6/8. Jessican ja Markin tarina tuntuu etenevän onnellisten tähtien alla. Libanonilaisen Davidin odotettiin ottavan puolison kotimaastaan, mutta hän valitsikin Annen, joka kokee avioituneensa koko suvun kanssa. Äänitekstitys: suomi.
14:50
Totuus rakkaudesta
13/16. Ero. Miten rankasta erosta voi selviytyä? Onko eroaminen mahdollista hoitaa tyylikkäästi? Kannattaako kosto? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Roman Schatz, Maria Veitola, Raija Pelli ja Tommy Kilponen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:20
Kansainvälistä ruokaa norjalaisittain
Maahanmuuttajat ovat tuoneet Norjaan muassaan uusia mausteita ja erilaisia ruuanvalmistustapoja. Uusi ruokakulttuuri on nostamassa päätään. Äänitekstitys: suomi.
15:40
Doctor Who
Älä muuta suuntaa. Donna ja Tohtori vaeltavat kiinalaisella torilla. Siellä Donnalle selviää katkerasti, että on tilanteita, joissa naisen ei pidä muuttaa mieltään, ja päätöksiä, jotka täytyy pitää. Tai saa kärsiä. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:30
Törmäyskurssi
Galaxissa ollaan törmäyskurssilla. Sketsihahmojen seurassa katsotaan Pok ja Mok, Viidakkojytä ja Martine. Koululaisten oma ohjelma yle.fi/galaxi. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:31
Pok ja Mok
Osa 53: Linssiluteita. Mok ja Pok valokuvaavat hyönteisiä. Kuviin tallentuu jotain muutakin. HD K7
16:38
Viidakkojytä
K7 (ahdistus).
16:44
Martine (7)
Tyttöjen kesken. Martine suunnittelee hauskaa päivää äitinsä kanssa, mutta eläinpotilaat pitävät äidin kiireisenä. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Waltterin ja Wernerin kanssa ohjelmat Hupsu pikku pupunen, Herää Pahvi, Q Putti 5, Ihmejuttu, Saara ja Sorsa, Musatoosa sekä Franklin ja ystävät. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret (7)
Ei piilopaikkaa. Stevie on valmis palkkaamaan Sharonin sijaisekseen, mutta Grace ei ajatukselle lämpiä. Kate tapaa Jamien, nuoren miehen, jolla on ongelmia liiankin kanssa. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:45
Minun maisemani
Entinen norjalainen ministeri Heidi Grande Röys esittelee kotikuntansa kauniita maisemia, korkeita huippuja ja upeita hiekkarantoja. Ainuttakaan puuta ei Heidin mielimaisemassa näy. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Retrolissun ysärit: Bittiavaruuden tähtikaaret
Ihmiskunnan historia mullistui 1990-luvulla: kännykät, tietsikat, internet ja sähköposti levisivät kulovalkean tavoin ja nuoret alkoivat tehdä omia telkkarijuttujaan. Retrolissu etsii kissanhäntää tiedon valtatiellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä (S)
(7) Osa 405: Salat julki. Ruuskanen saapuu pelastamaan Suneria. Otso pähkii luottamustaan Jaanaan ja kuulee vanhan salaisuuden. Osku lunastaa paikkansa bändissä rikollisin keinoin. Jani saa lohtua yllättävältä suunnalta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:30
Totuus rakkaudesta
Sinkkuuden ilot ja surut. Mikä yksin elämisessä on parasta? Mistä tietää, että on ollut liian kauan sinkkuna? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Lotta Backlund, Sanna Kiiski, Oskari Katajisto ja Anu Saagim. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Perussuomalaisten puoluekokousta puidaan käräjillä. Synnytysosastojen keskittäminen nostaa kätilöt kapinaan. Tarvitsevatko koulukiusatut oman koulun? Sieniteknologian rajattomat mahdollisuudet. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Väärä alibi
(Beyond a Reasonable Doubt/USA 2009) Jännäri lehtimiehestä, joka lavastaa itsensä murhasta epäillyksi paljastaakseen korruptoituneen syyttäjän. O: Peter Hyams. N: Jesse Metcalfe, Michael Douglas, Amber Tamblyn. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 7 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:45
Retrolissun ysärit: Bittiavaruuden tähtikaaret
Ihmiskunnan historia mullistui 1990-luvulla: kännykät, tietsikat, internet ja sähköposti levisivät kulovalkean tavoin ja nuoret alkoivat tehdä omia telkkarijuttujaan. Retrolissu etsii kissanhäntää tiedon valtatiellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Kimppakolmoset
7/14. Alicen laskettu aika lähestyy, mutta tuleva äiti ilakoi mieluummin naamiaisasussa kuin valmistautuu elämänmittaiseen rooliin, josta ei pääsekään eroon ihan vain päällystakkia vaihtamalla. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
00:40
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna