UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 11.2.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Timanttisormus. Friedrich ei voi hyväksyä poikansa Niklaksen päätöstä avioitua Patrizian kanssa, ja hän pyytää apua Sebastianilta. Nils elää harhoissaan ja on lopulta sitä mieltä, ettei hän enää voi elää ilman Sabrinaa. Julia ja Michael etsivät miestä, mutta löytävät vain huolestuttavan kirjeen. Poppy ottaa vastaan musiikkituottajan tarjouksen auttaakseen Nataschaa, mutta sisko ei olekaan tyytyväinen. Kuolleeksi julistettua Andréta ärsyttää, ettei hän saa vanhaa työtään takaisin, ja hän päättää käyttää tilannetta hyväkseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Unelmien koti
Prätkämimmien projekti. Nancy ja Rhonda ovat päättäneet muuttaa yhteen ja ostaa oman talon. Vauhdikkaat naiset etsivät moottoripyöräharrastuksestaan huolimatta rauhaa kaupungin keskustan ulkopuolelta .
15:00
Top Chef
Verta, hikeä ja kyyneleitä. Kausi 9, 2/18. Viimeinen ryhmä mittelee jatkoon pääsystä tiukassa haasteessa, jossa testataan ajan hallintaa. Osa kokelaista häviää taistelun aikaa vastaan, ja yksi silpoo sormensa veitsellä. Jatkohaasteen saaneet kokit saavat uuden mahdollisuuden todistaa taitonsa tuomareille. Yhdysvaltalainen ruokareality.
16:00
Amazing Race
Bussilla Bangkokiin. Kilpailijat pysyttelevät Thaimaan kamaralla, mutta jalat eivät pysy tukevasti maassa, kun he tekevät matkaa elefantin selässä sekä sukeltelevat vedessä vihjeiden perässä. Henkien talon purkaminen, kokoaminen sekä asetelman painaminen muistiin puolestaan hidastavat monia, ja bussimatka Bangkokiin hämmentää paria jos toistakin - varsinkin, kun osalla on matti kukkarossa. Pääsevätkö kilpailijat lopulta perille pääkaupunkiin? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi.
17:00
Walker, Teksasista
Arjen sankareita. Trent on aiemmin kunnostautunut pahoinpideltyjen naisten auttajana. Huumepomon vaimo pyytää häneltä apua päästäkseen karkuun väkivaltaista miestään. Samaan aikaan Walker yrittää Trentin avulla napata samaisen huumepomon. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Hurrikaani. Jamie ja Adam ottavat selvää, kannattaako hurrikaanin iskiessä avata ikkunat pitääkseen talonsa paremmin ehjänä. Tory, Kari ja Grant tutkivat kahta nestemäiseen typpeen liittyvää myyttiä.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Lähiöunelmia
Avoimet ovet. George kärsii eroahdistuksesta, joten Tessa kutsuu isoisänsä apuun. Collegessa oleva Ryan tulee käymään Chatswinissä uuden tyttöystävänsä kanssa. K7 (seksi).
19:30
Miehen puolikkaat
Uusi isäpuoliehdokas. Judithin poikaystävä Herb kosii häntä, ja Alan innostuu aviouutisesta suunnattomasti. Judithin avioitumisen jälkeen Alanin ei nimittäin tarvitsisi enää maksaa hänelle elatusmaksuja. Tilanne kuitenkin vaikeutuu, kun Jake ilmoittaa napakasti, ettei pidä uudesta isäpuoliehdokkaasta ja Herb puolestaan alkaa epäillä lastenkasvatustaitojaan. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Simpsonit
Tähti taivaalta. Keksijämiljonääri Elon Musk saapuu Springfieldiin, jossa hän saa Homerin höpinöistä uutta inspiraatiota ja ryhtyy uudistamaan Burnsin ydinvoimalaa. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Iso ja ylpeä siitä. Sattumusten sarja pakottaa Homerin pohtimaan ruokailutottumuksiaan jälleen kerran. Laihduttamisen sijaan - ja Margen epätoivoksi - hän kuitenkin innostuu "iso on kaunista" -ajattelusta tonnikeijuryhmän karismaattisen johtajan ansiosta. Vierailevina ääninä Pharrell Williams ja "The Cleveland Show'sta" tuttu Kevin Michael Richardson! Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
112
Nuori poika on loukkaantunut Espoossa motocross-radalla. Pelastustehtäviä riittää myös Turussa. Espoossa poliisi selvittää rattiin nukahtamisen aiheuttamaa ketjukolaria. Hätäkeskuspäivystäjien tärkeä aika kuluu hätälinjaa väärin käyttävien kanssa. K7 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Quebec. Tony tutustuu Quebecin provinssiin oppainaan keittiömestarit Dave McMillan ja Fred Morin. Gourmet-painotteisella matkalla ehditään käydä pilkillä, syödä majavaa ja tutustua niin Montrealiin kuin Quebecin kaupunkiin.
23:00
Lähiöunelmia
Avoimet ovet. George kärsii eroahdistuksesta, joten Tessa kutsuu isoisänsä apuun. Collegessa oleva Ryan tulee käymään Chatswinissä uuden tyttöystävänsä kanssa. K7 (seksi).
23:30
Backstrom
Huppumies. Kausi 1, 5/13. Backstrom tiimeineen etsii pedofiilin sieppaamaa teinityttöä. Kello tikittää, ja etsijöiden toiveet löytää tyttö elävänä alkavat pikku hiljaa haihtua. Tapaus tuo Backstromin mieleen ikäviä muistoja lapsuudesta. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla sävytetty rikosdraamasarja K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina entinen NFL-pelaaja Michael Strahan ja koomikko Samantha Bee. Musiikkivieraana Wilco. Esitetty USA:ssa 4.2.2016.
01:25
Voittostudio