UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 27.8.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mutsi
Tomaatteja ja etikkaa. Bonnien ja keittiömestari Rudyn kemia kuohahtaa arvaamattomin seurauksin, eivätkä edes kalleimmat viinit tai herkimmät varpaat ole silloin turvassa. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Mutsi
Kuumaa keittoa ja katonkorjausta. Christy ei tahtoisi myöntää tarvitsevansa apua, vaikka puolet raajoista on käyttökelvottomana, katto vuotaa ja uupumus uhkaa. Onneksi Baxter ja Bonnie eivät paljon lupia kysele. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Middle
Ihanasti rempallaan. Heckien talon korjattavien asioiden lista kasvaa tiskialtaalla, mikä tuo ruokailuihin omat haasteensa. Sue kuulee kauhukseen, ettei hän saa koulun päästötodistusta ellei hän suorita liikunnan kurssia. Brick varastaa isänsä lompakon ja autonavaimet peitelläkseen rikkomaansa ruohonleikkuria. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Millerit
Siunattu matto. Paavin tuleva vierailu sähköistää kaupungin. Nathan ja kollega kinaavat siitä, kumpi saa raportoida paraatista, ja Debbie tehtailee muistoesineitä myyntiin. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Kolme miestä ja tyttö
Tyttöjen taisto. Kausi 4, 10/22. Schmidtin viaton lipsaus käynnistää täysimittaisen sodan Jessin ja Cecen välillä. Sodankäynnin menetelmät vaikuttavat oudoilta, mutta Coach valistaa Schmidtiä tappelun lainalaisuuksista. Tenttiin pänttäämistä välttelevä Winston päättää selvittää, mikä Nickin uusi tyttöystävä oikein on naisiaan. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (väkivalta).
13:30
Mutsi
Armahduksia ja nahkakehtoja. Bonnie ja Christy paljastavat toisilleen kertomatta jääneitä salaisuuksia. Saako Christy viimein selville, kuka hänen isänsä on? Luke yrittää olla isällinen auktoriteetti. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Posse
Vieraina tällä viikolla mm. TTK-voittaja Pete Parkkonen, huiman stuntin tekevä Martina Aitolehti, purjehduksen olympiatoivot Mikaela Wulff ja Niki Blässar, Happoradio, Antti Reini, Karita Tykkä sekä suosikkiosuudet Minkä tähren illallinen ja sätkyukko.
15:30
Virittäjät
Jussi Karjala - Mazda MX-5 -95. Tässä Virittäjät jaksossa saa Mika Salo vastaansa haastajan, jonka autossa oli liian tehokkaat jarrut. Nyt vika on kuitenkin korjattu ja Mazda täydessä iskussa. Virittäjä Jussi Karjala on simulaattoreissakin oppia hakenut rattimies. Miten käy kisassa ja pääseekö virittäjä vielä jatkossakin illaksi tallille?
16:00
Virittäjät
Tuomas Kaiponen - BMW M3 E36 Turbo -94. Tuomas Kaiposen bemariin oli tarkoitus laittaa kunnon stereot mutta toisin kävi. Virittäminen siirtyi moottorin puolelle ja nyt ei ainakaan meno jää tehosta kiinni. Riittävä voima ei kuitenkaan välttämättä takaa nopeaa kierrosta radalla
16:30
Virittäjät
Ari Alanen - Sunbeam Imp 900 -71. Tässä Virittäjät jaksossa Mika Salon autokilpailuun haastaa Ari Alanen, painija pohjanmaalta. Arilta löytyy hyllyllinen pokaaleja myös autokisojen puolelta, joten nyt joutuu Mika tosi tiukalle. Autona on täysin uudelleenrakennettu Sumbeam Imp vuodelta -71. Moottorikin on lähtöisin moottoripyörästä. Tuotanto Mediatehdas Dakar.
17:00
Virittäjät
Antti Hirvonen - Ford Sierra 2.0 GL Automatic -83. Lähtökohtaisesti Ford Sierra vuodelta -83 ei herätä kovin suuria tunteita ainakaan rata-autona. Toinen on kuitenkin tilanne Antti Hirvosen käsittelyn jälkeen. Nyt löytyy voimaa ja ajettavuutta, sekä kovan luokan kuski
17:30
Virittäjät
Sami Mäkäräinen - Subaru Impreza WRX Type-RA STi 555 -99. Tässä Virittäjät jaksossa on tunnetta mukana paitsi legendaarisen ralliohjuksen muodossa myös virittäjä Sami Mäkäräisessä itsessään. Mielenkiintoista on nähdä miten Subaru toimii asfaltilla ja kestääkö virittäjä Sami koko jakson radalla.

