UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 15.2.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 15.2.
Onnea, Sipi ja Sippo!
06:52
Taikakaruselli
Jänöpäivä. Ykän on pysyttävä hereillä. Sepeteus nimittäin tiesi kertoa, että tänään on jänöpäivä, jolloin Suuri jänöjussi tuo kaikille lahjoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Pingu
Pulloposti. Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:09
Katso tarkemmin
Maito. Miten maito loiskahtaa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:11
Puuharit
Mahtimagneetti. Velin papalla on syntymäpäivä, ja Veli on tekemässä hänelle lahjaksi upeaa kelloa. Kesken kaiken tärkein työkalu joutuu hukkaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Talviturkki. Pikku Pupu oppii että hänelle on kasvanut lämmin talviturkki. Pupu jää miettimään, onko niityllä eläimiä, joilla on talvella kylmä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Pasin ja Kielon valtakunta
Rouva noita. Pasi ja Kielo kuulevat sadun noidasta ja pääsevät tapaamaan ihan oikeaa noitaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:50
Martta puhuu
Marttaa kutittaa. Martta ja sydänten pihistäjä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Milin miljoona kysymystä
Ruokalista. Koulussa on aina perjantaisin kalaa, josta Mili ei pidä. Joku on allerginen, ja jonkun uskonto kieltää tietyt ruuat. Mutta mikä olisi Milin oma ruokaperinne? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7
08:24
Roni Neutroni
Ei lähemmäksi! Etsivätoimisto Neutroni. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7
09:00
Naapurisotaa
Joka viides tanskalainen on joutunut riitelemään naapurinsa kanssa. Kiiistat käyvät välistä niin kuumiksi, että tarvitaan virkavallan apua. Kuinka ristiriitoja koetetaan sovitella? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:00
Ihmiskokeita
7/10. Tässä jaksossa tavoitteena on saavuttaa entistä parempi terveys. Petra, Jasper ja Daniel kokeilevat ulkoilmaelämää ja valkosipulikuuria ja maistavat jäädytettyä istukkaa. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Karaokea Klippanissa
3/5. Klippanin laulajakuningatar Marona tekee paluun lavalle. Ensikertalainen Anders toivoo tähtikarismansa toimivan, ja Stoffe on valmis laulamaan sydämestään. Mitä karaoke-laulaminen oikein on? HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Kultaa, kunniaa ja raakaa työtä
3/5. Tarkka Thora työskentelee unelma-ammatissaan tarjoilijana. Stinen ja Maritan harjoittelu jatkuu oikeassa hoitotilanteessa sairaalassa. Norjan maajoukkue kokoontuu leirille kohottamaan taisteluhenkeä ennen kilpailua. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Omin silmin maailmasta
1/6. Nuoret kehitysvammaiset kertovat elämästään ja kuvaavat heille tärkeitä ajankohtaisia asioita. Islantilainen makasiiniohjelma. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 5/10. Hanna-Mari Kivinen on kaksikymppinen työtön, jolle on kertynyt 25 000 euroa velkaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:32
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 6/10. Atte Virtanen on työtön, entinen yrittäjä, jolle taloudellinen ahdinko on tavallista elämää. Atte on sijoittanut rahojaan mm. Wincapitaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Teemestarin opissa
Norjalainen Eivind Austad asui Japanissa yli vuoden ja perehtyi teeseremonian saloihin. Nyt hän on kutsunut oppimestarinsa Norjaan. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:30
Stacey Dooley: Uusi huumesota
2/3. Thaimaa. Aurinkoisella paratiisilla on kääntöpuolensa. Pahamaineinen yaba-huume kasvattaa suosiotaan paikallisten ja turistien keskuudessa. Se aiheuttaa usein vuorokausien valvomista ja rajua väkivaltaisuutta. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Poikien preppauskurssi
2/4. Poikien opiskelu jatkuu. Heille opetetaan itsetuntemusta ja sosiaalisia suhteita. Ramilla on vaikeuksia hallita tunteitaan. Assem ei haluaisi osallistua eikä noudattaa ohjeita. Miten poikien käy? HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Vihreät Valot - Väärät bileet
4/9. Teflon. Jani yrttää saada Teflon Brothersit vierailemaan kappaleeseen. Aapo selvittää kiristäjän henkilöllisyyden ja onnistuu pahentamaan asioita. Kuulustelijat pohtivat, mikä yhteys bändillä on alamaailmaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:28
Vihreät Valot - Väärät bileet
5/9. Mercedes. Aapon tekemät vääryydet alkavat paljastumaan ja yhteistyö O-RIG:n kanssa on vaakalaudalla. Pelottava rikollisjoukko etsii jotakuta - mitä he haluavat? Cicca murtuu kuulusteluissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:56
Vihreät Valot - Väärät bileet
6/9. Texas Holdem. Aapo yrittää selvitellä aiheuttamiaan sotkuja ja onnistuu aiheuttamaan uusia. Kuulustelijat uskovat viimein, että nuorten tarina O-RIG:sta voi olla totta. Mutta onko jo liian myöhäistä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Ainoa uutislähetys, jonka tarvitset. Viikon aiheena Saulin sanomiset. #nvuutiset Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Timppa, Saara ja Sorsa, Kotkaperhe, Hau Hau, Piip ja Veli, Ilmojen kunkut sekä Oktonautit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala (12)
Vääriä viestejä. Jac saa oppitunnin nöyryydestä, kun hänet nimitetään Ricin sijaiseksi. Gregillä on tilaisuus maksaa Oliverille potut pottuina. Friedan salainen menneisyys kiehtoo Pennyä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K7
19:00
About a Boy
Kausi 1, 4/13. Marcus kyselee naistenmies-Williltä iskuvinkkejä. Kuinkahan pitkälle aikamiehen iskurepliikeillä pötkii nykynuorten maailmassa? Kun mopo on lähdössä käsistä, Will joutuu itse korjaamaan vahingot. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
19:30
Kioski: Aleks'in Wonderland
Uskomushoitoja ja tiedettä. Aleksi testaa mm hypnoosia.
20:00
Vihreät Valot - Väärät bileet
7/9. Iso paha susi. O-RIG järjestää bändille unelmien keikan, mutta Emmi yrittää romuttaa kaiken. Rikollisjengillä on oma agendansa reissun suhteen. Kuulusteluissa epäilykset kääntyvät yhä voimakkaammin Emmiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:30
Au pairit Los Angelesissa
OMG, se vei mun sydämen! Janita ja Henna kilpailevat tuplatreffeillä. Mira murtuu näyttelijäkurssilla, kun tulevaisuus pelottaa. 6/9 (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Marja Hintikka Live
Isovanhemmuus on hukassa. 5/10. Isovanhempien apu on korvaamatonta, mutta pätevyysvaatimukset alkavat olla huippujohtajan luokkaa. Yhteistä ymmärrystä rakentamassa Lola Wallinkoski ja näyttelijä Reino Nordin. #yleMHL
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Game of Thrones (16)
Kausi 5, 6/10. Taipumaton. Arya harjoittelee uutterasti saavuttaakseen viisauden. Tyrion ja Jorah törmäävät orjakauppiaisiin. Jaime ja Bronn ryhtyvät toteuttamaan tehtävää. Astuuko Sansa avioliittoon? T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:51
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 7/10. Lahja. Jon valmistautuu kohtaamaan villit. Raakuuden kohteeksi joutunut Sansa tarttuu oljenkorteen, mutta onko siitä apua? Daenerys saa omalaatuisen lahjan. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:47
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 8/10. Hardhome. Cersei kokee vuorostaan kovia. Aryan koulutus edistyy. Onko Sansalla mitään toivoa? Jonia odottaa epätoivoinen tehtävä. Selviääkö hän siitä? T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 9/10. Lohikäärmeiden tanssi. Arya näkee satamassa tuttuja kasvoja. Myrsky yllättää Stannisin. Jorah järjestää itsensä takaisin taisteluareenalle. Daenerys joutuu ansaan. Päättyykö hänen tarinansa tähän? T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 10/10. Äidillinen armo. Minne lohikäärme vie Daenerysin? Stannis kokee takaiskuja. Sansa yrittää pakoa linnasta. Viides kausi huipentuu petokseen ja veri virtaa vuolaana. Jäävätkö sankarit henkiin? T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:35
Au pairit Los Angelesissa
OMG, se vei mun sydämen! Janita ja Henna kilpailevat tuplatreffeillä. Mira murtuu näyttelijäkurssilla, kun tulevaisuus pelottaa. 6/9 (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
03:05
Kioski: Aleks'in Wonderland
Uskomushoitoja ja tiedettä. Aleksi testaa mm hypnoosia.
03:35
Banshee (K16)
Kausi 1, 2/10. Omat säännöt. Hood järjestää ratsian amissiladossa pidettyihin huumehuuruisiin bileisiin, joissa on mukana myös Carrien kapinallinen tytär Deva. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet).