UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Perjantai 4.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 20/26. Pieni pinkoja, osa 2. Lyhytkasvuinen Sara yrittää jotain ennenkuulumatonta: täysmaratonin juoksemista. Kestääkö keho 42 kilometrin rääkin? Entä mitä kuuluu Saran kinkkiselle sisarsuhteelle? Jakso huipentuu huikeaan loppupunnitukseen. Amerikkalainen dokumenttisarja. (34')
09:55
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Kausi 3. Jakso 15/18. Kaikenmaailman piirakat. Samosat, pissaladiére ja ricotta-limoncellotorttu. Kotimainen ruokaohjelma. (23') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:25
Jaksa paremmin
Kausi 4. Jakso 13/20. Uniosiossa matkataan Loimaalle koripalloilija Tuukka Kotin luokse. Päivi saa vinkkejä lihaskalvojen huoltamisesta pilatesrullalla. Pikku Paratiisin Sami Lehmuksen kanssa valmistetaan mustikka-lime toffeeta. Kotimainen lifestyleohjelma.
10:55
Kiinalaisen keittiön herkut
Kausi 1. Jakso 4/6. Gokin perinnesuosikit. Gok esittelee perinneruokia, joita kiinalaiset ovat tehneet vuosisatojen ajan, kuten wonton-keittoa ja Pekingin ankkaa. Lisäksi perehdytään riisin keittämiseen ja tutustutaan kiinalaisiin ruokaveistoksiin.
11:25
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 15/20. Pelkokerroin. Cesar tapaa ja kuntouttaa pelokkaita koiria. Kuurosokea Daisy pelkää omistajien mielestä aivan kaikkea, mutta onko se koko totuus? Vesikoira RJ pelkää vettä ja rannalla oloa, ja cockerspanieli Piper pelkää ihmisiä kuollakseen. (48')

Kello 12:00

12:30
Nigellan uudet herkut
Kausi 1. Jakso 6/13. Kokeilevaa kokkailua. Tänään kokeillaan sellaisia ruokia, jotka eivät tule ensimmäisenä mieleen. Nigella valmistaa kalmarin musteella värjättyä risottoa, sämpylöitä ilman hiivaa ja suklaapatukoita, joissa yhdistyvät suolainen ja makea. Englantilainen ruokaohjelma.
13:05
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 20/26. Pieni pinkoja, osa 2. Lyhytkasvuinen Sara yrittää jotain ennenkuulumatonta: täysmaratonin juoksemista. Kestääkö keho 42 kilometrin rääkin? Entä mitä kuuluu Saran kinkkiselle sisarsuhteelle? Jakso huipentuu huikeaan loppupunnitukseen. Amerikkalainen dokumenttisarja. (34')
14:00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Kausi 1. Jakso 5/10. Porvoolaisessa perheessä pitää valtaa perfektionisti. Perheen äiti Paula on himosiivooja, jolle ei muiden jälki kelpaa. Marjon ja Hannan haasteena onkin saada äiti hellittämään otettaan. Äidin avuksi kutsutaan myös joogaohjaaja ja hyvinvointivalmentaja Mia Jokiniva. Kotimainen realitysarja. (42')
15:00
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 2/4. Tuttuja paikkoja. Maria ja Kamran kertovat suhteensa alkuajoista. Anna tapaa entisen managerinsa ja Gunilla entisen asuintoverinsa. Lisäksi naiset tapaavat toisensa päivällisen merkeissä. Ruotsalainen realitysarja.
16:00
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 3/4. Vanhoja ja uusia ystäviä. Maria muistelee menneitä entisensä naapurinsa ja hyvän ystävänsä Lotan kanssa. Anna tapaa vanhan ystävänsä Johnnyn, joka aikanaan opasti Annan kuntoilun maailmaan. Gunilla harjoittelee itse kirjoittamaansa näytelmää varten. Ruotsalainen realitysarja.
17:00
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 23. Selviytyjän tarina. 32-vuotias Antoinette on selättänyt rintasyövän, mutta on enää pelkkä varjo entisestään. Huolettomasta ja itsevarmasta bilehileestä on tullut ujo ja sulkeutunut harmaavarpunen, joka piilottaa itsensä löysien verkkareiden alle. Gok haluaa saada hänet taas iloitsemaan elämästä. Englantilainen sarja.

Kello 18:00

18:00
Maailman övereimmät juhlat
Kausi 3. Jakso 3/8. Upeimmat puvut. Thelma Madine on 18 vuoden ajan tehnyt upeita pukuja kiertolaismorsiamille. Puvuissa on ollut valoja, perhosia, timantteja ja jopa ananaksia. Nyt Thelma paljastaa omat suosikkinsa ja tutustuttaa katsojat myös kiertolaiskulttuuriin. Englantilainen realitysarja. (47') Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Äitien sota
Kausi 1. Jakso 1/10. Kolme äitiä ja kolme erilaista tapaa selvitä arjen pyörityksestä. Julkisuudesta tutut Suvi Pitkänen, Katri Sorsa sekä Jannina Morkos arvioivat toistensa tapoja olla äiti. Ehtivätkö nämä kiireiset äidit viettää aikaa lastensa kanssa vai kuluvatko lasten illat punttisalin lapsiparkissa? Kotimainen ohjelma. (42')
20:00
Toisenlaiset äidit
Kausi 2. Jakso 1/12. Toiveissa orgastinen vesisynnytys. Suvituuli joutui synnyttämään esikoisensa vaikeissa olosuhteissa toisella puolella maapalloa. Nyt naisen haaveissa on eheyttävä, jopa mielihyvää tuottava vesisynnytys kotioloissa, aviomiehen ja doulaystävien tukemana. Kotimainen ohjelma. (43')

Kello 21:00

21:00
Temptation Island Suomi
Kausi 1. Jakso 5/20. Onnea Suomi!. Edessä on toiset treffit ja joillekin on jo ihan selvää, kenen kanssa he haluavat aikaansa viettää. Illalla molemmissa resorteissa juhlitaan itsenäisyyspäivää. Kotimainen ohjelma. (42') K7 (seksi).
22:00
Temptation Island Suomi
Kausi 1. Jakso 6/20. Kimppakivaa nelistään. Jasmina, Ben, Nina ja Anttoni viihtyvät yhteistreffeillä niin hyvin, että suunnitelmissa on identtiset tatuoinnit. Samia ahdistaa pahasti iltanuotiolla ja Aki tarjoaa veljellisen olkapään. Kotimainen ohjelma. (42') K7 (seksi).
23:00
Greyn anatomia
Kausi 7. Jakso 13/22. Lumevaikutus. Jakson on ohjannut Owen Huntia näyttelevä Kevin McKidd. Vierailijana Rachael Taylor (Transformers). Derek valitsee Alzheimer-kokeensa avustajaksi Alexin, jota potilaiden omaiset piinaavat vaatimuksillaan. Baileyn leikkausraportointi Twitterissä saa Webberin pelkäämään sairaalan oikeusturvan puolesta. Arizona yrittää totutella Callien raskausuutiseen, ja Markin pitäisi kertoa raskaudesta Lexielle. Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Pappien tekopyhät tyttäret
Kausi 1. Jakso 1/10. Paljastuksia. Jaksossa tutustutaan kolmeen perheeseen, joissa ainakin toinen vanhemmista on kristitty pappi. Jokaisessa perheessä on myös teinityttö, jonka käytös ei välttämättä ole kovin kristillistä. Olivia on saanut teini-ikäisenä vauvan, Taylor kaipaa enemmän vapautta, ja Kolby tahtoo seurustella. Amerikkalainen realitysarja. (39') Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV