UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 25.10.

10:00
Lemmen viemää
Alinan vahvemmat yömyssyt. Luisa ärsyyntyy Davidin yllättävästä suudelmasta, mutta Davidilla on selitys valmiina sekä suukkoon että mystiseen jälkeen kaulassaan. Hetken verran Luisalla ja Sebastianilla on taas kaikki hyvin, mutta Alinalla on jo uusi temppu takataskussaan. Hän kolkuttelee Sebastianin ovelle pullo terästettyä viskiä kainalossaan. André etsii uutta kotia huonolla menestyksellä. Hildegard ei millään ottaisi pomoaan alivuokralaiseksi, mutta Alfons on asiasta eri mieltä. Michael ja Natascha yrittävät korjata Andrén mukia ja samalla välejä ystäväänsä. Tina saa Beatricen simputuksesta tarpeekseen ja tekee radikaalin siirron. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Viimeinen yritys. MacGyver ja neljä ongelmallista jenginuorta tekevät pakkolaskun keskelle villiä korpea. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, väkivalta).
15:00
Myytinmurtajat
Pettävät äänitehosteet. Adam ja Jamie vertaavat elokuvissa käytettyjä äänitehosteita niiden tosielämän vastineisiin. Tiimi haastaa Newtonin lait ja yrittää saada veneen liikkumaan puhaltamalla purjetta veneeseen sijoitetulla tuulettimella. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
X Factor UK
Tuloslähetys 1. X Factor UK:n 13. kauden ensimmäisessä tuloslähetyksessä kuullaan, kuka finalisteista putoaa ensimmäisenä pois kisasta. Entinen voittaja James Arthur esittää myös uuden hittikappaleensa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.
17:00
Duudsonit
Poliisit & Rosvot. Duudsoneilla on kilpailu: kuka joutuu ensimmäisenä pidätetyksi, pääsee ajamaan aidolla tankilla. Kun voittaja on selvinnyt, poliisit tekevät yllättäen kyynelkaasurynnäkön maatilalle. Paljastuu, että poliisit haluavat Duudsonit harjoituskohteiksi. Poikien pitää ryöstää pankki, ajaa poliiseja pakoon ja juosta karkuun poliisikoiria. Mutta mitä tapahtuu, kun rikotaan sääntöjä? Muuttuuko harjoitus tositilanteeksi? K12
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Matkailu avartaa. Kausi 1, 21/24. Luvassa on kovaa biletystä Wienissä, Jackson Holen hiihtokeskuksen esittely, surffaaja Kalani Davidin matka Indonesiaan, kiipeilijä Loïc Timmermansin tarina sekä hieman erikoisempi laskettelumatka Turkkiin. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Baltimoren karsinnat, osa 1/2. Kausi 5, 3/22. Itärannikon avauskilpailussa nähdään muiden muassa kovan rääkin läpikäynyt englantilainen vapaajuoksija Tim Shieff, Wilczewskin veljekset, joista vanhempi on kisan veteraani ja nuorempi ensimmäistä kertaa mukana, sekä kotipuolen sankari, entinen merijalkaväen sotilas. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Tyhjätaskut
Kakkuja ja koripalloa. Kausi 5, 8/22. Komediasarja kahdesta nuoresta naisesta, jotka tavoittelevat yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Max ja Caroline saavat liput koripallo-otteluun. Samaan aikaan ottelun kanssa järjestetään ruokafestivaali, jolla Caroline haluaisi mainostaa kuppikakkuja. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Puluseni. Bart alkaa pitää huolta haavoittuneesta pulusta, joka pölähtää lastenhuoneen ikkunasta sisään. Ilkikurinen poika näyttää hellän puolensa ja parantaa raajarikon linnun. Bartin ja linnun kaveruus saa kuitenkin kohtalokkaita käänteitä, mikä saa vanhemmat viemään poikansa terapeutin puheille. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).
