UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 9.2.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 9.2.
Onnea, Raija ja Raisa!
06:53
Lauran tähti
Lahja opettajalle. Opettaja haluaa juhlia syntymäpäiväänsä lasten kanssa. Matias ja Max rikkovat lasten tekemät tuikkulasit, ja siitä seuraa väärinkäsitysten sarja, mutta loppu on kuitenkin kuninkaallinen! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Millä mennään
Tähtireportterimme testaa tänään tallustamista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:09
Lulu kilpikonna
Ääni painuksissa. Opettaja kertoo oppilaille rikostarinaa, joka jää kesken opettajan sairastuessa. Lapset yrittävät keksiä parannuskeinoja opettajan käheälle kurkulle, jotta saisivat kuulla tarinan loppuun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Saku & Vaakku
Liukasta menoa. Saku, Vaakku ja Milla osallistuvat rekikilpailuista suurimpaan, ponnari-jääralliin. Menoa vauhdittaa myös rekikoira Molle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Neppajymykerho
Vilja askartelee muistilappuhiiren Tean ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Kuminakuja 19
Ville tahtoo karata. Villestä tuntuu että kaikki menee pieleen eikä kukaan ymmärrä häntä. Ville päättää karata kotoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:48
Kimmo Kuu
Kimmon kuudonitsit. Äänen tallennustero. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:08
Vekarat!
Kissa kadoksissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Ötökät
Kärsäkäs. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Jack
Musta aukko. Jack kertoo lapsille mustasta aukosta luomalla sen heidän huoneeseensa. Ensin siitä on iloa huoneen siivouksessa, mutta sitten aukko kasvaa ja alkaa imeä sisäänsä esineitä - ja naapurin tädin! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:00
Holby Cityn sairaala
Hautaan asti. Ric yrittää salata sairautensa, mutta Michaelin käytös tekee asian mahdottomaksi. Pennyn itseluottamus horjuu. Fayen raskaudessa on ongelmia, mikä pelästyttää myös Josephin. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
10:00
Omin silmin maailmasta
6/6. Nuoret kehitysvammaiset kertovat elämästään ja kuvaavat heille tärkeitä ajankohtaisia asioita. Islantilainen makasiiniohjelma. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Stacey Dooley: Uusi huumesota
1/3. Peru. Stacey Dooley perehtyy kansainväliseen huumekauppaan. Maailman suurimmassa kokaiinintuottajamaassa laboratoriot toimivat piilossa viidakon keskellä. Kaduilla kartellit taistelevat verisesti johtajuudesta. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Ihmiskokeita
6/10. Onko alkoholinkäyttö hyvästä vai pahasta ihmisen suorituskyvylle? Petra, Jasper ja Daniel kokeilevat erilaisia tapoja käyttää alkoholia ja rikkovat myyttejä alkoholinkäytöstä. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 1/10. Tapaamme Lauran ja Peterin. Talous- ja velkaneuvoja Kirsti Lattunen tarkistaa, mikä heidän taloudellinen tilanteensa on. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 2/10. Jussi Liimatainen on oululainen hieroja, joka on elänyt luotolla ja pikavipeillä yli varojensa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Aleks'in Wonderland
YouTube -tähti Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa ihmettelee ihmistä isompia asioita ja yrittää ymmärtää niitä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Niklaksen keittiössä
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Moone Boy
Kausi 2, 6/6. Polttareista on selvitty hädin tuskin, ja nyt sitten on hääpäivän aika. Minkälaisissa merkeissä sujunee Fidelman suuri päivä? Martinin päivään sekoittuu myös annos surua. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
14:30
Bob Benoni - Tromssan sähikäinen
Afrikasta Norjaan muuttanut Bob Benoni on löytänyt Tromssasta itselleen kodin, työpaikan ja purkautumisväyliä valtavalle energialleen. Hänestä on tullut kaupungin kulttuurielämän väriläiskä. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:00
Vihreät Valot - Väärät bileet
4/9. Teflon. Jani yrttää saada Teflon Brothersit vierailemaan kappaleeseen. Aapo selvittää kiristäjän henkilöllisyyden ja onnistuu pahentamaan asioita. Kuulustelijat pohtivat, mikä yhteys bändillä on alamaailmaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:30
Teinipomo
3/4. Heidi ajattelee lakkaamatta shoppailua. Vaaran elementit ovat kasassa, kun äidin ja isäpuolen palkat annetaan tuhlailevan teinin haltuun. Saavatko edes Salkkaritähdet Tale ja Elias muutettua Heidin kulutustottumuksia? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Häähumua Kakanin seurassa
2/6. Conny on isosta saamelaisperheestä. Malin on ommellut häihinsä saamelaisasut niin itselleen kuin Connylle. Häät eivät kuitenkaan ole täysin saamelaisperinteen mukaiset. Kuinka Connyn sukulaiset suhtautuvat siihen? HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa Taavi-tiikerin naapurissa, Pulkkamäki, Sasu, Nelli ja Noora, Kaapon ja Laten pähkinät sekä Tie tähtiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Kesän viimeinen päivä. Syöpä vie Ricin voimat. Joko mies antaa periksi? Michael päästää vihdoin irti Annalesesta. Oliver joutuu pettämään mentorinsa. Jac ja Sacha ystävystyvät. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
19:00
About a Boy (7)
Kausi 1, 2/13. Fionalla on työhaastattelu, ja hän pyytää Williä pitämään Marcusille seuraa. Mies on heikkona naisiin eikä voi vastustaa samaan aikaan olevia raisuja uikkaribileitä. Jättääkö hän pojan heitteille? (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Kioski: Rakelin kuplassa
Mikä ihmeen äitiyslaki? Miltä tuntuu adoptoida omat lapsensa?
20:00
Vihreät Valot - Väärät bileet
5/9. Mercedes. Aapon tekemät vääryydet alkavat paljastumaan ja yhteistyö O-RIG:n kanssa on vaakalaudalla. Pelottava rikollisjoukko etsii jotakuta - mitä he haluavat? Cicca murtuu kuulusteluissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:30
Kätevän emännän juhlat
Äitienpäivä tuo eteemme rakastettuja, palkittuja, mutta myös unohdettuja ja turhautuneita äitejä. Riittäisikö jos olisi vaan ihan tavallinen äiti? (U) . HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Villi kortti
Villi kortti on penkkiurheilushow. Keskellä Essi Hellén ja Tommy Lindgren. Laidoilla useasti kärynneet vakiokasvot Ville Myllyrinne, Juuso Mäkilähde ja Riku Riihilahti. Lainassa mediapersoonat Jussi Heikelä ja Aki Linnanahde. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
True Detective (16)
Kausi 1, 7/8. Mikä sai Cohlen palaamaan Louisianaan pitkän välirikon jälkeen? Kykenivätkö hän ja Hart jälleen yhteistyöhön, sillä jotkut asiat Dora Langen murhassa ovat edelleen vailla vastausta. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:51
True Detective (K16)
Kausi 1, 8/8. Murhan tutkinta polkee paikallaan, eivätkä uudetkaan kuulustelut tuo siihen kaivattua valoa. Muuan vanha valokuva paljastaa lupaavan vihjeen. Joko juttu viimein ratkeaa? T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:45
Kioski: Rakelin kuplassa
Mikä ihmeen äitiyslaki? Miltä tuntuu adoptoida omat lapsensa?

Kello 24:00

00:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna