UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 29.6.

09:30
Duudsonit
Suomesta Meksikoon. Duudsonit juoksevat heikoilla jäillä, jonka jälkeen on aika lähteä Meksikoon jossa kuvataan MTV-hittisarjaa Viva La Bamia. K12
10:00
Scorpion 1. kausi
Yhden kortin varassa. Kausi 1, 4/22. Scorpion lähtee tilauskeikalle Las Vegasiin. Agentti Gallo ei usko Walterin olevan valmis kantamaan vastuuta ryhmänsä onnistumisesta ilman valtion apua, mutta Walter haluaa todistaa kykynsä niin Gallolle kuin maailmallekin. Peliongelmainen Toby lähtee kimaltelevalle kasinolle erityisen mielellään. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Valehtelevat viettelijät
Irti vallan kahvasta. Kausi 5, 4/25. Ali yrittää ottaa takaisin asemansa joukon johtajana, mutta muut tytöt eivät enää seuraakaan häntä yhtä sokeasti kuin ennen. Monan armeija valmistautuu Alin kouluun paluuseen. Ali saa vihiä asiasta mutta päättää ottaa riskin. Jessican kuolemasta paljastuu uusia yksityiskohtia, samoin Spencerin vanhempien edesottamuksista. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Varhain eläkkeelle. Ydinaseiden purkuoperaatio saa traagisen käänteen, ja koko Phoenix-säätiön tulevaisuus on vaakalaudalla. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Extant 1. kausi
Täydellinen suoja. Kausi 1, 4/13. Woodsin perhe pakenee etäiselle saarelle Mollyn riippuvaisuuksista kärsivän isän luo, tarkoituksenaan suorittaa sikiölle DNA-testi ja jatkaa sitten karkumatkaa. DNA-mittari on kuitenkin epäkunnossa, ja sen korjaamisessa menee jonkin aikaa. Sparks raportoi Yasumotoa joka käänteestä ja keksii ovelan tavan kiristää Samia. Salaperäinen laboratorioprojekti ei ole edistynyt toivotusti, joten Yasumoto päättää tehdä muutoksia suunnitelmiin. Ethan oppii tärkeän elämänläksyn: kukaan ei ole - eikä kenenkään pidä olla - täydellinen. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Ystävykset riidoissa. Piru on irti ja ystävyys tiessään Leedsissä, kun naapuri raivostuu perheen nuorelle tyttärelle. Cotswoldsissa naapurisopua koetellaan, kun lintuintoilijan lemmikit pitävät uuden naapurin mukaan liian kovaa ääntä. Englantilainen realityohjelma.
19:00
Ninja Warrior
Dallasin karsintakilpailu. Kausi 4, 4/24. Keskilännen kilpailijat kokoontuvat Dallasin karsintakilpailuun Texasiin päästäkseen osallistumaan Las Vegasin finaaliin suuri voittosumma ja himottu American Ninja Warrior -titteli tähtäimessään. Tällä kertaa kilpailuradalla on täysin uusi ja ennennäkemätön este. Joidenkin kisa päättyy jo ensi sekunneilla. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Ketonen & Myllyrinne
Kausi 1, 4/8. Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:30
Simpsonit
Hauskanpitoa hampaat irvessä. Kausi 22, 3/22. Lisa ryhtyy Bartin futistiimin valmentajaksi, vaikkei tiedä lajista hölkäsenpöläystä. Sisarukset ajautuvatkin riitaan keskenään. Kumpi on tärkeämpää: hauskanpito urheiluhengessä vai voitto? Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Love Island
Kaupankäyntiä. Kausi 1, 4/34. Ensimmäinen parinvaihto lähestyy, joten putoamisvaarassa olevat pojat joutuvat markkinoimaan itseään olan takaa. Zoen päivä saa yllättävän käänteen, kun taas yksi tytöistä päätyy tahtomattaan vaa¿ankieleksi parinvaihdossa. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (seksi).
22:00
Love Island
Parinvaihto. Kausi 1, 5/34. Tytöt tekevät valintansa, ja kaksi poikaa joutuu jättämään saaren. Rauha ei kuitenkaan kestä pitkään, sillä tilalle lähetetään kaksi uutta tyttöä. Hannah kokee painostusta edetä parisuhteessaan, mikä nostaa huonot kokemukset pintaan. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. K7 (seksi).
23:00
Sanansaattajat (K16)
Tie paratiisiin. Kausi 1, 3/13. Sanansaattajat yrittävät löytää ajoissa Ilmestyskirjan toisen ratsastajan, Sodan. Joshuan näkyjen ja Peterin taitojen avulla löytyy kaksi epäiltyä. Raul etsii edelleen veljeään, ja Peter joutuu vaikeuksiin poliisin kanssa. Amerikkalainen jännitysdraamasarja, jossa toisilleen tuntemattomien ihmisten pitäisi estää lähestyvä maailmanloppu. K16 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 4/12. Kalle ja Jenni. Öisin videopelejä pelaava ja herkutteleva Kalle on vieraantunut perheensä elämästä. Nyt on kokonaisvaltaisen elämänremontin aika. Himourheilijavaimo saa Kallen oivaltamaan tilanteen vakavuuden. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
Hävyttömät 5. kausi
Ikimuistoinen, unohtunut yö. Kausi 5, 4/12. Frank menee hakemaan vakuutusrahojaan, mutta käy ilmi, että hän on hakenut ne jo edellisenä päivänä ja pannut haisemaan. Fionan tuore romanssi kukoistaa. Lip lähtee käymään Amandan luona Miamissa. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).
02:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.
02:50
Lemmen viemää
Uusi osakas?. Nataschan veri alkaa kiehua, kun hän kuulee Friederiken kiristyksestä. Hän on jo antamassa Friederiken kuulla kunniansa, kun tämä kertoo hänelle uusimmista koetuloksista. Natascha päätyykin tekemään Michaelille odottamattoman ehdotuksen. Adrianin tarjous ostaa osa hotellista saa Friedrichin ja Wernerin jälleen korottamaan ääntään toisilleen. Kaksikon kireät välit saavat Adrianin jo epäröimään tarjoustaan. Clara tekee kuitenkin kaikkensa, jotta mies pitäisi tarjouksestaan kiinni. Luisa ja Sebastian alkavat valmistella häitään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).