20:25
Simpsonit
Joulu on taas!. Joulu on ovella, mutta Marge kaipaa juhlantuntua taloon. Apuun rientää Martha Claus (vierailevana ääninäyttelijänä Martha Stewart), joka taikoo tunnelmaa tupaan. Marge kuitenkin oppii, että läheisten läsnäolo on koristeita tärkeämpää. Jaksossa ääninäyttelee myös Hollywood-tähti Katy Perry. Lisäksi jakso sisältää ennennäkemätöntä vaha-animaatiota! Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Sub.doc: Vastanaineiden karu todellisuus
Vastanaineiden karu todellisuus. Brittiläisessä dokumentissa tarkastellaan avioliiton jälkeistä elämää, kun häistä on kulunut vuosi. Josh ja Laura menivät naimisiin nuorina, Sue ja Hugh taas vanhemmalla iällä. Bhavikan ja Amitin häät sovittiin heidän vanhempiensa toimesta, ja Roy puolestaan lyösi itselleen vaimon Thaimaasta.
22:00
60 Days In
Väkivallan uhka. Kausi 1, 6/13. Tunnelma on kireä F-osastolla, kun Tami ei löydä yhteistä säveltä muiden vankien kanssa. C-osastolla pelätään uhkaavasti käyttäytyvää vankia. Amerikkalainen dokumenttisarja.
23:00
American Horror Story: Hotel (K16)
Kostonhimoa. Elizabethin ja Will Draken häävalmistelut etenevät. Morsian varautuu samalla myös kostonhimoisena tulevaan. Donovan palaa äitinsä kauhuksi hotelliin. Ramona Royale hautoo edelleen kostoaan Elizabethille. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
BrainDead
Sotapolulla, osa yksi: Poliittinen myrsky nousee. Kausi 1, 8/13. Avaruudesta rantautuneiden parasiittiötököiden epidemia käy henkilökohtaiseksi, kun Laurel alkaa epäillä isänsä saaneen tartunnan - eikä äitikään välttämättä ole turvassa. Ötököiden käsikassara numero 1, republikaanisenaattori Red Wheatus, väittää räjähtävien päiden epidemian olevan syyrialaistan syytä. Hän yrittää ajaa kansakuntaa kohti sotaa. Yhdysvaltalainen tieteiskauhukomedia, jossa parasiittimaiset avaruusolennot sekoittavat Yhdysvaltain sisäpolitiikkaa. K12 (väkivalta, seksi).
01:00
Kasarmi
Jakso 4. Kuri . Pinkka ja punkka ja hiljainen siivous - johdatus sotilaskuriin. Aliupseerit antavat takaisin ja varusmiehet tottelevat. Mäkelä nauttii sulkeisista ja epäilee tulleensa aivopestyksi.
01:30
Penny Dreadful (K16)
Yön morsiamet. Kausi 2, 3/10. Takaumajaksossa nuori Vanessa tapaa leikkaajanaisen, joka opettaa hänet valjastamaan voimansa. Syrjäisessä mökissä asuva leikkaajanainen tajuaa pian Vanessan voimien suuruuden ja varoittaa tätä edessä vaanivista vaaroista. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (ahdistus).
02:30
Valehtelevat viettelijät
Levoton tyttö. Kausi 5, 2/25. Tytöt palaavat Rosewoodiin salaisuuksineen. Shanan kohtalo ahdistaa Ariaa, ja kaikkien on vaikea sopeutua Alin paluuseen. Toby palaa Lontoosta uutisia tuoden. DiLaurentisien pihalla tehdään kauhea löytö. Amerikkalainen draamasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
03:30
Salatut elämät
Osa 3071: Vesikriisi sihisi hississä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
04:00
Ninja Warrior
Baltimoren karsinnat, osa 1/2. Kausi 5, 3/22. Itärannikon avauskilpailussa nähdään muiden muassa kovan rääkin läpikäynyt englantilainen vapaajuoksija Tim Shieff, Wilczewskin veljekset, joista vanhempi on kisan veteraani ja nuorempi ensimmäistä kertaa mukana, sekä kotipuolen sankari, entinen merijalkaväen sotilas. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.