UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 4.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Haylien keittiössä
Larry Kingin vieraana. Haylie matkustaa New York Cityyn itsensä Larry Kingin vieraaksi puhumaan kirjastaan. Tuottaja saa idean, että Haylie valmistaisi Larrylle ruokaa ohjelmaan. Onnistuuko Haylie miellyttämään talkshow-kuningasta, Kun käytössä on vain hotellihuoneen keittiövarustus? Amerikkalainen ruokaohjelma.
10:00
Grand Designs Australia
Vesisäiliöillä verhottu talo . Kausi 5, 5/10. Ian Kronborg ja Anne Howard pitävät epätavallisesta arkkitehtuurista, mikä näkyy myös heidän vapaa-ajan asunnossaan. Seuraavaksi on vuorossa Melbourneen nouseva kaupunkiasuntoprojekti, joka ei ole sekään ihan tavallisemmasta päästä. Kolmikerroksinen talo verhotaan nimittäin vesisäiliöillä. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
11:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Maaseutu-unelma. Onnistuuko muutto Lontoosta maaseudulle, jos se vaati täydellisen ammatinvaihdon? Kun sen lisäksi pitäisi vielä rakentaa talo, on paineita kylliksi.

Kello 12:00

12:00
Mahdoton taloprojekti
Mike ja Laura. Mike ja Laura ovat tuskin ehtineet kihloihin, kun alkavat jo rakentaa taloa. Arkkitehti Laura ottaa kuitenkin jatkuvasti yhteen urakoitsijan kanssa. Miten taloprojektin käy?
13:00
New Yorkin luksuslukaalit
Pikkulapsia lasitalossa. Kausi 1, 7/9. Ryan yrittää päästä takaisin asiakkaidensa suosioon salaisen aseen avulla. Fredrik ja Michael taas eivät tunnu pääsevän eroon toisistaan. Uusi amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
14:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 1/3. Kausi 5, 20/23. On aika kokoontua Andy Cohenin studiosohvalle muistelemaan menneen kauden tapahtumia seitsemän leidin kesken. Ensin kerrataan Camillen suutelu saksalaisprinssin kanssa ja sitten jatketaan Yolandan kuulumisilla, sillä hän on edelleen vakavasti sairas, ja hänen voimansa ehtyvätkin kesken kaiken. Tunteet kuumenevat kunnolla, kun Brandi aloittaa muiden syyttelyn ja puolustelee itseään.
15:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 2/3. Kausi 5, 21/23. Leidit jatkavat kokemiensa vääryyksien läpikäyntiä Andy Cohenin johdolla. Naiset tuulettavat oikein kunnolla, ja Brandi pääsee jälleen syytösten ristituleen tekojensa ja sanojensa takia. Lastenkasvatuksen haasteet postinumeroalueella Beverly Hills 90210 vievät puheet vaarallisille vesille, mutta leidit kimpaantuvat toden teolla, kun Kimin terveydentila ja sen aiheuttamat selkkaukset tulevat puheeksi.
16:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 3/3. Kausi 5, 22/23. Beverly Hillsin temperamenttisten naisten tapaamisen viimeinen osa huipentuu vauhdikkaaseen draamaan. Kim paljastaa Lisa Rinnan lähettämät tekstiviestit ja saa hänet itkemään. Amsterdamin lailliset huumeet saavat Brandin syyttämään Kylea valehtelijaksi, mutta pahempaa on vielä luvassa, kun siskokset Kim ja Kyle selvittelevät välejään. Mitä tapahtuikaan, kun kauden nauhoitukset loppuivat ja kamerat sammuivat?
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Finaali. Kausi 5, 23/23. Viidennen kauden päätösjaksossa nähdään pois leikattuja pätkiä Beverly Hillsin täydellisten leidien elämästä, joka saattaa toisinaan yllättää jopa heidät itsensä. Playboyssa esiintynyt Lisa Rinna kertoo kirjoittamastaan seksivinkkikirjasta, ja Kim ja Lisa V. kertovat palavasta halustaan tulla isoäidiksi. Yolanda haluaa muuttaa pienempään ja Mauricio esittelee hänelle 12-15 miljoonaa dollaria maksavia taloja. Amsterdamin matkalla hän saa tilaisuuden esitellä lapsuudenkotinsa matkaseurueelleen.

