UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Lauantai 2.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Arvostele mun illallinen Australiassa
Eläinlääkärin kutsut. Gold Coastilla asuva kanadalainen Vanessa tarjoaa illallisellaan mm. kampasimpukoita, kuvepaistia sekä paahtovanukasta inkiväärikeksien kera. Kelpaako halpa liha vieraille, ja miten käy keksien paistossa? Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
09:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Täydellinen emäntä. Alusvaatealalla työskentelevä Sheila valmistaa vaativan illallisen, johon kuuluu mm. pestotarteletteja, lammasta ja appelsiinikakkua. Syömisen lomassa vieraat saavat tutustua hänen myyntituotteisiinsa. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
10:00
Arvostele mun illallinen Australiassa
Aussi-ikoneita. Versacen tuotteilla kotinsa täyttäneen Anitan menun kaalikääryleet, kana-pithivier ja sokerikynät ovat vieraille ihan uusia tuttavuuksia, mutta illan viihde on periaustralialaista. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
10:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Surffarin tiki-juhlat. Rento Lachlan luottaa menussaan mereneläviin ja trooppisiin aineksiin. Hänen tiki-baarinsa antimet pitävät vieraat tyytyväisinä, vaikka ruokaa joutuisi välillä odottamaankin. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11:00
Arvostele mun illallinen Australiassa
Koomikon kriitikot. Warren joutuu maistamaan omaa lääkettään, kun vieraat löytävät valituksen aihetta milloin mistäkin. Luvassa on mm. lohta, possunfileetä, juustokakkua ja lauluesitys. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11:30
Tomin keittiö
Kalaa aasialaisittain chao plu -lehdillä. Tomin illan vieraina ovat aasialaisiin erikoisuuksiin keskittyvän ruokapuodin pitäjät. Tarjolla savustettua kalaa chao plu -lehdillä, häränrintaa mustaviinietikkakastikkeella ja karamellisoituja banaaneja. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (22')

Kello 12:00

12:00
Nigellan uudet herkut
Juhlitaan joukolla. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Nigella järjestää ystävilleen pikkujoulut. Vieraita hemmotellaan kalkkunalihapullilla, pikkumakkaroilla, halloumi-punajuuritaskuilla ja inkiväärikakulla. Englantilainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
12:35
Leila leipoo
Jäätelön juhlaa. Leila taikoo erilaisia jäätelöherkkuja: mascarpone-juustokakkua, mango-semifreddoa ja avokadosorbettia. Leipuri David esittelee hyödyllisiä leiväntekovälineitä. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.
13:05
Olet mitä syöt
Sinkkuäiti ja -poika. 40-vuotias Jenny ja hänen 18-vuotias poikansa Jason ovat molemmat ylipainoisia ja sinkkuja. Sekä äiti että poika ovat menettäneet ylipainon myötä elämänilonsa ja itseluottamuksensa. Gillian yrittää saada heidät laihtumaan ja valaa heihin uskoa paremmasta tulevaisuudesta. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
13:35
Olet mitä syöt
Juksaava Joe. Joe on nelikymppinen perheenisä, joka syö kolmen hengen edestä. Vaimo ja tytär ovat huolissaan hänen terveydestään. Gillianin tultua apuun Joe yrittää kuitenkin lyödä koko laihdutuksen leikiksi ja jatkaa huonoja tapojaan. Saako Gillian hänet ottamaan laihdutuksen tosissaan? Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
14:05
Olet mitä syöt
Luovuttanut luistelija. 35-vuotias Nicki Philips oli ennen huippuluistelija, mutta nykyään hän painaa 127 kiloa eikä liiku yhtään. Joskus Nicki haaveilee vielä jäälle paluusta, mutta hän tuntuu menettäneen uskonsa sen suhteen. Gillian tulee selvittämään, mikä on saanut entisen huippuluistelijan luovuttamaan. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
14:35
Olet mitä syöt
Sydän kuntoon, Rob. Rob Whitehouse on vasta 29-vuotias, mutta hänen elintavoillaan sydänkohtaus voi iskeä milloin tahansa. Robille maistuvat varsinkin erilaiset juustot ja kaikenlaiset liharuoat. Gillian esittelee Robille sydänystävällisempiä vaihtoehtoja. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
15:05
Huikeat kakut
Los Angelesin kakkupaineet. Los Angelesissa ulkonäkö on tärkeää, siis myös kakkujen ulkonäkö. Hinnalla ei ole väliä, kunhan kakku on hieno. Kaliforniassa myös uskotaan unelmiin. 26-vuotias Melody aikoi opettajaksi, mutta innostui kakuista. Abby taas aloitti kakkujen teon harrastuspohjalta. Kummatkin omistavat nyt menestyvän konditorian, jossa tehdään upeita kakkuja. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (43')
16:00
Kirsi ja himoshoppaajat
Jenni osoittaa rakkauttaan ostamalla miehelleen ja pienelle tyttärelleen tavaroita. Kotiäiti kuluttaa kauppakeskuksissa ja verkkokaupoissa niin omat kuin miehensäkin rahat eikä pahan päivän varalle jää mitään. Kykeneekö Jenni karsimaan turhaa kulutustaan ja laittamaan rahaa säästöön? Löytääkö hän uusia tapoja osoittaa rakkautta? Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42')
17:00
Taste
Ensimmäiset maistiaiset, osa 1/2. Karsinnat alkavat, ja tuomarit Nigella, Anthony, Ludo ja Malarkey saavat eteensä ensimmäiset annokset. Toiveikkaiden kokelaiden joukossa ovat muun muassa Charlie Sheenin henkilökohtainen kokki Khristianne ja juutalaiseen ruokaan perehtynyt kotikokki Jeanette. Sokkomaistiaisissa voi hyvin pärjätä harrastelijakin, sillä vain maku ratkaisee. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Sisustusarkkitehti Marko Paananen
Marko viimeistelee luksusjahdin. Tässä jaksossa Marko ottaa meidät mukaansa Välimerellä seilaavalle luksusjahdille, jonka sisustuksen hän on toteuttanut. Laiva on täynnä uniikkeja ratkaisuja, joista soutuveneen omistajat voivat vain uneksia. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (43') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Suomen kaunein mökki
Suomen kaunein mökki 2014 tittelin voittaja selviää! Saamme myös tietää mitkä kolme mökkiä saivat katsojilta eniten ääniä. Vierailemme myös Kalajoella tutustumassa kesällä avattaviin loma-asuntomessuihin. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (40') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Supermarjo ja tytöt 2
Marjon järjestämä Hämeen neito -kilpailu ratkeaa tavalla, joka hämmentää joitakin osallistujia. Marjo testaa vauhtiaan rullahiihtokilpailuissa. Blaze ja Lamourettes jakavat tanssilattian yhteiskeikalla. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (40')