Kello 18:00

18:00
Catfish - deittihuijarit
Niin lähellä mutta niin kaukana. Kausi 2, 8/16. Mike tutustui Kristeniin Facebookissa kolme ja puoli vuotta sitten. Kristen asuu vain reilun 60 kilometrin päässä, mutta Miken yritykset kohdata Kristen kasvokkain ovat epäonnistuneet. Johtuuko välttely autokolarin tuomista pysyvistä fyysisistä vammoista, joita Kristen häpeää? Kuka profiilikuvien takana on? Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.
19:00
Crazy Ex-Girlfriend
Joshin sisko menee naimisiin. Kausi 1, 16/18. Joshin sisko on menossa naimisiin ja pyytää Rebeccaa morsiusneidokseen. Rebecca on kuitenkin päättänyt unohtaa Joshin mutta yrittää myös tehdä sovintoa Valencian kanssa. Greg yrittää keskittyä opintoihinsa. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kauhukeittiö
Viimeinen koitos. Kausi 9, 16/16. Palkintotehtävässä finalistit valmistavat viisi ruokalajia BLT:n ruokalistalle. Tuomareina toimivat BLT-ravintoloiden keittiömestarit. Voittaja saa valita ensimmäisenä itselleen joukkueen pudonneista kilpailijoista. Illalliskattauksen ruokia maistelevat niin finalistien sukulaiset kuin BLT Groupin toimitusjohtajakin. Yhdysvaltalainen ruokareality, jossa 18 kokkia kisaa keittiömestarin pestistä huippuravintolassa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Titaanien raivo
Jatko-osa Titaanien taistelu -elokuvaan. Vuosikymmen voittoisan taistelunsa jälkeen Zeuksen poika puolijumala Perseus yrittää viettää rauhallista perhe-elämää kalastaen ja 10-vuotiaasta pojastaan Heliuksesta huolehtien. Samaan aikaan taistelu vallasta jumalten ja Titaanien välillä on leimahtamassa uudestaan. Jumalien voimat ovat heikentyneet ihmisten välinpitämättömyydestä johtuen ja he ovat menettämässä otettaan vangitsemistaan Titaaneista ja heidän johtajastaan. Ohjaaja: Jonathan Liebesman, USA 2012. Pääosissa: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Édgar Ramírez, John Bell. K12 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 25 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Penny Dreadful
Pikku skorpioni. Kausi 2, 7/10. Vanessa ja Ethan eivät tunne oloaan turvalliseksi Lontoossa, joten he pakenevat leikkaajavaimon mökkiin nummille, jonne myös eräs henkilö Vanessan synkästä menneisyydestä saapuu. Lyle ja tohtori Frankenstein jatkavat verbis diablo -reliikkien tutkimista. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Supernatural (K16)
Synkkä suku. Kausi 10, 21/23. Dean ja Sam tutkivat tapausta, jossa uhrilta on viety silmät. Se vie veljekset Stynen suvun jäljille. Sam värvää Charlien auttamaan Rowenaa Kirottujen kirjan kanssa, ja Castiel joutuu erotuomarin rooliin. Amerikkalainen kauhudraama, jossa veljekset Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Scorpion
Yksisarvisten metsästys. Kausi 2, 15/25. Sylvester ei pidä laisinkaan vieraasta, jonka Scorpion saa mukaan työkeikalleen. Mies etsii joukkotuhoaseita, joita pidetään mahdottomina rakentaa, mutta hän on löytänyt todisteita mahdottoman olemassaolosta. Pentagon haluaa Scorpionin mukaan etsintään, koska heillä itsellään ei ole tarvittavaa teknologiaa ihmeaseen löytämiseksi. Matka suuntautuu kohti kuumaa Afrikkaa, ja työn tiimellyksessä Walterista kuoriutuu viihdelaulaja. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K7 (ahdistus).
02:00
Miljoonapotti