UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 17.10.

08:00
Ruotsin surkein kuski
Tie pystyssä. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Tällä kertaa harjoitellaan äkillistä väistämistä ja maastoajoa. Lisäksi nähdään, miten käy, kun auto lähtee rattia käännettäessä yllättävään suuntaan.Ruotsalaisessa realitysarjassa pelti ruttaantuu ja hermot ovat koetuksella.
09:00
Villi ja vapaa
Keikkaa pukkaa, osa 1. Kausi 2, 7/10. Kaksiosaisen erikoisjakson ensimmäisessä puolikkaassa Justinin baarissa järjestetään keikkailtoja, joihin eksyy esiintyjäksi muun muassa supertähti Ed Sheeran. Justin ja Danny innostuvat kilpailemaan kauniin taustalaulajattaren suosiosta, mutta kuka sulottarelle lopulta kelpaakaan? Mukana myös lukuisia vierailevia tähtiä Tuho-osasto-sarjasta. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Salatut elämät
Osa 3249: Tale sormusten herroista. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Lemmen viemää
Valintojen maailma. Tina on hämillään Davidin suudelman jäljiltä. Hän on jälleen saman päätöksen edessä: valitako turvallisuus vai intohimo? Melli pettyy Wernerin päätökseen ja alkaa käyttäytyä hotellilla huomiota herättävästi, mikä voi vaarantaa hänen työpaikkansa. Desiréen ja Claran välille muodostuu uusia jännitteitä, kun Clara kyseenalaistaa Desiréen raskauden ja Desirée saa Mellistä keinon kiristää Claraa. Nils pohtii, pitäisikö hänen ja Charlotten näennäisesti erota. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Mykkää kauhua. Ennen äänielokuvia vaikuttanut filmitähti Pinky vie MacGyverin hengenvaaralliselle retkelle erikoistehosteiden maailmaan. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, väkivalta).
15:00
X Factor UK
Kuuden tuolin haaste, osa 1. Tämän vuoden ensimmäisessä kuuden tuolin haasteessa Sharon joutuu vaikean paikan eteen, kun hän joutuu päättämään, ketkä kuusi pääsevät jatkoon tyttöjen kategoriassa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.
16:30
Teknavi
Kausi 10, 7/12. Kauden seitsemännessä jaksossa rallilegenda Markku Alénin vauhtitestissä on yli 500-hevosvoimainen Mercedes-AMG GT S. Teknavin testikuskin Risto Virtasen käsittelyssä on Volvon uudistunut katumaasturi XC90, ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen esittelee hyödyllisiä älypuhelinsovelluksia. Autoilun prinsiippejä laukoo Jaguarinsa kanssa vieraaksi saapuva aurinkokuningas Juhani Tamminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Amazing Race 23. kausi
Napit vastakkain. Kausi 23, 9/12. Arabiemiraateista lennetään Indonesiaan, jossa viimeiset viisi joukkuetta kilpailevat visaisissa kiertotietehtävissä. Yhden tiimin sopu joutuu koetukselle, kun paineiden kasvaessa virheitäkin alkaa sattua. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Järjen jättiläinen
Kausi 1, 5/8. Suomen fiksuimman ihmisen arvonimeä tavoittelevat antikvariaattikauppias ja Buhurt-taistelulajin maajoukkuepelaaja Matti Pietilä Orimattilasta. Meteorologi ja kolminkertainen Roller Derbyn Suomen mestari Iida Sointu Helsingistä. Diplomi-insinööri ja opettaja Tapani Partiainen Hyvinkäältä, sekä Salsa-tanssin Pohjoismaiden mestari ja tanssinopettaja Soila Sarria Helsingistä. Näiden kilpailijoiden joukossa on myös Pohjoismaiden karaokemestari, seitsemän laudaturin ylioppilas, entinen pankkialan sijoitusneuvoja, kaksi Mensan jäsentä ja koulutettu parisuhdeneuvoja. Järjen jättiläisessä heidän älyään koetellaan sosiaalisissa, loogisissa, musiikillisissa, fyysisissä, kielellisissä sekä visuaalisissa tehtävissä. Kilpailijoiden luotsina toimii juontaja Jussi Heikelä. Vierailevana tuomarina on humoristi ja puhetaidon ammattilainen Simo Frangén. Kanadalainen menestysformaatti perustuu teoriaan moniälykkyydestä, jonka mukaan älyä ei mitata ainoastaan älykkyysosamäärällä tai nippelitiedolla. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Ninja Warrior 7. kausi
Houstonin finaali, osa 2/2. Kausi 7, 16/32. Houstonin finaalissa Vegasin matkaa havittelevat mm. Brent Steffensen ja iätön ihme Sam Sann. Finaalirata koostuu kahdesta osiosta ja esteitä on yhteensä kymmenen. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Rillit huurussa
Kognitioregeneraatio. Kausi 10, 22/24. Sheldon on huolissaan iän vaikutuksista älykkyyteen, joten hän haluaa haastaa mieltään. Ystävät ehdottavat hänelle monenlaisia pähkinöitä purtavaksi. Penny saa työtarjouksen ex-poikaystävältään, mutta Leonardia juttu epäilyttää. Howard saa selville Bernadetten lapsuudenharrastuksen. Amerikkalainen komediasarja kertoo fyysikkoystävysten ja heidän kumppaniensa arjesta ja edesottamuksista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Isoveli valvoo. Kausi 21, 20/23. Petolliset-sarjasta tuttu Eddie Izzard ääninäyttelee jaksossa, jossa Homerin repussa räjähtänyt pommi aiheuttaa hätävarjelun liioittelua Sprinfieldissä. Kaupungin jokaiseen kadunkulmaan asennetaan valvontakameroita, eikä asukkailla kohta ole enää ollenkaan yksityisyyttä. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Mestareiden mestari
Kausi 2, 2/10. Kahdeksan entistä ammattiurheilijaa taistelee Etelä-Afrikassa toisiaan vastaan voittaakseen Mestareiden mestaruuden. Toisessa jaksossa testataan urheilijoiden keskittymiskykyä. Odottamaton loukkaantuminen vaikuttaa dramaattisesti yhden kilpailijoista suoritukseen ja yllättävä sääntörikkomus saa kilpailijat pois tolaltaan. Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi avautuu elämänsä ylä-ja alamäistä. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Twin Peaks (K16)
Yksinäinen sielu. Kausi 2, 8/23. Cooper ja yksikätinen mies tutkivat Great Northernissa yöpyviä vieraita. Hawk löytää Harold Smithin kuolleena salaperäisen itsemurhaviestin ja silputun päiväkirjan viereltä. Amerikkalaisen pikkukaupungin uinuva idylli osoittautuu pettäväksi harhaksi kun koulun kaunotar ja suosikkioppilas Laura Palmer löydetään murhattuna. Paikalle lähetetty FBI:n agentti Dale Cooper huomaa, että kaikilla on jotain salattavaa. K16
23:00
Twin Peaks (K16)
Suden suuhun. Kausi 2, 10/23. Cooper tarvitsee vuorokauden saadakseen tutkimuksensa päätökseen ja ratkaistakseen tappajan jättämän arvoituksen. James ja Donna löytävät uuden yhteyden väliltään. Amerikkalaisen pikkukaupungin uinuva idylli osoittautuu pettäväksi harhaksi kun koulun kaunotar ja suosikkioppilas Laura Palmer löydetään murhattuna. Paikalle lähetetty FBI:n agentti Dale Cooper huomaa, että kaikilla on jotain salattavaa. K16

