UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 26.10.

06:00
Voittostudio
07:00
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:00
Ella Elefantti
Unettomat yökylässä. Ella ja Tiki menevät Belindan luo yökylään, mutta saako kukaan nukuttua kunnolla? Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Mokon suuri maailma
Riksa!. Moko haluaa nähdä Taj Mahalin iltaruskossa, ja ystävykset lainaavat riksan ehtiäkseen sinne ajoissa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Hello Kitty - onnistu kanssani!
Leikin ystävien kanssa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Hunajapupuset
Sophia lähtee yhdessä muiden kanssa metsään poimimaan erityisiä pähkinöitä, joita tarvitaan Nicolaksen suklaan valmistuksessa. Metsässä Shirousa ja Kurousa yhtäkkiä katoavat. Sophia ja Nicolas lähtevät huolestuneina etsimään heitä. Mutta... Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Pokémon
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:35
Gumballin mieletön maailma
Suuri suu / Anteeksipyyntö. Ensimmäisessä tarinassa Darwin päättää ryhtyä sanomaan suorat sanat kaikille. Toisessa tarinassa pojat päättävät auttaa neiti Simiania, vaikka tämä ei sitä ansaitsisikaan. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Alice Mayn legenda. Koulun tanssiaisten kynnyksellä nuori mies siepataan. Porukka ryhtyy tutkimaan asiaa, mutta ainakin tytöillä näyttää olevan muuta mielessä. Äänitekstitys: suomi. K7
10:25
Loton ja Jokerin tulokset
10:30
Suomen kaunein koti
Jakso 7. Hurmaavat asuinkäyttöön muutetut kodit. Verkatehdas, pikku-pappila ja koulu. Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen persoonalliseen kotiin, jotka on remontoitu aikaisemmin muussa kuin asuinkäytössä olleisiin rakennuksiin. Harvan kodin varustukseen kuuluu esimerkiksi oma urheilukenttä! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Koko Suomi leipoo
Klassikot. Tänään seitsemän jäljellä olevaa leipuria todellakin joutuu ylittämään itsensä, sillä teknisessä tehtävässä paakaroidaan Aleksanterinleivoksia. Taidonnäytetehtävässä tuomareita puolestaan hurmataan prinsessakakuilla Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Vapun valtakunta
Vappu ja Teemu. Ihanaa rakkausruokaa! Vappu istuu illallispöytään oman aviomiehensä Teemun kanssa. Romanttinen menu sisältää karitsankyljyksiä, mozzarellasalaattia ja mustikkapiirakkaa.
13:00
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:20
Tyttö ja Villivarsa 2 - Ikuiset Ystävät
Rakastetun Tyttö ja Villivarsa -elokuvan jännittävä jatko-osa. Teini-ikäinen Carrie on itsepäinen suurkaupunkilaistyttö, jonka elämä muuttuu, kun hän joutuu muuttamaan isänsä hevosfarmille Wyomingiin. Ensin hänellä on vaikeuksia sopeutua, mutta sitten hän löytää mustan hevosen nimeltä Tyttö. Ohjaaja: Michael Damian, USA 2010. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 6.1 ∙ Rotten Tomatoes 93 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
15:15
Alppihiihdon maailmancup
Alppihiihdon maailmancup: Sölden. Miesten suurpujottelu. Kooste. Selostajana Antti Haajanen, kommentaattorina Petra Olamo.
16:15
Putous
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.
17:55
Peter Hispaniassa
Jakso 5. Valenciasta Andaluciaan. Uutisankkuri Peter Nyman vierailee spagettiwesternien kuvauspaikoilla Almeriassa. Granada Cordoba Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-arvonta
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Tanssii Tähtien Kanssa
Tähtiparit valloittavat tanssiparketin legendaaristen elokuvasävelmien tahdissa. Illan kruunaa hengästyttävä jive-maraton. Kuka kestää läkähtymättä? Yksi pareista joutuu jättämään hyvästit kisalle ja kanssakilpailijoilleen.

Kello 21:00

21:00
Brändärit
Etäpäivä. Mainostoimiston porukka viettää ikimuistoista vetäytymispäivää konsultin johdolla. Ja ikimuistoisia bileitä. Krissen mielestä epäpätevä konsulttikin saa lopulta maksun - luonnossa. Jaksossa vierailee Michael Monroe. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Vedetään hatusta
Neljän näyttelijän huikea improvisaatioshow. Esiintyjäkvartetissa Minttu Mustakallio, Riku Nieminen, Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma. Vieraana Robin Svartström. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
Posse
Jenni Dahlman, Tuomas Kyrö, Minna Parikka, yhteiskirjaiijat Susanna Koski ja Li Andersson, Mike Monroe ja Sam Yaffa sekä huikean stuntin tekevä Tomi Björck.

Kello 24:00

00:05
Pahan ajojahti (K16)
Suruaika. Catherine suree kuollutta äitiään ja on entistä varmempi siitä, että Howard on tappanut hänen David-veljensä. Poliisi jatkaa "Avaruuscowboyn" jahtaamista ja löytääkin huumekauppiaan, jonka uskotaan välittävän murhaajan valmistamia huumeita. Howard tarjoutuu pitämään seuraa nuorelle pojalle, ja Catherine on varma että hän aikoo tehdä pojalle saman kuin Davidille. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Näin tehtiin Fury
Äänitekstitys: suomi.
01:20
Americans
Petos vai pelastus?. Jenningsit kiirehtivät saadakseen Jaredin turvaan. Epäluulo saa Paigesta yliotteen, kun Elizabeth häipyy jälleen työn varjolla omille teilleen. Stan on kovilla Ninan kohtalon riippuessa hänen toimistaan. Martha haaveilee perheenlisäyksestä. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat todellisuudessa KGB:n vakoojia. Toinen tuotantokausi, osa 12/13. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, ahdistus).
02:15
Valtapeliä
16 tuntia. San Diegon edustalle uponnut kiinalainen ydinsukellusvene aiheuttaa vakavan selkkauksen, ja Elaine ottaa ohjat käsiinsä Valkoisessa talossa. Susan Berg lähtee tapahtumapaikalle Douglasin kanssa. Yliannostuksen ottanut TJ makaa henkihieverissä sairaalassa. Amerikkalainen draamasarja politiikan kulisseista. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, päihteet).
03:15
Voittostudio