UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 22.10.

04:30
Panttilainaamo Louisiana
Kausi 2. Jakso 6/20. Lehmäbisnestä. Gerald-serkku esittelee pojille lehmiin liittyvää liikeideaa. Johnnie ja Jenkki pääsevät koeajolle upealla Ferrarilla, ja Jimmielle kaupitellaan vanhaa ja todella vaarallista asetta. Louisianalainen muusikko haluaa myydä ainutlaatuisen kokoelman musiikkiaarteita. Amerikkalainen sarja. (20')
05:00
Astral-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
08:30
Taste
Kausi 2. Jakso 8/16. Mauton ja makea. Kokit haastetaan soolohaasteessa tekemään asenteellista katuruokaa. Yhdellä joukkueella on apunaan Roy Choi. Pärjätäänkö muissa joukkueissa ilman vierailevan mentorin apua? Amerikkalainen ruokareality.
09:30
Taste
Kausi 2. Jakso 9/16. Sekoilua. Joukkueet haastetaan tekemään kasvisruokaa, mistä Anthony on kauhuissaan. Kasvisruoan kuningas Yotam Ottolenghi saapuu ohjelmaan vierailevaksi tuomariksi ja mentoriksi. Yllättäen yksi kokeista päättää lopettaa kisan. Amerikkalainen ruokareality.
10:30
Taste
Kausi 2. Jakso 10/16. Putoavat tähdet. Kilpailijat tekevät soolohaasteessa kasvisannokset, joissa ei saa käyttää lainkaan lihaa tai kalaa. Hyvin menestyneet kilpailijat kompastelevat, kun taas taka-alalle jääneet yllättävät. Pelastaako vieraileva mentori Yotam Ludon joukkueen? Amerikkalainen ruokareality.
11:30
Jaksa paremmin
Kausi 5. Jakso 19/20. Unta raportoivan laitteen tulokset paljastavat miten nukkuu laulaja-näyttelijä Pirkko Mannola. Ravintovalmentaja Hanna Skyttä tekee Heraproteiinileipää. Nina saa ohjausta Curlingissa. Kotimainen lifestyleohjelma.

Kello 12:00

12:00
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 27/32. Tulta päin 1/2. Mizzy Zdroj'n taistellessa tuhoisaa metsäpaloa vastaan hänen oma kotinsa paloi maan tasalle. Hurja remontti saapuu palkitsemaan urhean vapaapalokuntalaisen ja koko Bastropin VPK:n heidän pyyteettömästä työstään yhteisön hyväksi. Amerikkalainen sarja.
13:00
Amerikan karmeimmat kokit
Kausi 3. Jakso 3/8. Vastakkaisia makuja. Ensin kilpailijat tekevät pitsaa omavalintaisilla täytteillä, ja parhaan pitsan tekijä voittaa kokilleen suuren edun. Pääruokahaasteessa siniset tekevät pihviä ja punaiset kanaa höystettynä vastakkaisten makujen yhdistelmillä. Amerikkalainen realitysarja. (42')
14:00
Firmat kuntoon
Kausi 2. Jakso 16/18. Kyltymätön kylttimies. ASL Signs valmistaa kaikenlaisia kylttejä, ja marginaalit ovat hyvät. Päällekäyvä ja itsepäinen omistaja saa kuitenkin Marcusin varpailleen. Amerikkalainen realitysarja. (43')
15:00
Säpinää kannen alla
Kausi 3. Jakso 11/16. Seurausten aika. Veneen keittiössä syttyneen tulipalon seurauksena eräs miehistön jäsen saa lähtöpassit, ja asiakkaan 50-vuotissyntymäpäivä meinaa mennä pieleen. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Säpinää kannen alla
Kausi 3. Jakso 12/16. Täydellisiä naisia. Naisporukka tulee juhlimaan syntymäpäivää, mutta kovan tuulen takia lähtö viivästyy. Ensimmäiseltä kaudelta tuttu Dave palaa kansimieheksi. Vieraat hullaantuvat Emileen. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 6. Jakso 19/37. Tien sivussa. Mike, Frank ja Danielle kokoontuvat Nashvillen kauppaan muistelemaan ikimuistoisimpia ihmisiä, paikkoja, tilanteita ja löytöjä vuosien varrelta. Australialainen realitysarja. (43')

Kello 18:00

18:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 6. Jakso 20/37. Säpinää Sisiliassa. Miken ja Frankin Italian matka jatkuu koukkauksella Sisiliaan. Poikia varoitetaan, että sisilialaiset pitävät kiinni tavaroistaan, mutta tältäkin reissulta tarttuu mukaan hienoja historiallisia esineitä. Australialainen realitysarja. (42')
19:00
Talent USA
Kausi 10. Jakso 12/24. Suosikin paluu. 20 kisaajaa nousee lavalle tuomareiden pudotusten viimeisellä kierroksella. Paineita on varsinkin taikuri- ja musiikkikategorioissa, eikä kukaan osaa veikata, kenelle viimeiset seitsemän jatkopaikkaa jaetaan. Etenkin Howie ilahtuu Melin tuomarivalinnasta. Amerikkalainen viihdeohjelma. (84')

Kello 21:00

21:00
Kuokkavieras Kataja
Kausi 1. Jakso 7/10. Kitee. Jannen, Hannun ja Samin on tällä kertaa selviydyttävä rahatta, ruoatta ja vailla tietoa yöpaikasta Kiteellä. Miksi Kataja päätyy paikallisen ostosparatiisin parkkipaikalla? Miksi kolmikko hortoilee keskellä yötä Nightwish-museossa Tuomas Holopaisen äidin kanssa? Kotimainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Kauppaneuvos Jethro
Kausi 2. Jakso 8/14. Helsinkiin on avautumassa uusi ravintola, johon Kauppaneuvos Jethro on sijoittanut rahojaan. Avajaiset lähestyvät ja ravintolassa on kaaos, joten Jethro ottaa ohjat omiin käsiinsä. Bisnesmiehen pää meinaa kuitenkin pehmentyä, kun avajaisvieraaksi on tulossa mäkihyppylegenda Eddie Edwards. Kotimainen realitysarja. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Hottikset 2.0
Kausi 2. Jakso 8/12. Kiviä nänniin ja järisyttävä paljastus. Hottikset rentoutuvat maalaismaisemissa ja ottavat Tampereen haltuun. Treffeillä Ville jää ensi kertaa sanattomaksi ja Karri joutuu nielemään, tappion. Hottis-kämpille on murtauduttu, mutta todellisen pommin tipauttaa yllätysvieras! Kotimainen realitysarja. (41') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 13/30. Viimeinen samurai. Big Hoss ottaa riskin ja ostaa samuraimiekan tarkistamatta sen taustoja. Rick on huolissaan miekan alkuperästä ja pelkää menettäneensä kaupparahat. Amerikkalainen realitysarja. (20')
00:30
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 14/30. Taikatemppuja ja työhaastatteluja. Panttilainaamoon saapuu vanha taikurin laatikko, ja Chumlee joutuukin pian sahatuksi kahtia. Corey puolestaan on tyytymätön asemaansa ja harkitsee uuden työpaikan etsimistä. Amerikkalainen realitysarja. (20')
01:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 41/56. Mikkeli. Uimarannalta löytyy sekava nainen. Motoristien ajelut on ajeltu, kun Harri ja Jarkko painavat keikkaa Mikkelin yössä. Väsähtänyt juhlija on luonut itselleen erikoisen terassiympäristön. Jarkko esittelee Harrille oikeaoppisen U-väistön. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
01:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 42/56. Pori. Poliisit selvittävät useampaakin automurtoa ja Hanna pääsee urheilemaan työajalla. Osa hyytyneistä juhlijoista hallitsee ergonomiset matkustustavat maijassa. Aamuyöllä etsitään puukottajaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
02:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 43/56. Lappeenranta. Toritappelu laittaa partion koville. Toimiiko suostuttelu, lohduttelu vai kovat otteet? Mopopoika kaahaa metsään ja rattijuoppoa ajetaan takaa renkaat ulvoen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
02:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 44/56. Jyväskylä. Pertti ja Riikka löytävät järkyttyneen naisen metsästä. Häiritsevistä vieraista ilmoittanut asiakas saa Pertin hetkeksi epäilemään itseään. Mies on uhattu tappaa ja poliisit ehtivät nipin napin hätiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K12 (ahdistus).
03:00
Kanadan rajalla
Kausi 2. Jakso 19/26. Työ kuin työ. Kroatialainen mies väittää tulleensa Kanadaan tapaamaan vanhaa ystävää, mutta ystävä ei olekaan samaa mieltä. Amerikkalaiset opiskelijat ovat menossa Niagaran putouksille viikonlopunviettoon, mutta bileet uhkaavat jäädä rajalle, kun opiskelijoiden autosta löytyy jotain epäilyttävää. Kanadalainen realitysarja. (22')
03:30
Kanadan rajalla
Kausi 2. Jakso 20/26. Unohdetut ostokset. Nainen palaa ostosreissulta Bahamasaarilta ja unohtaa tulliselvityksessä mainita kalleimmat ostoksisensa. Nuori kalifornialaisteini on menossa Kanadaan kuvaamaan maastopyöräilyleiriä, mutta työlupa on unohtunut. Kanadalainen realitysarja. (22')
04:00
Astral-TV
05:00
Astral-TV