UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 28.5.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Mokon suuri maailma
Yhteys katkeaa. Mita pyytää Mokoa ja Chavapaa ottamaan kuvia Intian Darjeelingin teeplantaaseilta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Vikke Viikinki
Vapauttakaa Ylvi. Pox sieppaa Ylvin merirosvolaivaan, ja Halvar miehistöineen lähtee pelastamaan häntä. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Madagascarin pingviinit
Bestis viholliset / Vesuviusten yö. Madagascar-elokuvaan perustuva suomeksi puhuttu animaatiosarja, jossa New Yorkin eläintarhan asukit käyvät jatkuvaa nahistelua siitä, kuka onkaan eläintarhan valtias. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pikku Prinssi
Kristallikyynelten planeetta, osa 1. Kausi 3, 8/26. Pikku Prinssi saa hätäkutsun Ludokaan planeetan arkkitehdilta. Kuningas Ekym rakentaa valtavia portaita taivaisiin, jotta löytäisi pilvien seasta hyräilijäneidon. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja, joka perustuu Antoine de Saint-Exupéryn vuonna 1943 julkaistuun klassikkokirjaan. Pikku prinssi päättää etsiä Ruusun kotiplaneetan ja kohtaa uuden, taianomaisen seikkailun aikana monta tuttua planeettaa ja niiden asukasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. K7 (väkivalta).
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
Salatut elämät
Osa 3006: Antonisaa koti-iltaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Salatut elämät
Osa 3007: Gunnar hillostaa Sannia. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Salatut elämät
Osa 3008: Ismo nuuhkaisee vieraan miehen puskaa ja liikuttuu. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Salatut elämät
Osa 3009: Ilja ei pysy yhtään kärryillä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
12:30
Jamien superruokaa
Yrttejä ja tofua. Kausi 1, 3/6. Jamien superruokamatkat vievät tällä kertaa Kreikkaan ja Japaniin. Aamupalaksi nautiskellaan paksuja suolaisia lettuja, lounaaksi saadaan yrttimarinoituja kanavartaita appelsiinisalaatin kera ja päivällisellä herkutellaan tofuhampurilaisella ja sateenkaarisalaatilla sekä kalacurrylla. Jaksossa näytetään myös helppo ketsuppiresepti ja mansikkajuoman ohje. Englantilainen ruokaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Piilokamera
6. Nyt testataan autoilijoiden ja jopa jalankulkijoiden suhtautumista äärimmäisen alhaisiin nopeusrajoituksiin ja kahvila-asiakkaiden sietokykyä klassikkojekun uusinnassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
14:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Varikolla toimittajana Mervi Kallio ja asiantuntijana Toni Vilander.
14:29
Peter uutisvirrassa
Ismo Alanko. Peter Nymanin vieraana muusikko Ismo Alanko.
15:00
MTV.doc: Jääkarhut ja lyhenevä talvi
Kanadan Hudsoninlahdella elää maailman eteläisin jääkarhuyhdyskunta, johon kuuluu 2 000 yksilöä. Nyt yhdyskunnan ja samalla koko lajin tulevaisuus on uhattuna, kun ilmaston lämpeneminen kutistaa jääkarhujen elinpiiriä vuosi vuodelta. Koskettavassa ja taidokkaasti kuvatussa amerikkalaisdokumentissa seurataan jääkarhujen jokavuotista matkaa sulavalta jäätiköltä 500 kilometrin päähän mantereelle. Suurten petojen on valmistauduttava matkaan saalistamalla ahkerasti, sillä lyhenevän talven vuoksi niillä on aina vain vähemmän aikaa kartuttaa elintärkeitä rasvavarastojaan. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Pomo piilossa
Pizzaa ja pilveä. Yli 50-vuotiaan perheyrityksen Donatos Pizzan omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Jane Grote Abell haluaa selvittää, vieläkö yrityksessä vaalitaan hänen isänsä periaatteita ja tehdään töitä suurella sydämellä. Soluttautuminen alkaa karikkoisesti, kun pizzalähetti erehtyy kertomaan pomolle paheestaan. Koko ikänsä yrityksessä työskennellyt Jane saa myös huomata, ettei pizzojen valmistus tai kassatyöskentely suju enää vanhalla rutiinilla. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pomo piilossa
Sooloilijat kuriin. Kausi 6, 11/13. Vuokaleivosketjun omistaja Gigi Butler joutuu huomaamaan, että hänen reseptejään ja muuta ohjeistusta ei noudateta joka puodissa. Lisämurhetta tuottaa se, että menestystä tavoitellessaan Gigi on tullut loukanneeksi perhettään, joka auttoi hänet alkuun urallaan. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Luojan kiitos!
Osa 1.. Luojan kiitos! on uusi hulvaton koko perheen viihdeohjelma, jossa julkkikset heittäytyvät toinen toistaan kummallisimpiin, lavastettuihin tilanteisiin. Ensimmäisessä jaksossa nähdään kuinka Maria Sid operoi leikkaussalissa ja Jukka Rasila suistaa keksinnöillään yrityksensä vararikon partaalle. Näemme myös Joonas Saartamon näyttävän paluun rokkarina ja Santtu Karvosen lastenohjelmassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Uutisextra
19:20
MTV Sport Uutiset
19:30
MTV Sport: F1 Paalupaikka
Varikolla toimittajana Mervi Kallio ja asiantuntijana Toni Vilander.
20:00
Pop'n'Roll
Archie Cruz ja Mitra. Kausi 2, 5/8. Vieraina Archie Cruz ja Mitra. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Sopimaton ehdotus. Kausi 29, 3/17. Kilpailijat alkavat mokailla, eivätkä kaikki juonittelutkaan mene aivan nappiin. Pelin käänteiden myötä syntyy varsin yllättäviä liittoumia. Jeffille ehdotetaan erikoista vaihtokauppaa. Palkintokisassa kysytään rauhallisuutta ja tasapainoa. Hermoja koettelee myös salaillun henkilöllisyyden paljastuminen. Koskemattomuuskisassa vastustajaa mäiskitään oikein olan takaa. Luvassa on rajuja läheisten välisiä taisteluja ja kovaa fyysistä ja henkistä peliä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla toimittajana Mervi Kallio ja asiantuntijana Toni Vilander.
22:45
Johan Falk 1 - erikoisyksikkö (K16)
Johan Falk saa uuden viran erikoisyksikkö GSI:stä viiden vuoden Europol-keikan jälkeen. Paljastuu, että GSI käyttää rikollispiireissä operatiivisia tietolähteitä. Göteborgia riivaa sarja arvokuljetusryöstöjä, joista lähteet saavat tietoa vaihtelevasti. Kun kollega Tommy Ridders ammutaan, tietolähde koodinimellä Lisa astuu esiin ja pyytää Johania suojelemaan itseään ja perhettään. Ohjaus: Anders Nilsson, Ruotsi (113'). Pääosissa: Jakob Eklund, Mikael Tornving, Joel Kinnaman, Meliz Karlge. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.8
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes

Kello 24:00

01:00
MTV Sport: Ravikunkku
Toto76-ravit Vieremällä. Juontaja Antti Pylkkänen. Asiantuntija Kari Lähdekorpi. Selostus Juha Jokinen
02:00
Voittostudio