Kello 21:00

21:00
Maailman övereimmät juhlat
Elämä opettaa. Suurin osa kiertolaislapsista jättää koulun kesken. Pojat menevät töihin, ja tytöt opettelevat huolehtimaan kodista. 16-vuotias Casa on poikkeus, ja hän pääsee lukion tanssiaisiin. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (47') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Elina on neljän lapsen äiti, joka on viime vuodet panostanut perheensä hyvinvointiin ja unohtanut itsestään huolehtimisen. Nuorimmaisen imettäminen ei ole este, kun Elina tarttuu laihdutushaasteeseen, tavoitteenaan reippaampi olo ja koko perheelle terveelliset elämäntavat. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. (42')
23:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Jarna tekee pääosin yötyötä ravintolassa ja elää voileivillä. Jarna ei halua pelkästään laihtua, vaan hän haluaa lihaksikkaan vartalon ja haaveilee joskus vielä osallistuvansa fitness-kilpailuun. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. (42')

Kello 24:00

00:00
Kohtalokas suhde
(A Woman's Rage/USA 2008). Trilleri kolmekymppisestä Allisonista (Cynthia Preston), joka rakastuu silmittömästi komeaan Brianiin (Cameron Bancroft). Kun mies lopettaa suhteen ja ryhtyy tapailemaan toista naista, Allison alkaa hautoa julmaakin julmempaa kostoa. Pääosissa: Cynthia Preston, Cameron Bancroft, Brandy Ledford, Alex House. Ohjaus: Robert Malenfant. (90') K12

Arviot: IMDb 4.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes
01:50
Ringer
Syntymäpäivä. Bridget ja Andrew lähtevät viikonloppulomalle juhlimaan Siobhanin syntymäpäivää. Asiat mutkistuvat, kun paikalle saapuvat myös riitaisat Butlerit ja salaisuudet alkavat paljastua. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40') K12 (ahdistus, seksi).
02:35
Supertähtien siivellä
Katy Perryn perässä. Huippusuosittu Katy Perry päästää Hollywood-bloggari Perez Hiltonin tutustumaan maailmaansa musiikkivideon kuvauksissa ja kiertueella. Perez matkustaa Katyn perässä Skotlantiin asti ja saa nähdä, millaista on maailmaa kiertävän poptähden elämä. Amerikkalainen sarja. (43')
03:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV