UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 27.7.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Turha luulo, herra Saalfeld. Poppyn yritys korjata virhettään meni pieleen. Niinpä Werner yrittää lepytellä Hildegardia, joka kuitenkin vaatii Werneriä tunnustamaan tekonsa. Riidan myötä Poppy lähtee viettämään iltaa Tinan kanssa. Paikalle saapuukin myös tohtori Niederbühl, joka tanssittaa Poppya. Tinan mielestä Poppyn on kuitenkin syytä olla varuillaan, sillä hän näkee tohtorilla yhä olevan tunteita Poppya kohtaan. Julia ja Sebastian tarjoutuvat vapaaehtoistöihin hyvittääkseen tekojaan. Beatricen ja Hermannin välit lämpenevät entisestään. Tinan hermoja kiristää Normanin rumpuharrastus. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Myanmar. Tony tutustuu Burmanakin tunnettuun väkirikkaaseen maahan, joka on ollut pitkään sotilasjuntan hallinnoima mutta on vähitellen avautumaan päin. Ruoan osalta luvassa on muun muassa mereneläviä ja mitä erilaisimpia salaatteja. Lisäksi nähdään ihmisvoimalla toimivia maailmanpyöriä ja koetaan tunnelmallinen junamatka Yangonista maaseudulle ja Baganin valtavalle temppelialueelle.
15:00
Jamien superruokaa
Merilevää ja hedelmiä. Kausi 1, 5/6. Jamie reissaa Japaniin ja Costa Ricaan tutkimaan paikallisten superruokia. Aamupalaksi tehdään superruokaversio pavuista, munista ja tomaatista, lounaaksi herkutellaan merilevällä maustettuun misoliemeen tehdyllä kanakeitolla, ja päivällisiksi Jamie taikoo rapuja sateenkaarikuskusin kera sekä tomaattista munakoisopastaa. Juomaksi kulautellaan sitruunalla ja inkiväärillä maustettua appelsiini-kurkumateetä. Englantilainen ruokaohjelma.
16:00
Maailman kauheimmat naapurit
Väkivaltainen eläkeläinen. Suffolkin syrjäkylän asukkaiden elämästä tulee painajaismaista, kun eläkkeellä oleva naapuri pyrkii häiritsemään ihmisten kotirauhaa kaikin keinoin. Poliisinkaan väliintulo ei tunnu estävän syyttömänä itseään pitävän miehen häiriköintiä. Whitbyssä 84-vuotias sotaveteraani ajautuu riitoihin naapurissa asuvan poliisipariskunnan kanssa. Englantilainen realityohjelma.
17:00
Ihmemies MacGyver
Kuolema korjaa satoa. Pohjois-Kaliforniassa vieraileva MacGyver liittyy mukaan taisteluun vaarallisten torjunta-aineiden käytön lopettamiseksi. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Siirappiuinti. Adam ja Jamie testaavat, onko siirapissa yhtä nopeata uida kuin vedessä. Tiimi tutkii kahta erikoista luotimyyttiä. Uusinta.
19:00
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
19:30
Mutsi
Lohturuokaa ja pahoinvointia. Christyllä on ilouutisia, joita edes pienet rahahuolet eivät keikuta. Violetilla taas on ryppyjä rakkaudessa ja kun häät joudutaan perumaan, juhliminenkin maistuu. Yhtäkkiä 4 000 dollarin hääpuku tuntuu entistäkin kalliimmalta, vaikka syyllisten etsintä on pahasti kesken. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Kolme seikkailua. Ensimmäisenä kevätpäivänä Homerilla, Lisalla ja Bartilla on omat seikkailunsa. Marge leikkaa keittiöpuuhissa vahingossa Homerin peukalon, joka kokee mielikuvituksellisia vaiheita. Lisa vie keksimäänsä kielioppirobottia esiteltäväksi kouluun, mutta ei ilman mutkia. Bart joutuu puolestaan gangsterien pyöriteltäväksi. - Vierasääni: Joe Mantegna. K12 (väkivalta).
20:30
Simpsonit
Herran ylistys. Naapuri Ned Flanders ei toivu millään vaimonsa menehtymisestä. Hän päättää toteuttaa vaimonsa viimeisen tahdon, kristillisen huvipuiston. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
112
Hätäkeskukseen tulee toisinaan puheluita mielenterveydeltään epävakailta henkilöiltä. Vantaalla pelastuslaitos saa hälytystehtävän onnettomuuspaikalle, jossa linja-auto on syttynyt tuleen. Espoossa ensihoitajat ovat kiireisiä ja Porvoossa poliisilla riittää toimintaa. K7 (ahdistus).
21:55
Exiä rannalla remix: Bittersweet
22:00
Rysän päällä
Kuvat kertovat. Kausi 15, 12/22. Robert Perry on valokuvaaja, joka seurustelee mallinsa kanssa. Nyt hänen tyttöystävänsä on alkanut toimia toisenkin kuvaajan mallina, joten hän alkaa epäillä, että kyse on jostain muustakin. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.
23:00
Lainvalvojat
3. Lainvalvojien kolmannessa jaksossa nähdään neljä kiinnostavaa tehtävää: Yhtäällä tutkitaan palaneesta autosta löytynyttä ruumista, toisaalla ollaan Töölössä tapahtuneen puukotuksen tekijän jäljillä. Ylikonstaapeli Seppo Skogbergia ja vanhempaa konstaapelia Teemu Koskelaa pitävät kiireisenä haasteellinen joukkotappelu Helsingin rautatieasemalla sekä asuntopalo, jonka päätteeksi Skogberg joutuu ilmoittamaan asunnon omistajille suru-uutisen. K7 (ahdistus).
23:30
Lainvalvojat
1. Lainvalvojien kolmannen tuotantokauden avausjaksossa tehdään suomalaista TV-historiaa. Kausi käynnistyy tunteita kuohuttavalla jaksolla, jossa lokakuussa 2010 suomalaisia puhuttaneeseen julmaan raiskaustapaukseen pureudutaan ensimmäisistä siihen liittyvistä hätäpuheluista lähtien. Jakson edetessä katsojat pääsevät seuraamaan tapahtuman etenemistä aina kiinniottoon ja oikeudenkäyntiin saakka. Myös rikoksen uhri antaa omissa puheenvuoroissaan urheasti kasvot sille, millaista on elää loppuelämänsä raiskattuna naisena. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Kosto. Kausi 7, 6/22. Damon ja Stefan suunnittelevat tappavansa Julianin, mutta toteutustavasta syntyy erimielisyyksiä. Lily haluaa haudata sotakirveen ja järjestää Mystic Fallsin asukkaille juhlat. Alaricille paljastuu yllättävä totuus siitä, mitä häiden jälkeen tapahtui. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K16 (väkivalta).
00:55
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Keegan-Michael Key ja Kathryn Hahn. Musiikkivieraana NAF. Esitetty USA:ssa 19.7.2016.
01:50
Miljoonapotti