UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 29.6.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 29.6.
Onnea, Pekka, Petri, Petra, Petteri, Pietari, Pekko ja Peetu!
06:53
Nelli ja Iiro
Onnenkoru. Nelli uskoo onnea tuottavan kaulakorun voimaan myös kilpailuleikeissä. Mutta mitä tapahtuu, kun esterata onkin suoritettava ilman korua? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Vertailuruutu
Yleisin. Kuka on maailman yleisin? Keitä on eniten tällä maapallolla. Olisiko hyttysiä? Ei ole. Vihje: Monet näistä kovapintaisista sankareista osaavat lentää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:06
Stella ja Sami
Matkalla Kiinaan. Felix ja Stella ovat saaneet Kiinasta kertovan koulutehtävän. Sami, Stella ja Felix päättävät lähteä seikkailemaan Kiinaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Iso niin kuin sinä. Pikku Pupu haluaisi olla yhtä iso ja rohkea kuin Iso Pupu. Pikku Pupu miettii miten rohkeutta voisi opetella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Killi ja Kiki
Potkulautaralli. Killi ja Kiki osallistuvat potkulautakilpailuun, mutta potkulaudoista puuttuu jotakin tärkeää. Miten he ratkaisevat ongelman? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Fluugalaiset
Tehtävä: Vauva. Ihmeisten talossa tapahtuu kummia. Lelut on raivattava pois lattialta ettei "vauva" syö niitä. Mikä ihme on "vauva"? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Puutarhan tonttu
Osa 8/15. Kasvit kasvavat. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Kasvimaan kasvit kasvavat kovaa vauhtia. Salaattia, tilliä ja sipulia voidaan jo kerätä syötäväksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:56
Martta puhuu
Martta koirankopissa. Martta kaipaa omaa rauhaa mutta ei löydä sitä talon sisältä. / Martta mallina. Häntölässä järjestetään koirakulkue. Koirien muotiluomuksia saapuu arvioimaan Minttu Mustikka, kuuluisa tv-tähti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:24
Futaajat
Vaikka Eino onkin futaaja, ehtii hän Inkoon mökillä myös kalastaa isän kanssa. Futiksesta toki jutellaan, sillä isäkin on pelannut jalkapalloa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:37
Nokkelikot (7)
Pehkuja poroille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Kesä on Bymarkassa kukkeimmillaan. Nuori Martha lähtee tutustumaan luontoon ja komeisiin maisemiin. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Jälleen kuvioissa. Ricin itseluottamus leikkaussalissa horjuu, kun hänen vastuullaan on jälleen erään nuoren miehen henki. Pystyykö hän ottamaan tilanteen haltuun? Jason tulee sairaalaan töihin. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Jane Fonda, Lily Tomlin, Taylor Schilling ja Ryan Adams. Alkuperäinen esitys USA:ssa 3.5.2017. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Ihanat autot
Alta pois, täältä tullaan. Auto on muutakin kuin pelkkä kulkuneuvo. Trenditutkija ja Audin pääsuunnittelija keskustelevat mielikuvista, joita eri automerkit herättävät. (U). Äänitekstitys: suomi.
11:00
Kummeli
Kausi 2. 12/12. Tutut hahmot valtaavat ruudun. Speedy ja Saku törmäilevät TV-studiossa. Jaakko Parantaisen salaisuus paljastuu. Esa ja Tero pitävät älämölöä auditoriossa. Luomisen Tuskaa kokeilee animaatiota. Kyllä lähtee. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:30
Hehku
Hiusten kotivärjäys. Käykö Emilialla flaksi kauppareissulla, kun kädessä on sinkkukori? Nettideittailu puhuttaa, keskustelemassa Tuija Riekkinen ja Tiina Laiho. Drag queen opettaa: näin kävelet korkokengillä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:57
Hehku
Hehkulaisten suuri vitamiinipurkki-inventaario! Vieraana ravitsemusfysiologian professori Marja Mutanen. Helpottavatko tekoripset, hiuslisäkkeet ja rakennekynnet arkea. Mukana myös täydellisten farkkujen metsästys. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Tanskalainen maajussi
3/10. Frank ottaa mukaansa lestin ja vasikannahan ja opettelee kenkien tekoa suutarin luona. Tilan maamerkki, suuri kastanja, on tullut tiensä päähän. Ullakolla kuivuu viimeinen erä savitiiliä. HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Nuoret maajussit
3/8. Morten tekee 20 tunnin päiviä, sillä hän nousee jo neljältä lypsämään lehmät. Line saa apureineen lehmät kuljetusautoon ja kohti näyttelyaluetta. 27-vuotias Kim on jo vauras sikatilallinen. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Yksineläjä Severin
4/6. Severin joutuu kaivamaan ojia, kun pihalle kertyy vettä sadepäivänä. Kun homma on valmis, Severin voi rentoutua patikkaretkellä vuoriston piilopirtille. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Kun mieli sairastaa
3/8. Karen etsii yhä asuntoa muuttaakseen pois vanhempiensa luota. Vanhempien päätös saattaa Karenin kuitenkin raiteiltaan. Joan kertoo ystävilleen aikovansa muuttaa yhteen Nikin kanssa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Askel uuteen elämään
5/5. Sosiaalisiin tilanteisiin liittyvä esiintymiskammo vaivaa Piaa, mutta hän on päättänyt rohkaistua puhumaan. Entä kuinka edistyy Torin toipuminen liikenneonnettomuudesta?(U) Äänitekstitys: suomi.
15:00
Rentoa ruokaa Lontoossa
7/10. Vaalitaan perinteitä. Rachel Khoo tunnustautuu myös perinteisen brittiruoan ystäväksi. Keittiössä valmistuvat modernit versiot sunnuntaipaistista ja raparperipiirakasta. Englantilainen aamiainen on iätön klassikko. HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Kun päre palaa liikenteessä
Miksi maltti katoaa liikenteessä? Autoilijat käyvät ylikierroksilla, vihaavat pyöräilijöitä ja toisia autoilijoita ja hankaloittavat härskisti muiden liikkumista tiellä. Tanskalaisdokumentissa pohditaan ilmiön syitä. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:00
Au pairit Los Angelesissa
4/9. Judith pääsee mallikuvauksiin ja jännittää ensimmäistä esiintymistään puolityhjässä ravintolassa. Janita sulaa suloisen tanssijan edessä. Henna romahtaa, kun perhe pomottaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Ali Show: Seksikäs Suklaa
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu Seksikäs Suklaa. Somekoomikko on tullut tutuksi lyhyiden sketsivideoidensa kautta, ja sittemmin hän on tehnyt myös musiikkia sekä juontanut Radio Helsingissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Kikattava Kakkiainen, Pusse, Keppihevostalli, Q Putti 5, Ilmojen kunkut ja Retki-Roope. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Holby Cityn sairaala
Jälleen kuvioissa. Ricin itseluottamus leikkaussalissa horjuu, kun hänen vastuullaan on jälleen erään nuoren miehen henki. Pystyykö hän ottamaan tilanteen haltuun? Jason tulee sairaalaan töihin. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kummeli (7)
Kausi 3. 1/6. Legendaarista Kummelipelleilyä vuodelta 1993. Lasse, tuolla on yksi homopoika. Matti Näsä tuskailee makkarapaketin kanssa. Silakka koskimelonnan pyörteissä. Lisäksi Harri Marstion harvinainen video. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Yle FOLK: Suomen katusoittokeisari
1/10. JPTH aloittaa matkansa aurinkoisesta Hangosta suurin odotuksin. Höltyvätkö kukkaron nyörit sexihelteen hullaannuttamassa rannikkokaupungissa? Entä mistä löytyy sopiva yöpaikka? Katso koko reissu: yle.fi/folk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:38
Yle FOLK: Suomen katusoittokeisari
2/10. Reittisuunnitelmista poiketen kyyti järjestyy rekkajäbä Myhkyn toimesta Turkuun. Niinpä JPTH päätyy vasta pienen mutkan jälkeen keikalle Tampereelle ja saunomaan boheemiin Pispalaan. Katso koko reissu: yle.fi/folk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:50
Hairy Bikers: Villi Pohjola
3/6. Hairy Bikers -kaksikko suuntaa Venäjälle. Ohjelmassa on tutustumista maan tapoihin sekä ruoanlaittoa paikallisille. HD Äänitekstitys: suomi.
20:50
Jalkapallon FIFA Confederations Cup 2017: Välierä GER - MEX
Toinen välierä, jossa B-lohkon voittaja Saksa kohtaa A-lohkon kakkosen, Meksikon. Sotshi, Venäjä. Selostus Matti Härkönen. Ottelun tauolla Uutiset ja Urheiluruutu. HD

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Jalkapallon FIFA Confederations Cup 2017: Välierä GER - MEX
Toinen välierä, jossa B-lohkon voittaja Saksa kohtaa A-lohkon kakkosen, Meksikon. Toinen puoliaika. Sotshi, Venäjä. Selostus Matti Härkönen. HD
23:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 26.4.2017. Vieraina Elisabeth Moss, Eugenio Derbez, The Head and the Heart. HD Äänitekstitys: suomi.
23:40
Ali Show: Seksikäs Suklaa
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu Seksikäs Suklaa. Somekoomikko on tullut tutuksi lyhyiden sketsivideoidensa kautta, ja sittemmin hän on tehnyt myös musiikkia sekä juontanut Radio Helsingissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Villi kortti
Villi kortti yrittää keskustella urheilusta ja yritykseksi se jääkin. Tänään mukana Riku Riihilahti, Ville Myllyrinne, Paula Noronen, Tommy Lindgren, Juuso Mäkilähde ja vieraina Jenni Poikelus sekä Arttu Wiskari. (U) Es. 7.2.2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna