UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 2.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: esteratsastustuomari Caesar von
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Esteratsastustuomari Caesar von Walzel 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Faktabaari penkoo poliitikkojen puppupuheita 6.50 Makuja: Vappu Pimiän suklaakakku 7.10 Nuorten vaaliääni - kannattaako työmarkkinoille kiirehtiä? 7.40 Terve aamu: Vuoden 2015 liikuntatrendit 8.10 Viihderaati: Tarvitsevatko puolueet julkkisehdokkaita? 8.40 Päivän nimi: Suklaamestari Eero Paulamäki 8.50 Makuja: Vappu Pimiän suklaakakku 9.05 Studio55.fi: Vieraana gospelmuusikko Jaakko Löytty 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Vieraana gospelmuusikko Jaakko Löytty.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Ensin otamme Monte Carlon, sitten toisemme!. Wyatt sanoo Hopelle, että aluksen kapteenihan voisi vihkiä heidät välittömästi kannella, ikään kuin kelluvassa kappelissa. Rock'n roll. Hope suostuu suostuttelun jälkeen, ja Stella Marisin kapteeni Marx soittaa Bill Spencerille kertoakseen, että tämän poika ja neiti Logan ovat pyytäneet hänet vihkimään heidät. Selvä on. Wyatt, kapteeni ja todistajaksi tullut yliperämies odottavat morsianta aluksen kannella. Hope saapuu valkoisessa puvussaan paljain jaloin. Vihkiseremonia alkaa. Wyatt lupaa tuoda iloa ja hymyä rakkaansa elämään. Hope sanoo huomanneensa Wyattin spontaanisuuden ja impulsiivisuuden jo heti tuttavuuden alussa. "Saat minut tekemään asioita, joita en normaalisti tekisi. Pidän siitä." Sitten! Hope kiskaisee timantin kaulastaan, antaa sen kapteenille ja lähtee juoksemaan. Ja Wyatt perään. Mennäänkö nyt Titanic-elokuvasta tuttuun keula-asetelmaan? Ei, vaan Hope ojentaa kätensä Wyattille, ja he hyppäävät veteen. Kapteeni huutaa: "Julistan teidät mieheksi ja vaimoksi. Saa suudella morsianta!" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Riippuvuuden riipimä sielu. Paddy ei voi ymmärtää vaimonsa tekoja. Vanessa katsoo vierestä, kun Rhona kaivaa itselleen yhä syvempää kuoppaa. Cameron kertoo poliisille satuja selustansa turvaamiseksi. Kahvilassa järjestetään muistotilaisuus Alexille. Isoäiti Beattie ei saa rauhaa, ennen kuin murhaaja on löytynyt. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Pilleristin päätepiste. Paddy on varma, ettei Rhona ole lesbo - tekeillä on taatusti jotain muuta. Lastaan ikävöivä Amy purkaa sydäntään Zakille. Kylässä tarvitaan kiireesti ambulanssia. Vanessa joutuu kohtaamaan tekojensa seuraukset. Cameron panee liikkeelle pahansuopia juoruja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Ulkonäköpaineita. Uutuuskirjan mukaan nainen on vastuussa kumppaninsa pettämisestä, jos päästää itsensä rupsahtamaan. Jaksossa keskustellaan myös korsetin terveysvaikutuksista ja humalassa shoppailusta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Unelmien koti
Säästöt sileiksi. Mark ja Priscilla ovat asuneet ja työskennelleet pitkään ulkomailla. He haluvat asettua omaan kotiin ennen toisen lapsen syntymää, joten Jonathanin pitää saada vaativa remontti vauhdilla valmiiksi. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Peter uutisvirrassa
4. Vieraaana Jutta Gustafsberg.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
15:10
Rikas ja rakas
Häähumua, osa 1. Mansfieldin tyttären hääsuunnitelmat muuttuvat olosuhteiden pakosta, ja Mansfield määrää Lindsayn uuden juhlapaikan etsintään. Jenny on ostanut Brodylle kalliin syntymäpäivälahjan, mutta lahja menettää merkityksensä, kun Brodyn entinen tyttöystävä Heather (Anna Camp) saapuu toimistolle kerskailemaan saavutuksillaan. Jenny kaivaa Brodyn vanhalta Myspace-tililtä listan asioista, jotka Brody on halunnut tehdä ennen 30-vuotispäiväänsä. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:35
Salatut elämät
Osa 2797. Evan elämä on aarottoman mielenkiintoista Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, väkivalta).
16:05
Vaalit 2015: Kaksintaistelu
Vastakkain puheenjohtajat Päivi Räsänen ja Carl Haglund. Toimittajina Eeva Lehtimäki ja Timo Haapala.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
65 päivää Live Aid ¿ konserttiin. Eversti EVP Juho Suonperä on Lastensairaala- hankkeen aktiivinen puuhamies Keski-Suomessa. Hän järjesti hyväntekeväisyysjääkiekkotapahtuman, joka tuotti 17 000 euroa uudelle lastensairaalalle. ¿Lastensairaalalla on merkitystä koko tulevaisuudelle. On huono-osaisempia perheitä, mitkä eivät pysty huolehtimaan lapsistaan yhtä hyvin kuin toiset. Yhteiskunnan järjestelmä auttaa pieniä ihmisiä elämään ja tulevaisuuteen.¿ ¿Kukaan ei saa jäädä yksin¿ Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Suudelma lemmenlukkojen sillalla. Ahdistunut, onneton Liam vaeltaa ympäri Pariisia ja huomaa erään naisen lukemassa Eye on Fashion -lehteä, jonka kansikuvassa on Hope. Kaikista Pariisin silloista hän osuu lemmenlukkoja täynnä olevalle ja muistaa Hopen kanssa Italian Apuliassa sulkemansa lukon. Ivy löytää hänet sillalta ja kiittää henkensä pelastamisesta. Kiitoksen päälle hän antaa suudelman pojan poskelle. Oliver leikkii lähettipoikaa ja tuo Alylle megakimpun neilikoita. Deaconin ollessa yksin Quinnin asunnolla ovelle koputtaa etsivä Barrigan Mexico Cityn poliisista. Mitä asiaa? Barrigan haluaisi tavata Wyattin. Miksi? Puhuakseen herra Ricardo Montemayorin kuolemasta. Miksi se kiinnostaa? Siksi, että Wyatt on perinyt herra Montemayorin timantin, ja herra Montemayorille tehty ruumiinavaus paljasti korkeat arsenikkimäärät, ja poliisi epäilee jonkun ulkopuolisen sekaantuneen kuolemaan. Deacon löytää Quinnin huoneistosta käsiraudat ja tietokoneelta kuvia sadomasovälineistä. Lisäksi koneelta löytyy herra Montemayorin Wyattille lähettämä video. Amerikkalainen saippuaooppera. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Katumusta ja syytöksiä, osa 1/2. Paddy ja Vanessa tölvivät toisiaan Rhonan sairaalasängyn äärellä. Poliisi kyselee Pollardeilta Alexin vihamiehistä. Sandyn ja Seanin juoni Ericin pään menoksi ei ole oveluudella pilattu. Jacob ja Noah karkaavat omille teilleen. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Katumusta ja syytöksiä, osa 2/2. Rhonasta tuntuu, että kaikki on menetetty. Eric uhkaa soittaa poliisit Sandyn ja Seanin perään. Noah ja Jacob ovat yhä karkuteillä. Laurel saa tietää jotain järkyttävää. Belle uskoo Amyn kaipaavan Kylea enemmän kuin myöntää. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2798. Elias on Vekst-stedt Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Maajussille morsian
Osa 3. Ratkaisevat pikatreffit. Neljä maajussia tapaa valitsemansa puolisoehdokkaat ensimmäistä kertaa Långvikin kylpylähotellissa. Pitävätkö suosikit pintansa valinnan hetkellä vai löytääkö joku maajusseista uuden, ennalta arvaamattoman ihastuksen? Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew`ssa Suomen surkein kuski testaa Suomen kalleimmat autot, monopolin puolustaja RAY:n toimitusjohtaja Velipekka Nummikoski kohtaa monopolin vastustajan, himopelaaja Aleksi Valavuoren, Rosa Meriläisen mukaan eduskuntaan valitaan pantavia naisia, lisäksi Roope Salmisen & Koirien uusi biisi maailman ensi-illassa.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Sideways (K16)
Oscarilla palkitussa komediassa kaksi ikääntyvää poikaviikaria, joiden ansiolista vilisee epäonnistumisia, lähtee Kalifornian viinimaille viettämään pitkiä polttareita. O: Alexander Payne, USA 2004, 122'. N: Paul Giamatti, Thomas Haden Church, Sandra Oh,VIrginia Madsen. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 96 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Teknavi
Markku Alén viettää Porsche-päivää Lapin lumilla. Älykellomarkkinoilla kuhisee. Kokeilussa Samsung Galaxy S6 -älypuhelin. Riston testissä uusi Smart Fortwo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:25
Roba
Osa 10. Muskettisoturit. Väkivaltainen aikamiespoika kiristää äitiään. Hessu on tulisilla hiilillä: KRP kuulustelee Roban poliiseja ahdistelusyytöksen takia ja Artokin saa tilaisuuden puhua suunsa puhtaaksi. Existään vapautunut Maikki valmistautuu nettitreffeille, muut aseman poliisit taas suureen, huuruiseen ja tunteita ryöppyävään saunailtaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
02:20
Voittostudio