UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 26.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Kahden naisen lumoissa. Yhdeksäs tuotantokausi alkaa! Pauline ja Leonard huvittelevat kieriskelemällä mutaisella nurmella. Heidän suhteensa osoittaa lämpenemisen merkkejä, mutta Patrizia ujuttautuu takaisin Leonardin lakanoihin. Bichlheimin pormestari Werner keksii, miten hän voi kiristää itselleen toimiston hotellista kohtuullisilla ehdoilla. Hildegard ei huomaa, että Eberhard on häneen korviaan myöten rakastunut. Michael ja Natascha nuolevat haavojaan Marlenen ja Konstantin jätettyä Fürstenhofin lopullisesti. Elämä kuitenkin jatkuu edelleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Jamie Oliverin koululaishaaste
Politiikkaa ja polemiikkia. Uusi opettaja yrittää saada nuoret innostumaan politiikasta. Grammy-voittaja Jazzie B Obe puolestaan innostaa heitä musiikin pariin. Jamie johdattaa oppilaat thairuuan valmistukseen. Osalla nuorista on ongelmia alkoholin kanssa. Lisäksi kahden tytön välit kärjistyvät kesken oppitunnin. Oppilaat myös häiriköivät ja herättävät pahennusta teatteriesityksessä. Entä kuinka käy opettajan, joka laukoi asiattoman kommentin yhdelle opiskelijoista? Brittiläisessä realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver patistaa koulunsa kesken jättäneet ongelmanuoret takaisin opintojen pariin perustamalla unelmakoulun huippuopettajineen.
15:00
Myytinmurtajat
Luotipudotus. Adam ja Jamie testaavat, osuvatko yhtä aikaa ilmasta pudotettu ja aseesta ammuttu luoti maahan samanaikaisesti. Tiimi yrittää lyödä Busterilta sukat jalasta.
16:00
Walker, Teksasista
Häivähdys menneisyydestä. Trivetten entinen tyttöystävä Angel pyytää apua isänsä etsimiseen. Kun isä vihdoin löytyy, Angel tappaa isänsä ja kolkkaa Trivetten tajuttomaksi. Kun Trivette ryhtyy selvittämään, miksi ihmeessä Angel tappoi miehen, jonka piti olla hänen isänsä, jäljet johtavat jamaikalaisen huumejengin luo. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Uusi suunta uralle. Charlotte ja Werner juhlivat yhdessä Wernerin paluuta hotelliin. Juhlinta saa Friedrichin mustasukkaiseksi, mutta Natascha osaa onneksi piristää juuri oikealla tavalla. Charlotten on kuitenkin aika miettiä, mitä hän Friedrichiltä haluaa. Natascha kärsii uransa laskusuunnasta, ja muut työt antavat muuta ajateltavaa. Posti tuo Eberhardille psykologisen lausunnon, joka päättää, tarvitseeko hän edunvalvojan kuten hänen tyttärensä vaatii. Paulinen kärsivällisyys on koetuksella, sillä Patrizia piinaa häntä Leonardin kielloista huolimatta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Kurjat kuppilat USA
Paluu Amy's Baking Companyyn. Gordon Ramsayn tiimi palaa viime kaudella kohun nostattaneeseen Amy's Baking Companyyn Arizonan Scottsdalessa. Jaksossa nähdään ennennäkemätöntä kuvamateriaalia Ramsayn vierailusta ja kuullaan omistajaparin mietteitä sekä kohusta että kokki Ramsaysta. Ovatko Amy ja Samy ottaneet neuvosta vaarin?
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Kolme miestä ja tyttö
Sisäpiiri pieni pyörii. Jessillä on vaikeuksia päästä mukaan uuden työpaikkansa sisäpiiriin. Hyväksyykö viileiden opettajien muodostama ydinporukka häntä ikinä seuraansa? Winston lupautuu vahtimaan Daisyn kissaa ja Schmidt tasapainoilee Cecen ja Elizabethin välillä. Jaksossa vierailevat Konttori-sarjasta tuttu Angela Kinsey ja Asunto 23 -sarjassa näytellyt Dreama Walker! Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (ahdistus).
19:30
Miehen puolikkaat
Kahden sormen sääntö. Alan yrittää selitellä hairahdustaan, eikä Charliellakaan mene ihan putkeen kihlattunsa kanssa. Amerikkalainen komediasarja. K7 (seksi).
20:00
Rillit huurussa
Silmänkääntötemppuapproksimaatio. Sheldon ajautuu hulluuden partaalle yrittäessään keksiä, kuinka Howardin esittelemä taidokas korttitemppu oikein tehdään. Mitä monimutkaisimmat kokeetkaan eivät tunnu paljastavan Howardin salaisuutta. Leonardin ja Pennyn läheiset välit häiritsevät Priyaa. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Paljon tuhinaa taiteesta. Lisan adoptoiman marsun tuhottua Simpsoneiden seinällä olleen taulun Marge ostaa tilalle uuden maalauksen Milhousen vanhempien pihakirppikseltä. Kun ostos yllättäen osoittautuukin arvoteokseksi, sen omistajuudesta nousee mehevä riita. Vierailevana äänenä Max von Sydow! Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Top Chef
Kaupungin parhaat. Lammas, artisokka ja valkosipuli ovat keskiössä, kun tietty määrä raaka-aineita valmistellaan pikavauhtia kokkauskuntoon. Sormenpäät ovat vaarassa, kun veitsiä heilutellaan neljän hengen ryhmissä, ja hitaimmat joutuvat tyytymään carpaccioon. Pudotustehtävä on tällä kertaa haasteellinen jopa tuomareiden mielestä, sillä New Yorkin hienoimmista ravintoloista on valittu neljä hyvin erilaista paikkaa, ja kilpailijat joutuvat keksimään kyseisen ravintolan menuun sopivan annoksen. Hikikarpaloita otsalla ei vähennä se, että tänään aiotaan pudottaa kaksi kilpailijaa. Vierailevina tuomareina Kate Krader, sekä ravintoloiden omistajat Michael White, David Chang, David Burke ja Wylie Dufresne. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
22:00
NCIS: New Orleans
Kriisin kynnyksellä. Jazz-klubilla juhliva laivaston luutnantti alkaa voida huonosti ja joutuu lopulta taksin töytäysemäksi. Silminnäkijöiden mukaan mies käyttäytyi todella sekavasti, mutta kaikki miehen tuntevat ylistävät hänen kunnollisuuttaan, eikä Lorettakaan löydä ruumiista merkkejä alkoholista tai huumausaineista. Vatsalaukun sisällön omituinen bakteerikanta saa Sebastianin turvautumaan joogaan, mutta kun Loretta lopulta ratkaisee yhtälön, on tilanne pahempi kuin kukaan osasi odottaa. Mahdollisen suurkriisin uhka saa Dwaynen muistelemaan vuoden 2005 hurrikaanin tuhoja. Jaksossa vierailevat NCIS-sarjasta tutut Tony DiNozzo (Michael Weatherly) , Abby Sciuto (Pauley Perrette), Carol Wilson (Meredith Eaton) ja Leon Vance (Rocky Carroll). Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:00
Sons of Anarchy (K16)
Oma lehmä ojassa. Yhden jos toisenkin tahon salaisuudet alkavat paljastua, ja Jax yrittää pysyä tapahtumien edellä pitääkseen kerhon ja itsensä pinnalla ja saadakseen kauaskantoiset suunnitelmansa toteutumaan. Kaiken lisäksi Tara on pulassa autettuaan tietämättään Ottoa päättämään FBI:n tutkinnan tyypillisen väkivaltaiseen tyyliinsä. Rauhalliseen hierontapalvelujen pyörittämiseen keskittynyt Nerokin joutuu setvimään vanhan jenginsä uusia ongelmia ja päättämään, mikä loppujen lopuksi on tärkeintä. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:10
Kolme miestä ja tyttö
Sisäpiiri pieni pyörii. Jessillä on vaikeuksia päästä mukaan uuden työpaikkansa sisäpiiriin. Hyväksyykö viileiden opettajien muodostama ydinporukka häntä ikinä seuraansa? Winston lupautuu vahtimaan Daisyn kissaa ja Schmidt tasapainoilee Cecen ja Elizabethin välillä. Jaksossa vierailevat Konttori-sarjasta tuttu Angela Kinsey ja Asunto 23 -sarjassa näytellyt Dreama Walker! Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (ahdistus).
00:40
Star-Crossed - Maailmat vastakkain
Mik' on se myrsky, joka kiekkuu noin?. Hurrikaani yllättää Edendalen asukkaat, ja Marshallin oppilaat suljetaan kouluun rajuilman ajaksi. Drake joutuu kohtaamaan epäilyksiään hautovan Graysonin. Opettaja Benson saa selville hirvittävän totuuden, ja Emeryn täytyy tehdä kaikkensa tämän suunnitelmien estämiseksi ennen myrskyn laantumista. Romanttinen scifi-draama nuoren tytön ja alienin kielletystä suhteesta. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:35
Voittostudio