UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 13.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Kuolettava kuppikakku. Pienten myrkkyannosten jälkeen Patrizia päättää antaa Friedrichille kuolettavan annoksen, sillä hän saa tietää miehen aikovan tehdä suuret lahjoitukset pojilleen. Hän johtaa epäilyt Leonardiin ja Paulineen, mutta myrkkyä täynnä oleva kuppikakku joutuukin ihan väärän henkilön herkuteltavaksi. Martin tuntee suurta syyllisyyttä rakkautensa takia, sillä hän tietää, mitä elämä hänen kanssaan tarkoittaisi sisar Helenelle. Mies kirjoittaa kirjeen, joka saa sisar Helenen ajattelemaan uudelleen. Sabrinaa hävettää, kun Tim tulee tapaamaan häntä jälleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Kiinteistöjen kuningas
Maton alta. Jeff on liian armoton Zoilaa kohtaan, Gage on tyytymätön, eikä Jeffin öinen asiakaspalvelukaan ole fiksuimmasta päästä. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:00
Top Chef
Ravintolasota pop-up-tyyliin. Kilpailijat arvaavat joutuvansa kalojen fileointikilpailuun, kun he pääsevät seuraamaan alan huipun, Justo Thomasin, työskentelyä. Justo painottaa korkealaatuista jälkeä ja saman kokoisia fileitä, kalaa tuhlaamatta. Neljän parhaan fileoijan tehtävä jatkuu valmistamalla jäljelle jääneistä kalan osista jotain herkullista. Ravintolasota on täällä taas! Ludo Lefebvre antaa kilpailijoille tehtäväksi pop-up-ravintolan luomisen. Kokkikilpailijat jaetaan kahdeksi joukkueeksi, ja asiakkaat päättävät voittajan. Joukkueilla tuntuu olevan kovin erilainen ryhmädynamiikka, joka heijastuu keittiöstä myös tarjoiluun. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Pitch - kuningasidea
Keltanokat ja konkarit. Vakuutusyhtiö tarvitsee mainostoimiston apua profiilinsa kohottamiseen. Asiakkuudesta kilpailee kaksi varsin erilaista mainostoimistoa: kolmen nuorukaisen tulokasfirma ja jo pitkään alalla toiminut keskisuuri konkariryhmä.
17:00
Walker, Teksasista
Black Bayou, osa 2. Walker tippuu helikopterista ja saa aivotärähdyksen. Hänet passitetaan lomalle lepäämään. Niinpä Walker, Trivette ja C.D. lähtevät kalastamaan Black Bayoun kauniiseen luontoon. Alueella on kuitenkin myös rikollista toimintaa, eikä lainvalvojien lomailu suju täysin rauhallisissa merkeissä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Bussihyppy. Tiimi testaa, miten Speed-elokuvasta tuttu bussihyppy poikki olevan sillan yli käytännössä sujuu. Adam ja Jamie puolestaan yrittävät riisua roistoja aseista ampumalla. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Kartanon herrat. Terveyttään hoitamaan vetäytynyt herra Burns antaa kartanonsa Simpsonien hoitoon. Vieraileva ääni: Britney Spears. K12
19:30
Tyhjätaskut
Nalle ja kala. Hanin akvaarioharrastus uhkaa saada kurjan käänteen, kun Caroline listii vahingossa altaan kalleimman kalan. Max puolestaan joutuu kohtaamaan ankeat lapsuusmuistonsa saatuaan postissa äidiltään vanhan teddykarhunsa. Pian käy ilmi, että nalle on yllättävän arvokas. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Suhteesta irtautuminen. Sheldon aikoo jättää säieteorian. Penny antaa ohjeita erotuskasta selviämiseen. Raj esittelee tyttöystävänsä, mutta valitettavasti Howard on jo tavannut hänet. Entä millaista asiaa Sheldonilla mahtaa olla Stephen Hawkingille? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Häirikkö nro 1. Bart saa tietää, että koulussa on aikoinaan ollut häntäkin pahempi häirikkö. Hän haluaa tutustua tähän pahamaineiseen Andyyn (ääninäyttelijänä muun muassa Paksuna-elokuvassa näytellyt Jonah Hill). Marge laittaa perheen ruokavalion remonttiin muiden kotiäitien painostuksen takia. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Bear Grylls - selviytyjien saari USA
Hiuskarvan varassa. Kausi 1, 3/6. Onnettomuudet vaanivat joka nurkan takana, ja kun miehet saavat vihdoin kunnon saaliin, sitä ei voi syödä. Ajatus vielä kolmesta viikosta lisää saarella koettelee joka ikisen miehen luonnetta. Amerikkalainen realitysarja, jossa 14 tavallista miestä yrittää selviytyä autiolla saarella kuukauden ajan, mukanaan vain pari perustyökalua, ensiaputarpeita ja neljä kameraa.
22:00
Posse
Tällä viikolla Possessa musiikkivieraana Apulanta. Henri Alén nähdään räjähtävässä stuntissa ja studiossa Benjamin, Juha Tapio, Jarkko Ruutu, Jani Leinonen sekä Suttu-jutussa Aki Manninen ja Rita Niemi. Uusinta.
23:30
Zoo
Parvi. Kausi 1, 9/13. Jackson tovereineen huomaavat joutuneensa kahden tulen väliin, kun FBI alkaa etsiä Ben Shaferin ampujaa. Samaan aikaan itärannikon linnut tuntuvat kehittelevän yhteistä kieltä. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:30
Bones (K16)
Viva Las Vegas. Vuosia kateissa olleen syyttäjän jäännösten löytyminen erämaasta vie Boothin ja Brennanin Las Vegasin valoihin. K16
01:30
Lainvalvojat
4. Tällä viikolla ylikonstaapeli Seppo Skogberg ja vanhempi konstaapeli Teemu Koskela selvittelevät tilannetta ja johtavat liikennettä kolaripaikalla. Edellisviikon tapaan heitä työllistävät jälleen myös joukkotappelut, tällä kertaa Suomessa asuvien kiinalaisten välillä. Vanhemmat rikoskonstaapelit Riku Kytölä ja Mikael Vairio puolestaan saavat hälytyksen Elielin aukiolla tapahtuneesta tilanteesta, jossa kaksi nuorta miestä on pahoinpidellyt bussikuskin. K7 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Astral TV