Kello 18:00

18:00
OC:n täydelliset naiset
Havaijin kutsu. Kausi 9, 1/21. Uuden kauden alkaessa mukana on viisi kalifornialaisleidiä. Uusia tulokkaita ovat Lizzie sekä kotiäiti Shannon, joka esittelee kaikin tavoin ylellisen talonsa ja erikoiset elämäntapavalintansa. Heatherin entinen talo on myyty ja uusi linnamainen koti suunnitteilla. Tamra suhtautuu uuteen kuntosalibisnekseensä kuin vastasyntyneeseen ja murehtii iän tuomia muutoksia. Avioeron astuttua voimaan Vicki totuttelee itsenäiseen elämäänsä. Heather kutsuu Vickin ja Tamran Havaijille saadakseen heidät relaamaan edes vähän. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:00
Muodin huipulle
Jälkipuintitapaaminen. Kausi 12, 15/15. Finaalin jälkeen kaikki suunnittelijat kokoontuvat yhteen vielä kerran muistelemaan menneitä Tim Gunnin johdolla. Voittaja on helppo hymyillä, ja kaudella toteutetut luomukset saavat kaikilta kiitosta. Riitaa ja draamaa riitti kuitenkin kauden aikana, ja osalla on edelleen jotain hampaankolossa, eräällä jopa yhtä tuomaria kohtaan. Nyt on tilaisuus tuulettaa, ja meno studiossa meneekin välillä villiksi. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
20:00
Jane the Virgin
Viides luku. Kausi 1, 5/22. Jane on vihainen äidilleen isän henkilöllisyyden salaamisesta ja muuttaa Michaelin luo. Rafael haluaa erota Petrasta, mutta Petran äidillä on vielä yksi ässä hihassaan. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K12 (ahdistus).

Kello 21:00

21:01
Tervetuloa Ruotsiin!
Sulhasmies. Kausi 2, 9/10. Emma jää kokonaan sairaslomalle. Lisääntynyt yhteinen aika aiheuttaa kuitenkin skismaa pariskunnan väleihin. Aubrey Plaza on tullut Tukholmaan pyytämään Brucelta anteeksi aiempaa käytöstään, mutta hänellä ei ehkä ole puhtaat jauhot pussissa. Viveka yrittää hankkia häihin DJ:tä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Moderni perhe
Juhlatunnelmissa. Kausi 6, 19/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Jayn syntymäpäivä lähestyy, ja Mitchillä ja Clairella on loistava lahjaidea. Gloria antaa Lukelle ja Mannylle opetuksen alkoholin vaaroista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Vallan linnake
Istuta puu. Kausi 2, 5/10. Hallitus neuvottelee ympäristöuudistuksista, mutta kaikki ei suju toivotulla tavalla. Katrine saa yllättävän ja houkuttelevan työtarjouksen. Birgitten työpaineet alkavat vaikuttaa jo hänen lapsiinsakin. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K12 (seksi).
23:10
Rimakauhua ja rakkautta
Kokemus toisensa jälkeen. Pete ja Jo ovat vakiinnuttamassa suhdettaan, mutta ongelmittahan tuo ei suju. Ongelma lienee liian lievä sana kuvaamaan Karenin ja Davidin yhteiseloa, eikä hyvin mene trion kolmannellakaan parilla. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. K12

Kello 24:00

00:10
Kallista kipua
Julkisuustemppu. Symphony alkaa kilpailla HankMedin kanssa ja uhkaa viedä HankMediltä asiakkaat. Siitä suivaantuneena Evan hankkii HankMedin potilaaksi sosiaalisessa mediassa suurta huomiota osakseen saaneen tanssinopettajan, mutta pystyykö Hank sittenkään auttamaan salaperäisestä sairaudesta kärsivää tanssijaa? Divyan potilas puolestaan vaikuttaa mafiosolta. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. K7 (ahdistus).
01:10
Yön AVA