UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Maanantai 6.7.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:40
FOX Kids: Trollz
Animaatiosarjassa seurataan viiden parhaan trolliystävyksen seikkailuja. Amethystilla, Onyxilla, Topazilla, Safiirilla ja Rubylla on omat taikavoimansa, joita he käyttävät puolustaessaan kotipaikkaansa Trollzopolista pahaa Simonia vastaan. K7
07:05
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjan toisella tuotantokaudella seurataan Twilight Sparklen ja hänen ystävien seikkailuja Ponyvillessä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:12
FOX Kids: Avatar 2
Kausi 2. Osa 5. Avatarin päivä. Aangin on selviydyttävä Avatarin vastaisista mielialoista ja hyvitettävä menneitä tekojaan. K7
08:35
FOX Kids: Chuckin ja ystävien seikkailut
Pieni kippiauto Chuck seikkailee ystäviensä kanssa uudessa animaatiosarjassa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:57
FOX Kids: Pac-Man
Jakso 12. Kuin ennen vanhaan. Sir Säde haluaa näyttää kaikille, että on yhä varteenotettava vapaustaistelija. K7
09:20
Wipeout
Osa 10. Merirosvolaiva. 24 kilpailijaa taistelee 50 000 dollarin voittopotista. Mukana ovat muun muassa kuntoiluhullu ja tarjousten perässä juokseva kotirouva. Amerikkalainen gameshow.
10:10
Ari ja Kirsi: Kotirempat
Ari ja Kirsi: Kotirempat innostaa katsojia tekemään remonttia kotonaan. Tässä jaksossa laatoitetaan kylppäriä, uudistetaan vanhan mökkisaunan ilme ja laitetaan myös vaatekaappi uuteen uskoon. Ohjelman juontavat Kirsi Laamanen ja Ari Lahti.
10:35
ShowHau
Tässä jaksossa seurataan pelastuskoirien harjoituksia Espoossa ja tutustaan Alavetelin alueen SRVA-toimintaan. Lisäksi nähdään koirien hammashoitoa ja kuullaan koirien perinnöllisistä luustosairauksista. Juontajana Satu Tuomisto.
11:00
Autiotalojen aarteet
Autiotalojen aarteet -sarjassa seurataan keräilijöitä, jotka etsivät hylätyistä ja ränsistyneistä rakennuksista arvoesineitä. Ennen kuin puskutraktorit pääsevät töihin, keräilijä Jay Chaikin tonkii näiden pimeiden rakennusten uumenet. National Geographic Channel
11:25
Uskomaton eläinlääkäri Pol
Villi ja märkä. Sarjassa tavataan uskomaton eläinlääkäri Jan Pol, joka vaimonsa Dianen kanssa pyörittää menestyvää eläinklinikkaa maatilallaan keskellä Michigania. Amerikkalainen tosi-tv-sarja, National Geographic.

Kello 12:00

12:20
Lyödään ällikällä
Tulisade. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia. National Geographic Channel.
12:45
Aivopelit
Pähkinä purtavaksi. Kognitiivisen tieteen, aivotutkimuksen ja psykologian asiantuntijat kertovat, miten aivot havaitsevat maailmaa ja mikä aiheuttaa yllätysreaktion. National Geographic Channel.
13:10
Aivopelit
Riskinotto. Pelien ja kokeilujen kautta selviää, miten kaikki ihmiset ovat synnynnäisiä riskinottajia ja miten koko elämä on usein pelkkää onnenkauppaa. National Geographic Channel.
13:35
Jaakon matkassa
Jaakko viettää helteisessä Madridissa aikaansa näyttelijä Emilia Uutisen kanssa. Emilia on opiskellut Madridin kuninkaallisessa teatterikoulussa ja on tullut espanjalaisyleisölle tunnetuksi suositusta tv-sarjasta Escenas de Matrimonio.
14:25
Huijareiden kaupunki
Sarjassa matkustetaan maailman suurkaupunkeihin ja tutustutaan, kuinka sikäläiset hämärätyypit huijaavat ja ryöstävät hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman selvittää tällä kertaa, millaista on "syntien kaupungin" huijareiden elämä.
15:20
Hurjat mökkiurakat
Pesämökki. Paulie ja Tuffy rakentavat biologi Jared Woodcockin ja Jan-sedän kanssa ihmiskokoista kotkan pesää, jossa koko perhe pääsee nauttimaan luonnosta. National Geographic Channel
16:10
Lentoturmatutkinta
Kuolemanväsynyt. Vuonna 2009 yhdessä Yhdysvaltain tuhoisimmassa lento-onnettomuudessa Buffaloon matkalla ollut kone syöksyi omakotitaloa päin. Mitä tapahtui? Air Crash Investigation, National Geographic Channel.
17:00
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 1. Teksasin termiitit. Hylättyjen vuokravarastojen metsästys jatkuu Teksasissa. Tässä jaksossa vieraillaan Mineral Wellsin vanhassa kylpyläkaupungissa, jossa pääosaan nousee yllättävän ikävät ötökät. Yhdysvaltalainen tosi-tv-ohjelma.
17:25
Huutokaupan Metsästäjät
Dave ostaa kasan sanomalehtiä, Darrell ojentaa auttavan kätensä Jarrodille, ja Barry aiheuttaa kohua bridge-turnauksessa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:50
Cops
Osa 36. Takaa-ajoja ja liikennepysäytyksiä. Rikkinäinen takavalo tietää poliisille ennakoitua enemmän töitä. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12

Kello 18:00

18:15
Lapin poliisit
Kissaa ja hiirtä. Kittilässä partioivat Brännare ja Oja saavat ilmoituksen nuorten joukkotappelusta. Pelkosenniemellä riita televisionkatselusta aiheuttaa uhkaavan tilanteen. #lapinpoliisit
18:40
Family Guy
Osa 615. Kaksoiselämää. Lois saa töitä kirkon urkurina. Jumalanpalveluksessa Stewie juo ehtoollisviiniä ja oksentaa, minkä takia häntä luullaan riivatuksi. Perhe pakenee vainoa Texasiin. Amerikkalainen piirrossarja. K12
19:05
Miten se keksittiin?
Miekoista vakoilulennokkeihin. Sarjassa paljastetaan, kuinka jokapäiväisessä käytössä olevat tekniset vempeleet on keksitty. Mikä on niiden alkuperä ja kehityskaari? National Geographic Channel.
20:00
Rojua, rojua
Pinkki gorilla ja huutokauppaa hyvään tarkoitukseen. Rojua, rojua -ohjelman uusi kevätkausi käynnistyy kesäisestä Turusta, jossa Cityvarasto on järjestänyt hyväntekeväisyyshuutokaupan jonka tuotot menevät Jeesille.

Kello 21:00

21:00
Snake Eyes
Snake Eyes, USA 1998. O: Brian De Palma. P: Nicolas Cage, Gary Sinise. Korruptoitunut poliisietsivä Rick Santoro on seuraamassa nyrkkeilyottelua. Kesken ottelun paikalla ollutta USA:n puolustusministeriä ammutaan. Santoro on sotkeutua valheiden verkkoon. K16

Arviot: IMDb 5.9 ∙ Rotten Tomatoes 40 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
The Walking Dead
1. kausi. Osa 6. Joukko pääsee turvaan keskukseen, jossa asuu toivonsa menettänyt tohtori. Hänellä on oma ratkaisunsa tilanteeseen. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille. Amerikkalainen jännitysdraama. K16
23:50
Yliluonnollista
Syvyyden hirviöt. Silminnäkijät ympäri maailmaa väittävät nähneensä mystisiä meriotuksia, mutta ovatko ne dinosaurusten jälkeläisiä vai pelkkiä näköharhoja? National Geographic Channel.

Kello 24:00

00:50
Totta vai tarua?
Selvänäkijäetsivät. Selvänäkijäetsivät ovat omien sanojensa mukaan auttaneet poliisia ratkaisemaan monia rikoksia, mutta skeptikot ovat toista mieltä. Dokumenttisarja, National Geographic.
01:20
Mystinen ihmisjahti
Hurjapää. Balettitanssijan metsästys vie rikostutkijatiimin eliittikuntosalille, törmäystestiradalle, riippuliitovuorelle ja Moabin aavikolle. Dokumenttisarja, National Geographic.
02:15
S.H.I.E.L.D. Agentit
Osa 9. Korjaushommia. Hiukkaskiihdytinlaboratorion salaperäinen räjähdys hämmentää Coulsonin tiimiä. Onko kyse telekinesiasta vai demoneista? Kaiken huipuksi ryhmän lentokonekin hajoaa kesken tehtävän. Amerikkalainen agenttisarja. K12
03:00
Jaakon matkassa
Jaakko viettää helteisessä Madridissa aikaansa näyttelijä Emilia Uutisen kanssa. Emilia on opiskellut Madridin kuninkaallisessa teatterikoulussa ja on tullut espanjalaisyleisölle tunnetuksi suositusta tv-sarjasta Escenas de Matrimonio.
03:50
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.