UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 28.9.

17:00
Historia: Hovielämää
2/3. Medici-suvun renessanssihovi. Firenze oli renessanssiajan keskus, jossa Medici-suku hallitsi, ja suosi taiteita ja arkkitehtuuria. Salamurhat ja -juonittelut olivat osa Medici-suvun hallitsemiskeinoja. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Kantapöytä
Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa. Klassisen musiikin ajankohtainen makasiiniohjelma. HD
19:00
Milanon naisten paratiisi (12)
2/20. Lannistumaton. Morin liiketoimet törmäävät seinään, kun pankki sulkee lainahanat. Mistä löytyy pelastus? Tavaratalo hakee uusia myyjiä, ja myös Teresa päättää kokeilla onneaan. Alku vain ei näytä lupaavalta. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simon Reeve Karibialla
3/3. Nicaraguaa vaivaa suurtyöttömyys ja hallinto lupaa mittavan kanavahankkeen auttavan asiaa. Rikollisjengit saavat ihmiset jättämään kotinsa Hondurasissa. Jamaikalla on toivoa valoisammasta tulevaisuudesta. T: BBC. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Villen keittiö 30 minuutissa
Sarja alkaa. 1/8. Villen keittiössä vieraina ovat marokkolaissyntyiset Maria, Zahra ja Mohamed. Ville oppii laittamaan perinteistä taginea, kuulee erämaaleivän taustatarinan sekä kehuja suomalaisista miehistä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
Sota on julistettu
Syvän inhimillinen tarina nuorista vanhemmista, jotka panevat kaiken peliin lapsensa puolesta - heidän pojallaan on todettu aivokasvain. N: Valérie Donzelli, Jérémie Elkhaïm. Ranska 2011. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).

Arviot: IMDb 7.0 ∙ Rotten Tomatoes 86 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
Jäitä hattuun (7)
Kausi 3, 8/10. Wandan uusi poikaystävä, gangsta­räppäri Krazee­Eyez Killa kertoo Larrylle arkaluontoisen asian. Larry ei kuitenkaan onnistu pitämään asiaa salassa ja alkaa pelätä Krazee­Eyezin kostoa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:40
Erakkorapu
Tarina miehestä, joka menettää työnsä ja salaisen rakkautensa, muttei elämänuskoaan. N: Taisto Reimaluoto ja Kati Outinen. O: Kai Lehtinen. T: Lasihelmi Filmi Oy, 1998. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:10
Teematieto
04:00
Teematieto