UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 28.4.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 28.4.
Onnea, Ilpo, Tuure ja Ilppo!
06:53
Jussin matkat
Haetaan Gretel kotiin. Venkuli ja Jussi suuntaavat Saksan Alpeille. He tapaavat Oilin, joka on vuohipaimen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Maapallottelua
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on orava! Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!" Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:08
Lulu kilpikonna
Kamera käy! Siirin isä on lainannut kaveruksille videokameransa, ja nämä aikovat tehdä oikean elokuvan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Nuottiavain
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:30
Jääkarhu Otto
Työ. Oton uudessa kotipaikassa oli paljon erilaisia työpaikkoja. Otto ja Unto kokeilevat erilaisia töitä, mutta tuloksena tahtoo olla vain suuri sotku. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Neppajymykerho
Vilja askartelee pupun Jerikan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:45
Saara ja Sorsa
Nauhasiskokset. Saara ja sorsa leikkivät pihalla. Viereisellä pihalla tapahtuu jotain kummallista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Ryhmä Hau
Pois pois junan tieltä. Irronnut junanvaunu rikkoo raiteet. Ne on korjattava ennen seuraavan junan tuloa. Tehtävä sumussa. Ryhmä Hau yrittää sytyttää majakkavalon, ennen kuin laiva törmää saareen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Babar ja Badun seikkailut
Bob: Myrsky runtelee laakson puita, ja turvallisuussyistä niitä on pakko kaataa. Kaatuuko myös vanha Bob? Roistoja: Badu ja Piikki seikkailevat viidakossa, ja Sili alkaa jahdata heitä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Raimo (7)
Kuorokultti. Ystävät haluavat Raimon lopettavan laulamisen koulun kuorossa, joka näyttää vievän yhä enemmän Raimon vapaa-aikaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Jærenin rannikolla. Jærenin pitkä rannikko kuhisee elämää, lintuharrastajien ja koiranulkoiluttajien lisäksi siellä on oikea surffausparatiisi. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Musta yö. Sam syyllistää Connieta heidän tyttärensä tilasta. Joseph hermostuu, kun maisemiin ilmestyy vieras Fayen menneisyydestä. Linden tekee tyrmäävän paljastuksen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
10:00
Rannalla tuoksuu savukala
6/8. Kuha. Kesäkuussa Gordon ja Jan lähtevät kuhan pyyntiin Silkeborgin järville. Pyyntipaikalla pitää olla jo ennen auringonnousua. Janilla on varaherkkuja matkassaan. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Jahtikumppanukset Lotta ja Leif
3/7. Metsästäjäntutkinto meni läpi, ja Leif vie Lotan ostamaan oikeita metsästäjänvarusteita. Kun Lotta on aiemmin ampunut vain maalitauluihin, ottaa Leif hänet nyt mukaan sorsajahtiin. Leif GW Persson ja Lotta Lundgren. HD Äänitekstitys: suomi.
10:45
Meille tulee koiranpentu
Marian ja Simonin Balou pääsee ensimmäistä kertaa pentuvalmennukseen. Katia alkaa valmentaa pentuaan uudenvuodenaaton ilotulitukseen. Susannen ja Lonen pentu käy lääkärintarkastuksessa. HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Koukussa paheeseen
3/6. Kolmantena testipäivänä Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat myymään paheensa vastustajille. Nanna yrittää saada ihmiset vakuuttumaan, että lasten tulisi voida ostaa tupakkaa. HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Teiniäidit
Kausi 3, 8/8. Emilian elämä menee jälleen uusiksi. Lauran synnytys muuttuu dramaattiseksi. Nean ja Nissen kesäretki ei suju ihan suunnitelmien mukaan. Elinan haave muuttuu todeksi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:12
Sohvasurffaajat: Junalla halki Bulgarian
Bulgaria. Lotta ja Pia lähtevät kuukaudeksi sohvasurffaamaan Mustanmeren ympäri. Sofiassa matkan ensimmäinen majoittaja Nikolay on huolissaan reissaajien suunnitelmista matkustaa kuukausi ilman telttaa ja makuupussia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Älä kokeile tätä kotona
3/7. Tänään pojat kokeilevat, kuinka pitkälle ruokaa voi heittää ja mitä tapahtuu haulikonpatruunalle, kun sen panee keittolevylle. Paljonko vettä vesisängyn patja kestää halkeamatta? HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Ja he elivät onnellisina ...
