UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 24.2.

09:30
Salatut elämät
Osa 3142: Nakumatkalla Jannen kanssa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Rahaongelmia. Friedrich ilmoittaa poliisille Davidin kaappauksesta sillä välin, kun Beatrice ja David yrittävät erimielisinä pohtia, mitä he tekevät Ericin ja rahojen suhteen. Beatrice vie Davidin ensihätää piiloon alppimökkiin odottamaan pakoa kauas pois, mutta David ei malta pysyä siellä. Poppy yrittää saada kokoon rahoja currywurst-myyntikojun ostamiseksi, mutta Luisakaan ei sattuneesta syystä voi auttaa ystäväänsä. André saa kuitenkin idean. Nils ei tosin ole ilahtunut asiasta kuullessaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Kovat pojat. Sotilaallisesti käyttäytyvä nuorisojengi käy armotonta sotaa huumeita vastaan. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Vaimot vaihtoon USA
Cameron / Drago. Lepsu, vauvanukkeja hoivaava himoshoppailijaäiti ja aamusta iltaan raatava vähävarainen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä lapsilla ei ole minkäänlaisia rajoja, toisessa lapset pakotetaan joka päivä töihin omaan kahvilaan ja hotdog-kojulle sen sijaan, että he voisivat tavata kavereita. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
16:00
Selviytyjät
Röyhtäilevät öykkärit. Kausi 29, 9/17. Molemmat liittoumat pyörivät kuin herhiläiset vaa'ankieliasemassa olevien ympärillä. Palkintokisassa päästään temppelinrakennushommiin. Voittajajoukkueelle on luvassa makoisa palkinto. Palkintoateriaa nauttivat keskittyvät syömiseen, eivät niinkään strategioiden hiomiseen. Ylensyöneiltä kilpailijoilta ovat hyvät tavat hukassa, eikä pieruhuumori uppoa kaikkiin kanssakilpailijoihin. Yhdistyneestä heimosta ankealle karkotussaarelle joutuu lähtemään aivan yksin, mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Äärimmäisen tärkeässä koskemattomuuskisassa testataan, miten muisti pelaa pitkän fyysisen rasituksen jälkeen. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi.
17:00
Sekoilevat idiootit
Tyynyjen Fight Club. Kausi 1, 14/26. Kuinka käy kun satunnaiset kaduntallaajat haastetaan tyynysotaan? Entä kun jätetään ansoitettu polkupyörä varkaiden syötiksi? Amerikkalainen humoristinen kotivideosarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:30
Putous
Kausi 8, 5/8. Suorassa lähetyksessä nauruhermojamme kutkuttavat Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Kaisa Hela, Timo Lavikainen, Jenni Kokander, Mikko Penttilä ja Minka Kuustonen. Livesketsien, Tulikokeen ja Näytönpaikan lisäksi ohjelma tuo mukanaan taas uudet hulvattomat hahmot, jotka kisaavat vuoden 2017 parhaan hahmon kruunusta. Putouksen isäntänä nähdään Roope Salminen. Uusinta.

