UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 20.8.

16:50
Historia: Suursodan päiväkirjat
8/8. Loppu. Sota päättyy, mutta millainen maailma voittajia ja häviäjiä odottaa? Yves Congar ei osaa kunnolla iloita aselevosta, hänen mielestään saksalaiset eivät ole kärsineet tarpeeksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:45
Francon jälkeen - Alcantaran perhe (7)
Osa 234. Musiikkia jokaiselle (La movida y mucho más). Musiikkielämän murros kuuluu myös San Genarossa, kun Josete ystävineen miettii levyn julkaisua. Manu del Lobon musiikki yhdistää alueen aikuiset. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

19:00
Isä Matteon tutkimuksia
Huoltajuuskiistoja. Isä Matteon kimppuun käydään hänen autettuaan lasta, joka on keskellä huoltajuuskiistaa. Cecchini alkaa tehdä lupauksia pyhimykselle, jotta ystävä toipuisi. Myös Tommasi joutuu mukaan tahtomattaan. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:00
Valkoiset orjat
(12) Historiadokumentti Osmanien valtakuntaan orjiksi vietyjen eurooppalaisten kohtaloista. Osa 1/3: Kalastajan poika Hark otettiin orjaksi 15-vuotiaana ja palasi kotiin Tanskaan myöhemmin koulutettuna ja rikkaana. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:40
Kootut askeleet: Alpo Aaltokoski
Esittelyssä suomalaiset eturivin nykytanssikoreografit. Taiteilijahaastatteluissa pääosassa ovat tekijät ja teokset. Tuotanto Grape prodcutions Oy. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Simon Reeve Intian valtamerellä
4/6. Oman, Intia ja Malediivit. Hormuzinsalmi on maailman strategisimpia vesiväyliä, sillä se mahdollistaa öljyn viennin Persianlahdelta. Mumbain vilkas satama on Intian valtameren suurin. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
22:00
Muna
(Yumurta, Turkki 2007) Yusufin tarina 1/3. Epäonnistunut runoilija matkaa kotiseudulleen äitinsä hautajaisiin. Surutalossa odottaa Yusufia menneisyyden haamut ja niiden kohtaaminen. O: Semih Kaplanoglu. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.6
Lue lisää: IMDbRotten TomatoesWikipedia
23:35
Teematieto

Kello 24:00

04:00
Teematieto