UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 27.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Tiikerinsilmä. Samppanja sihisee ja poppikone soi, kun Larissa ja Jonas juhlivat nyrkkeilyottelun voittoa Larissan hotellihuoneessa. Tina soittelee turhaan perään, sillä viettelys vie miehen. Julia tuhoaa tietämättään ainoan todisteen Patriziaa vastaan. Sebastian tajuaa, että hänen on tehtävä uudet suunnitelmat, sillä ilman Patrizian tunnustusta kukaan ei voi todistaa, että juuri hän on tappanut Sophien. Nataschan ja Michaelin intohimoinen suutelu maailman ensi-iltansa yhteydessä oluttuvassa saa jälleen juorut liikkeelle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Kiinteistöjen kuningas
Helleeniset häät. Jenni menee naimisiin kreikkalaisen lääkärin kanssa. Kun Jeff on häävieraiden joukossa, yllätyksiltä ei voi välttyä. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:00
Antti Holma Show
Raha. Kausi 1, 3/8. Antin kartanossa luksus paljastuukin kissankakaksi, Facebook-kirppisten ylläpitäjät julmureiksi ja Sauli Niinistö politiikan Katri-Helenaksi. Vieraina Katja Ståhl, Reino Nordin ja Anna Dahlman.Musiikkivieraana Yona. Komediallinen keskusteluohjelma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Muodin huipulle
Timanttien säihkeessä. Kausi 12, 2/15. Timantit ja jalokivet toimivat inspiraationa kilpailijoille, joiden tehtävänä on suunnitella ylellinen ja häikäisevä iltapuku. Kangaskaupassa ympäristötietoinen Timothy tonkii arvojensa mukaisesti roskiksia. Tulisieluinen Sandro puolestaan saa hermoromahduksen juuri ennen näytöstä, kun kukaan ei suostu auttamaan häntä höyrysilittimen kanssa. Yksi kilpailijoista murtuu kyyneliin kesken näytöksen tuntiessaan epäonnistuneensa täysin. Lavalla nähdään niin graafisia ja liehuvia luomuksia kuin vartalonmuotoisia cocktailmekkoja, joista toiset ovat enemmän onnistuneita kuin toiset. Vierailevana tuomarina on Emmy-palkittu pukusuunnittelija Eric Daman. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
17:00
Ihmemies MacGyver
Daltonin mamma. Jack jäljittää MacGyverin avustuksella kadonnutta äitiään, muttei valitettavasti ole ainoa, joka haluaa rouvan käsiinsä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Kyytiä kasveille. Adam ja Jamie testaavat, voiko hurrikaaninopeudella lentävä oljenkorsi lävistää palmun rungon. Tiimi puolestaan tutkii, onko kasveilla tunteita. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:00
Fresh Off the Boat
Fajitamies. Kausi 1, 6/13. Eddie haluaisi ostaa "Shaq Fun", kaikkien hänen kavereidensa havitteleman uuden hittipelin. Hänellä ei kuitenkaan ole siihen varaa, joten hän joutuu menemään töihin isänsä ravintolaan tarjoilemaan uutta trendiruokaa. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Huoria, huoria. Alan polttaa vahingossa Lyndseyn talon poroksi ja Charlien talo täyttyy pakolaisista. Lyndseyn ex-mies (Judd Nelson) ilmestyy entisen kotitalonsa raunioille. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Terroriuhka. Bart ystävystyy muslimipojan kanssa, mutta Homer on kauhusta kalpeana: hän nimittäin pelkää, että pojan perheen uskonnollinen vakaumus johtaa terrorismiin. Perheen sukunimikin on epäilyttävä. Lisa jää koukkuun teknologian ihmeelliseen maailmaan. Ääninäyttelijänä jaksossa vierailee iranilaistaustainen Shohreh Aghdashloo. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Hermostusta ja herhiläisiä. Lisa hermostuu, kun hänen herhiläisharrastuksensa on vaarassa kaupunkiin rakenteilla olevan stadionin tähden. Kumpi voittaa - eläinten oikeuksia puolustava neitokainen vai rahanahne Mr. Burns? Jaksossa ääninäyttelevät vierailijat nimeltä Marv Albert, Jeff Bezos ja Mark Cuban. Albert tunnetaan urheiluselostajana, Bezos Amazon.comista ja Cuban useista televisiotöistään. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Duudsonit Elokuva (K16)
Toimintaa ja räväköitä stuntteja, joita ei kannata yrittää tehdä kotona. Elokuvassa nähdään myös Bam Margera ja Steve-O. Suomi 2006. Ohjaaja: Jarno Laasala. Pääosissa: Jarno Laasala, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden, Hannu-Pekka Parviainen. K16

Arviot: IMDb 6.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:35
Myytinmurtajat
Kyytiä kasveille. Adam ja Jamie testaavat, voiko hurrikaaninopeudella lentävä oljenkorsi lävistää palmun rungon. Tiimi puolestaan tutkii, onko kasveilla tunteita. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
23:35
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
23:40
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä Rose Byrne, julkkiskokki Bobby Flay ja musiikkiparodioiden mestari, Grammy-voittaja Weird Al Yankovic. Esitetty Yhdysvalloissa 19.5.2016.

Kello 24:00

00:35
Voittostudio