7/8. Lottenin ja Perin liitossa on huumori vahvasti läsnä. Annika oli rakastunut Johaniin, mutta Johania ei Annika kiinnostanut. Johanna ja Peter avioituivat tyylikkäästi, ja vauva syntyi hieman ennen aikojaan. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:45
Satuhäät
Oululaisen Susanin ja Marokosta Suomeen muuttaneen Salahin häitä juhlitaan jo puolen vuoden kuluttua ensitapaamisesta Oulussa. Suuren ongelman aiheuttaa myöhässä Marokosta saapuva esteettömyystodistus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Tokio Baby
Tommi Kainulaisen novellielokuva teini-ikäisestä Saarasta, jonka kohtalona on olla jumissa vanhempiensa maatilalla. Netin anime-maailmassa hän elää aivan toisenlaista elämää. KK: Anna Lappalainen ja Aino Lappalainen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Arviot: IMDb 5.0
Lue lisää: IMDb
16:00
Latela
Kausi 2, 4/9. Latelat laittavat tuottajan koville ja YleX:n porukka tulee kylään. Auto saadaan maalatuksi ja valaisimet paikoilleen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä (S)
(12). Osa 489: Näytön paikka. Iris vaarantaa kevätnäytöksen. Aino saa yllätysvieraan. Jani yrittää vapautua kahden naisen loukusta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa Kim ja Kai, Hertan maailma, Q Putti 5, Puput, Mohvelit, Ennin Intia sekä Franklin ja ystävät. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala (12)
Painajainen. Jac joutuu kohtaamaan uudestaan väkivaltaisen Alan Clooneyn, kun tämän vaimo tuodaan Holbyyn hoidettavaksi. Maria on pysynyt Samin vierellä koko ajan ja pitää puolensa Connieta vastaan. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Latela
Kausi 2, 5/9. Harhala ja Niemi lähtevät koulutukseen Ranskaan. Kotimaassa muut saavat "Piiperin" valmiiksi ja Bieberfanien eteen etkoille, mutta onko tilaaja tyytyväinen? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 490: Salaiset suunnitelmat. Marika ja Karri pelastavat kevätnäytöksen. Asko päättää ryhtyä ihmiskilveksi. Anni ja Roni lukevat toistensa ajatuksia. Hiltunen pelaa Lissun selän takana. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Kesäpaikka
Inari Niemen novellielokuva aikuisista sisaruksista, jotka riideltyään isänsä ja äitipuolensa kanssa karkaavat perheen kesäpaikalta. N: Anna Paavilainen, Marja Salo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.3
Lue lisää: IMDb

Kello 21:00

21:00
A2-ilta: Tuomio-ilta
Kansan oikeustaju koetuksella - ovatko tuomiot liian lieviä? Kaksi tuntia suoraa puhetta rikoksista ja rangaistuksista. Netissä yle.fi/a2ilta ja somessa #a2ilta. Juontajina Kati Leskinen ja Sean Ricks. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
A2-ilta: Tuomio-ilta
Kansan oikeustaju koetuksella - ovatko tuomiot liian lieviä? Kaksi tuntia suoraa puhetta rikoksista ja rangaistuksista. Netissä yle.fi/a2ilta ja somessa #a2ilta. Juontajina Kati Leskinen ja Sean Ricks. HD
23:10
Kuningas Litmanen
Suomen kaikkien aikojen parhaimman jalkapalloilijan elämäntarina. O: Arto Koskinen. T: Marianna Films Oy. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:55
Latela
Kausi 2, 5/9. Harhala ja Niemi lähtevät koulutukseen Ranskaan. Kotimaassa muut saavat "Piiperin" valmiiksi ja Bieberfanien eteen etkoille, mutta onko tilaaja tyytyväinen? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna