UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 9.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Tienhaarassa. Leonard haluaa isänsä syytteeseen isyystutkimuksen väärentämisestä. Pauline yrittää hillitä häntä ja he riitelevät. Loppujen lopuksi Leonard haluaa sovintoa, mutta hän alkaa harkita Fürstenhofista lähtöä. Patrizia hylkää Friedrichin anteliaan tarjouksen ja sen sijaan aloittaa uuden suunnitelman miehen tuhoamiseksi. Martinin ottaa koville luopua pappeudestaan. Sisar Helene haluaa auttaa häntä löytämään uuden työn. Charlotte ehdottaa englanninopettajan paikkaa Tansaniassa, ja Martinin on tehtävä suuri päätös. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Catfish
Viestejä Playboy-mallilta. Tuiki tavallinen maalaispoika Joe viestittelee Facebookissa unelmiensa naisen Kari Ann Penichen kanssa, joka on entinen teinimissi ja Playboy-malli. Joe ei voi uskoa hyvää onneaan ja haluaa varmistua, että viestien lähettäjä todellakin on Kari Ann. Nevin ja Maxin mielestä koko asetelma on alusta alkaen täysin epäuskottava, mutta pikainen nettiselvittely antaakin yllättäen päinvastaisen vaikutelman. Innoissaan Nev järjestää nettituttaville tapaamisen Joen kotiin. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
15:00
Face
Intiimiä ja intensiivistä. Osoittaakseen Lydialle, että tämän tiimillä on tosi kyseessä, Naomi kertoo Amandan valmiudesta vaihtaa joukkuetta, ja Lydia muuttaa asennettaan kovettaen kuorensa. Tiukkaa asennetta kaivataankin mainoskampanjassa, jossa tytöt poseeraavat alusvaatteissa komeiden miesmallien käsivarsilla. Kuvaan on vangittava seksikkyyttä sekä eleganssia, mutta intiimin ja intensiivisen yhteyden luominen osoittautuu monille vaikeaksi. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
16:00
Pomo piilossa UK
Lemmikkien puolesta. Blue Cross -eläinsuojelujärjestön pomo Kim Hamilton on kovapintainen entinen pörssihai. Nyt hän haluaakin ottaa selvää, miten Blue Cross voisi tehostaa toimintaansa. Mutta miten pomolta sujuu lemmikkien jätösten siivoaminen? Brittiläinen realitysarja.
17:00
Walker, Teksasista
Black Bayou, osa 1. Walker tippuu helikopterista ja saa aivotärähdyksen. Hänet passitetaan lomalle lepäämään. Niinpä Walker, Trivette ja C.D. lähtevät kalastamaan Black Bayoun kauniiseen luontoon. Alueella on kuitenkin myös rikollista toimintaa, eikä lainvalvojien lomailu suju täysin rauhallisissa merkeissä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Närästyslääkepako. Adam ja Jamie testaavat hurjaa tarinaa vankilapaosta närästyslääkkeiden avulla. Tiimillä on puolestaan työn alla pimeä salakuljetusmyytti. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Pikku emäntä. Jouduttuaan laskettelutapaturmaan Marge antaa taloudenhoidon perheen toiseksi vastuullisimmalle. K12
19:30
Villi ja vapaa
Juliuksen vaikutus. Leslie allekirjoittaa vihdoin eropaperit. Ex-mies Julius on kuitenkin yhä Dannyn ystävä. Voiko ystävyyden onnistua pitämään Leslieltä salassa? Shelly näkee unta, jossa Danny vie hänen tyttönsä. Hän päättää vaatia anteeksipyyntöä koston uhalla. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. K7 (väkivalta).
20:00
Rillit huurussa
Epäröintikeskittymä. Raj pähkäilee kahden naisen välillä. Sheldon pähkäilee kahden pelikonsolin välillä. Penny pähkäilee, pitäisikö heppoinen rooli ottaa vai jättää. Jaksossa vierailee Wil Wheaton. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 20. Perinteinen kauhujakso kuljettaa katsojat jälleen karmiviin tunnelmiin! Springfiedlissä liikkuu kannibalismia harrastava zombi, Homer muuttaa ulkomuotoaan maistettuaan Moen verellä terästämää olutta ja Lisa yltyy veritekoihin. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K12 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Idioluutio
Joe Bauers, äärimmäisen keskinkertainen mies, valitaan koekaniiniksi Pentagonin huippusalaiseen tieteelliseen projektiin, jossa hänet ja ilotyttö Rita nukutetaan vuodeksi. Heidät unohdetaan, ja he heräävätkin vasta viidensadan vuoden kuluttua, jolloin evoluutio on tyhmentänyt ihmiskunnan niin, että Joe todetaan palikkatestissä maailman älykkäimmäksi ihmiseksi. Joe poukkoilee vankilasta Valkoiseen taloon, sankarista henkipatoksi. Ohjaus: Mike Judge, USA 2006 (84'). Pääosissa: Luke Wilson, Maya Rudolph ja Dax Shepard. K12

Arviot: IMDb 6.5 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:45
Viikingit (K16)
Soturin kohtalo. Kausi 3, 3/10. Kuningas Egbert vierailee viikinkiasutuksessa ensimmäisen kylvön aikaan ja tukahduttaa omiensa keskuudesta kuuluvan kritiikin. Wessexin ja viikinkien joukot hyökkäävät Merciaan. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisen viikinkisankari Ragnar Lothbrokin myytistä. K16 (väkivalta).
23:45
Eurojackpot ja Jokeri
23:50
Mutsi
Riskin hurma. Christy joutuu myöntämään, että hän nauttii riskeistä intiimeissä tilanteissa. Bonnie nimitetään AA-kerhon sihteeriksi, eikä hän aio lepsuilla. Amerikkalainen komediasarja. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:20
Sleepy Hollow (K16)
Menneisyyden vankina. Kausi 2, 18/18. Abigail on joutunut menneisyyteen Katrinan loitsun vuoksi, joten hänen täytyy löytää tapa päästä takaisin omaan aikaansa ja samalla korjata historiaan aiheutuneet virheet. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Vampyyrien sukua (K16)
Kaikuja kirkossa. Noidat suostuttelevat Hayleyn rämeelle lääkärintarkastukseen. Tarkoitus ei välttämättä kuitenkaan ole hybridilapsen hyvinvoinnin varmistaminen. Klaus tahtoo Davinan puolelleen, ja Rebekah kuulee Elijahista. Camin trauma on suurempi kuin kukaan uskoikaan. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:15
Lainvalvojat
2. Kauden toisessa jaksossa kenttäjohtopartio saa ilmoituksen rautatieasemalla liikkuneesta miehestä, joka on varustautunut veitsillä. Etsinnät aloitetaan useamman partion voimin. Komisario Jussi Huhtela puolestaan on vastuussa operaatiosta, jossa etsitään puukotetun uhrin asunnosta paennutta nuorta kolmikkoa. Myös vanhemman rikoskonstaapelin, John Ahlgrenin, päivä on kiireinen: hän saa hälytyksen asuntoon, josta nainen on löytänyt miehensä puukotettuna. Kuulustelujen edetessä ilmoituksen tehneen naisen tarina muuttuu ja epäilyt mahdollisesta tekijästä saavat uuden suunnan. K7 (ahdistus).
02:45
Voittostudio