UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Keskiviikko 26.7.

09:00
Kesäpuhujat
3/6. Hotellimagnaatti ja aktivisti Petter Stordalen, taloustoimittaja Carolina Neurath, kirjailija Sarita Skagner, toimittaja Jenny Strömstedt sekä näyttelijä Morgan Alling istuvat alas ja tutustuvat toisiinsa. SVT, 2014. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
10:00
Piha kuntoon
Osa 4/10. Tänään Maria Arborgh vierailee Malmön siirtolapuutarha-alueella, jossa meren läheisyys luo outoja näköharhoja. Entä miten lehtikirvoista pääsee parhaiten eroon? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Tinan keittiössä
Tina tekee kasvisruokia, kuten falafelia chilipaahdettujen bataattien ja laktoosittoman jogurttikastikkeen kera sekä paahdettua palsternakkaa latva-artisokan, karamellisoitujen sipulien ja kesäkurpitsahillon kera. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:00
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
8/12. Pyöräliikkeessä vanhat pyörät saavat yllättävän käyttötarkoituksen. Woodliving aloittaa uuden yhteistyön. Sannie hyödyntää tyhjiä hillopurkkeja. Tanskalaisessa kierrätyssarjassa vanhat tavarat saavat uuden elämän. HD Äänitekstitys: ruotsi.
11:30
Sankareita helvetissä
Sarja alkaa. 1/6. Anja Lovén vaarantaa henkensä pelastaakseen noidiksi syytettyjä lapsia Nigeriassa. Andreas yrittää saada avun taifuunin uhreille. Sarja seuraa kuuden tanskalaisen työskentelyä maailman kriisialueilla. HD Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Vempainmies
Vempainmies Richard Ayoade tutkii, kuinka itseään voisi kehittää uuden teknologian avulla. Löytyisikö vempaimia joiden avulla ihmisen muisti paranee ja älykkyys kasvaa? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
12:22
Vempainmies
Kolmannen kauden päätösjaksossa Richard Ayoade pohtii, voiko sisätiloissa pysyttelemällä elää terveellistä elämää. Miten keksinnöt voisivat tehdä siitä mahdollista? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Kansankodin kuokkavieraat
5/8: Mora taskussa. Sodanjälkeinen nuoriso etsi Ruotsista töiden ohella myös vapautta ja säpinää. Osa heistä jäi Ruotsin Raatteen tielle, mutta joku sisseistä on taistellut tiensä takaisin Suomeen. O: Markku Heikkinen.(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:55
Talousennustajat
Lyhyt dokumenttielokuva yliluonnollisesta talousoliosta, joka säätelee elämäämme ailahtelevilla tunnelmillaan, hermoiluillaan, myrskyillään ja syöksykierteillään. O: Reetta Huhtanen. T: Aalto-yliopisto/ELO, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:20
Britannian monet kasvot
1/5. Historioitsija Simon Schama tutkii brittiläisen muotokuvataiteen historiaa ja tunnetuimpia teoksia. Hän esittelee sekä taiteilijat että näiden mallit, joilla oli tärkeä rooli Britannian historiassa. HD Äänitekstitys: suomi.
15:10
Kuun pimeä puoli
Kausi 1, 1/16. Life on Mars -sarjan venäläisversio. On vuosi 2011 Moskovassa. Yliluutnantti Solovjov jäljittää sarjamurhaajaa. Epäilty pääsee karkuun ja Mihail herää sairaalassa. Vuosi onkin 1979... (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:50
Jäitä hattuun
Kausi 2, 7/10. Nukke. Larry kaupittelee uutta ohjelmaansa ABC-kanavalle, mutta onnistuu pilaamaan juhlissa kanavapomon tyttären nuken. Jeffin tyttärellä olisi samanlainen, mutta sen saaminen on haastavaa. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Tinan keittiössä
Tina Nordström tekee klassista ranskalaista viinikukkoa, polynesialaista paahtokylkeä hapanimelän punakaalin kera sekä savulohella ja oliiveilla täytettyjä voitaikinalevyjä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
Pippi, Puppu ja Rosmari
Harakan aarteet. Etsimme taas Mapaa - liity joukkoon! buu.yle.fi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:07
Minusta tulee...
Merivartija. buu.yle.fi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:12
Bo muuttaa kotoa
Osa 5/8: Merirosvo. Bo haluaa merirosvoksi, mutta äiti kieltää. Niinpä Bo lähtee maailmalle ryhtyäkseen oikeaksi merirosvoksi. buu.yle.fi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:21
Bo muuttaa kotoa
Osa 6/8: Bo maalaa. Bon mielestä kotona täytyy maalata, mutta äiti on eri mieltä. Niinpä Bo muuttaa pois löytääkseen kauniimman kodin. buu.yle.fi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Luontomatkalla
6/10. Valkoiset karhut ja hirvet ovat harvinaisia. Joakim seuraa vaaleaturkkisten kermodeskarhujen kalastuspuuhia Kanadassa, kun taas Anders etsii valkoista hirveä Värmlannissa ja Länsi-Götanmaalla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:47
Ajankuvia Tukholmasta
Tommy Steelen vierailu villitsi tukholmalaisnuoria vuonna 1958. Jan Bergmanin sarja 1950-luvun Tukholmasta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
20:00
Velvet - muotitalon tarina (7)
Kausi 4, 17/18. Kun Ana ja Alberto kohtaavat, on pian selvää, mitä mieltä he ovat tilanteesta. Cristina haluaa kostaa, ja seuraukset ovat kohtalokkaat. Albertolla on suunnitelma tavarataloa varten. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
20:45
Mittatilaustyönä
Sarjassa tutustutaan ranskalaisiin käsityöläisiin. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kulttuurimatkalla Italiassa
2/3. Marche ja Umbria. Urbinon renesanssikaupunki on vierailun arvoinen. Apenniinien vuoriston syvyyksistä löytyy maailman suurimpiin kuuluva tippukiviluolasto. Oliivit ja salami-makkarat ovat paikallisia herkkuja. HD Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kino: Gloria (K16)
Chileläinen toimistotyöntekijä Gloria on viisikymppinen ja eronnut, ja haluaa aloittaa uuden elämän. Sébastian Lelion elämänmakuinen ja tyylikäs draama vuodelta 2013. HD Äänitekstitys: suomi. K16
23:45
Historia: Ruoka-aikoja
3/6. Seuraamme 1950-luvulta lähtien ruokailun vallankumousta, vuosikymmen per jakso. Miten ruoka-aineet, keittiötekniikka ja ruoanlaiton muotivirtaukset ovat muuttuneet kuuden vuosikymmenen aikana? (U) HD Äänitekstitys: suomi.