UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 30.8.

06:52
Nimipäiväonnittelu: 30.8.
Onnea Eemil, Eemeli.
06:54
Pikku Kakkosen posti
Minun kesämuistoni. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:00
Touhukkaat: Kuka heittelee roskia?
Joka puolella on kauheasti roskia! Mistä ihmeestä ne tulevat? Se on tietenkin Mellastus. Kukaan ei ole opettanut sille, että roskat kuuluvat roskapönttöön, mutta touhubuugin säestyksellä sekin onnistuu! Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: tuhma Poppeli. Paten erikoiskuljetus on tänään tarkoitettu Pekalle. Laura ja Lilli ovat järjestäneet hänelle yllätykseksi ratsastustunnin, mutta Poppelilla on muita kiireitä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Babar ja Badun seikkailut
Leijakilpailu: Chiku haastaa krokotiilit Piikin kanssa leijakisaan, mutta Piikki ei ole tästä yhtään mielissään. Kiitoalus-kilpailu: Joku yrittää estää Badua ja Ruutia kilpailemasta, mutta onnistuuko yhteistyö? Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Galaxi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Betonin särkijät, Viidakkojytä ja Lohikäärmeratsastajat. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:40
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:50
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:00
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:10
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:20
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:30
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:40
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:50
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
11:05
Käsky käy kutsuntaan
(1968) Ohjelma armeijan kutsunnoista ja aseistakieltäytymisestä. Haastateltavina aseista kieltäytyneitä ja aseettomassa palveluksessa olevia miehiä.
11:20
Anna palaa: Asevelvollisuus
(1984) Nuorten avoimen kanavan aiheena asevelvollisuus ja siviilipalvelus. Mukana punkyhtye Appendix. Toim. Leena Kahila ja Taneli Haro.
11:50
Tosi tarina: Isäni Zekrollah
Sähköinsinööri Zekrollah Aflatunin elämä muuttui täysin, kun hän muutti töihin Suomesta Kiinaan. Hänestä tuli yllättäen tv-julkkis. Ohjaus Aram Aflatuni. (U)

Kello 12:00

12:20
Rakkauden tähden: Xie ja Osmo
Kiinan Kantonista kotoisin oleva Xie vierailee Eilan luona Vihdissä. Xien aviomies, Osmo saa akupunktiota ja Eila ikioman kalligrafian. Osa 8/10. (U)
14:10
Yle Live: Pepe & Saimaa
Legendaarisen laulajan Pepe Willbergin 70-lukuhenkinen show Pepe & Saimaa ensi kertaa julkisesti esitettynä Ruisrockin Rantalavalla heinäkuussa 2014. Toimittajana Veli Kauppinen. HD
15:10
Dokumenttiprojekti: Vaalirahoittaja
Arto Merisalo osti vaikutusvaltaa, mutta joutui vankilaan. Arvo Tuominen teki siitä elokuvan. HD
16:00
Teinipomo
15-vuotias Jere saa vastuulleen suurperheen talouden kuukauden ajaksi. Viekö mopoharrastus perheen ruokarahat, vai pysyykö raha nuoren miehen hyppysissä?
17:00
Tosi tarina: Lentäjät Kirgiisiaroilla
Vuonna 1962 ilmavoimat lähetti 15 lentäjää salaiseen hävittäjälentäjäkoulutukseen Neuvostoliittoon. Dokumentti kertoo kolmen lentäjän tarinan kylmän sodan keskellä. (U)
17:30
Peltsin Lappi
Mikko "Peltsi" Peltola ottaa taas suunnan Lappiin, tänä kesänä Itä-Lappiin. Tie vie tavallisten lappilaisten luo, jokivarsille ja erämaihin, elämysten äärelle. Luonto yllättää, ja auto yskii. HD

Kello 18:00

18:00
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Tanssija Sari Dewald on pätevöitynyt fysioterapeutiksi ja pilates-ohjaajaksi Espanjan aurinkorannikon Marbellassa. Jaakko Selin ratsastaa ensimmäistä kertaa elämässään. Iltapäivällä nautitaan terveyslounas. (U)
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
18:40
Tartu Mikkiin
Uusinnassa mukana Yön sankarit Suvi Teräsniska, Olli Lindholm, Miina Mikkonen ja Jukka "Frogley" Mänty-Sorvari (es. 25.1.2013). Sami Hintsanen isännöi ja tuomaroi. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD
19:30
Yle Uutiset
19:50
Urheiluruutu
20:15
YleLeaks
YleLeaks palaa ruutuun kesälomaltaan! Tällä viikolla vanhojen ja uusien asiantuntijoiden hampaisiin joutuvat kokoomusministerit Alexander Stubb ja Laura Räty, kepulaiset normitalkoot sekä suositut Putin-tuotteet.
20:30
Uutisvuoto
Vieraiksi saapuvat muusikko Toni Wirtanen ja hip hop -artisti ja tuottaja Elastinen.

Kello 21:00

21:00
Efter Nio
Teemana hengellisyys. Puuttuuko se vai tarvitaanko sitä edes? Vieraana Pekka Haavisto, Sami Yaffa, wicca Linn Alice Wilhelmsson, pappi Emma Audas, ateisti Marcus Rosenlund ja seikkailija Pata Degerman. Parad Media Oy. svenska.yle.fi/efternio