UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 30.9.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Harmiton ihastusko?. David ja Beatrice saavat Luisan uskomaan Davidin ja Alinan epäonniseen rakkaustarinaan. Se koskettaa Luisaa ja sää hänet pitämään etäisyyttä Sebastianiin, kun tämä yrittää lähestyä häntä. Norman ei usko mokailunsa jälkeen mahdollisuuksiinsa pikkolona. Kun kuuluisan oopperalaulajan ilmoitetaan saapuvan hotelliin, hän päättää yrittää päästä parempaan valoon Alfonsin silmissä tekemällä taustatyötä. Michael ärsyyntyy, kun Natascha ei usko hänen varoituksiaan. Nähtyään Samin epämääräisen oloisena metsässä Anrdré kehottaa Michaelia vielä kerran puhumaan Nataschalle järkeä. Natascha on kuitenkin Samin luona ja estynyt vastaamaan puhelimeen... Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Amerikan Anita
Assari Suomesta. Kausi 1, 1/8. Sarjan ensimmäisessä jaksossa kerrotaan Suomen kuumimman latinon tarina. Miten suomalaisesta tytöstä tuli Amerikan muoti- ja kauneusalalla vaikuttava Anita Rincón? Anitan bisnekset kasvavat ja hän päättää palkata Suomesta itselleen assistentin. Jaksossa tutustutaan myös Anitan tiimiin kuuluvaan maskeeraaja Michaeliin, manageri Anjeen ja stylisti Chavisiin. Uusinta.
15:00
Taikuuden tuolla puolen
Läpi seinien. 5/7. Taitava taikuri saa yleisön näkemään sen, minkä haluaa heidän näkevän. DMC sukeltaa illuusioiden maailmaan ja näyttää, ettei mikään ole mahdotonta - ei edes seinän läpi kävely. Brittiläisessä dokumenttisarjassa illusionisti Drummond Money-Coutts hämmentää ihmisten mieliä toinen toistaan uskomattomampien esitysten avulla ympäri maailmaa.
16:00
Posse
Kausi 3, 2/10. Studiossa Miika Nousiainen, Sami Yaffa, Sara La Fountain Sara Sieppi. Hydraulic Press Channel. Stay Strong Challengessa Teemu Potapoff. Sätkyakkana Paula Vesala. Jukka Hildénin Vapaapudotuksessa Anne Kukkohovi. Musiikkivieraana Reino Nordin. Stuntissa torni räjähtää naantalilaisen kampaaja Birgitin alta. Tuotanto: Rabbit Films Uusinta.
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Jäätä ja tulta. Kausi 1, 9/24. Luvassa on maastopyöräilyä Afganistanin vuoristossa, boulderointia Brasiliassa, BMX-tapahtuma New Yorkissa, lumilautailua Italiassa, hurja stunttihyppy tulta syösten sekä kiipeilyä Etelä-Ranskassa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Luoteis-Amerikka. Kausi 4, 10/24. Los Angelesin Venice Beachille ovat nyt kokoontuneet Yhdysvaltain luoteisosan kilpailijoista ensimmäiset. Jatkopaikkaa tavoittelee mm. David Campbell, joka edellisenä vuonna pääsi finaalissa Mount Midoriyaman esteradalla pidemmälle kuin kukaan muu häntä ennen Amerikan Ninjojen historiassa. Oma näytönpaikkansa on mm. diabeetikolla ja entisellä kodittomalla naisella. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Middle
Louhosbileet. Tiskiallastilanteen käytyä sietämättömäksi Miken isä kutsutaan hätiin. Axl oppii uutta remonttihommista ja itsestään. Frankie löytää yllättäen itsensä vanhasta työpaikastaan. Mike palkkaa Suen siivoojaksi louhokselle. Innokas Sue oppii kantapään kautta, mitä vastuun kantaminen merkitsee. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Alla kauniin kuoren. Bartilla on rakkautta rinnassaan, kun hän kohtaa neidon nimeltä Jenny. Bart rakastuu Jennyyn korviaan myöden, mutta mitä tapahtuu, kun viikarin todellinen rasavilliluonne paljastuu hänen päiväuniensa kohteelle? Jaksossa vierailevana ääninäyttelijänä toimii suloinen Anne Hathaway. Huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
20:30
Simpsonit
Isän kädestä. Homer on huolissaan lastensa koulumenestyksestä ja tulevaisuudesta, joten hän päättää petrata isän rooliaan ja alkaa kaitsea jälkikasvuaan kovemmalla kädellä. Seurakset ovat tietysti katastrofaaliset. Sillä välin Marge tykästyy saunomiseen. Huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Vares - Kaidan tien kulkijat (K16)
Vares - Kaidan tien kulkijat. Neljännessä Vares-elokuvassa turkulaisetsivämme hälytetään Pohjanmaalle, jonka pikkukylästä on löytynyt nuoren naisen ruumis. Jonkinmoisesta rangaistusmurhasta lienee kyse, koskapa alaston kalmo riippuu hautausmaan häpeäpaalussa ja paikka on hihhuleita tulvillaan. Ohjaaja: Anders Engström, Suomi. Pääosissa: Antti Reini, Peter Franzén, Merja Larivaara, Markku Maalismaa, Tomi Salmela, Aake Kalliala, Kari-Pekka Toivonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).

Arviot: IMDb 5.8
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
22:55
Amerikan Anita
Assari Suomesta. Kausi 1, 1/8. Sarjan ensimmäisessä jaksossa kerrotaan Suomen kuumimman latinon tarina. Miten suomalaisesta tytöstä tuli Amerikan muoti- ja kauneusalalla vaikuttava Anita Rincón? Anitan bisnekset kasvavat ja hän päättää palkata Suomesta itselleen assistentin. Jaksossa tutustutaan myös Anitan tiimiin kuuluvaan maskeeraaja Michaeliin, manageri Anjeen ja stylisti Chavisiin. Uusinta.
23:55
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni

Kello 24:00

00:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Anthony Anderson ja Mark Consuelos. Musiikkivieraana The Kills. Esitetty Yhdysvalloissa 22.9.2016.
00:55
Exiä rannalla
OSA 4. Uusi peluri saapuu taloon treffeiltään Ninnun kanssa ja saa aikaan säpinää. Kaiken draaman keskellä on myös romantiikkaa, ensimmäinen lemmenpari on syntynyt ja joku jää tietenkin nuolemaan näppejään. Treffeillä on luvassa menoa ja meininkiä, eikä talossakaan siltä vältytä. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
01:55
Ninja Warrior
Luoteis-Amerikka. Kausi 4, 10/24. Los Angelesin Venice Beachille ovat nyt kokoontuneet Yhdysvaltain luoteisosan kilpailijoista ensimmäiset. Jatkopaikkaa tavoittelee mm. David Campbell, joka edellisenä vuonna pääsi finaalissa Mount Midoriyaman esteradalla pidemmälle kuin kukaan muu häntä ennen Amerikan Ninjojen historiassa. Oma näytönpaikkansa on mm. diabeetikolla ja entisellä kodittomalla naisella. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:55
Salatut elämät
Osa 3054: Mariannalla on jälleen peilisilmää. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
03:25
Voittostudio
Miljoonapotti.