UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 24.11.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Jyrkin ja Neposen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.11.
Onnea Lempi, Lemmikki, Sivi.
06:53
Fungi
Kotirauhan rikkojat. Vihtorin pinna on kireällä Hattujen vauvojen takia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Karhunpaini
Pikku Kakkosen Rami suuntaa Ilmajoelle, painin syntysijoille ottaakseen selvää mikä saa pikkupojat ja pikkutytöt painikilpasille. Molskilla nähdään myös Marko Yli-Hannuksela ja Jarkko Ala-Huikku.
07:09
Pikku Toni
Elefantin tarina. Elefantilla on tapana kertoa samaa tarinaa yhä uudestaan, ja se ärsyttää muita viidakon asukkeja. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Nelli ja Iiro
Lohikäärme. Iiro näkee luistinradan lähellä olevassa luolassa lohikäärmeen, ja Miinakin näki sen varjon. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Tommin kiertävä sirkus
Hiljainen sirkus. Dooris on vilustunut, ja Tommi päättää varmistaa, että hänen äitinsä saa levättyä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Maltti ja Valtti
Maltti ja Valtti saavat poliisipäälliköltä kiperän tehtävän. Mitä voi tehdä jos ei saa unta? Auttaako panikoiminen? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Olivia
Olivia ja tähdenlento. Olivian kotikylän ylle on tiedossa tähdenlento. Olivia tahtoisi, että koko perhe katselisi sitä yhdessä ja esittäisi tähdelle toiveensa. Jaksavatkohan kaikki valvoa ja odottaa meteoriittisuihkua? Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Martta puhuu
14/40. Pako Kirppusaarelta. Martasta johtaja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Muumilaakson tarinoita
Osa 73/101: Satumainen smaragdi. Muumipeikko on nähnyt enneunen ja päättää lähteä Yksinäisten vuorten putouksille. Hän pääseekin perille, mutta joku on salaa seurannut heitä... Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:43
Klassikkotarina
Kaksitoista tanssivaa prinsessaa. Nuori sotilas päättää selvittää, miksi prinsessojen kengät kuluvat puhki joka yö. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Suklaaleipuri maailman huipulta
Islantilaisen Ásgeir Sandholtin taiteelliset leivonnaiset ovat jo monissa kansainvälisissä mittelöissä kahmineet palkintoja. Nyt hän valmistautuu suklaaleipureiden Pariisissa pidettäviin MM-kisoihin. (U) Äänitekstitys: suomi.
09:45
Tanskalainen maajussi
Tilalle tuodaan vanha Major-traktori, jota on tarkoitus käyttää korjatun sahan voimanlähteenä. Kuinka kalkkiuuni lopulta toimii? Frank saa apua myös taitavalta teurastajalta. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Niklaksen keittiössä
6/6. Niklas päättää opintomatkansa Kanadan Montrealiin. Sugar Schack -ravintola on keittiömestari Martin Picardin komennossa. Hyvän ruuan lisäksi tarjolla on kovaäänistä musiikkia ja Twin Peaks -sarjan tunnelmaa. HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Tyylikkäitä tilaratkaisuja
7/8. Arkkitehti ja sisustussuunnittelija Frederikke Aagaard vierailee Bang & Olufsen -yrityksen lippulaivassa, jonka sisustukseen on panostettu paljon. HD Äänitekstitys: suomi.
11:50
Yesminen eksoottiset herkut
2/9. Yesmine Olsson pitää mausteisesta ruuasta. Tänään hän valmistaa tuhdin purilaisen munakoisojen ja harissakastikkeen kera. Munakoisochipsit ja värikäs talvisalaatti täydentävät kokonaisuuden. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Kakola
Osa 3/8. Pojat saavat yllättäviä sellitovereita. Osastolle saapuu viisi entistä vankia, jotka ovat lusineet eri vankiloissa yhteensä kymmeniä vuosia. Saavatko heidän karut tarinansa pojat miettimään tekojaan? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:48
Kakola
Osa 4/8. Johtoryhmä järjestää Saulille ja Flukille tapaamisen rikoksen uhrin kanssa. Fluk joutuu kurinpitokäsittelyyn. Keskustelu sellikaverin kanssa paljastaa syitä Flukin väkivaltaisen käytöksen taustalla. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Kimmo (7)
(12). 3/13. Superpuuma. Kimmo tapaa Rönnin, koska tarvitsee entisen asuntonsa avaimet. Reissu päättyy ruumishuoneelle. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
13:45
Uusi päivä
Osa 428: Sinkkuelämää. Lissu kerää rohkeutta. Elina soutaa ja huopaa. Tuijan sydän särkyy. Otson säteilynpoistajat valtaavat Virtauksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:15
Uusi päivä
Osa 429: Vehkeilyä. Marika palaa maisemiin. Saku ja Tero kamppailevat nuorten suosiosta. Elina keksii hätävalheen. Mirja testaa Otsoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:45
Uusi päivä
Osa 430: Unelmat uusiksi. Otso kohtaa karun todellisuuden. Lissu rohkaisee mielensä ja tarttuu hetkeen. Tuijan ilo on lyhytaikainen. Elina ja Lauri laskevat savuverhon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:15
Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)
(12). 10/40. Rakkauden Nangijala. Kommuunissa tapahtuva katoamistapaus pakottaa Darjan kohtaamaan menneisyytensä. Repomies takavarikoi Pöystin pelikoneen ja päätyy itse peliriippuvuuden kaninkoloon. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).
15:40
Doctor Who (12)
Laulu jumalalle. Tohtori vie Claran Akhatenin renkaisiin, jossa vietetään uhrijuhlaa. Pyramidissa asuvaa jumalaa lepytetään muinaisin lauluin, mutta aina ei laulu yksin riitä. Entä jos jumala vaatii arvokkaamman uhrin? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Nuoret mestarit: Merentutkijamestari
Merentutkijamestarin finaali. Kuusiosaisessa Merentutkijamestarissa nuoret tutkijakokelaat sukeltavat elämänsä seikkailuun Itämeren upeissa maisemissa sekä Tvärminnen tutkimusasemalla niin maalla, merellä kuin pinnan alla. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Petrin tiikeritarinat, Seikkailija Saku, Stella ja Sami, Närpiäiset, Onnea on sekä Laura. Lisäksi Tuomo pohtii auttamista. HD

Kello 18:00

18:00
SuomiLOVE
2/11. Kylmiä väreitä ja käsinkosketeltavaa tunnelmaa välittää meille tänään huikea artistikattaus: Anna Puu, Ismo Alanko, Eva ja Manu, Jannika B, Reino Nordin, Pete Parkkonen sekä Teflon Brothers, Stig & Meiju. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Taistelulentäjät
Päätösjaksossa mm. Hornetien 2 vs 1 harjoitus. Jaakolla ja Antilla puolestaan loppusota-harjoitus Hawkeilla sekä siirtyminen Hornet-lennostoihin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 431: Totuus tekee kipeää. Otso saa valmennusta työnhakuun. Tero joutuu puun ja kuoren väliin. Suomut putoavat Niklaksen silmiltä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Ykskaks paksuna
3/8. Laura haluaa hankkia uusia ystäviä, mutta löytyykö sellaisia hiekkalaatikolta? Myös Beth kaipaa seuraa, mutta Alan on ehkä kaikkein yksinäisin. Kunnollisia ystäviä ei kuitenkaan kasva puussa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Imettäjät
4/8. Neuvolan täti tulee katsomaan Katrin ja Sasun Elias-vauvaa. Marissa keskustelee tandem-imetyksestä imetysasiantuntijan kanssa. Fabrizio jää kotiin hoitamaan Arjaa. Karoliina antaa vertaistukea imetystukihenkilönä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
21:25
Kätevä emäntä (7)
Osa 4/9: Komediallinen sarja arjen mielettömyydestä, ja asioista, joihin et voi olla törmäämättä. R: Minna Kivelä, Maria Sid, Annu Valonen, Kaisa Mattila, Lotta Lindroos, Jarkko Tiainen, Lari Halme. O: Antti Leino. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Lain viitta
6/12. Martha saa elämänsä vaikeimman jutun puolustaessaan jälleen teini-ikäistä Mark Draperia, tällä kertaa tuomarin murhasta syytettynä. Clive puolestaan on Markin tyttöystävän Emman asianajaja. T: BBC (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:05
Taistelulentäjät
Päätösjaksossa mm. Hornetien 2 vs 1 harjoitus. Jaakolla ja Antilla puolestaan loppusota-harjoitus Hawkeilla sekä siirtyminen Hornet-lennostoihin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:35
Unelmien kolhimat
(Necessary Roughness) Dani Santino heittää petturimaisen miehensä pihalle ja ottaa vastaan uuden työn jalkapalloseuran henkisenä valmentajana. Kaksi teini-ikäistä lasta tuo elämään myös omat haasteensa. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna