UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 31.8.

06:00
Onnensoitto
08:00
Ostoskanava Tvins.com
10:00
Ostoskanava Guthy Renker
11:00
Simpsonit
Rakastunut. Kun Homer ryhtyy valmistamaan onnenpipareita, hän saa herra Burnsin uskomaan, että rakkaus on hänellekin mahdollinen. Mutta kohtalo järjestää heille uskomattomia koettelemuksia. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:30
Simpsonit
Kipeä lapsuus. Kun hypnotisoija palauttaa Homerin lapsuuteen, sieltä paljastuu synkkä tapaus. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Pikku Buddha. Kun paikallinen kirkko myy rahapulassaan seiniltään mainostilaa, Lisa kauhistuu tästä kaupallisuudesta ja kääntyy buddhalaiseksi. - Vierasääni: Richard Gere. K7 (väkivalta, ahdistus).
12:30
Simpsonit
Perhetarkastus. Kun monopolipelin aiheuttamat intohimot alkavat leimuta liian valloillaan, sosiaaliviranomaiset tulevat määritelemään Simpsoneille, mitä kunnon perhe-elämään kuuluu. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:00
Simpsonit
Makeaa mahan täydeltä. Springfield muuttuu Maailman Läskikaupungiksi sokerifirman toteuttaessa pirullista suunnitelmaansa sekoittaa kaikkiin elintarvikkeisiin sokeria. - Vierasääni: Ben Stiller. K7 (ahdistus).
13:30
Simpsonit
Leuat lukossa. Raivokohtaus johtaa Homerin leuan murtumiseen. Puhekyvyttömyys tekee hänestä melkoisen kuuntelijan, mutta sekin koettelee Margen hermoja. K7 (väkivalta, ahdistus).
14:00
Kiinteistöjen kuningas
Oma koti kullan kallis. Jeff havittelee idyllistä rakennusta, jonka on jo kerran omistanut. Jennillä on kaksi uraa, mutta pitääkö toisesta nyt luopua? Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo viidennellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:00
Kiinteistöjen kuningas
Jälkilöylyt. Kiinteistöjen kuninkaan viidennen kauden jälkilöylyt. Jeffilän väki kokoontuu juttelemaan kuluneesta kaudesta. Myös erotetut Sarah ja Trace ovat paikalla. Andy Cohen haastattelee. Millaiset ovat tunnelmat? Kuka oli kauden keljuin asiakas? Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Sarja jää hetkeksi tauolle. Amerikkalainen kiinteistöreality.
16:00
Ensisilmäyksellä
Synnytys. Lilyn synnytys käynnistyy, mutta Marshall on kaatokännissä Atlantic Cityssä Barneyn kanssa. Ted ja Robin rientävät Lilyn avuksi, mikä ei välttämättä ole hyvä asia. Karmein hetki koittaa kuitenkin silloin, kun Lilyn isä ilmestyy synnytyshuoneeseen. Barney keksii vauvalle kaikkien aikojen parhaan toisen nimen. Sen jälkeen onkin aika keksiä keino päästä New Yorkiin. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Ensisilmäyksellä
Kaikkien aikojen temppu. Barney ja Quinn lähtevät Havaijille, mutta matka tyssää turvatarkastukseen. Barneylla on mukanaan laatikko, jonka sisältöä hän ei kunnon taikurin tavoin suostu paljastamaan. Ted soittaa ex-heilalleen Victorialle, koska tämä on ainoa hänen tuntemansa ehdokas siksi oikeaksi. Lopulta eräs pari päätyy ajamaan kohti auringonlaskua - ja eräs toinen pari yrittää päätyä alttarille. Seitsemännen tuotantokauden päätösjakso. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Carrien päiväkirjat
Isoja päätöksiä. Carrie valmistautuu muuttamaan Manhattanille ja aloittamaan työt vastoin isänsä tahtoa. Sebastian arkailee kertoa omista suunnitelmistaan, kunnes Larissan tilanne muuttaa kaiken. Samanthan sitkeä ihailija ei aio luovuttaa. Mouse ja Walt puivat palkintoasiaa ja Maggie pelkää taas mokanneensa. Kausi päättyy. K12 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Luotien väistelyä. Adam ja Jamie selvittävät, onko tarkka-ampujan luotia mahdollista väistää, jos näkee aseen suuliekin ja välimatkaa on tarpeeksi. Tiimi tutkii, voiko vesi olla yhtä kova laskeutumistalusta kuin asfaltti, jos putoaa tarpeeksi korkealta. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
19:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Kolumbia. Tony tutustuu ongelmistaan hitaasti toipuvaan tavattoman monipuoliseen Kolumbiaan, josta löytyy vuoristoa, merenrantaa ja sademetsää. Luvassa on roppakaupalla paikallisväriä, monenlaisia elämyksiä ja herkullista ruokaa.
20:00
Virittäjät
Jakso 12: Kari Grönthal - BMW 325i Xtreme Race -94. Tänään on Mika Salolla todella tiukat paikat kun vastassa on pitkän linjan ratakuski Kari Grönthal ja ihan oikea kilpa-auto. Myös katsojat voivat kokeilla jakson autoa ja haastaa kaverit kisaan Virittäjät mobiilipelissä
20:30
Virittäjät
Jakso 13: Virittäjä 2014 on?. Tämän päivän jaksossa käydään läpi neljännen tuotantokauden autot, virittäjät ja kohokohdat. Jakso huipentuu Vuoden Virittäjän valintaan. Tänään selviää myös Virittäjät pelin voittaja.

Kello 21:00

21:00
Big Brother Talk Show
Suomen seuratuimmassa talossa asuvien julkkisten viikon kohokohdat nähdään Mari Sainion juontamassa suorassa lähetyksessä. Jonkun heistä on myös aika poistua talosta.
22:30
C.S.I. Miami (K16)
Uroteosta allikkoon. Rikospaikkatutkijat saavat tehtäväkseen tutkia merellä murhatun miehen surmaa. Jäykkä kirjanpitäjä noudatti tarkasti lakeja ja sääntöjä, eikä murhalle tahdo löytyä motiivia. Jäljet viittaavat vain uhrin poikaan, joka vaikuttaa kuitenkin järkyttyvän isänsä kohtalosta. K16 (väkivalta).
23:30
Pahan jäljillä (K16)
Hiljaisuus. Carrien välittämä viesti paljastuu Joen ja Clairen yhdessä kirjoittamaksi runoksi, ja Joe lähettää Emman ja Robertin paikkaan, jossa uskoo Clairen odottavan. Omapäinen Emma tekee kuitenkin suunnitelmiin omia viime hetken muutoksiaan. Joella itsellään on puolestaan tähdellisempää puuhaa, kun hän houkuttelee Kingstonin luokseen kirkkoon, jossa pitää panttivankeja ja nöyryyttää saarnaajaa suorassa lähetyksessä. Ryan ja Mike livahtavat kirkkoon, mutta ehtivätkö he hätiin, ennen kuin sekä Kingston että tämän poika kohtaavat karmean lopun? Amerikkalaisessa rikossarjassa entinen FBI-agentti jahtaa Edgar Allan Poen innoittaman sarjamurhaajan seuraajia, joita karismaattinen murhaajaidoli pitää otteessaan. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:25
Onnensoitto