Kello 18:00

19:00
BiisiBattle
Bieber ja Sanders. Kausi 1, 11/16. Huulisynkkaa harrastavien julkimoiden joukkoon astelee varmoin elkein popin suursensaatio Justin Bieber. Häntä uhmaamaan nousee amerikkalaisen jalkapallon Hall of Fame -tähti ja urheilukommentaattori Deion Sanders. Pystyykö Bieber hurmaamaan yleisön BiisiBattlen Beliebereiksi?Yhdysvaltalainen musiikkikilpailu, jossa laulutaidolla ei ole merkitystä.
19:30
BiisiBattle
Cohen ja Geist. Kausi 1, 12/16. Illan ottelijoina on kaksi tunnettua TV-toimittajaa ja keskusteluohjelman juontajaa, Andy Cohen ja Willie Geist. Puvut ja jakaukset vaihtuvat hikinauhoihin ja takatukkiin, sillä tarunhohtoista mestaruusvyötä ei asiatyylillä voiteta. Yhdysvaltalainen musiikkikilpailu, jossa laulutaidolla ei ole merkitystä.
20:00
Simpsonit
Kosto on suloinen. Kausi 17, 8/22. Simpsonien perhe lähtee johtaja Burnsin toimeksiannosta Italiaan, jossa Bart törmää sattumalta vanhaan vihamieheensä Sideshow Bobiin. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Isää etsimässä. Kausi 17, 9/22. Homer saa tietää, että Abe ei ehkä olekaan hänen oikea isänsä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Arthur
Arthur. Uudelleenfilmatisoitu raikas ja erilainen romanttinen komedia railakkaasta naistenmiehestä (Russell Brand), joka uhkaa menettää tuntuvan perinnön, ellei hän suostu menemään naimisiin perheensä valitseman mielitietyn (Jennifer Garner) kanssa. Tilanne mutkistuu entisestään, kun Arthur rakastuu huolettomaan luonnonlapseen (Greta Gerwig), joka on tietenkin perheen mielestä täysin sopimaton vaimoehdokas. Lopulta Arthurin tiukka ja asiallinen "lastenhoitaja" (Helen Mirren) alkaa ymmärtää Arthurin naismakua. Ohjaaja: Jason Winer. Tuotantomaa: USA 2011. Pääosissa: Russell Brand, Helen Mirren, Jennifer Garner, Greta Gerwig, Nick Nolte. Kesto: 110 minuuttia. K12
23:10
Rysän päällä
Salaliittosuttura. Kausi 13, 21/22. Ashley Swanwickin tyttöystävä on tutkiva journalisti, jonka työ on saanut viime aikoina outoja piirteitä, sillä nainen säntää välillä keskellä yötä tapaamaan tietolähteitään. Sheila Hodgesin pitkäaikainen poikaystävä ei viihdy enää kotona ja saattaa huidella teillä tietymättömillä kokonaisia öitä. Tarkkailijat havaitsevat, että mies tapailee toista naista muun muassa hotellin suojissa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.

Kello 24:00

00:10
Rysän päällä
Kosiokelmi. Kausi 13, 22/22. Nicole Mallory kuvitteli, että yhteenmuutto lähentäisi parisuhdetta, mutta toisin kävi. Poikaystävä viilettää illat omilla teillään eikä halua kertoa tekemisistään. Tutkinta paljastaa, että mies hakeutuu toistuvasti Nicolen parhaan kaverin seuraan. Sharon Waites jätti entisen elämänsä taakseen ja muutti Dallasiin armaansa perässä. Mies on puhunut Sharonille kihloista, mutta sormusta ei lupauksista huolimatta kuulu. Etsivät havaitsevat, että Sharonin sormus päätyy koristamaan toisen naisen kättä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:10
Arrow (K16)
Toivon säde. Kausi 4, 17/23. "Mehiläiskuningatar" Brie Larvan iskee Palmer-yhtiöön ja uhkaa johtokunnan jäseniä. Felicity, Thea ja Donna jäävät ansaan, joten muiden on lähdettävä pelastusretkelle. Curtis ryhtyy kaivelemaan Nuolitiimin salaisuuksia, koska haluaa auttaa. Damien Darhk käy valtataistelua vankilassa. Takaumissa Reiter antaa näytöksen yliluonnollisista voimistaan. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).
02:10
Arrow (K16)
Minuutti keskiyöhön. Kausi 4, jakso 18/23. Ryhmä kuulee, että Malcolm Merlyn aikoo auttaa Darhkin pakoon vankilasta. Oliver alkaa epäillä, että Digglen veli on sittenkin vihollisen puolella. Ruvé Adams astuu virkaansa kaupunginjohtajana ja tarjoaa Laurelille ylennystä. Saamme mahdollista tietoa siitä, kuka makaa aiempien jaksojen haudassa. Takaumissa Oliver ja Taiana ryhtyvät toimiin vartijoiden ja Reiterin päihittämiseksi. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Amerikkalainen jännityssarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).