UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Sunnuntai 28.5.

08:00
Yle Uutiset
08:05
Avara luonto: Villi Lähi-itä
3/5 Jordania. Lähi-idän upea luonto esittäytyy kaikessa monipuolisuudessaan, sankoista metsistä kaukaisiin aavikoihin ja vuoristoista kimmeltäviin vesiin. Säilyykö tämä aarre muuttuvassa maailmassa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Inhimillinen tekijä
Kalevi Rinne on sairastanut 45 vuotta skitsofreniaa. Elämä harhojen kanssa on pelottavaa, mutta vanhemmiten sairaus on hieman helpottanut. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:55
Yle Uutiset
10:00
Himmlerin kanteleensoittaja
Suomalaisopiskelija törmää Heinrich Himmleriin keväällä 1935 ja saa tehtävän matkata Karjalaan ja todistaa arjalaisesta rodusta runonlaulun, kanteleen ja kansanparannuksen taitojen avulla. O: Heikki Huttu-Hiltunen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Yle Uutiset Viikko viitottuna
11:15
Pressiklubi
Vainotaanko keskustaa? Kevään puheenaiheita ruotimassa HS:n uutispäällikkö Jussi Pullinen, tutkija Anu Koivunen ja konsultti Harri Saukkomaa. Ruben Stiller Pressiklubin isäntänä viimeistä kertaa. #pressiklubi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Hulahula Suomi
3/6. Hulahula Suomessa on oululaisten aika loistaa! Juontajat Mira Luoti ja Ernest Lawson pistävät paikallisen vahvistuksen, Sampo Marjomaan kanssa pakan sekaisin ja innostavat ihmiset ylittämään itsensä tanssin parissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:40
Suomi on suomalainen
8/10 Talous. Miten maasta, jossa oli Manner-Euroopan viimeinen nälänhätä, tuli yksi maailman vauraimmista, onnellisimmista ja turvallisimmista maista? Haastateltavana mm. professori Sixten Korkman. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
13:10
Suomen historian myytit: Kieltolaki
Kirjailija Kjell Westö palaa 1920-luvun kieltolain aikaan ja selvittää muun muassa, ketkä harjoittivat viinan salakuljetusta ja miksi. Ja mikä olikaan naisten rooli trokauksessa ja lopulta myös lain kumoamisessa? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Kyllä BBC hoitaa
Kausi 2, 2/5. BBC:n johtoporras täydentyy. Mikä olikaan uuden pestin nimi? Yhtiön sisällä on käynnissä valtataistelu, jonka sotkut jonkun pitää tietysti siivota. Onneksi talossa on toimivat tietojärjestelmät. Vai onko? HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Uutisvuoto
Uutisvuodon vieraaksi saapuvat toimittaja Arto Nyberg ja alivaltiosihteeri Simo Frangén vs. Tervo & Saanila. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Avara luonto: Jääkarhun kesä
Hudson Bayn arktisen alueen kesä on yltäkylläisyyden aikaa muille eläimille, mutta kova koettelemus jääkarhuille ja niiden pennuille. Jäiden sulaessa ravinnonsaanti vaikeutuu oudossa ympäristössä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Benidorm
Kausi 7, 6/7. Joycella on kerrankin aikaa rentoutua altaalla, onhan hän sentään työtön. Hissi hyytyi kerrosten väliin, jäikö joku jumiin sen sisälle? Clive saa raskaasti tuta, että mitään ei saa ilmaiseksi! (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Rakkaudesta puutarhaan
Kausi 3, 2/8. Nuoren äidin lapsi tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa. Perheen piha on suuri mutta mitäänsanomaton. Alan tekee kunnianhimoisen pihasuunnitelman, joka toisi perheen voimia verottavaan arkeen lomatunnelmaa. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
18:15
Luontohetki: Eläinmaailman ihmeitä
11/12. Käärmeet. Eläinlajeja on yli kymmenen miljoonaa. Miksi jotkut lajit menestyvät paremmin kuin toiset? Monilla lajeilla on nerokkaita anatomisia ja etologisia keinoja sopeutua ympäristön olosuhteisiin. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:45
Kansan liike: Tulevaisuus alkaa tänään!
1/10. Uuden sarjan päähenkilöt etsivät muutosta arjessa liikkumiseensa juontaja Sampo Marjomaan johdolla. Kuinka käteviksi osoittautuvat tasapainoskootteri, gyropyörä ja sähköpotkulauta? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Syyttäjä
Petollinen ystävä. Reuther on luennoimassa yliopistolla. Naisopiskelijan väitetystä ahdistelusta epäilty opiskelija pahoinpidellään henkihieveriin. Poliisitutkinnan mukaan näyttö miestä vastaan on kyseenalainen. Mistä oikein oli kysymys? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD

Kello 21:00

21:05
Kotikatsomo: Täällä Pohjantähden alla
5/8. Rikki revitty maa. Kuin ihmeen kaupalla Akseli selviytyy hengissä vankileirillä ja palaa vuosien jälkeen kotiin. Elämä ei ole helppoa rikkirevityssä maassa. K&O: Timo Koivusalo. T: Artista Filmi Oy. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
21:55
Raja jota ei ylitetä (16)
Uusi sarja 1/6. Euroopan ulkoreunalla, Puolan ja Ukrainan rajalla toimii syrjäinen rajavalvontapiste. Sitä vastaan tehdään pommi-isku, josta selviytyy hengissä vain yksi mies. Kuka on teon takana? T: HBO, Puola. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
22:35
Ykkösaamu
Vieraana pääministeri Juha Sipilä, Kesk. Jari Korkki haastattelee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:15
Eurooppa myytävänä
Lamasta kärsivät Europan maat myyvät kansallisomaisuuttaan: vuoria, historiallisia rakennuksia, puistoja, metsiä, saaria ja satamia - jopa Rooman Colosseum on myytävänä. Millainen on yksityistetyn Euroopan tulevaisuus? (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna