UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 2.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Mustaa valkoisella. Hildegardin on vaikea uskoa nuoruudenrakastettunsa kertomaa, mutta Eberhardilla on mustaa valkoisella, että he ovat naimisissa keskenään. Miten kertoa Alfonsille, että heidän 40-vuotias avioliittonsa ei pädekään? Tunteidensa sekoittama Konstantin paljastaa Nilsille rakastuneensa Marleneen. Charlotte pyytää komisario Meyseria tutkimaan Juliuksen kuolemaa saadakseen Doriksen vastuuseen tekemisistään. André lupaa maksaa Franziskan pojan kalliit sairauskulut, ja Franziskassa herää muitakin tunteita kuin kiitollisuus. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Pomo piilossa
TaylorMade. Toimitusjohtaja Mark King on rakastanut golfausta lapsesta asti. Nyt hän soluttautuu golfvarusteita myyvän firman ruohonjuuritasolle. Mark pukeutuu valeasuun, mutta hänen henkilöllisyytensä on silti vaarassa paljastua. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan pomoja, jotka soluttautuvat omiin firmoihinsa.
14:55
Myytinmurtajat
Kipinöitä ilmassa. Myytinmurtajien hermot ovat koetuksella, kun he yrittävät valmistaa juoksuhiekkaa. Sen rinnalla sähkölaitteiden heittely kylpyammeeseen on silkkaa huvia. Mutta voiko tatuointi räjähtää magneettikuvauksessa? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
99. ranger. Texas Ranger saa surmansa luodista pidätystilanteessa, ja hänen tilalleen etsitään uutta rangeria. Toinen ehdokkaista aikoo jättää leikin sikseen, kun hänen väkivaltainen ex-miehensä ilmestyy kuuden vuoden vankilareissun jälkeen uudelleen kuviohin. Walker saa kuitenkin lahjakkaan naispoliisin toisiin aatoksiin ja ex-miehelle haetaan lähestymiskieltoa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Pitkäjalkaiset pelleilijät. Kylmähermoinen Doris selviää poliisin kysymyksistä valehtelemalla sujuvasti. Hän kuitenkin hermoilee harhoissaan luullessaan Franziskaa edesmenneeksi Nicolaksi ja kuullessaan Juliuksen puhuvan hänelle hautausmaalla. Joko tuomiopäivä on tullut? Michael löytää sopivan adoptiolapsen, jonka kuvaan Natascha ihastuu samantien. Adoptioon olisi paremmat mahdollisuudet, jos Natascha ja Konstantin olisivat naimisissa, mutta mies viihtyy tyttären seurassa paremmin. André kylvää epäluuloa Alfonsiin, jolle Hildegard valehtelee matkastaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Kurjat kuppilat USA
Zayna Flaming Grill, osa 2. Ramsay käärii hihat ja tekee radikaaleja ratkaisuja Zayna Flaming Grillissä. Onnistuuko hän palauttamaan Fayzan luottamuksen Brendaan ja muihin työntekijöihin, ja selviävätkö Brenda ja kumppanit haasteesta?
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Äidin kavaljeeri. Charlie joutuu äitinsä kavaljeeriksi gaalaan, eikä ilta olekaan niin tylsä kuin hän pelkäsi. Alanin tyttöystävä saa hysteerisen kohtauksen, joka yllättää hänet itsensäkin. K7
20:00
Rillit huurussa
Liukuesteankkojen puute. Penny kaatuu kylpyammeessa ja tarvitsee Sheldonin apua päästäkseen ensiapuun. Sheldonin tyylillä suoritetusta sairaalareissusta tulee tietty varsin mielenkiintoinen. Leonardin, Rajin ja Howardin tähtitieteellinen telttaretki menee pieleen, kun he erehtyvät maistamaan eräällä nautintoaineella terästettyjä keksejä. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Vauvamaakari. Marge tajuaa, miksi hän vihaa upouutta autoaan: siihen ei mahdu kuin kolme lasta ja hän haluaa neljännen. Homerin siittiöt ovat liian uneliaita, ja ajatus uudesta lapsesta ei muutenkaan kiehdo häntä. Mutta Margen mieltä ei muuta edes parisuhdepäivä joulukoristekaupassa. Missä Homerin keinohedelmöityslapsia sitten putkahteleekaan? Vieraana on Jeff Gordon. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (seksi).

Kello 21:00

21:00
Dieetit vaihtoon!
Emma ja Robert. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa noutoruokaa ja olutta rakastava Emma ja luuviulu Robert. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf paneutuu uuteen syömishäiriöiden nettiterapiaan. Brittiläinen realitysarja.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Rysän päällä
Takapenkiltä tähdeksi. Ethan Dalton pelkää, että hänen tyttöystävänsä hinkuu laulajaksi hinnalla millä hyvänsä. Tarkkailijat havaitsevat, että neitokainen tapailee muuan ranskalaismiekkosta muutoinkin kuin musiikin merkeissä. Jennifer Conner ihmettelee avomiehen autosta löytyneitä naisten stringejä, sillä mies ei ole kotioloissa enää lainkaan kiinnostunut petipuuhista. Tutkinta paljastaa, että miehellä on tapana piipahtaa erotiikkaliikkeessä vieraan naisen kanssa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.

Kello 24:00

00:00
Supernatural (K16)
Purema. Sam ja Dean saapuvat murhapaikalle, jossa ainoa johtolanka on jälkeen jätetty video: kolme opiskelijanuorta Brian, Michael ja Kate kuvaavat elämäänsä, joka mullistuu eräänä kohtalokkaana yönä, kun Michael saa salaperäisen pureman. Jälki katoaa, mutta sen seuraukset ovat paljon kauaskantoisemmat, kun Michael pullistelee uutta yli-inhimillistä voimaa. Nuoret vakoilevat Samia ja Deania, jotka saapuvat selvittämään kampuksen murhatapauksia, ja saavat samalla selville totuuden Michaelin kohtalosta, joka herättää sekä kammoa että ihailua. Amerikkalainen kauhusarja demoneita metsästävistä veljeksistä. 8. tuotantokausi. K16 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Simpsonit
Klovni menettää järkensä. Kun Hassu-klovni saa selville, että hänellä on yhden yön jutun seurauksena Bartin ikäinen tytär, hän pyytää Homerilta kasvatusopastusta. - Vierasäänet: Drew Barrymore, Stephen King, Joe Mantegna, John Updike. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Voittostudio