UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 28.1.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Väärä isä. Patrizia on aivan epätoivoinen tajutessaan olevansa raskaana väärälle herra Stahlille. Barbara yrittää vakuuttaa hänet pitämään lapsen joka tapauksessa. Kun Patrizia kuulee Leonardin lähtevän Romaniaan Paulinen kanssa, hän huomaa suunnitelmansa murenevan. Nyt pitää vaihtaa taktiikkaa ja pian. Leonard toivoo yhteisen hyväntekeväisyysmatkan johtavan ystävyyttä pidemmälle, ja Paulinekin huomaa miehen vetävän puoleensa, mutta... Werner ujuttautuu Afrikasta palanneen Charlotten mukaan tärkeään tilaisuuteen ja Friedrich polttaa päreensä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Skoopari ja konna. Alexin työhaastattelu muuttuu painajaiseksi, kun hän joutuu pahamaineisen rikollisen Victor Laruen sieppaamaksi yhdessä varakkaan öljypohatan kanssa. Rikolliskoplan aikomuksena on vaatia ruhtinaallisia lunnaita, mutta tuttuun tapaansa Walker ja Trivette panevat kapuloita kelmien rattaisiin. Ensin mainittu ottaa Alexin sieppauksen henkilökohtaisesti, varsinkin kun häikäilemätön Larue sattuu olemaan entuudestaan tuttu konna. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 2. tuotantokausi. K12 (väkivalta).
14:55
Pomo piilossa
Trukkeja ja tunarointia. Halpamyymäläketju Family Dollarin operatiivinen johtaja Mike Bloom on raivannut tiensä huipulle kovalla työllä. Nyt pomo haluaa varmistaa, että kaikki pelaa saumattomasti myymälöissä ja jakelukeskuksissa. Mies saa kuitenkin kuulla heti alkumetreillä ankaraa kritiikkiä tavaroiden toimituksesta. Hän kokee myös nöyryyttäviä hetkiä trukin ohjaimissa ja rumpusetin äärellä. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta.
15:50
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16:05
Dieetit vaihtoon!
Jackie ja Beth. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa Jackie, joka hotkii roskaruokaa ja tarjoaa sitä lapsilleenkin, ja 70-vuotias isoäiti Beth, joka elää paahtoleivällä ja kananmunilla. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf tutustuu syömishäiriöpotilaiden hoitolaitokseen. Brittiläinen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Tyrmäystippoja. Pauline ei huoli Leonardia mukaansa Romanian matkalle, joten mies joutuu jäämään hotelliin ypöyksin. Patrizia päättää käyttää tilannetta hyväkseen. Hänen tavoitteensa on vietellä Leonard, jotta hän voisi väittää miestä lapsensa isäksi. Mistä saisi tyrmäystippoja? Nataschan tavoitteena taas on pysyä mahdollisimman nuorekkaana isoäitinä ja hän noudattaa tiukkaa kunto-ohjelmaa. Vielä kun saisi Michaelilta hormonireseptin. Goran tarjoutuu Magdalena Murnaun innokkaaksi henkivartijaksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:55
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:10
112
Hätäkeskuspäivystäjä vastaanottaa puhelun Kuopiosta, jossa ohikulkija soittaa maassa makaavasta ihmisestä, mutta ei suostu katsomaan potilaan vointia. Vantaalla palaa teollisuushalli ja Porvoossa poliisi saa ilmoituksen epäilyttävistä hiippareista. K7 (ahdistus).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Margen muistinmenetys. Marge menettää muistinsa tahranpoistoaineen huuruista, eikä muista enää lainkaan aviomiestään. Homer koettaa voittaa vaimonsa takaisin, ennen kuin tämä tapaa uuden sulhasehdokkaan. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Uraunelmia. Jess on vaikean valinnan edessä, kun hänelle tarjotaan uutta mielenkiintoista työpaikkaa. Neuvoakseen Jessiä pojat muistelevat omia uravalintojaan, mutta onko Winstonin, Schmidtin, Coachin ja Nickin sekavista pohdinnoista mitään hyötyä? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (ahdistus).
20:00
Rillit huurussa
Juonipaljastusjupakka. Leonard muuttaa Pennyn luo kysymättä lupaa. Amy huomaa tilaisuutensa koittaneen, ilmoittaa itsensä Sheldonin kämppikseksi ja ostaa kohta jo Isännän ja Emännän pyyhkeitä. Sheldon on kauhusta mykkä. Raj on Howardin äidin luona, eikä pöydästä ainakaan ruoka lopu. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Vallan kahvassa. Johtaja Burnsin bisnekset joutuvat poliisin tutkitaan ja ydinvoimalassa vallan kahvaan astuu Smithers. Hän koulii alaisiaan turhan kovin ottein ja pakottaa työntekijät paiskimaan hommia ympäri vuorokauden. Homer kumppaneineen saa pian pompottelusta tarpeekseen. Jaksossa vierailevat ääninäyttelijä Kevin Michael Richardson ja Kummisetä-elokuvistakin tuttu Joe Mantegna. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Top Chef
Perhe on paras. Mikrolla on ruuhkaa, kun tulikokeessa matkustetaan Ellis Islandille ja annokset tulee loihtia lautan baarin einespitoisista antimista. Käytettävä aika ei ole etukäteen tiedossa, vaan tulikoe alkaa lautan lähtiessä liikkeelle ja päättyy kun ollaan perillä. Sörsseleiden arvostelussa auttaa vieraileva kokki Dan Barres. Toinen kilpailu käydään Ellis Islandilla, missä toimi aiemmin maahanmuuttokeskus. Kilpailussa pitääkin valmistaa omaan syntyperään perustuva annos. Kilpailijoista on tehty sukuselvitys, ja heidän perheenjäsenensä tulee kertomaan selvityksen tuloksista. Sukulinjojen selvityksien luku on sekä hauskaa että tunnerikasta, ja eräät kilpailijat paljastuvat jopa sukulaisiksi. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
22:00
Viikingit (K16)
Vallanvaihto. Jaarli Borg julistautuu Ragnar Lothbrokin maiden uudeksi hallitsijaksi. Ragnarin perhe on pakosalla vuorilla. Tieto tapahtuneesta tavoittaa Ragnarin Wessexissä. Ragnarin edellinen vaimo Lagertha taivuttelee miestään ajamaan jaarli Borgin joukot pois Ragnarin mailta. Kolme prime time Emmy-ehdokkuutta saanut historiallinen toimintadraama palaa 2. tuotantokauden jaksoin. Viikinkisoturi Ragnar jatkaa taisteluaan Pohjolan herrana. Luvassa jälleen juonitteluja, taisteluita, verenvuodatusta, mutta myös rakkautta, uskoa ja perheen voimaa. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Scorpion
Yhden kortin varassa. Scorpion lähtee tilauskeikalle Las Vegasiin. Agentti Gallo ei usko Walterin olevan valmis kantamaan vastuuta ryhmänsä onnistumisesta ilman valtion apua, mutta Walter haluaa todistaa kykynsä niin Gallolle kuin maailmallekin. Peliongelmainen Toby lähtee kimaltelevalle kasinolle erityisen mielellään. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Lainvalvojat
Lainvalvojien uuden tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa nähdään kattava kattaus erilaisia helsinkiläispoliisien viikonloput täyttäviä keikkoja. Partio 119:n Huhtela ja Raunio joutuvat selvittelemään pahoinpitelytapausta sekä kadulla nukkuvan kodittoman henkilön kohtaloa. Väkivaltarikosyksikön väkevä parivaljakko Ahlgren & Kytölä nähdään puolestaan ratkomassa veneliikkeeseen kohdistunutta murtoa sekä itsemurhatapausta Kehä 3:lla.

Kello 24:00

00:25
Lainvalvojat
Tässä jaksossa Ateneumin nurkilla käyty tappelunujakka johtaa kenttäjohtopartion Skogbergin & Koskelan puuttumiseen asiaan. Väkivaltarikosyksikön Ahlgren ja Saku puolestaan tutkivat epäilyttävän auton liikkeitä pienvenesataman liepeillä sekä selvittelevät Mäkelänkadulla tapahtunutta puukotustilannetta.
00:55
Kolme miestä ja tyttö
Uraunelmia. Jess on vaikean valinnan edessä, kun hänelle tarjotaan uutta mielenkiintoista työpaikkaa. Neuvoakseen Jessiä pojat muistelevat omia uravalintojaan, mutta onko Winstonin, Schmidtin, Coachin ja Nickin sekavista pohdinnoista mitään hyötyä? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (ahdistus).
01:25
Voittostudio