UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Torstai 29.1.

15:15
Treme (12)
4/10. Antoine tekee hyvän työn ja auttaa oppilastaan. Nelsonin rakennusprojekti herättää epäilyksiä. Davis ei saa värvättyä entisajan suurta tähteä mukaan hankkeeseensa. Delmond etsii apua sairaalle isälleen. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
16:15
Jäämeri 30 päivässä
Osa 4/10: Kaninin niemimaa, Shoina. Ville Haapasalo tapaa maailman pohjoisimman aavikon asukkaita. Talot hautautuvat mereltä puhaltavaan hiekkaan Jäämeren rannalla Shoinassa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Talo Ranskassa
Osa 4/9: "L'oeuf de Montpellier, il se trouve où?". Miten paikallisilta sujuu "mölkky"? Entä missä on Montpellierin muna? Vastaukset näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat tässä jaksossa. Opiskele ranskaa: oppiminen.yle.fi/ranska. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:45
Päivä Ruotsissa
Håkan Hellströmin kitara soi komeasti Karlskogan konsertissa, mutta millainen on roudari Måns Tomsbyn työpäivä? Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Tiededokumentti: Elämää metsässä
3/4. Syksy. Metsä on täynnä hedelmiä ja pähkinöitä, ja Jimmy passittaa vieraansa keräämään lähistöltä lounastarpeet. Hän tapaa myös miehen, joka väittää osaavansa puhua pöllöjen kanssa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
19:00
Art nouveau aikansa peilinä
3/3. Wien. Tonavan rannoilla taiteilijat koettivat päästä irti tyylisuuntauksen prameasta koristeellisuudesta ja ryhtyivät ymppäämään teoksiinsa yhteiskunnallista sanomaa. Millaisena kapina näyttäytyy nyt? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Prisma Studio
Tyhmeneekö ihmiskunta? Tutkimuksen mukaan väestön älykkyys on kääntynyt laskuun. Mistä tämä johtuu - ottaako kone niskalenkin ihmisestä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Vempainmies Stephen Fry
2/6. Stephen Fry testaa laitteita, joiden tarkoituksena on helpottaa ostosten tekoa ja kokkaamista. Auttavatko moottoroitu ostoskärry ja huippumoderni grilli illallisjuhlien järjestämisessä? Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tiededokumentti: Mitat ja mittaaminen
2/3. Kilo ja mooli. Ranskassa säilytettävä kilon prototyyppi ei enää olekaan kilon painoinen. Miksi paino on muuttunut, ja millaista uutta yksikköä kaavaillaan tilalle? Entä millainen yksikkö on mooli? T: BBC. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kino Suomi: Jäähyväiset
(Avskedet, Suomi ja Ruotsi, 1981) Suomenruotsalaisen pankkisuvun tytär hakee sukupuoli-identiteettiään ja vanhempiensa hyväksyntää. Pohjautuu Vivica Bandlerin nuoruusmuistoihin. N: Pirkko Nurmi. O: Tuija-Maija Niskanen. K12 (ahdistus).

Arviot: IMDb 5.3
Lue lisää: IMDbLeffatykki
23:30
Treme (12)
4/10. Antoine tekee hyvän työn ja auttaa oppilastaan. Nelsonin rakennusprojekti herättää epäilyksiä. Davis ei saa värvättyä entisajan suurta tähteä mukaan hankkeeseensa. Delmond etsii apua sairaalle isälleen. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:30
Teematieto
04:00
Teematieto