UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 6.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Aviokriisi. Tohtori Holthaus aiheuttaa ongelmia Patrizialle ja Sebastianille pelaamalla omaa peliään, mutta kylmäverinen Patrizia hoitaa kaiken kuten aina. Julia on huolissaan Sebastianin terveydentilasta. Nilsin ja Michaelin avustuksella hän saa tietää Sebastianin valehdelleen. Charlotten ja Friedrichin avioliitto ajautuu kriisiin luottamuspulan vuoksi. Charlotte ei enää tiedä, mitä uskoa. Jonas kertoo Larissalle, että hän on onnellinen nykyisen tyttöystävänsä kanssa. Kotiin palattuaan hänellä on vastassaan melkoinen yllätys, kun Tina esittelee uuden ystävänsä Larissan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Kiinteistöjen kuningas
Valheiden talo. Olisikohan sittenkin kannattanut tarkastaa työntekijän taustat ennen pestaamista? Andrewn dramaattinen lähtö puhuttaa. Jennin häät lähestyvät. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:00
Top Chef
Finaali, osa 1/2. Kausi 10, 16/17. Kokit palaavat Los Angelesiin kilpailemaan finaalin voitosta. Jatkohaasteen voittaja liittyy kärkikaksikon seuraan luomaan omia mielenkiintoisia annoksiaan. Kaksi parasta jatkaa kilpailua Top Chef -tittelistä. Yhdysvaltalainen ruokareality.
16:00
Selviytyjät
Ken on seuraava selviytyjä? Osa 2/2. Finaalijaksossa Denise tekee kaikkensa kallistaakseen Lisan ja Skupinin puolelleen, ja viimeisessä heimoneuvostossa istuukin kaksi erilaista parivaljakkoa: jo alussa liittoutuneet mutta vaaralliset pelaajat Denise ja Malcolm sekä harmoniset ystävykset Lisa ja Skupin. Ketkä jatkavat kärkikolmikkoon, ja kuka lopulta voittaa ja kerää katkeruuttaan kihisevän tuomariston äänet: sympaattinen Lisa, voimakas ja pidetty Malcolm, 12 vuoden jälkeen palannut Skupin vai Denise, joka on selvinnyt jokaisesta heimoneuvostosta? Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 25. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Kuoleman vyöhyke. Mac joutuu tekemisiin oudon organismin kanssa, jonka vaikutukset osoittautuvat varsin tuhoisiksi. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Merisairaat myytinmurtajat. Adam ja Grant joutuvat koekaniineiksi, kun Myytinmurtajat testaavat lääkkeitä merisairauteen. Lisäksi bensankulutusmyytti ja piirretyistä tuttu sormi haulikonpiipussa. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:05
Fresh Off the Boat
Cupidon nuoli. Kausi 1, 3/13. Jessica löytää vihdoinkin itselleen ystävän, koska naapurin nuori vaimo Honey jakaa hänen kiinnostuksensa Stephen Kingin tuotantoon. Muut naapuruston naiset eivät kuitenkaan pidä Honeysta, ja Eddie näyttää pitävän hänestä hieman liikaakin. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Miehen puolikkaat
Uudenlainen perhepotretti. Alan ja Charlie päättävät viimeinkin kertoa äidilleen, mitä todella ajattelevat hänestä. Veljesten ihmetys on silti suuri, kun loukkaantunut äiti hankkii poikiensa tilalle muutaman korvaavan ihmissuhteen. Perhepotretistakin tulee aivan erilainen kuin ennen. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Simpsonit
Mammanpoika. Bart herättää kaveriensa keskuudessa epäluuloja, kun hän rupeaa viettämään aikaa äitinsä kanssa. Onko kulmakunnan kovis muuttumassa mammanpojaksi? K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Äänestä Homeria. Bartin pikku pilalla on tuhoisat seuraukset. Homer päättää pyrkiä avoimeksi jääneeseen Springfieldin pormestarin virkaan. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
8 päivää ensi-iltaan
Sympaattinen draamakomedia sukeltaa Romeon ja Julian teatteriharjoituksiin ja juonitteluihin kulissien takana. Kun Julian itsetietoinen esittäjä teloo jalkansa, sijaiseksi kiinnitetään puolipakolla ujo kuiskaaja Vilma (Laura Birn). Romeo on tosielämässä naistenkaataja Lauri (Mikko Leppilampi), johon Vilma rakastuu...Ohjaaja: Perttu Leppä, Suomi 2008, 1101. Pääosissa: Laura Birn, Mikko Leppilampi, Iina Kuustonen, Elina Knihtilä. K7

Arviot: IMDb 5.5
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:15
Sub goes Kolina
Sub goes Africa! Subin myöhäisilta tihkuu eksotiikkaa, sillä juontajavieraina nähdään fantastiset tubettajat Seksikäs Suklaa ja Dosdela. Luvassa hervottomia pilapuheluita, selkäänpuukotusta, Kimi Räikkösen omistautumista, tummia silmiä ja ruskeata tukkaa, lisää afrikkalaisia ja Ali Jahangirin grillausta. K7 (väkivalta).
23:45
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
23:50
Myytinmurtajat
Merisairaat myytinmurtajat. Adam ja Grant joutuvat koekaniineiksi, kun Myytinmurtajat testaavat lääkkeitä merisairauteen. Lisäksi bensankulutusmyytti ja piirretyistä tuttu sormi haulikonpiipussa. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.

Kello 24:00

00:55
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä Hank Azaria, Niken perustaja Phil Knight sekä Good Wife -sarjasta tutut Julianna Margulies, Christine Baranski ja Matt Czuchry. Esitetty USA:ssa 28.4.2016.
01:50
Voittostudio