UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 22.8.

09:30
Salatut elämät
Osa 3209: Maasta sinä olet tullut. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Scorpion 2. kausi
Verikriisi. Kausi 2, 20/25. Los Angelesin veripankkiin on murtauduttu ja muutettu veripussien merkintöjä. Kukaan ei tiedä, missä pusseissa on tutkimuskäyttöön menevää saastunutta verta ja missä verensiirtoihin tarkoitettua. Scorpionin täytyy selvittää algoritmi, jolla koodit on sekoitettu, ennen kuin pieni sydänpotilas menehtyy siirtojonoon. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
10:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
10:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Valehtelevat viettelijät 6. kausi
Matkalaukkumysteeri. Kausi 6, 17/20. Murhajutussa on uusi, yllättävä epäilty. Arian omat suhteet ovat sotkussa, mutta hänen vanhempansa ovat valmiita juhlimaan häitään. Samalla Hanna joutuu pohtimaan omaa valmiuttaan avioliiton satamaan. Spencerin äidin vaalikampanjassa koetaan tiukkoja hetkiä, ja Emily joutuu pakenemaan henkensä edestä. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Kaksoset. Rock-tähti Roxi Yeates tuntee olevansa kuolemanvaarassa ja pyytää lapsuudenystävältään MacGyverilta apua. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Limitless
Kiperiä tilanteita. Kausi 1, 17/22. Brian ja Rebecca joutuvat karanteeniin altistuttuaan mystiselle sähköä syövälle bakteerille, joka on pimentänyt puolet kaupungista. Tunteet kuumenevat, kun Brianin valheet paljastuvat Rebeccalle. Myös kotirintamalla myrskyää, kun Rachel uskoutuu äidille Brianin puuhista. Amerikkalainen jännityssarja. K12 (ahdistus, päihteet).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina journalisti Charlie Rose, näyttelijä Jessica Williams ja kirjailija Max Brooks. Esitetty Yhdysvalloissa 25.7.2017.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Väkivallan varjossa. Kausi 5, 9/22. Tragikoominen sarja näyttää mihin kaikkeen naapurien välinen vihanpito voi äärimmäisillään johtaa. Väkivalta leimahtaa, kun eläkeläinen George ottaa yhteen nuoren naapurinsa kanssa melun takia. Marshallit puolestaan ovat kärsineet jo pitkään naapuriensa röyhkeästä pysäköinnistä, joka vaikeuttaa perheen elämää. Lopulta tilanne äityy ikäväksi. Muusikkopariskuntaa piinaavat naapurista kantautuvat häiritsevät äänet - mutta naapuri syyttääkin heitä metelöinnistä. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Ninja Warrior 6. kausi
Miamin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 7/30. Kymmenet kilpailijat ottavat Miamissa mittaa radasta, jolla on kolme uutta estettä. Mukana ovat muiden muassa veteraanit Drew Drechsel ja Flip Rodriguez. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Rillit huurussa
Spock-resonanssi. Kausi 9, 7/24. Sheldonia haastatellaan Spock-dokumenttiin. Ystäville paljastuu, että hän on aikonut kosia Amya. Howard haluaa isäksi. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:25
Esittelyssä: Rankat duunit
20:30
Simpsonit
Sosiaalinen media. Kausi 23, 11/22. Lisa perustaa SpringFace-yhteisöpalvelun saadakseen uusia ystäviä. Palvelu osoittautuu menestykseksi, mutta kun aikuisetkin innostuvat siitä, katastrofi on vääjäämätön. Myös Homer innostuu tietokoneista, arvattavin seurauksin. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Viikingit 4. kausi - uudet jaksot (K16)
Kaksi taivalta. Kausi 4, 13/20. Ragnar huuhtoutuu rantaan Englannissa, ja hänen saapumisensa kantautuu myös kuningas Ecbertin korviin. Björn kohtaa Rollon, joka ei suostu Björnin pyyntöön ilman vastapalvelusta. Lagertha päättää toimia Kattegatin suhteen. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (väkivalta).
22:00
Hävyttömät 7. kausi
Olen myrsky. Kausi 7, 4/12. Frank pelkää menettävänsä asuntolan, joten hän harjoittaa hyväntekeväisyyttä. Fiona järjestää ravintolassa juhlat uusien aukioloaikojen kunniaksi, ja Ian ihastuu uuteen mieheen. Carl viettää aikaa Dominiquen isän kanssa. Amerikkalainen rajoja rikkova draamakomediasarja Gallagherien perheestä, jossa sattuu ja tapahtuu. K12 (seksi).
23:10
Rakkautta Karibialla
Ensisilmäyksellä. Kausi 1, 4/10. Naisten mahdollisuudet tuplaantuvat, kun helikopteri saapuu kyydissään peräti kaksi viehättävää urosta. Jännitteitä syntyy, kun yksi pariskunta huomaa poliittistenmielipiteidensä eroavan radikaalisti. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:10
Supernatural 12. kausi (K16)
Amerikkalainen painajainen. Kausi 12, 4/23. Dean ja Sam saapuvat tutkimaan tapausta, jossa nainen käveli kirkkoon ja kuoli stigmojen kaltaisiin haavoihin. Kun toinenkin henkilö kuolee vastaaviin vammoihin, Winchesterin veljekset päätyvät syvästi uskonnollisen perheen jäljille. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (ahdistus).
01:05
Ninja Warrior 6. kausi
Miamin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 7/30. Kymmenet kilpailijat ottavat Miamissa mittaa radasta, jolla on kolme uutta estettä. Mukana ovat muiden muassa veteraanit Drew Drechsel ja Flip Rodriguez. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina journalisti Charlie Rose, näyttelijä Jessica Williams ja kirjailija Max Brooks. Esitetty Yhdysvalloissa 25.7.2017.
02:55
Lemmen viemää
Silmä mustana. Charlotte myöntää pelkäävänsä, että Nils jättää hänet nuoremman naisen vuoksi. Nils vakuuttaa, ettei siitä ole mitään pelkoa. Pariskunta suunnittelee onnellisena Afrikan-matkaa. Pia ei kuitenkaan ole valmis nielemään tappiotaan taistelutta, eikä kaihda epärehellisiäkään keinoja. Claran on vaikea sulattaa Desiréen valheellista sankaritarinaa sanomalehdessä, etenkin kun Adrian haaveilee jo yhteisestä kodista Desiréen kanssa. Tina on onnellisessa seurustelusuhteessa Oskarin kanssa, mutta vahingossa kuultu Davidin rakkaudentunnustus saa Tinan häkeltymään. Tina joutuu pohtimaan, mitä todella haluaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).