UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 1.7.

06:00
Astral TV
10:05
Lemmen viemää
Päiväkirjan paljastukset. Tina tarjoaa Chrisin päiväkirjaa Danielille, joka pyytää häntä tuhoamaan sen. Tina kuitenkin uskaltautuu lukemaan sitä ensin ja pöyristyy, miten loukkaavasti Chris on kirjoittanut. Hän heittää päiväkirjan pois suutuksissaan, mutta Sabrina nappaa sen itselleen ja toimittaa eteenpäin julkaistavaksi. Coco ei ensin halua tanssia tangoa Goranin juhlissa, mutta hän saa askeleet kohdalleen Michaelin ohjauksessa. Paulinen on kerrottava pettyneelle Leonardille, että hän ja Daniel ovat palanneet yhteen. Kaiken lisäksi Leonard ja Friedrich riitelevät Mila-vauvan tulevaisuudesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Top Chef Suomi - missä he ovat nyt?
Tapaamme tuttuja kilpailijoita Top Chef Suomi -ohjelman kahdelta ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Mitä Akselille, Ullalle, Markukselle, Teemulle, Lasselle, Jounille ja Joselle kuuluu nyt? Pipsa Hurmerinnan juontamassa erikoisjaksossa vierailee myös kuuma julkkiskokki Stefan Richter Los Angelesista. Tuotanto Solar Television.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Elämää Philadelphiassa
Jengi tekee elokuvan. Frank on suostunut rahoittamaan Dennisin ja Macin tuottaman Tappava ase 6 -elokuvan. Taiteelliset erimielisyydet saavat hänet kuitenkin vetäytymään hankkeesta, ja ulkopuolisia rahoittajia on vaikea saada innostumaan asiasta. Lopputulos lyö kaikki ällikällä. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta, seksi).
15:30
Isän tyttö
Nainen menneisyydestä. Sabrina on innoissaan saatuaan uuden ystävän Rachelin, mutta juttu muuttuu mutkikkaaksi, kun Rachel paljastuu Jimmyn exäksi. Kun vuosien takaista suhdesoppaa aletaan penkoa, selviää, että Virginialla ja Burtilla oli osuutta pariskunnan eroon... Jaksossa vierailee näyttelijä Hilary Duff! Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Ensisilmäyksellä
Kuoppatyypit. Ted yrittää todistella pätevyyttään arkkitehtinä entiselle professorilleen. Marshall ja Lily törmäävät vanhaan opiskelutoveriinsa, joka on karmivan innokas verestämään vanhoja muistoja. Barney puolestaan saa ylleen kaveriporukan kirouksen. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (ahdistus).
16:30
Ensisilmäyksellä
Yllätysten ilta. Tedin suunnitteleman rakennuksen avajaiset koittavat, mutta herran mieltä painaa Barneyn suuri salaisuus. Lily ja Marshall ovat laatineet iltaa varten minuuttiaikataulun, jota osoittautuukin vaikeaksi noudattaa. Robinia odottaa kuitenkin illan suurin yllätys. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Tangoa aamusta alkaen. Michael hämmentyy itsekin huomatessaan lämpimät tunteensa Cocoa kohtaan heidän harjoitellessaan tangoa Goranin yllätysjuhlia varten. Päivänsankari tietää juhlista etukäteen, mutta kaikki sujuu loistavasti siihen asti, kunnes lääkäri joudutaan kutsumaan paikalle ja Goraniin iskee mustasukkaisuus. Toimittaja tulee Danielin työpaikalle oluttupaan esittämään kiusallisia kysymyksiä hänen suhteestaan Chris Brenneriin. Daniel epäilee Tinaa Chrisin päiväkirjan luovuttamisesta toimittajan käyttöön, vaikka kaiken takana on Sabrina. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
American Idol
Ryhmät parrasvaloissa. Hollywood-viikko jatkuu, ja monet joutuvat jättämään leikin kesken. Jatkoon päässeillä on edessään viikon pelätyin vaihe, kun he joutuvat harjoittelemaan koko yön ryhmälauluja varten. Haastetta lisää se, että jokaisen ryhmäläisen on tuotava esiin omat taitonsa, mutta ei muiden kustannuksella. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Mallivanki vapaalla. Mallivanki vapaalla. Springfieldin kuuluisin vanki Bob on siistinyt tapojaan ja Bartin kauhuksi hänet kokeeksi vapautetaan. K7
19:30
Mutsi
Vuokrarästejä. 2. tuotantokausi alkaa! Christy näkee painajaisia repsahduksista. Mieltä painavat myös vuokrarästit, joiden takia pitäisi äkkiä keksiä jotain. Auttaisi uhkapeli? Vai uusi suojatti (Jaime Pressly) vieroitusohjelmasta? Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Komeron uudistuminen. Howard nakkaa roinat komeroon. Miten komeron saa siistiksi? Näyttämällä sen Sheldonille. Järjestelyn tuoksinassa tulee päiväjärjestykseen kirje vuosien takaa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Lahjomaton lahjakkuus. Rehdin ja lahjomattoman miehen maineessa olevaa Homeria pyydetään erotuomariksi Brasiliaan jalkapallon MM-kisoihin. Perillä Simpsonit saavat huomata, että pelissä ovat suuret tunteet ja vielä suuremmat rahat. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Idioluutio
Joe Bauers, äärimmäisen keskinkertainen mies, valitaan koekaniiniksi Pentagonin huippusalaiseen tieteelliseen projektiin, jossa hänet ja ilotyttö Rita nukutetaan vuodeksi. Heidät unohdetaan, ja he heräävätkin vasta viidensadan vuoden kuluttua, jolloin evoluutio on tyhmentänyt ihmiskunnan niin, että Joe todetaan palikkatestissä maailman älykkäimmäksi ihmiseksi. Joe poukkoilee vankilasta Valkoiseen taloon, sankarista henkipatoksi. Ohjaus: Mike Judge, USA 2006 (84'). Pääosissa: Luke Wilson, Maya Rudolph ja Dax Shepard. K12

Arviot: IMDb 6.5 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:45
Sleepy Hollow (K16)
Kuulkaa kutsuni. Kausi 2, 4/18. Pieni tyttö katoaa metsään, ja Crane epäilee syyllisen olevan hänelle ennestään tuttu legendojen hahmo. Hän ja Abbie joutuvat käyttämään kaikkia taitojaan löytääkseen tytön ennen kuin se on liian myöhäistä. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:40
Vampyyripäiväkirjat
Naamioiden takana. Kausi 5, 5/22. Bonnien kuolemasta toipuva Elena keskittyy jälleen entisen kämppäkaverinsa Meganin murhamysteerin tutkimiseen ja tutustuu kampuksella pidättyväiseen Aaroniin, jolla on yhteys Meganiin. Myöhemmin Whitmoren historiatansseissa naamiaisten merkeissä kokoontuvat kaikki Salvatoren veljeksistä Carolineen ja Tyleriin. Tohtori Maxfieldillä on painava viesti Elenalle, ja Carolinen onnellinen ilta päättyy sydänsuruihin. Damonin ja Silasin sopimuksella on rajut seuraukset. Toisaalla Nadia paljastaa yllättävän totuuden Katherinelle. Amerikkalaisessa kauhudraamasarjassa seurataan Mystic Fallsin asukkaiden elämää ja vampyyriveljesten kilvoittelua yhteisen rakkauden kohteensa suosiosta. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Lainvalvojat
Kausi 1, 9/12. Poliisi valmistautuu Madonnan konserttiin. Väkivaltarikosyksikön päivystäjät selvittelevät ryöstöä pohjois-Helsingissä. K7 (ahdistus).
01:00
Lainvalvojat
Kausi 1, 10/12. Joukkojenhallintayksikkö valjastetaan turvaamaan Suomi-Wales-jalkapallo-ottelun kannattajien kulkueen rauhallinen eteneminen stadionille. Koirapoliisi etsii vaaralliseksi tiedettyä henkilöä. K7 (ahdistus).
01:30
Voittostudio