UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 1.10.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 1.10.
Onnea Rauno, Rainer, Raine, Raino.
06:52
Paula
Juostaan Rapsun kanssa. Toni osallistuu juoksukisaan, ja Paula haluaisi mukaan, mutta hän on vielä liian nuori. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Herra Nokkelo
Vauva pulassa, mutta herra Nokkelo tietää mikä puuttuu. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Tiketi Tok
Vieraan aika. On vieraan aika! Pomppulan serkku Loikkala saapuu vierailulle. Reipas jänis ystävystyy saman tien kaikkien kanssa, mutta Pomppula alkaa pelätä jäävänsä serkkunsa varjoon... HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:17
Jokeri Pokeri Box
Simo-taikurin paketissa asustaa merkillinen tipu, joka osaa löytää juuri sen kortin, jonka lapset ovat valinneet. HD
07:21
Samsam : Märkiäisten hyökkäys
Avaruussankarikaan ei ole märkiäisten hyökkäyksiltä turvassa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Urpo ja Turpo : Urpo ja Turpo kuntoilevat
Urpo ja Turpo kuntoilevat. Nukkeanimaatiosarja karhukaksikon huimista seikkailuista. Ohjaus Liisa Helminen ja Riho Unt. Tuotanto Lumifilm Oy. Dolby surround. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Iinan aamu
Iinan aamu. HD
07:41
Lauran tähti
Esimakua koulusta. Esikoululaiset pääsevät tutustumaan kouluun, ja Lauran pariksi määrätään Samuel, jonka Harri kertoi syöttäneen hänelle tulista chiliä. Kun Samuelin taskusta löytyy outo rasia, on Lauran mitta täynnä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Harri ja dinot
30/52. Minä autan! ja Harri-hyönteistuntija. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Muumilaakson tarinoita
Osa 39/101: Salaperäistä ilotulitusta. Muumilaakson väkeä askarruttaa oudot valoilmiöt, salaperäinen tyttö on saanut Nipsun pään pyörälle ja Hemulikin elää jatkuvan jännityksen vallassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Late Lammas
Miehiä työssä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
McLeodin tyttäret (7)
Kolme sisarta. Gracen ja Reganin sisko Jaz palaa tilalle, samassa bussissa saapuu myös komea Ben. Onko Jazilla jotakin muuta mielessään, kuin pelkkä sisarten tapaaminen? (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
5/10. Kolmårdenin kolmiviikkoisen leijonanpennun paino ei nouse odotetusti. Minkä vuoksi? Entä miksi gorillaurokset äksyilevät? Helsingborgin eläinsairaalassa leikataan hevosen silmäluomesta kasvain. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Heidi Kyrön juontamassa ohjelmasarjassa vieraillaan Tiian ja Jussin hääjuhlassa Tampereella. Pari tapasi arkisen aherruksen merkeissä työpaikalla eikä ilmassa ollut aluksi lainkaan romantiikkaa. Mutta miten kävikään! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Uudenlainen musiikkiohjelma kaikenikäisille nuorille aina eläkeikään asti. Olit sitten puheen- tai musiikin ystävä, tässä ohjelmassa kumpikin on laadukkaimmillaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 408: Naisen aseet. Marika yrittää avata Annin silmät tanssin avulla. Mirja ottaa käyttöönsä naisen aseet. Elina saa kiinnostavan tarjouksen yllättävältä taholta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Matkakumppanit
2/10. Bill Skarsgård lähtee nuoruudenystävänsä Tobias Randerzin kanssa Los Angelesiin, jossa Bill asui lapsena filmitähtien suosimassa hotellissa. Ohjelmassa on herkuttelua, shoppailua ja huvittelua. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Uuteen omakotitaloon ei tuoda mitään vanhaa. Mitä loihtii värikäs sisustaja silloin, kun toive on vaalea skandinaavisuus? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Alle tuhat euroa ja hevimusiikki asettavat raamit sisustaja Ilse Juolalle. Juontaja Rami Koivula johdattelee ja arvioi lopputulosta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Retrolissun ysärit: Millennium
Yy-kaa-koo, kaikki päättyy aikanaan, 1990-lukukin. Euro suututti kansan ja ufotutkijat ennustivat maailmanloppua, mutta aina vanhan loppuessa syntyy jotain uutta. Paavo Väyrynen ja Robbie Williams ovat ajattomia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Ajankohtainen kakkonen
Suomalaiskonsernien veroale EU:ssa. Sotaisa samuraihenki palaa Japaniin. Toimittaja eli viikon verkossa. Timo Kiiskinen, mies menestyslevyjen takana. Juontajina Salla Paajanen ja Jyrki Richt. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:35
Isot ja pienet
21/27. Perheen isä on päättänyt voittaa poikansa videopelissä. Onnistuuko hän aikeissaan? Isän nykyinen työtilanne herättää myös keskustelua. Koko perhe osallistuu lähisukulaisen hautajaisiin. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Putoojat (12)
Simonilla on inssi, pian saadaan oma juoppokuski! Tai sitten ei, tyyppi kun on täysi törppö ratissa. Kuin ihmeen kautta hän saakin ajokortin, ja sitten lähdetään irrottelemaan. Mahtaako olla vikaliike? (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Doctor Who
Kaiken loppu 1/2. On jouluaatto ja valtakunnassa kaikki hyvin. Vain Wilf muistaa menneet kauhut - sekä Oodit, joilla on kiireellistä asiaa Tohtorille. Ja syrjäisellä joutomaalla liikkuu nälkäinen olento. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:30
Galaxi
(S) Galaxin Tähtikeskiviikossa Womman vieraana artisti Kasmir, sekä Galaxin Tähtitietäjän uudet kilpailijat. Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo 12.00. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Popi Kissa, Oktonautit, Riku ja Rami sekä Anton Siilinen ratkaisee. Ohjelmien välissä arvuutellaan Senjan vihjeiden parissa. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret (7)
Kirottu pato. Hallitus suunnittelee patoa Ramsayjokeen ja kun se veisi valtaosan tilan pohjavesistä, ryhtyvät tytöt kiivaasti vastustamaan hanketta. Patrick koettelee taitojaan työnjohtajana. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Kätevä emäntä
Sarja alkaa. 1/6. Kylkiäinen. Mä katon vielä pari päivää, että käykse mihinkään, onks sillä käyttötarkoitusta. R: Minna Kivelä, Annu Valonen, Maria Sid, Lotta Lindroos, Kaisa Mattila, Jarkko Tiainen, Lari Halme. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Uusi päivä
Osa 409: Työn syrjässä. Elina valmistautuu Energendan työhaastatteluun, mutta kokee yllätyksen. Karri saa sekä hyviä että huonoja uutisia. Asko ja Minna harkitsevat Espanjaan muuttoa. Saku laittaa asuntolan järjestykseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Isot ja pienet
22/27. Äiti saa tarpeekseen poikiensa asenteesta kotitöihin ja opettaa heille tavallisimpia askareita, tosin huonolla menestyksellä. Niinpä äiti ja Karen lähtevät ulos ja perheen miesväki saa kerrankin huolehtia kodista. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Docventures: Elokuvan esittely
Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät viikon dokumentin. Illan teemana suomalaisuus. Osallistu: yle.fi/docventures HD
21:15
Docventures esittää: Perkele - kuvia Suomesta (K16)
Docventures: Jörn Donnerin terävän ajankuvan pääosassa on Suomen kansa vuonna 1970. Tavikset ja julkkikset saavat sanoa sanottavansa maasta ja sen kulttuurista. Ohjelman laulut ovat saavuttaneet kulttisuosion. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.1
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Docventures: jälkikeskustelu
Docventures esittää: Docventures-luolassa märehditään illan teemaa yhdessä vieraiden kanssa. Osallistu keskusteluun osoitteessa yle.fi/docventures HD
23:50
Silminnäkijä: Vammaisen oikeus rakastaa
Onko vammaisella oikeus seksiin ja lapseen? Dokumentti erilaisista perheistä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Kimppakolmoset (12)
13/14. Richie kohtaa ex-heilansa, josta on jäljellä kipeät arvet. Homma ei tästä suinkaan helpotu, kun Richien oma isäukko näyttää nenäänsä. Tästä hän ei pysty puhumaan edes läheisilleen. Ja yhä hullumpaa on luvassa! HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna