UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Maanantai 26.6.

09:05
Kesäpuhujat
3/8. Mitä historioitsija Herman Lindqvistin mielessä liikkuu? Muut kesäkeskustelijat ovat näyttelijä Alexandra Rapaport, terapeutti Jana Söderberg, toimittaja Zanyar Adami ja kirjailija Majgull Axelsson. SVT, 2011. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:03
Unelmakoti
Uusi kausi, 1/8. Tänään tavataan edelliskauden unelmakotien parit ja perheet vuotta myöhemmin. Mitä heille kuuluu nyt? Miten elämä uudessa kodissa on sujunut, ja mitä muutoksia kotiin on tehty? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:02
Vankien lapset
Tuhannet vanhemmat kärsivät vankeusrangaistusta erossa lapsistaan. Miten lapset kokevat pakkoeron? Monessa laitoksessa vankien lapsia ei huomioida, mutta Hämeenlinnassa on yksikkö, jossa äiti ja lapsi asuvat yhdessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: ruotsi.
11:30
Valereissu
Osa 9/10. "Dumledore's Army". Ida-Maria, Simon ja Eddie huijaavat perheensä ja ystävänsä uskomaan, että he lomailevat ulkomailla, vaikka oikeasti he ovat kerrostaloasunnossa Vaasassa. Pampas Production, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Elävä arkisto: Tuska 20 vuotta
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:01
Arkistovieraana: Jone Nikula
(2017) Hevimies, toimittaja-kirjailija Jone Nikula on osallistunut kaikille Tuska-festivaaleille. Nämä kansainvälisestikin tunnetut metallimusiikkifestarit viettävät tänä vuonna 20-vuotissynttäreitään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:15
Tuska
Kooste Tuska 2003 -festivaalista. Mukana mm. Type O Negative, Children Of Bodom, Stratovarius, Lordi, Amorphis, Mokoma, Trio Niskalaukaus, Moonsorrow ja Tarot. Mukana myös muita festivaalilla esiintyneitä artisteja.
13:45
Rakastan sinua kyyneliin
Dokumentti venäläisestä utopiasta, Putin-nuorten Seliger-leiristä, jossa rakastetaan isänmaata ja sitten mennään diskoon tai naimisiin. O: Jari Kokko. T: Zerkalo Oy, 2012. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:15
Eskapistit
Niklas Lindgrenin lyhytelokuva on romanttinen komedia live-roolipelaajista, joiden rakkauselämän roolileikit sekoittavat. N: Niko Taskinen, Anna Paavilainen, Samuli Niittymäki T: Bufo Oy, 2013. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.8
Lue lisää: IMDbLeffatykki
14:30
Yle FOLK: KPC meets Boston
KPC Meets Boston on osoitus hiphop-kulttuurin kansainvälisyydestä ja tarina siitä, miten eri lähtökohdista, kulttuurista ja maasta tulevat ihmiset rikkovat raja-aidat puhumalla yhteistä kieltä hiphopin kautta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Tiededokumentti: Rikostutkinnan historia
2/3. Veri, hiukset ja kuidut. Näiden johtolankojen avulla voidaan saada kiinni kaikkein varovaisimmatkin murhaajat. Millaisia jälkiä tekijät jättävät rikospaikalle? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
15:50
Isä Matteon tutkimuksia
Kausi 10, 20/26. Petos. Uusi tuomari saapuu Spoletoon. Piakkoin isä Matteo törmää henkihieverissä olevaan mieheen, joka tekee tunnustuksen viimeisiksi sanoikseen. Lia palaa seudulle. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:50
Jäitä hattuun
Kausi 5, 5/10. Hyvän tahdon munuainen. Richard Lewis tarvitsee uuden munuaisen, mutta sopivista luovuttajista on pulaa. Larry nauttii hampurilaisaterian poliisia kiinnostavan henkilön seurassa. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:25
Tinan keittiössä
Tomas Tengby esittelee erilaisten eksoottisten hedelmien tarjontaa ja kertoo, mitkä purkkitomaatit ovat parhaita. Tina Nordström valmistaa härkäpataa punaviinikastikeessa sekä perunasosetta palsternakan kera. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
Äänijahti
Osa 1/8. Amanda tekee laulun prinsessasta, joka nukkui sata vuotta. Musiikkia rakastava Lootus-hiiri lähettää Lindan etsimään lapsia, jotka voivat tehdä sille musiikkia. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:10
Kulmikkaat kaverit
Osa 8/26: Suski Susi. Suskin lauma istuu yhdessä ulvomassa kuuta, mutta Suskin mielestä se on tylsää. Se haluaa istua yksin, joten se lähtee etsimään paikkaa, mistä näkisi revontulet. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:17
Kiivi ja Strit
Valokuva-albumi. Kiivi ja Strit selailevat valokuva-albumia. buu.yle.fi HD Sallittu kaiken ikäisille.
18:23
Ghanan lapset: Ghanan lapset
Kalaretkellä. Didafo-poika lähtee isänsä kanssa kalaan Ghanan suurimmalle järvelle. buu.yle.fi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Taivaallista menoa: Terve ydin
Seija Henrikssonin lapsuutta leimasivat turvattomuus ja häpeäntunne. Vasta aikuisena hän pystyi kohtaamaan vastauksia vaille jääneet kysymykset ja löytämään itsestään terveen ytimen. Toimittaja: Nina Granvik-Wallgren. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:00
Elämän kova koulu
3/6. Musse Hasselvallin itseluottamus matematiikan suhteen rypee pohjamudissa, mutta hän saa ongelmaan apua. Myös Mussen luokkakaverilla Nicolla on itsetunto-ongelmia, mutta eri syystä. Musse haluaa olla Nicon tukena. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:45
Lautasantennien takaa: Kuningas Jamaikalta
Osa 1/5. Oneil vietti lapsuutensa ja nuoruutensa getossa ja tapasi Lottenin Välimerellä. Nyt Oneil ja Lotten ovat Närpiön kuningas ja kuningatar. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
20:00
Dok: Astrid Lindgrenin tarina
Osa 2/3. Maailman vahvin. Kertomus Astrid Lindgrenin elämästä ja siitä, miten hänestä tuli koko maailman tuntema lastenkirjailija. Ohjaus: Kristina Lindström. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Minun totuuteni: Sven Wollter
Sven Wollter on ollut arvostettu ja kiistelty näyttelijä jo yli 50 vuoden ajan. Tänään hän puhuu rooleistaan, rakkaussuhteistaan ja toimimisestaan Ruotsin kommunistisessa puolueessa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
22:00
Petos
Sarja alkaa, 1/10. Tuulivoimalaitoksessa tapahtuu onnettomuus, joka vaikuttaa ensin työtapaturmalta. Tapahtumilla on kuitenkin yhteyksiä Energreeniin, yhteen Tanskan suurimmista energia-alan yrityksistä. (U) HD K12 (ahdistus).
23:00
Rita
Kausi 1, osa 3/8. Anarkiaa. Rita joutuu huomaamaan, ettei hänen tinkimätön vaatimuksensa totuuden puhumisesta päde tällä kertaa. Maton alle lakaistut asiat nousevat esiin niin koulussa kuin kotona. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi. K12 (seksi).
23:40
Skam
2. tuotantokausi, 7/12. Norjalainen sarja ystävyydestä, rakkaudesta, seksistä, pettämisestä, ryyppäämisestä ja juhlimisesta. Tällä tuotantokaudella seurataan Nooraa. HD Äänitekstitys: ruotsi. K12 (väkivalta, päihteet).