UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 22.2.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Äkkirikas Norman. Sebastian ei suostu antamaan lunnaita Ericille, ellei tämä luovuta samalla Davidia. Eric ja Beatrice koventavat panoksia ja nostavat lunnasvaatimustaan kymmeneen miljoonaan euroon. Sekä Friedrich että Sebastian ovat sitä mieltä, että olisi jo aika ilmoittaa poliisille. Sieppauksen takana oleva Beatrice vetää pelokkaan ja hysteerisen äidin roolia. Rahasalkun metsästä löytänyt Norman pistää tukon rahaa omaan taskuunsa ja ostaa rahapulasta kärsivälle Nilsille auton kiitokseksi kaikesta. Norman selittää voittaneensa rahat vedonlyönnistä. Poppy haluaa avata currywurstkojun kylälle, mutta ensin pitäisi saada aikaiseksi kunnollinen liiketoimintasuunnitelma. Natascha hermostuu siskonsa suunnitelmista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Sankarisynnyttäjät. Kahdeksikon synnyttänyt Natalie Suleman kertoo tabloidijulkisuuden tuskasta. Lisäksi tosi-TV-tähti Lisa D'Amato muistelee suorassa internet-lähetyksessä synnyttämistä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
10:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Urheiluhaaste. Kilpailu lähestyy loppuaan, ja on viimeisen haastekisan vuoro. Scottyn asuntojenvälisissä urheilukisoissa mitellään niin polkuveneillä kuin tennispallojen syöttökoneillakin. Lisäpontta suorituksiin tuo muhkea 8000 dollarin palkinto. Danien voitonhimo tulvii jälleen yli äyräidensä, ja pariskunnan välit rakoilevat tulikivenkatkuisesti. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:01
Ruotsin maajussille morsian
Työn touhussa. Kausi 8, 7/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Kosijat tutustuvat maaseudun arkeen maajussien kotitiloilla. Kaupunkiin tottuneille kulttuurishokki on melkoinen. Mikaelin täytyy valita, ketkä saavat jatkaa rakkauden etsimistä hänen farmillaan.
14:00
Pitääkö olla huolissaan?
Jorma Uotinen. Kausi 2, 5/10. Vieraana Jorma Uotinen Mistä tunnet sä ystävän, onko huolehtivainen sulle hän? Anna huolen se selvittää, kuka viereesi jää. Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen istuvat reunoilla, Jenni Pääskysaari keskellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Villi ja vapaa
Kolmas pyörä. Danny rohkaisee Justinia kertomaan Nickille tunteistaan. Nickillä on kuitenkin mielessä eräs toinen henkilö. Dannyn on yritettävä selvittää tilanne parhaansa mukaan. Shelly suuttuu Detroitia pilkkaavalle Leslielle, eikä suostu leppymään aivan vähästä. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Villi ja vapaa
Osat vaihtuvat. Danny ihastuu sisarensa ystävään, mutta miehen charmi ei tällä kertaa tunnukaan tehoavan. Niinpä Justin pääsee neuvomaan ystäväänsä, jonka tuntuu olevan vaikea niellä ylpeytensä. Brett yrittää saada Justinin suhtautumaan rennommin ystäväporukan naljailuun. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Lemmen viemää
Miljoonat matkalaukussa. Luisa aikoo luovuttaa lunnaat Davidin kaappaajalle. Friedrich ja Sebastian haluaisivat poliisin varjostamaan luovutusta, mutta Luisa ei siihen suostu. Kun Beatrice saa vihiä aikeesta, hän ottaa heti yhteyttä Ericiin. Natascha on helpottunut, kun Poppyn bisnesidea menee mönkään. André näkee kuitenkin tilaisuuden hyötyä kälynsä auttamisesta. Tinan epäilykset heräävät, kun hän kuulee Normanin ostaneen Nilsille auton, eikä usko selitystä vedonlyöntivoitosta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Uusia ja vanhoja tuttuja. Kausi 5, 1/23. Kylen vuosittaiset valkoiset bileet ovat jo legenda, ja hän tähtää samaan tälläkin kertaa. Kutsuttujen joukossa on myös kauden toinen uusi lady, näyttelijä Lisa Rinna, joka ensi töikseen tunnustelee illan emännän uutta rintavarustusta. Kolme alkuperäistä täydellistä naista Adrienne, Camille ja Taylor ovat myös mukana juhlimassa, ja kiusallisilta tilanteilta ei vältytä. Miten Adrienne suhtautuu vanhan verivihollisensa Brandin sovinnon eleeseen?

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Peppuröntgen. Kausi 6, 3/16. Kris haluaisi vaihtaa sukunimensä takaisin Kardashianiksi, mutta kaikista se ei ole hyvä ajatus. Kim päättää otattaa takapuolestaan röntgenkuvan todistaakseen, että hänellä ei ole pakaroissa implantteja. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
18:30
Kardashianit
Pappia vihkimässä. Kausi 6, 4/16. Perinteitä vaaliva Kris ei ymmärrä Kourtneyn puheita toisen lapsen hankkimisesta avoliitossa. Kourtney ei kuitenkaan ota kuuleviin korviinsa äitinsä puheita siitä, missä järjestyksessä asioiden pitäisi tapahtua. Kris vihkii hyvän ystävänsä Bradin, ja hän hermoilee seremonian onnistumista. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Uutta varmuutta. Kausi 6, 2/10. Brittiläiset supersuositut stailaajat Trinny Woodall ja Susannah Constantine auttavat ruotsalaisia naisia löytämään itsestään parhaat puolensa. Rankkoja vuosia kokeneen Carinan itsetunto kaipaa vahvistusta. Treenattu ja leveäharteinen Ameli ei pidä vaatteiden ostamisesta. Saga kertoo kovasta lapsuudestaan. Brittiläinen tyylireality.
20:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 3/10. Esa on ensimmäinen mies, joka saa kunnian päästä Vuosia nuoremmaksi-tiimin tehokäsittelyyn! Rennon elämänasenteen omaava Esa on maailmaa nähnyt seikkailija, joka kaipaa tyyliinsä ja ulkonäköönsä ryhdikkyyttä. Esa on tupakoinut hampaansa pilalle, eikä hän juurikaan hymyile huonon purukalustonsa takia. Nyt on aika taikoa hymy tämän valloittavan hurmurin huulille! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Fitness-kuningatar Jillian
Uusia tuulia. Kausi 1, 8/8. Jillian laajentaa liiketoimintaansa ja tekee sopimuksen Cosmopolitan-lehden kanssa. Jillianin suojatti joutuu treeneissä rankan haasteen eteen. Yhdysvaltalainen realitysarja fitnessguru Jillian Michaelsin elämästä uran, perheen ja aktiiviurheilun haasteiden ristiaallokossa.
22:00
Sinkkuelämää
Poikia ja keskeytettyjä ryhdyntöjä. Kausi 6, 10/20. Carrien lukioaikainen poikaystävä (David Duchovny) avaa psyykeensä liittyvät salaiset kansiot. Exät jatkavat siitä, mihin koulussa jäivät. Anthony (Mario Cantone) järkyttää Stanfordin (Willie Garson) tasapainoa paljastamalla likaisia yksityiskohtia Marcuksen (Sean Palmer) menneisyydestä. Tohtori Leeds (Blair Underwood) on Mirandalle tasan sitä, mitä lääkäri määrää. Samantha vilppeilee saadakseen SoHon aurinkokylpytalon tavoitellun jäsenyyden. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single- ja avioelämästä. K12 (seksi).
22:40
The Affair (K16)
Lihan himot. Kausi 2, 5/12. Yvonne lukee Noahin uutta kirjaa ja käyttäytyy oudosti Alisonia kohtaan. Niinpä myös Alison päättää vilkaista Noahin aikaansaannoksia, mikä aiheuttaa tunnekuohun. Cole seikkailee puolestaan omassa suhdeviidakossaan. Lisäksi Scotty-veli painostaa edelleen Colea, että tämä myisi talon uuden liiketoiminnan rahoittamiseksi. Amerikkalainen draamasarja avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen ajautuneista Alisonista ja Noahista, jotka ovat nyt eronneet puolisoistaan ja sitoutuneet toisiinsa oikeana parina. Menneisyyden haamut, ex-kumppanit, salaisuudet ja arjen realiteetit eivät kuitenkaan laske paria otteestaan. K16 (seksi, ahdistus).
23:50
Rob & Chyna
Venkoilua viimeiseen asti. Kausi 1, 2/7. Chyna on lähdössä Cannesiin tärkeään edustustilaisuuteen ja haluaa Robin mukaansa tueksi. Rob kuitenkin venkoilee viimeiseen asti paparazzien pelossa. Robin läheiset alkavat kannustaa häntä elämäntaparemonttiin, mutta heidän käyttämänsä keinot ylittävät Robin sietokyvyn rajat. Sarjassa seurataan Rob Kardashianin ja Blac Chynan ensimmäisen yhteisen lapsen odotusta ja valmistautumista vanhemmuuteen.

Kello 24:00

00:50
Ensimmäisen asteen murha (K16)
Outo laakso. Kausi 1, 1/10. Rikostutkijat Terry English ja Hildy Mulligan alkavat selvittää narkomaanin murhaa, joka johdattaa työparin yllättäen Piilaakso-miljonääri Erich Bluntin jäljille. Uhrin diileri vaikuttaa varteenotettavalta epäillyltä, mutta toinen kuolemantapaus mutkistaa tutkintaa. Samaan aikaan Terry yrittää hyväksyä haimasyöpää sairastavan vaimonsa väistämättömän kohtalon. Amerikkalaisessa rikosdraamasarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. K16 (väkivalta).
01:50
Yön AVA