Kello 24:00

00:00
Twin Peaks (K16)
Kuollut tyttö kyydissä. Kausi 2, 9/23. Twin Peaksistä löytyy jälleen uusi ruumis. Yksikätinen mies karkaa, ja Ben Hornen tilanne näyttää entistä huonommalta. Amerikkalaisen pikkukaupungin uinuva idylli osoittautuu pettäväksi harhaksi kun koulun kaunotar ja suosikkioppilas Laura Palmer löydetään murhattuna. Paikalle lähetetty FBI:n agentti Dale Cooper huomaa, että kaikilla on jotain salattavaa. K16
00:55
Ninja Warrior 7. kausi
Houstonin finaali, osa 2/2. Kausi 7, 16/32. Houstonin finaalissa Vegasin matkaa havittelevat mm. Brent Steffensen ja iätön ihme Sam Sann. Finaalirata koostuu kahdesta osiosta ja esteitä on yhteensä kymmenen. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:50
American Gothic
Oxbow. Kausi 1, 9/13. Salaisuudet tuntuvat viimeinkin ratkeavan, kun Garrett on pidätetty epäiltynä avunannosta Hopeakello-murhiin. Putkassa hänellä on aikaa muistella Mainen erämaissa viettämiään vuosia. Alison yrittää kaivella pormestari Conleyn luurangot kaapista, mutta onnistuu vain kiinnittämään paluun tehneen Hopeakellon huomion. Murhat saattavat pian jatkua pitkän tauon jälkeen. Yhdysvaltalainen draamasarja rikkaasta Hawthornien perheestä, jonka äskettäin kuollut perheenpää paljastuu mahdolliseksi sarjamurhaajaksi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:40
Grimm (K16)
Wesenrein. Kausi 4, 9/22. Nick ja Hank värväävät Wun avukseen paljastettuaan hänelle totuuden Weseneistä. Wesenrein sieppaa Monroen, ja Nickin ja kumppaneiden on löydettävä hänet, ennen kuin hänet surmataan. Juliette kamppailee muodonmuutoksensa kanssa. Yhdysvaltalainen fantasiasarja yliluonnollisia kykyjä omaavasta poliisin rikostutkija Nick Burkhardtista. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:35
Supernatural (K16)
Hätätilanne. Kausi 10, 8/23. Jody Mills ja Donna Hanscum kohtaavat seriffien tapaamisessa. Oudot eläinten hyökkäykset alkavat samalla vaivata kaupunkia, joten Jody joutuu pyytämään apua Deaniltä ja Samiltä. Amerikkalainen kauhudraama, jossa veljekset Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta).
04:25
Lemmen viemää
Valintojen maailma. Tina on hämillään Davidin suudelman jäljiltä. Hän on jälleen saman päätöksen edessä: valitako turvallisuus vai intohimo? Melli pettyy Wernerin päätökseen ja alkaa käyttäytyä hotellilla huomiota herättävästi, mikä voi vaarantaa hänen työpaikkansa. Desiréen ja Claran välille muodostuu uusia jännitteitä, kun Clara kyseenalaistaa Desiréen raskauden ja Desirée saa Mellistä keinon kiristää Claraa. Nils pohtii, pitäisikö hänen ja Charlotten näennäisesti erota. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).