UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 22.10.

06:00
How It's Made
Pipe Cleaners/Blue Stilton Cheese/Smart Electric Meters/Telescopes. Sarjassa tarkastellaan tuttujen tavaroiden valmistusprosesseja. Miten piipunrasseja, sinihomejuustoa, sähkömittareita ja teleskooppeja valmistetaan?
06:25
Auction Hunters
Betsy's Last Stand. Ton ja Allen toivovat huutokauppalöytöjen pelastavan henkitoreissaan olevan leipäauto Betsyn. Onko murskaimesta ja klassikko-Chevroletista riittävästi apua?
06:55
Auction Hunters
Risk and Reward. Allen ja Ton löytävät vanhoja karhuansoja ja katutaidetta. Jos teokset ovat RISK-nimisen taiteilijan tekemiä, he ovat tehneet kaikkien aikojen löydön.
07:20
Salvage Hunters
Episode 6. Drew Pritchard löytää Pohjois-Lontoon markkinoilta yllättäviä antiikkikaupan kalusteita. Drew ja Tee käyvät myös toisen maailmansodan sairaalamuseossa Suffolkissa.
08:15
Chasing Classic Cars
F Is for Ferrari. Wayne Carini toivottaa katselijat tervetulleiksi huippuluokan autojen keräilyn maailmaan. Waynellä on taito löytää aarteita, joiden luultiin jo kokonaan kadonneen maapallolta.
08:40
Chasing Classic Cars
American All Stars. Wayne Carini toivottaa katselijat tervetulleiksi huippuluokan autojen keräilyn maailmaan. Waynellä on taito löytää aarteita, joiden luultiin jo kokonaan kadonneen maapallolta.
09:05
Overhaulin'
Doug's 1955 Ford Thunderbird. Pystyykö joukko erikoisautonrakentajia työskentelemään valon nopeudella, tiukalla budjetilla ja loihtimaan vanhasta autosta omistajansa yllätykseksi kuuman menopelin?
10:00
Diesel Brothers
Free Willy's. Dieselsellerz rakentaa isompia ja räyhäkkäämpiä avolava-autoja kuin kukaan muu, hauskanpitoa unohtamatta. Nyt muokataan vuoden 1948 Willy's Jeepistä dieseliä ahmiva monsteri.
11:00
Gold Rush
Mammoth Channel. Klondiken pojat palaavat kullankaivuuseen. Hoffmanit yrittävät palauttaa maineensa, Parkerin aika saattaa käydä vähiin, ja Beetsit yrittävät uutta tulemista.

Kello 12:00

12:00
Gold Rush
Mammoth Gold. Klondiken pojat palaavat kullankaivuuseen. Hoffmanit yrittävät palauttaa maineensa, Parkerin aika saattaa käydä vähiin, ja Beetsit yrittävät uutta tulemista.
13:00
Gold Rush
Parker's 21st. Parker juhlii 21. syntymäpäiväänsä uudella lelulla, joka on kaksi kertaa Big Redin kokoinen. Tony harkitsee uutta sijoitusta, ja Todd havahtuu todellisuuteen.
14:00
Gold Rush
Captain Monica. Monica Beets tulee Tonyn 350-tonnisen laitteiston kapteeniksi. Parkerilla on vaikeuksia kuljettaa uusi huuhtomislaitteistonsa paikalle, ja Todd Hoffman hautautuu lietteeseen.
15:00
Gold Rush
Crew War. Parkerin uusi asentaja kuohuttaa tunteita, kuivuus lopettaa Toddin toiminnan, ja Tonylla on ongelma, joka voi koitua hänen toimintansa kohtaloksi.
16:00
Alaska: The Last Frontier
Fear and Floating. Atz ja Atz Lee yrittävät kesyttää villioreja. Sillä välin Otto ja muut joutuvat improvisoimaan suojellakseen vasikoita karjan kevätajossa.
17:00
Alaskan Bush People
Dead in the Water. Seitsenlapsinen Brownien perhe asuu Alaskan villissä luonnossa sivilisaation ulkopuolella, missä koko elämä riippuu yhteistyöstä ja sen sujumisesta.

Kello 18:00

18:00
Alaskan Bush People
Alarmed and Dangerous. Seitsenlapsinen Brownien perhe asuu Alaskan villissä luonnossa sivilisaation ulkopuolella, missä koko elämä riippuu yhteistyöstä ja sen sujumisesta.
19:00
Wheeler Dealers
1977 Honda CVCC. Pojat haluavat ympäristöystävällisen projektin, ja toive toteutuu, kun Mike valitsee alkuperäisen Econoboxin eli 1977-vm Honda CVCC:n, jolle pitää rakentaa uusi moottori.
20:00
Fast N' Loud (Season 4 Specials)
Episode 1. Richard ja Aaron ovat rakentaneet niin monta autoa että laskut ovat menneet sekaisin. Nyt he pitävät tauon vastatakseen faniensa vuosien varrella lähettämiin kysymyksiin.

Kello 21:00

21:00
Royal Navy Sailor School
Episode 7. Joukko nuoria naisia ja miehiä osallistuu intensiiviselle kymmenen viikon kurssille HMS Raleigh -aluksella. Kovalla kurssilla heistä koulitaan täysikelpoisia miehistön jäseniä.
22:00
Royal Navy Sailor School
Episode 8. Joukko nuoria naisia ja miehiä osallistuu intensiiviselle kymmenen viikon kurssille HMS Raleigh -aluksella. Kovalla kurssilla heistä koulitaan täysikelpoisia miehistön jäseniä.
23:00
Moonshiners
Rain or Shine. Josh ja Bill rakentavat uuden keittopaikan valmiiksi ja keittävät ensimmäisen satsin. Tim joutuu kohtalokkaan katastrofin jälkeen harkitsemaan laajentamista uudemman kerran.

Kello 24:00

00:00
Moonshiners
Scotch on the Rocks. Jeff, Mark ja Lance ovat puilla paljailla alkaessaan tislata skottiviskiä. Josh ja Bill saavat bunkkerinsa pian valmiiksi.
01:00
Mythbusters
Curving Bullets. Luodinkestävät liivit pannaan kiinni luotisateen varalta, kun tiimi testaa onko luotien mahdollista kaartaa, niin kuin Angelina Jolien Hollywood-elokuvassa "Wanted".
02:00
Mythbusters
Thermite vs Ice. Adam Savage ja Jamie Hyneman testaavat jälleen uusia ja entistäkin kummallisempia myyttejä. Totuus paljastukoon.
03:00
Dual Survival
Bitten. Armeijan kouluttamalla Davella ja luonnontieteilijä Codyllä on hyvin erilaiset selviytymistaidot. Pystyvätkö he yhdistämään taitonsa kohdatessaan haastavia tilanteita?
03:55
Fast N' Loud (Season 4 Specials)
Episode 1. Richard ja Aaron ovat rakentaneet niin monta autoa että laskut ovat menneet sekaisin. Nyt he pitävät tauon vastatakseen faniensa vuosien varrella lähettämiin kysymyksiin.
04:45
Sacred Steel Bikes
Episode 3. Jason Wilson avasi liikkeensä vuosikymmen sitten eikä ole katunut päätöstään. Hän rakentaa räätälintyönä korkealuokkaisia choppereita ja entisöi amerikkalaisklassikoita.