UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 25.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 25.5.
Onnea, Urpo!
06:52
Nelli ja Iiro
Iiron Ihmeorkesteri. Iiro perustaa orkesterin ja soittaa itse kitaraa. Nellistä tulee Iiron Ihmeorkesterin rumpali ja yleisöksi kutsutut Miina ja Petekin liittyvät orkesteriin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Vertailuruutu
Kovaäänisin. Kuka on maailman kovaäänisin? Kenen ääni kuuluu kauimmaksi? Voisiko se olla pikkusisko, kun se huutaa? Ei ole. Vihje: Tämä sankari on myös maailman suurin eläin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:05
Stella ja Sami
Retu kylpee. Retu on leikkinyt kuralätäköissä ja tullut todella likaiseksi. Sami ja Stella houkuttelevat Retua kylpyyn, mutta Retulla on muita suunnitelmia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Marssi kuin muurahainen. Pikku Pupu löytää aamupalaksi herkullisia marjoja, mutta ne katoavat oudolla tavalla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Olipa kerran...
Lauluyhtye Kolme Blondia esittää laulun Olipa kerran kolme mutaveijaria. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:38
Fluugalaiset
Tehtävä: Jää. Fluugalaistutkijat Veikka, Juppe ja Leenu tarkkailevat "ihmeisten" elämää. Keittiön lattialle putoa omituinen kuutio. Mikä se on ja mihin sitä käytetään? Fluug-planeetta odottaa raporttia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Puutarhan tonttu
Osa 3/15. Taimien koulinta. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Tänään koulitaan taimia ja askarrellaan nimikylttejä kasvimaalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:57
Martta puhuu
Uusi ystävä. Naapurustoon saapuu uusi asukas. Martan harmiksi se naukuu. / Jäätelöä. Tuomo paljastaa karmean salaisuutensa: hän ei ole koskaan maistanut jäätelöä. Eliisa ei voi ymmärtää sitä alkuunkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:24
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:25
Futaajat
Einolla on monta ystävää, ja kaikki ovat futaajia. Pirkkolan kentällä opitaan tiukkaa keskittymistä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:37
Nokkelikot (7)
Matin pikku halisalaisuus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Viimeinen puomivahti. Rolv Bjelden työ puomivahtina päättyy, kun kalliista tiemaksuista luovutaan. Mutta Rolv tulee kaipaamaan työssä tapaamiaan ihmisiä, ja eläkkeelle jääminenkin hieman arveluttaa. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Petollinen kumppani. Dominicin entinen potilas ja rakastettu ilmestyy sairaalaan. Suhde päättyi ikävästi, niinpä tapaaminen nostaa tunteet pintaan kohtalokkain seurauksin. Serena ottaa yhteyttä sisarenpoikaansa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Uusi talk show alkaa. Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista neljästi viikossa tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Lionel Richie, Jenna Dewan Tatum. Äänitekstitys: suomi.
10:40
Luontoretkellä: Kotkamies ja taiteilijat
Ole Martin Dahle on ruokkinut merikotkia niin usein, että ne hakeutuvat seuraan Olen ollessa aluksellaan merellä. Nyt on mukana myös kolme taiteilijaa, jotka tahtoisivat ikuistaa kotkat. Mutta meri on arvaamaton. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:10
Tuntematon Norja
Linda Eide tutustuu munanmuotoiseen pelastusveneeseen. Holmenkollenin hyppyrimäessä hän näkee mäkihyppykisoista tutun sumun. Dovren tunturimaisemassa Linda kohtaa myskihärkiä. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:40
Sukujuuria etsimässä
4/6. Juontaja Noman Mubashir ottaa matkakumppanikseen Norjassa asuvan maahanmuuttajan ja tutustuu tämän kotimaahan. Christopher Dons on reissannut ympäri maailmaa. Nyt on edessä tärkeä matka äidin kotimaahan Algeriaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:10
Laivakokin matkassa
Osa 3/5. German valmistaa paahtopaistia ja foliopaketissa kypsennettyä lohta kylmän katkarapukastikkeen ja keitinperunoiden kera. Anne noutaa pienestä englantilaiskylästä omia jälkiruokatarpeitaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
12:40
Ambulanssissa
3/7. Lääkäri Karin Sedig ja hänen ambulanssimiehistönsä kutsutaan apuun, kun metroasemalla on lyyhistynyt maahan mies. Poliisi arvelee, ettei häntä voida enää pelastaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:07
Ambulanssissa
4/7. Puolitoistavuotias Bastian on syönyt maapähkinää, jolle hän on allerginen. Ambulanssin saapuessa pojan kurkku on turvonnut, ja hänellä on hengitysvaikeuksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:40
Tuhkimotarinoita
Yksinäisyys ja ylipaino ovat tehneet Emmasta epävarman. Outi Brouxin kanssa lähdetään etsimään kadonnutta itsevarmuutta. Ja lopulta Emma rohkaistuu pitämään valmistujaisissaan puheen koko koululle. O: Mape Morottaja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Norjan naisten erikoisjoukot
2/2. Rankan puolen vuoden jälkeen erikoisjoukkoihin pyrkineistä naisista jatkaa enää 11. He harjoittelevat lähitaistelua ja osallistuvat pitkään ja raskaaseen talviharjoitukseen. Kuinka moni läpäisee koulutuksen? HD Äänitekstitys: suomi.
15:10
Kandit
Kausi 3, 7/8. Itkua särystä ja kyyneliä ilosta. Henna joutuu koville pikkupotilaan kanssa. Heikin potilas lähtee maksamatta. Elinan siskon häät herkistävät. Jonna ihmettelee lapsipotilaan suun tilaa. yle.fi/kandit HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:40
Satuhäät
Virpi ja Henri Mäkelän suhteen esteenä oli aluksi Henrin ex-kihlattu, joka oli tuolloin myös Virpin paras ystävä. Parin hääjuhla Nokialla on railakas, mutta ronskipuheinen tuore morsian ei malttaisi odottaa hääyötä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä (S)
Jakso 667: Kohtalon hetkiä. Aino kokee turvattomuutta yksinäisyydessään. Tomi häviää kamppailun tunteitaan vastaan. Marikan kohtalo ratkeaa. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Albi Lumiukko, Maanviljelijä Miro, Pusse, Keppihevostalli, Q Putti 5 ja Retki-Roope. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Suunnistuksen maailmancup: Sprinttifinaalit
Sprinttifinaalit. Selostus Jussi Eskola. Lohja. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
20:00
Pieni asekauppa
Amerikkalaisilla on perustuslaillinen oikeus kantaa asetta, ja tämän oikeuden rajoittaminen on USA:ssa lähes mahdoton tehtävä. Miksi? Ehkä vastaus löytyy pienen michiganilaisen asekaupan pyörittäjiltä ja asiakkailta. HD Äänitekstitys: suomi.
20:50
Pulkkinen (12)
Kausi 3. 15/15. Karkiaa vettä. Mukana radiotoimittaja Osmo, Jari ja Antti, piispa, Inkerin mummut, äiti ja poika, konserninjohtaja ja Pulkkinen. R: Jari Salmi ja Antti Virmavirta. K: Juha Jokela ja Jari Salmi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:15
Väärät miehet (12)
Kausi 2, 4/4. Viisaat miehet. Sam ja Phil ovat sellaisessa liemessä, että siitä voi selvitä vain moukan tuurilla. Tähän vuodenaikaan sanotaan tapahtuvan pieniä ihmeitä. Ehtivätkö miehet jouluksi kotiin? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Jim Carrey, Al Madrigal, Andrew Santino, Erik Griffin. Äänitekstitys: suomi.
22:40
Villi kortti
Villi kortti testaa huippu- ja penkkiurheilun kerran viikossa. Testiryhmässä tänään Riku Riihilahti, Ville Myllyrinne, Juuso Mäkilähde, Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen, Kalle Palander ja vieras Lina Schiffer. (U) Es. 28.3.2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Psychobitches
Kausi 1, 3/6. Sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Diana Dors ja Marilyn Monroe tapaavat, Maria ja Jeesus avautuvat yhdessä, Kleopatra himoaa veljeään ja Beatrix Potter näkee outoja unia. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:52
Psychobitches
Kausi 1, 4/6. Sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Liz Taylor ruotii miehiään ja leijonatutkija Joy Adamson lemmikkejään. Mukana myös mm. Leni Riefenstahl, Marie Curie ja Madame Pompadour. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

02:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna